Verslag: kindermodebeurs Kleine Fabriek – deel 2

Eerder las je al over de kleurrijke merken en hun collecties voor herfst en winter 2016/2017. Ons verslag van de Kleine Fabriek gaat echter door. Want er was zoveel moois te zien, dat het niet in 1 blogje past. Ben jij ook zo gek op kinderkleding? Lees dan snel verder!

kleine fabriek
Even uitpuffen bij het stilleven met kleding van Baby’s Only.

Schoenen

Laten we eerst eens aandacht besteden aan schoenen! Kindervoeten groeien snel en goed schoeisel is belangrijk voor de ontwikkeling van de voeten. Dat kan heel modieus en in allerlei verschillende stijlen. In de vorige blog las je al over de laarzen van Bergstein, maar er waren veel meer merken met liefde voor de voetjes! Net als bij de kleding worden glimmers een trend voor de meisjes 🙂

Art Kids

Moschino en Naturino

Behulpzaam als ze is, heeft mijn dochter alle schoentjes in de stand van Naturino en Moschino even opnieuw uitgestald. Al balancerende op een enorme poef waar ze steeds vanaf viel. Hilarisch. Gelukkig kon de standhouder er om lachen en hij bedankte haar hartelijk. Wat een contrast tussen deze merken hè? Het hysterische bling van high-end  Moschino en het meer mainstream uiterlijk, maar wel in opvallende kleurstellingen van de sportievere Naturino schoenen. Zoals je ziet kon mijn dochter beide merken niet laten staan.

EB made in Italy

Ik heb even staan kwijlen in de stand van EB made in Italy. Als ik een zoon had, waren die stoere haaienschoenen direct aangeschaft! Ok, de collectie ligt nog niet in de winkels, maar wauw! Dit is nog eens opvallend en apart. Daarnaast stond hier ook Zecchorino d’Oro in de stand, de modellen hadden verschillende soorten glitters en mijn meisje kreeg een matchin armband. Deze schoenen zou ik echt te gek voor haar vinden! Een merk dat al heel lang op mijn wishlist staat, maar wat het budget even niet toelaat. Er stond hier nog veel meer moois en ook veel schoenen weer met glans of glitter.

Hummel

Lekker sporty is de collectie van het Deense merk Hummel. Ik verwachte dat het merk Nederlands was vanwege de naam, maar Hummel is Deens voor hommel 🙂 en staat dus niet voor hummeltje. Zowel de schoenen als de kleding zijn lekker sportief. De meisjescollectie aw2016/2017 is oudroze met zwart en grijstinten, helemaal mijn smaak!

Bling en glans worden in ieder geval wat schoenen betreft een trend. Al denk ik dat de meeste mensen het qua blubberfactor in de winter misschien toch niet helemaal aandurven en gaan voor een wat minder besmettelijk ontwerp. Gaaf is het wel! Tot zover deel 2 over de Kleine Fabriek. Stay tuned voor deel 3.

Zou jij voor glitters of glans gaan wat betreft de kinderschoenen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.