Shoes of the Day: springtime met Naturino

Het zonnetje scheen en de postbode bracht ons het lentegevoel in een schoenendoos. In mijn verslag van ons bezoek aan de Kleine Fabriek schreef ik al dat mijn dochter alle schoenen in de stand van Naturino wel even ‘netjes neer ging zetten’. Haar ijverigheid werd beloond met een paar nieuwe sneakers uit de lente/zomercollectie van dit Italiaanse schoenenmerk. En niet zomaar sneakers, nee naar mijn mening zijn dit echt de allerleukste uit de hele collectie! 

Even uitwaaien in het zonnetje, lekker sportief op de fiets.
Even uitwaaien in het zonnetje, lekker sportief op de fiets.

Waar de meeste andere sneakers vaak redelijk effen zijn, kwam er een vrolijke kleurexplosie uit de schoenendoos tevoorschijn waar zowel mijn dochters als ik direct verliefd op werden. We willen lente! Zeg nou zelf, je kunt een bos bloemen in een vaas op tafel zetten of deze schoenen, toch? Hahaha, ik heb het allebei gedaan, totdat beide dochters de schoenen wilden passen.

Perfect onder een jeans.
Perfect onder een jeans.

Opvallende zomercollectie

De zomercollectie van Naturino is deze zomer sportief en opvallend. Denk: knalroze of juist zwart gecombineerd met neongeel. Met de sneakers van Naturino aan je voeten, val je zeker op deze zomer. Maar deze bloemige variant knalt er helemaal uit, ik vind ze zo snoezig en blijf er blij van worden als ik ernaar kijk. Hopelijk krijgt mijn dochter dit gevoel ook elke keer als ze deze sneakers draagt en naar haar voeten kijkt.

Zonnetje, stoepkrijt en vrolijke sneakers <3
Zonnetje, stoepkrijt en vrolijke sneakers <3

Natuur en sport

Geïnspireerd door de sporttrend en de natuur is deze schoencollectie. Voor de meiden zijn er sportieve sneakers in opvallende kleuren, voorzien van een beetje glitter. Voor de jongens heeft Naturino vooral stoere en fel en donkerblauwe sneakers. De combinatie van leer en stof geven de schoenen een heel opvallende uitstraling.

Trendkleur oranje komt terug in deze trui van Name it, en we hebben nog meer leuke items di er mooi bij kleuren.
Trendkleur oranje komt terug in deze trui van Name it, en we hebben nog meer leuke items die er mooi bij kleuren. De effen jeans is van Tumble ’n Dry.

Veters strikken

Deze toffe sneakers brengen mij ook weer in een nieuwe fase. Ik moet mijn dochter nodig veters leren strikken! Natuurlijk hebben we het af en toe al eens geprobeerd, maar dit zijn haar eerste echte veterschoenen. Ze wil het gelukkig graag leren.

IMG_4113

Zand effect

Nieuw bij Naturino deze zomer, is de ultra-zachte zool waarop kinderen heel prettig rondstappen. Ze noemen dit het ‘zand-effect’ dat op het bovenstaande plaatje wordt toegelicht. Dat mijn meisje haar nieuwe schoenen heel comfortabel vindt, komt hier dus door. Hinkelen, fietsen, rennen… allemaal geen probleem. Ze baalde er alleen van dat ze van mij niet de modderige speeltuin in mocht op deze sneakers. Tja, dat kan nu alleen met regenlaarzen. Ik vind het zonde als deze mooie stappers meteen al vies worden door gras en bagger. Bloemige schoenen en een klein zonnetje maken tenslotte nog geen echte lente.

shoes

Jungle Boys

Als ik een koningskoppel zou hebben, of Jip en Janneke (mijn dochter en haar neef, haha) samen zou stylen dan was onderstaande jungleschoen de perfecte match. Echt zo gaaf! Wel natuur op de schoen, maar net even wat stoerder met dat groen.

IMG_4114-0

 

Deze bloemige meisjessneakers en hun mannelijke jungletegenhanger kosten beiden 79,95 euro. Kijk voor verkoopinformatie op de website van Naturino.

Heb jij ook zo’n zin in de lente?

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Dhini zegt:

    wat vrolijk schoentje. Ik kende deze merk niet, wel van Haren en zara

  2. Ik vind die gebloemde schoenen prachtig! Het is dat ik er te oud voor ben, anders wist ik het wel…

  3. Volgmama zegt:

    Wat een prachtige schoenen! Toevallig komt er morgen bij mij een artikel online over de eerste loopschoentjes uitzoeken. Falcotto/Naturino heeft echt supermooie exemplaren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.