Keek op mijn Leven: groetjes vanaf de bank

Nou de groetjes vanaf de bank! Dat somt het wel zo’n beetje op voor deze Keek. Ik werd teruggefloten door mijn lijf, zeker toen de wond weer open ging. Heb dus vooral op de bank gehangen en heel veel films en series gekeken. Hier en daar haalde ik eens een boodschapje of maakte ik een ommetje, persreis naar Europa-Park werd gecanceld, mijn kinderen waren met hun vader op vakantie… Dus ja…

wandelen
Een klein rondje wandelen hier en daar om er even uit te zijn.

Wat deed ik dan zoal? Beetje lezen in een boek dat ik al een hele tijd terug van Boekenvoordeel heb gekregen. Erg leuk maar ik heb wat moeite met de concentratie. Het heet: the subtle art of not giving a fuck, ik probeer dat een beetje toe te passen maar lukt me nog niet helemaal. Ik speel wat Toy Blast op mijn telefoon, leg wat Wordfeud woordjes, leer nog steeds Arabisch op DuoLingo en heb een legpuzzel uit de kast gepakt. Gezellig om samen met mijn dochter te puzzelen. 

puzzel ravensburger
Deze gesponsorde puzzel van Ravensburger zat nog nieuw in de verpakking, nu niet meer 🙂

Ik had met Koningsdag mijn dochter beloofd naar haar musical optreden te komen kijken. Dat bleek wat verder fietsen dan verwacht. En eigenlijk mocht ik helemaal niet fietsen. Of stofzuigen. Of boodschappen tillen. Of… nou ja alles waarbij er druk op je bekkenbodem komt te staan. Waarna ik dus wederom op de bank lag te liggen. Niet uitgeput zoals bij longcovid, geen pijn ook, wel veel bloedverlies en dus superslap. De poli nog even gebeld voor advies (ja gewoon echt rustig aan doen en op die bank blijven hangen) en later belde de gyneacoloog nog met de uitslag: voor nu ben ik helemaal schoon en over een half jaar een afspraak maken voor controle en een behandelplan.

Klusjes in huis, stukken wandelen, achterstallige opruimtaken op mijn computer… had ik me allemaal heel leuk voorgenomen, maar lukt niet op de manier die ik had bedacht. En ik vind het wel even best. Het komt wel weer. De meeste mensen hebben meivakantie, dus de mailbox is lekker rustig en ik doe ongegeneerd rustig aan. Of nou ja, ongegeneerd… Een stemmetje in mijn hoofd roept toch steeds dat ik wel heel lui ben zo. Je kent het vast wel. 

De hardste stem roept dat dit de stilte voor de storm is en dat ik het er dus maar even van moet nemen. Anyway, ik ga weer terug naar de bank, groetjes vanaf daar!

Liefs,

Marguerita

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.