Inspiratie opdoen op Wonen&Co

Zin om weer eens live wat wooninspiratie op te doen en woon je in het noorden van het land? Je kunt nu tot en met 30 april met korting toegangskaarten aanschaffen voor de beurs Wonen&Co 2022. Deze beurs kun je 15, 16, 17 en 18 september vinden in MartiniPlaza Groningen. Wonen&Co maakt haar comeback met nieuw woongeluk en een frisse twist. Op 9 april lanceerde Wonen&Co een speciale Early Bird-actie. Tot 30 april is het mogelijk om een vroegboekticket voor € 10 aan te schaffen. De reguliere entreeprijs is € 12.

wonen en co beurs
Foto: Wonen & Co Inspiratiebeurs

Multifunctioneel: fresh

Het beursthema in 2022 is Fresh. Dit past perfect bij de duurzame woontrend van dit moment om ons huis op te frissen. Tijdens de pandemie zijn veel ruimtes in huis multifunctioneel geworden. Waar we eten, werken we, krijgen we les en ontvangen we bezoek. De details – zoals dus deurklinken – doen er veel meer toe. Wonen&Co speelt in op deze nieuwe balans. Deze editie verwelkomt Wonen&Co de thuiswerkstudio’s.

Nieuwste trends en kleuren

Wonen is een continu proces van nieuwe woontrends, je eigen stijl vinden, bijschaven, fijnslijpen en meer. De woonmode laat hiermee jaarlijks bewust een ander gezicht in. Dit gezicht wordt gevormd door de trends van het jaar. De trendhallen van Wonen&Co hoppen deze editie van de weelderige seventies naar de kleurrijke nineties en vinden tegelijkertijd met woontrend Japandi 2.0 de rust, ruimte, stilte en eenvoud als tegenwicht.

Ben jij al eens op deze woonbeurs geweest?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.