Verslag: Kindermodebeurs Kleine Fabriek – deel 3

Liet ik jullie eerder al de kleurrijke merken zien die wij bezochten op de Kleine Fabriek en de schoenen, nu is het tijd voor de rest! En dat is de high-end fashion, trendy mainstream en de accessoires, omdat veel bekende merken erg drukke stands hadden en ik graag iets anders wilden laten zien dan andere bloggers. Ben heel benieuwd wat jullie van deze merken vinden!

kleinefabriek
Aankleding van de beurshal was verzorgd door een kunstenaar

Mainstream

Mainstream mode, de bekende merknamen. Met mode die gewoon leuk is, niet opvallend in de zin van afwijkend maar draagbaar, trendy en altijd goed! De meerderheid van de kleding in de kasten van mijn dochters valt in deze categorie, met hier en daar een uitspatting in andere fashionstijlen. Is dat bij jullie ook zo?

Cars

Roze met grijs, blauw en donkergroen zijn de kleuren van Cars komende winter. Vooral dat grijze jurkje met de roze tekst erop vind ik erg leuk, maar ook het setje op de paspop met broek, vest en roze shirt zou ik zo kopen voor mijn dochters.

Jake Fischer

Jake Fischer staat bekend om de outdoor-mode voor mannen, jongens en meisjes. Echt vers van de pers op de beurs was nu de eerste baby-collectie van dit merk te zien! Die trui met de bergen <3 heel erg leuk. Ik hoop jullie binnenkort meer te kunnen laten zien van de meisjescollectie van dit merk. De kleding is in ieder geval lekker draagbaar en perfect om mee buiten te spelen.

Little Label

Little Label is een merk dat ik al even volg. Eerst was het alleen online verkrijgbaar, tegenwoordig ook via thuisparty’s. Misschien dat ik me voor de blog nog een keer aan een party waag, maar alleen als er dan ook echt wat meer mensen komen dan bij mijn vorige party (laat hieronder een reactie achter als je uit Bodegraven komt en interesse hebt). De stijl is eenvoudig, zonder frutsels. Zelf vind ik de pyjama’s die ze op de beurs showden prachtig, met van die mooie zachte pasteltinten. Dochterlief was erg gecharmeerd van het minicakeje dat ze van de standhoudster kreeg :-).

Guess

guessBij Guess zagen we veel donkerblauw, glitters en nepbontjes. Maar ook hier kwam oud-roze terug. Dat wordt echt de grote trendkleur komende winter.

Canada House

Bij Canada House lag de kleding plat uitgestald. Dus besloot mijn dochter om de standhouders even te helpen door alle kleding netjes op te vouwen… Gelukkig vond ze het niet erg. Veel rood en breisels hier en hele schattige vosjes en konijntjes. Dit merk komt overigens niet uit Canada, maar uit Duitsland.

IKKS

ikksDe babycollectie van IKKS ziet er heerlijk warm uit.

Molo

Natuurlijk moest ik even bij Molo langs en niet alleen vanwege de popcorn die ze uitdeelden. Die popcorn komt overigens ook op de kleding terug! Ik vind dit een heel mooi merk en de kleding blijft ook prachtig en is heel goed draagbaar. Naast de gewone kleding hebben wij er een skipak van, maat 86 maar door te dragen tot maat 104. Was echt een goede investering dus! Molo blijft vernieuwend en opvallend, heerlijk om door de rekken te snuffelen. Al zul je die kanariegele bontjas niet in onze kledingkasten terug gaan zien, haha.

High End

Met high-end kindermode bedoel ik de mode uit het hogere prijssegment. Kleding waarmee je de kinderen van beroemdheden spot, maar ook de wat bekendere duurdere merken (zoals meisjesmerk Jottum, maar die heb ik dan weer niet op de foto staan). Over het algemeen is deze kleding wat meer preppy, wat netter.

Frankie & Liberty

frankieIk twijfelde even of ik dit merk nu bij trendy mainstream moest plaatsen of bij high end fashion. Toch maar de laatste gekozen, al is dit merk niet top of the bill qua prijsstelling. De uitstraling is hip, trendy en high end!

Ariana Dee

Ariana DeeHet Engelse Ariana Dee, of verkort A-Dee, richt zich voor het eerst op de Nederlandse markt. In de UK is het al een hit. Je kunt de uitstraling vergelijken met het Barbara Farber van vroeger. Wat ik op de foto heb gezet is vrij kleurrijk, maar over het algemeen is de uitstraling van dit merk redelijk klassiek en netjes. Bij elk kledingstuk dat je aanschaft, hoort een setje matching armbanden. Mijn dochter kreeg deze armbandjes cadeau en ze zijn in één woord: lovely!

Lapin

LapinZeer high end en exclusief is de mode van het Griekse Lapin. Denk aan een prachtig spierwit communiejurkje vanaf 150 euro. Deze modeketen exporteert ook de kinderkleding van onder meer Gucci en Prada naar het Midden-Oosten en Lapin is het eigen merk. Komende herfst en winter zien we bij Lapin kleding met beertjes erop genaaid. Bij elk kledingstuk dat je van dit merk aanschaft, zit een cadeautje: een beer in een koffertje. Wij mochten een beertje meenemen voor kleine zus, die daar heel erg blij mee was. Op de foto zie je de kleding in een rustige stijl met lichte kleuren, maar ze hebben voor grotere kinderen ook meer uniformachtige preppy kleding. Denk aan plooirokken en voor de jongens broeken met bretels en colberts. Een heel bijzonder merk!

Love made Love

lovemadelovePrachtig vond ik de stoffen van deze in het oog springende jurkjes van Love made Love. Dit merk word tot nu toe nog maar in 1 boetiek in Nederland aangeboden: www.robyn-kids.nl. Zou dit niet iets zijn voor de dochters van onze koning en koningin? Ik vind het echt de wauw-factor hebben.

Gaastra

GaastraDe sportieve look van Gaastra het komende herfst/winter seizoen. Op de stand hadden ze een boot neergelegd waar mijn meisje wel even in mocht poseren.

Accessoires

Accessoires waren er ook, ik zet even wat mooie plaatjes voor je op een rij.

UV Fashions

Vorig jaar schafte ik al 2 zwemshirts aan van dit merk (nou vooruit, eentje met gewonnen shoptegoed, maar die beviel zo goed dat ik er een bij moest hebben). Vrolijke badkleding met een hoge factor UV-bescherming. Ook dit seizoen hebben ze weer geweldige items voor zowel de kinderen als volwassenen. En dat beperkt zich niet tot badkleding, ook gewone beschermende zomerkleding en strandkleding met UV-factor hebben ze in allerlei modieuze uitvoeringen.

Souza

souzaOok Souza was present, het merk van de sprookjesachtig mooie verkleedkleding en (haar)accessoires. Eerder al schreef ik over een van hun prachtige prinsessenjurken en ridderkostuums, maar ook de nieuwe collectie is geweldig.

Zebra Trends

Wat is een dame zonder haar tas? En wat is Zebra Trends zonder de zelf geknutselde zebra van mijn dochter, haha. De knutsel was zo leuk geworden, dat ik besloot om deze mee te nemen naar de beurs zodat mijn meisje hem zelf kon overhandigen aan het brein achter dit vrolijke tassenmerk. Zij was blij verrast en beloofde hem een mooi plekje op haar kantoor te geven. Dochterlief mocht een schattig sleutelhangerpopje uitzoeken, met echte haren. Want niet alleen de tassen van Zebra Trends zijn heel erg leuk, ze zijn ook vaak voorzien van bijzondere accessoires die aan de rits hangen.

That’s it

Tot zover mijn foto’s. Ik heb jullie heel veel laten zien, maar er was nog veel en veel meer. Wij konden niet eens alles bekijken, kun je nagaan. Natuurlijk ben ik mij intussen aan het verlekkeren via het foldermateriaal dat ik meenam, maar ik hoop jullie binnenkort ook wat meer te kunnen vertellen over bepaalde merken naar aanleiding van een review. Duim voor me!

En ik hoor natuurlijk heel graag wat je uit dit overzichtje het meest of juist het minst aanspreekt. Springt er iets uit? En als je uit Bodegraven komt, heb je eventueel interesse om naar een kinderkledingparty te komen van Mees, Tom Du of Little Label?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. tisfeest zegt:

  Ziet er echt heel leuk uit! Heb zelf verkleedkleding voor mijn kind nodig dus ben druk opzoek naar wat leuke winkels of webshops, heb jij nog wat tips?

  Groet, Vincent

  1. Marguerita78 zegt:

   Beste Vincent, dit verslag gaat over gewone kindermode. Aangezien je zelf al een link naar je eigen webshop hebt opgenomen denk ik niet dat dit een serieuze vraag is en wijs ik je graag op mijn mediakit. Daar kun je de tarieven voor samenwerkingen vinden. Anders had ik je graag gewezen op de verkleedkleding van Souza bijvoorbeeld en de andere verkleedwebshops waarmee ik reeds heb samengewerkt. (In de zoek balk ‘verkleden’ intypen.) Volgende keer kun je beter direct mailen 😉 mijn dochters vinden verkleden erg leuk.

 2. Volgmama zegt:

  Molo en Jake Fisher gaaf hoor. Die bontjas vind ik superstoer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.