blogboot promotie

#Blogboot: bundel je PR power

Je Public Relations power bundelen met andere merken? Veel exposure via influencers voor een klein budget? Lees dan even verder over de #blogboot, een initiatief van Marguerita Bisschop van Marstyle.nl.

Volgende edities (info onder voorbehoud) :

 • Fit! – 21 februari – Amsterdam
 • Lente – 14 maart Lente – noviteiten van tuinmerk Wolf Garten
 • Kids – 11 april – Amsterdam
 • Travel – 16 mei – Giethoorn
 • Tasty – 13 juni – Amsterdam
 • Wellbeing – 4 juli – Giethoorn – beauty en interieurmerk Scrub & Rub
 • Living – 8 augustus – Amsterdam
 • Lifestyle – 12 september – Giethoorn
 • Fun – 10 oktober – Amsterdam
 • Celebrate – 12 december – Amsterdam

English? Read here.

Download results:

Soms heb je even niet het budget om een eigen event neer te zetten. Of het ontbreekt je aan tijd, netwerk en een leuke locatie. De nieuwswaarde van je product is misschien net even niet groot genoeg, maar wel interessant voor een breder publiek dan je nu bereikt. Of je zou graag netwerken met een klein groepje relevante bloggers. Schakel dan de #blogboot in!

PR experience

De #Blogboot vaart met mooi weer over de Amstel en aan boord zorgen we voor een super PR experience voor bloggers en merken. PR-bureaus of merken (maximaal 2 per vaart) kunnen aan boord zelf hun product promoten en er is ruimte voor maximaal 5 andere producten waarvoor wij aan boord de promotie doen. Compleet afhuren van de boot kan ook.

De merken en producten aan boord concurreren niet met elkaar, dit houden we scherp in de gaten. Zo weten we zeker dat het voor iedereen een win-win is.

Voor merken: Behoorlijk wat exposure voor een schijntje!

Bij deelname krijg je voor de prijs van een los artikel op Marstyle ook allerlei extra exposure: op Marstyle.nl komt een verslag zoals dit en deze over juli 2020. Hier lees je het verslag van augustus 2020. Voorwaarde voor de bloggers die meevaren is dat zij ondertussen de nodige instagram posts en stories maken met de #blogboot en een blog hebben met relevantie.

Jouw investering als merk voor deelname is:

 • 300 euro – voor productpresentatie door Marguerita en 10 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
 • 400 euro – als je zelf meevaart en 10 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
 • 700 euro – als je 2x zelf meevaart en 20 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
 • 500 euro voor 2x productpresentatie door Marguerita en 20 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
 • 100 euro voor alleen deelname in de goodiebag 10 producten of giftvouchers + jouw contactgegevens en persbericht.

Je komt op deze manier aan nieuwe, warme contacten voor je perslijst of versterkt bestaande banden door face 2 face contact. Een ideale optie om producten te laten proeven, demonstreren en proberen. Tarieven zijn inclusief een backlink in het eventverslag op Marstyle.nl.

Mail info@marstyle.nl voor boekingen of bel Marguerita op 06 – 133 86 506 voor meer informatie.

Next events

14 maart 2022: thema Lente met noviteiten van Wolf Garten, alcoholvrij genieten met Paulies Ginger

Aangemelde blogs: Interiortwin.com, Lodiblogt.nl, MoniqueMichelle.nl, Marstyle.nl [4 van 10]

Inschrijving open voor sponsors. Bloggers worden aan de hand van deelnemende merken uitgenodigd deel te nemen.

Hoofdsponsor van de #blogboot is Starboard Boats.

14 december: Amsterdam Light Festival

Tijdens het Amsterdam Light Festival met onder meer citytrip aanbieder Bebsy, Lazy Vegan, Washok.nl en KanJam

Aangemelde blogs: Lodiblogt.nl, Tipsvoorjou.com, Marstyle.nl, Mamasliefste.nl, Tipsvoormama.nl, Mamaliefde.nl [met 1,5 meter regel VOL]

blogboot 14 december bebsy

1 november: thema Wellbeing

Met Roidmi Stofzuiger, Slowjuicer van Wittbenelux, dameshorloges van KRAEK en Chocoladebezorgd

Aangemelde blogs: Sparklesinside.nl, Faithly.nl, Kiddowz.net, Marstyle.nl, Jansstories.nl, Mamasliefste.nl, MeervanMir.eu, Lifestylelog.nl, PeggyKegel.nl, DeGroentjes.nl 

blogboot juicer
Groepsfoto met de mini blender die we kregen van Witt Benelux.

27 september 2021: World Cleanup Day

Lifestylebloggers, duurzaamheid. Productpresentatie: Gardena, GOT BAG. In de goodiebag Chocoladebezorgd.nl
Aanmeldingen 27-9: Faithly.nl, Sparklesinside.nl, Marstyle.nl, Mamasliefste.nl, Jansstories.nl, Lodiblogt.nl, Yustsome.nl 

blogboot 27 september
Iedereen mocht een tas van GOT BAG uitzoeken, gemaakt van gerecycled oceaanplastic.

Blogboot event 21 september 2021: World Cleanup Day

Lifestylebloggers, duurzaamheid. Productpresentatie: Gardena, Hyundai, Sodastream. In de goodiebag zonnebrand met ecolabel van Derma
Aanmeldingen 21-9: Marstyle.nl, Tipsvoorjou.com, MyHappyKitchen.nl, Papaswereld.nl, Allinmam.com, Voormijnkleintje.nl, Morethanamom.nl, Puntsgewijs.eu 

Hoofdsponsor van de #blogboot is Starboard Boats. Starboard doet regelmatig Canal Cleanups en dat gaan we tijdens deze vaart met de bloggers ook doen: plastic uit het kanaal vissen. Op de boot kunnen we vanwege de richtlijnen 6-8 bloggers ontvangen (er is normaal plek voor 30 personen). Bij overheidsmaatregelen stellen we de Blogboot uit, maar waar je voor hebt betaald gaat altijd door zodra het weer kan! Wie mij kent, weet dat ik dat waar maak.

blogboot world cleanup day 21 september
Event van 21 september 2021.

28 juni 2021: Life & Living

Lifestylebloggers, woonbloggers, meevarende merken en bureaus zijn Scrub & Rub, Thule en DOK30 Communicatie. In de goodiebag vegan koekjes van Farmbrothers, een hippe blusdeken van Naaais, 2 items uit de pastelcollectie van Difrax en een verrassing van Marstyle.

blogboot 4

6 juli 2021: Life & Living

Aan boord presenteerde Witt Benelux diverse producten van ROIDMI en de VBreathe. In de goodiebag vegan koekjes van Farmbrothers, een hippe blusdeken van Naaais, 2 items uit de pastelcollectie van Difrax, zonnebrand van Derma via Pure Nordic en een verrassing van Marstyle.

blogboot 5
Groepsfoto!

Over de events van 20 juli en 20 augustus 2020: thema lifestyle

Hoofdsponsor van de #blogboot is Starboard Boats. Starboard doet regelmatig Canal Cleanups en dat gaan we tijdens deze vaart met de bloggers ook doen: plastic uit het kanaal vissen. Op de boot kunnen we vanwege de richtlijnen 6 bloggers ontvangen (er is normaal plek voor 30 personen).

Deze merken deden mee:

 • Starboard Boats – verzorgt de boot, catering én laat ons plastic uit het kanaal vissen.
 • Emma Matras – dit merk heeft speciale microfiber hoofdkussens waarover ze op de boot komen vertellen. Elke blogger krijgt een kussen mee!
 • Wild Pig wijnen – zin in een proeverij waarbij we ingaan op smaakassociaties? Een leuke beleving voor beginnende wijnliefhebbers.
 • Asmodee – een gezellig uitje wordt nog leuker als je met elkaar een spelletje speelt. We doen dus in 2 teams een potje HINT en je krijgt dit leuke party spel ook mee voor een review!
wild pig wijnen
Wild Pig verlootte onder de deelnemende bloggers een wijnreis voor 2 personen naar Gigondas! De winnaar gaat in maart 2022 een weekend naar Frankrijk en krijgt daar een hotelovernachting met ontbijt, een diner voor 2 en een workshop van Wild Pigs Nederlandse sommelier Jasper in de wijnkelder van het merk.

Ervaringen deelnemers

De eerste editie van de #blogboot (thema gericht op familyblogs) organiseerde ik in 2019, een groot succes en ook voor de bloggers van meerwaarde. Zo schreef Papablogger in dit artikel met een compleet verslag: “Natuurlijk ben ik niet alleen meegegaan voor de cadeautjes! Aangezien Papablogger sinds begin dit jaar een bedrijf is moet de schoorsteen ook gewoon blijven branden en ondanks dat ik lichtelijk mensenschuw ben doe je dat door te netwerken. Je kan niet de hele tijd achter je keyboard blijven hangen.” 

Enkele instagram stories die tijdens het event van 2019 online kwamen (of bekijk de #blogboot):

Bekijk ook de mediakit van Marstyle.