Bling bling: goud aan de voetjes

Glimmers zijn de trend van nu. Op de Kleine Fabriek zag ik al dat ook komende herfst en winter goud, glitter en glans in veel collecties terug gaan komen. Nu het deze week weer sneeuwde en hagelde (jammer dat het niet bleef liggen), zorgen we dan ook met glans voor warme sferen. Zo hebben we wat goud uit de collectie van Quapi in huis gehaald (inclusief nepleren gouden rokje) en ontving mijn peuter trendy warme laarsjes van Develab met hippe koperkleurige band om de enkels.

develab

Ik was van plan om er buiten een fotoshoot mee te doen, maar het weer zat niet helemaal mee en de meiden waren niet helemaal fit. Gelukkig had ik direct na ontvangst al toffe foto’s gemaakt, toen mijn meisje een bruin jurkje droeg (Marks & Spencer) dat perfect bij deze schoenen past. Vooraf ontving ik een fotootje, maar dat deed geen recht aan deze leuke laarsjes. Eerlijk gezegd twijfelde of het niet té bling zou zijn, en dat valt dus echt reuze mee. De glans is juist een leuke accessoire, zeker wanneer je het goed combineert (maar dit koper staat weer niet zo mooi in combi met de eerder genoemde kleding met goud van Quapi).

develab laarsjeKwaliteitsschoenen

Bovendien is Develab een heel degelijk, goed schoenenmerk. Vorig jaar won ik voor mijn peuter al enkellaarsjes die nu net te klein werden. Ze stonden haar geweldig en zaten perfect, dus ik ben heel blij met deze warme enkellaarsjes in maat 26. Ook de kleine dame vindt ze geweldig, ze lopen lekker vanwege de flexibele zool, ze glanzen en dankzij de rits kan ze deze enkellaarsjes ook heel goed zelf aan en uit doen.

marstyledevelabFlexibele zool

Normaal gesproken zie je die flexibele zool vooral bij kleinere schoenmaten, tot maat 25 maar dit laarsje in maat 26 heeft hem dus ook. Waarom zijn die zolen voor jonge kinderen eigenlijk zo flexibel? Om goed te leren lopen moeten de allerkleinsten schoentjes dragen die niet knellen. Daarmee kunnen ze hun voetjes namelijk de vrije loop laten. Om in die behoefte te voorzien heeft Develab een speciale collectie die bestaat uit zachte, buigzame schoenen met een extra flexibele zool. Deze ondersteunen kinderen optimaal bij het zetten van hun eerste schreden. De Develabs die ze in maat 25 had, waren juist voorzien van een stevig winterprofiel met dikke zool. Deze nieuwe laarsjes met koperaccent zijn wel lekker warm, maar ook ideaal om in de frisse lentewind mee te rennen en de haren te laten wapperen.

Hier combineert mijn diva de Develabs met een jurk van Smafolk en legging van Esprit.
Hier combineert mijn diva de Develabs met een jurk van Smafolk en legging van Esprit.

Over Develab

Ken jij dit merk nog niet? Het merk staat voor eigenwijs, kleurrijk en fris. Deze kinderschoenen zijn gemaakt voor kids die weten wat ze willen en gek zijn op avontuur. Het pr-bureau kent mijn peuter en haar streken, want dat matcht precies. Zo maakte ze vorige week nog samen met haar nichtje het kindertoilet op het kinderdagverblijf onklaar… Er moest zelfs een loodgieter aan te pas komen. #blijdathetnietthuiswas #grapigverhaalvoorlater  In plaats van trends te volgen maakt Develab de trends zelf, zeggen ze. Het resultaat? Coole designs en mooie details in combinatie met de hoogste kwaliteit. Dit maakt de schoenen ideaal voor kinderen die graag buitenspelen, rennen en ravotten. Kijk voor verkoopinformatie op de website van Develab.

Hoe vinden jullie ze?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nathalie zegt:

  Wat zijn ze stoer! Toevallig heb ik bij Mamaliefde gisteren een paar paarse Develab schoentjes gewonnen <3

  1. Marguerita78 zegt:

   Wat leuk, gefeliciteerd

 2. Simone zegt:

  Wat een leuke schoenen, maar dat jurkje met die appeltjes! Ook super gaaf!

  1. Marguerita78 zegt:

   Smafolk 🙂 erg leuk merk!

 3. Marijke zegt:

  Leuk zijn ze! En inderdaad fijn dat ze flexibele zolen hebben. Loopt veel lekkerder voor die kleintjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.