Levensenergie terugwinnen met Master Oh

Gegarandeerd een lach op je gezicht, stond bovenaan het persbericht over Master Oh die binnenkort naar Nederland komt. In mijn zoektocht naar gezondheid, geluk en alsjeblieft ook wat innerlijke rust, klinkt dit als muziek in mijn oren. Dat alles met elkaar verbonden is en je met een positieve mindset veel kunt bereiken, dat weet ik natuurlijk wel. Maar als alles even tegen zit, is het verdraaid lastig om in je positieve vibe te blijven. Qi meester en spiritueel leraar Master Oh, brengt je via een lach terug in contact met de oneindige bron van levensenergie voor ons allemaal. Zijn geheim is dus… lachen!

Master-Oh
Foto: PR

Nou, een stukje blijheid kan ik zeker wel gebruiken. Helende levenskracht lijkt me extra prettig aangezien ik op het moment van zijn voorstelling nog aan het herstellen ben van een operatie. Toen ik de uitnodiging ontving om hierbij te kunnen zijn voor de blog, stuurde ik daarom meteen maar een ‘ja graag’ terug. 

Wie is Master Oh?

Overigens had ik nog nooit van Master Oh gehoord, maar ik houd wel van spirituele onderwerpen dus perfect om er even in te duiken. Master Oh is een spiritueel leraar en Qi meester. Qi staat voor levenskracht, voor vitale en spirituele energie.

Hij gebruikt hierbij Sun Kyeong. Dat is een spirituele methode die begon in de bergen van Zuid-Korea en ons opnieuw verbindt met onszelf, de natuur en het universum, door ons te verbinden met de trilling van het leven: Qi. Sun Kyeong bestaat uit energiebehandelingen, groepslessen (Qi training en meditatie) en een traject om karma van onze voorouders te helen.

Hij heeft zijn leven gewijd aan het helpen van mensen om hun gezondheid en geluk te hervinden. En ja, daar heb ik zelf ook wel behoefte aan dus heel mooi dat hij dat doet en blijkbaar is hij er ook nog eens heel succesvol mee want hij is bezig met zijn derde wereldtournee. Van India tot Mexico, van Canada tot Zuid-Afrika; overal is hij in staat mensen fysiek en emotioneel te helen. En in april komt hij dus naar Nederland. Ik ben erbij, jij ook?

Wat kun je verwachten in het Delamar theater?

Op woensdagavond 24 april is Master Oh in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Katja Schuurman interviewt hem daar volgens het concept van het programma College Tour op tv. Ken je dat? Ook het publiek mag daarbij vragen stellen en krijgt de kans om persoonlijk advies te ontvangen van Master Oh over fysieke, emotionele en mentale vraagstukken. Mijn nieuwsgierigheid is getriggerd.

Daarna geeft Master Oh live treatments op het podium en deelt hij zijn positieve energie met het publiek. Hopelijk krijg ik mijn dochter mee hier naartoe en voelen we ons samen even verbonden met de bron van het leven, ons innerlijke geluk en natuurlijk ons ware zelf. Lijkt me een fijn gevoel, haha. 

Het persbericht vertelt mij verder dat Master Oh je leert je hoe je je geest zo kan trainen dat je bijna vanzelf keuzes maakt voor licht, waardoor je in staat bent negatieve patronen te doorbreken. Hij leert je hoe je je kan verbinden met de altijd aanwezige energie van het universum. Mensen ervaren meer vitaliteit, helderheid, rust en innerlijke kracht, zijn positiever en komen dichter bij zichzelf. Zelf reageer ik vooral op basis van mijn emoties en vind ik het heel lastig om die reacties om te buigen bij negatieve emoties, dus ik zou hier in theorie baat bij kunnen hebben. 

Ik heb natuurlijk al eens eerder energiebehandelingen ontvangen, via healings, klankschalen en dergelijke, soms werden er ook bijvoorbeeld kristallen bij gebruikt. In dit geval ontvangt iemand energie via een vorm van acupressuur en geluid tijdens een behandeling. Master Oh kan deze energie ook overbrengen naar grote groepen mensen tegelijkertijd, wat hij deze avond ook zal doen. Als fan van Abraham Hicks, Lee Harris etc kijk ik er enorm naar uit om zoiets mee te maken.

Tickets en meer informatie

Als jij nou denkt: “dat is interessant, wil ik ook wel eens beleven” dan kun je meer informatie vinden op deze website over ‘An evening with Master Oh’ waar je ook een ticket kunt kopen. Het schijnt een zeer inspirererende spirituele leraar te zijn en op deze avond kun je dus de wijsheid, liefde en energie van een Master Oh zelf beleven. Waar en wanneer?

Woensdag 24 april van 19.00 uur tot 21.30 uur
DeLaMar Theater
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
Prijs: € 39,-

Afijn, ik had nog niet eerder van deze man gehoord maar het zijn allemaal onderwerpen die mijn interesse hebben en waar ik zeker wat te leren heb. Als ik me na deze avond ook maar een klein beetje beter voel dan daarvoor, is het zeker de moeite waard.

Had jij al eens gehoord van Master Oh?

Lees ook:

Healing via een down-to-earth skype gesprek

Ik deed een workshop Channelen

Human Design, wat kun je daar mee?

5 spirituele uitgaven die dit jaar op je verlanglijstje staan

Ademwerk oftewel Breathwork, hoe gaat dat?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Ria zegt:

    Jeetje, dit wist ik te laat.
    Zou het kunnen, dat hij nog een keer naar Amsterdam komt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.