Keek op mijn Leven: event gelanceerd, yay!

Na mijn ‘groetjes vanaf de bank‘ ben ik weer langzaam een beetje de draad aan het oppakken. Focus leggen op teksten schrijven is nog lastig, daarom pak ik lekker de organisatorische kant van het ondernemen op. Bellen en actie. Met alle online ontwikkelingen levert deze blog ook niet meer genoeg op om van te leven. ‘Vroeger’ lag het bezoekersaantal, mensen die via mijn site een affiliate aankoop deden (bij bol.com of een vakantie) en vooral ook het aantal linkbuilding opdrachten vele malen hoger dan nu. De markt is veranderd, dus ik verander mee.

in de tuin werken
In de tuin werken bij Ambidexter.co

Interim r us

Ik hoor dat veel fulltime bloggers inmiddels weer in loondienst zijn gegaan. Het is dus niet zo gek dat ik wat minder blogartikelen publiceer en druk ben om andere freelance klussen op te pakken. Zo ben ik gevraagd ‘Partner’ te worden bij een consultancy club die interimmanagement verzorgd bij scale-ups en mkb-bedrijven. Op bovenstaande foto zie je mij daar in de tuin werken, hele fijne werkplek met kipjes in het groen. Naast wat backoffice zaken en hulp bij de marketing, heb ik hiervoor de Groepsrollentest van Belbin gemaakt. Best geinig om te doen. Maakte jij vroeger in de Tina ook altijd dit soort testjes?

zustertuin

Sporten oppakken

Mijn kutcovidconditie moet toch ook eindelijk eens een beetje normaal worden. Ben al een heel eind gekomen, daar niet van. Maar toch… Wandelen, de sportschool, ik houd het allemaal niet vol zoals ik bedacht had. Nu betaald voor de Just Fit app met als doel 5 kilo kwijt via een trainingsprogramma van 28 dagen. Dit probeer ik nu al 17 workouts lang (slechts 1 dagje gemist) en warempel ik ben ineens fit genoeg om met mijn kinderen naar de Zustertuin te fietsen en dan ook nog te badmintonnen, frisbeeën en ballen. En weer terug. Motiveert om ermee door te gaan en ik doe het zonder pottekijkers (behalve af en toe wat lachende huisgenoten) thuis. Yihaah!

groene omgeving publisher event
Plaatje gemaakt met Whatsap chattool Remko.online, maar een hip event heeft hier toch iets teveel gezellige plantjes haha.

Event gelanceerd!

Al heel erg lang ben ik er mee bezig, maar eindelijk staat het in de steigers: 5 oktober organiseer ik het Publisher Event! Yay! (Publishers zijn mensen die artikelen op hun website publiceren, dus bloggers, nieuwssites, online magazines dat soort dingen.) Linkbuilding marktplaats Hulc is mijn samenwerkingspartner in deze, de locatie zal daarom Haarlem zijn. Via Eventbrite kun je nu al je ticket kopen, voor een early bird tarief omdat nog niet het hele programma bekend is.

Naast het inrichten en lanceren van de kaartverkoop, moet ik uiteraard ook sprekers hebben. De eerste namen en onderwerpen zijn inmiddels bekend. Ben er trots op want deze mensen gaan behoorlijk wat kwaliteit leveren. Ik had wat onderwerpen in mijn hoofd zitten en thema’s als AI, Cybersecurity en Productiviteit zijn al afgetikt. 

Whatsapp ai-tool

Over AI gesproken, afgelopen januari stond ik op Schiphol met mijn koffer in een hele lange rij. Achter mij stond Remko. We raakten aan de praat en Remko heeft dus een Whatsapp AI tool ontwikkeld. Een soort ChatGPT+ die kan rekenen, je vragen beantwoorden en sinds kort ook afbeeldingen maakt. Af en toe speel ik daar een beetje mee, geinig én natuurlijk handig. Je tikt je vraag of prompt in, wacht een minuutje en je ontvangt een appje met het antwoord. Bij deze tip ik ‘m, je kunt hier meer informatie vinden. Remko.online voor Whatsapp is overigens gratis te gebruiken en Remko is bovendien een aardige man.

Goed, bijzaak maar toch geinig. Nu zaak om alle kaartjes te verkopen, de laatste sprekers rond te krijgen zodat ik het volle tickettarief kan hanteren en om leuke partners te vinden die op het netwerkplein willen speeddaten met de aanwezige publishers. 

En verder…

Tja en wat houdt me verder zo bezig… De kinderen hadden een nieuw paspoort nodig. Dat is nu geregeld. Net als de vrijstellingsaanvraag van de leerplicht voor een persreis die ik met mijn jongste dochter ga maken. We gaan naar Rovaniemi in Finland (en vliegen via Istanbul, dat heb je met sponsoringen, hahaha, tis geen privé reis)! Veel zin in, we gaan over de poolcirkel stappen, met de kerstman bijkletsen en natuurlijk iets leren over husky’s en rendieren.

Inschrijving voor de jaarlijkse Vakantiespelen Huttebouw was ook een ‘ding’ dat ik gelukkig succesvol kon aftikken. En momenteel is het kermis op dorp, daar zal ik ook wat geld voor bij elkaar moeten schrapen want dat is wel zo leuk. Klik gerust op een banner om me te helpen, waardeer ik enorm.

Verder moet mijn vriend nog steeds de nodige certificaten halen en examens doen, waarbij ik alles moet voorlezen en uitleggen. Dat vraagt het nodige van mij, maar kunnen we hopelijk snel afronden.

Ben je weer even bijgepraat. Gezellige week gewenst, ga je nog iets leuks doen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.