Keek op mijn Leven: tja wat zal ik er over zeggen?

Tja, wat zal ik er eens over zeggen. Het stroomde even allemaal niet zo, terwijl ik dit schrijf zit ik met een kruik op mijn buik te tikken. Helpt tegen de buikpijn. En nee, de operatie is dus nog niet geweest, die staat deze week gepland. Gelukkig was daar ook een event waar ik verslag van mocht doen dat me wel weer energie gaf. Vervolgens rolden de woorden vloeiend de pen uit en de kwamen de koffieverzoeken ‘want dat willen wij ook’ in overvloed binnen. Net een soap hè?

tricel perspakket
Tricel en Klok stuurden me een flink ‘schoonmaken met Marja’ perspakket. Hoe slap je ook bent, de vaat, de was, je toilet… het draait allemaal door in huis.

In ieder geval maakte ik even wat minder foto’s. Geen zin en ik maakte ook niet zoveel mee. En wat ik meemaakte werd ik dan weer niet heel vrolijk van. Wel lekker wat dingen opgeruimd, naar het afvalstation gereden met zooi en in huis wat achterstallige dingen opgepakt. Inmiddels is ook eindelijk de bank verkocht (gewoon voor de vraagprijs en aan een nette mevrouw). De eerste wassen hebben buiten kunnen drogen en zelf heb ik ook wat zonnestralen meegepakt in eigen tuin. Even niks, even kneuterig. Op momenten dat uiteraard de tuin niet naar de wiet van de buren rook (blegh, niet wat je wil voor je schone wasgoed) en er wat meer serene rust (lees: geen herrie) heerste.

schoonmaken met marja
Op tiktok postte ik een filmpje van mijn smerige kookplaat en afzuigkap die ik met het schoonmaakpakket een grote beurt gaf.

Tiktok uitleg

Kreeg nog een leuke aanvraag tussendoor van een klant die een strippenkaart wilde afnemen en deze heeft ingezet voor een dagdeel een op een TikTok uitleg. Heel erg leuk om te doen. Gezellig en ze heeft direct wat filmpjes op kunnen nemen en een contentplannetje voor haar event deze zomer, waar ze graag een wat bredere doelgroep aantrekt dan voorheen. Na deze uitleg zag ik diverse dingen op haar kanaal voorbij komen van standhouders en sprekers, heel erg leuk! Dan gaat het ook allemaal wat meer leven en weet je als bezoeker wat er zoal te beleven valt. 

gloria perspakket
Bij dit Gloria perspakket voor de tuin werd later nog een mooie Bosch accu geleverd. Binnenkort het terras boenen dus.

Lisexcisie

Tja en daarna had ik dus de lisexcisie. Zal daar later nog een aparte blog over schrijven. Ik vond het extreem spannend allemaal. Vandaar ook de keuze om het onder narcose te doen. Hoefde ik niet nog een keer mijn rokende muts te zien (en ruiken), zeg maar. Lukte niet zo goed om uit het roesje weer wakker te worden, maar ik kreeg wel mee dat de meeste foute cellen waarschijnlijk met de biopten al verwijderd waren en er niet zoveel meer zat. 

ziekenhuis
“Vaarwel dochter!” Mijn meisje kwam nog even mee, daarna bracht mijn vriend haar naar school.

Anyway, ik vloeide weinig en moest rustig aan doen. Bleef nog wel even draaierig een paar dagen. Daarna dacht ik dat het wel weer goed ging. Rustig aan doen was in mijn woordenboek een paar dagen in bed, maar daar dacht mijn lichaam anders over. 

safaripark
Klein rondje gemaakt in Safaripark Beekse Bergen, ik nam deze avontuurlijke route zelf uiteraard niet maar de kids vonden het geweldig.

Ik was toch naar het Beekse Bergen event gegaan van de Costa Brava, wat flink wat energie kostte, ook al konden we daarna met de auto door het safaripark. Nog een paar dagen bij komen, waar ik flink gestresst van werd en toen dacht ik een yoga lesje mee te pakken voor wat rust in mijn hoofd. Alleen doe je dan ook wat met je lijf en begon ik flink te vloeien. Daarnaast had ik mijn dochter en haar vriendin nog een taxiritje naar de Westfield Mall beloofd. Afspraak is afspraak. Meteen zelf ook een bioscoopfilmpje gepakt uiteraard, Civil War is eng realistisch gezien het huidige wereldbeeld. Prachtige film, erg indrukwekkend. Aanrader dus. Nou ja, veel te druk allemaal dus ik vloei nu meer dan vlak na de operatie en ik voel me een slappe vaatdoek.

laffa eten
Dochterlief had mijn vriend omgepraat om mee te gaan, zodat ik niet hoefde te rijden en ze wat langer in de mall kon blijven. Gezellig een laffa gegeten.

Alle ballen zijn gevallen

Af en toe lukt het om wat mailtjes die echt moeten, te beantwoorden. En nu schrijf ik maar even in mijn blogdagboekje voor ik onder de douche stap. Voel me vreselijk schuldig dat alle ballen uit mijn handen vallen. Persreis naar Europapark heb ik toch maar afgezegd. Het gaat gewoon allemaal niet. Op een kleedje zitten met Koningsdag, hoef ik volgens mij ook niet te proberen… hoe graag ik ook van mijn spullen af wil…

master oh
Katja Schuurman praatte de avond met Master Oh aan elkaar.

Gisteren met dochterlief naar de healing van ‘A night with Master Oh‘ gegaan, wat een bijzondere ervaring was. Elk beetje healing is welkom tenslotte. Moet zeggen, ik heb voor het eerst in tijden (narcose uitgezonderd) als een blok geslapen. Gaf in ieder geval wat mentale rust en de technieken (start je dag met een glimlach en het geluid AAAAAAAA maken bij overweldigende emoties) gaan we toepassen.

Ik hoop dat ik al mijn problemen snel kan oplossen en de gezondheid weer een beetje op de rit krijg zodat ik daar de energie voor heb. Dan kan ik daarna alle koffie afspraken maken met IT-bedrijven die een mooie tekst willen, kijken of ik wellicht een accountmanagement functie in de business intelligence kan bemachtigen en de volgende Blogboot plannen (want die is aangevraagd). Klaar met het geneuzel in de marge, hoe het tot nu toe ging werkt niet meer. De laatste Google updates hebben mijn kaartenhuis laten instorten en ik heb geen puf om het aan elkaar te lijmen. Beter een zijstap maken naar branches waar ik met mijn skills en brains van meerwaarde kan zijn. Dan kan deze blog weer terug een dagboekje worden, dan hangt er niet meer zoveel vanaf.

Nou, ben je weer bijgepraat. Mocht je willen helpen, bestel gerust via mijn affiliate linkje iets bij Bol.com of klik op een banner (mijn dank is groot). Ik duik weer onder mijn dekentje op de bank. Is met dit pisweer ook geen straf. Oh, en uiteraard zoek ik alleen nog maar met Bing, hahaha.

Hoe is het met jou?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.