Keek op mijn Leven: gyneacoloog

Op TikTok word er erg meegeleefd (in de stories daar recentere updates, stories zijn alleen voor mijn volgers zichtbaar), daarom ook hier maar even een keek. Deze week was namelijk mijn afspraak bij de gyneacoloog en over een paar weken krijg ik de uitslag van het onderzoek. Verder verfde ik een muurtje, hadden we een afspraak bij de boekhouder en bezocht ik een voorstelling op school. 

zonnebank
Ik ging naar de sportschool… Beetje workout, beetje zonnebank. Hmmm…

Biopten in het ziekenhuis

Is even een beetje hectisch, daarom erg blij dat ik met mijn ex wat dagen kon wisselen zodat ik na het ziekenhuisbezoek mijn bed in kon. Wat er ook alweer aan de hand was? Nou ik had dus 2 foute uitstrijkjes, dus de gyneacoloog moest even kijken. Hij denkt niet dat het al baarmoederhalskanker is, maar nam wel 2 biopten van foute plekken. Dat viel me mee, maar dat dichtetsen was wel pijnlijk en daarna nam de pijn toe. Misschien de azijn waarmee ze de baarmoederhals dan inspuiten, of van het etsen en die eendenbek? Geen idee, maar ik voelde me kut en heb de hele avond pijn gehad. Ben dus lekker in mijn bed gekropen met een serie, want dat mocht wel even, vond ik. In ieder geval de cellen staan op kweek en over een paar weken hoor ik of ze denken dat mijn lichaam het zelf kan opruimen of niet. In het positieve geval moet ik over een jaar terugkomen voor controle.

brave ground muur
De kleur Brave Ground zit nu op deze muur.

Muurtje verven met Brave Ground

Vanwege de zenuwen is de focus op werk toch wat lastig, ook al wil ik dringend aan mijn sales werken. In plaats daarvan plakte ik het muurtje met flamingobehang af. Dat behangetje is na zoveel jaar verkleurd en met een man in huis vind ik het ook niet meer zo passen. Gelukkig had ik van Flexa een flinke pot Brave Ground gekleurde verf ontvangen, waar ik nog meer dan genoeg van over had. De muur in de woonkamer heeft nu dit warme kleurtje gekregen. Metamorfoses zijn een mooie afleiding van het denkwerk.

reeuwijk
Lekker wandelweertje dus naar Reeuwijk geweest.

Een leuke afleiding was ook de voorstelling Little Victorians op de middelbare school. Interactief met het publiek bij de repetities, heel goed voor zowel de Engelse taalvaardigheid (de acteurs waren native speakers), geschiedenis, expressie (drama les) en natuurlijk teambuilding voor de TTO klas. Mijn jongste hoopt dat de doorstroomtoets uitslag waar we met smart op wachten, positief is zodat ze ook TTO kan gaan doen. Toen we uit de auto stapten gaf ze aan dat dit toch haar nummer 1 schoolkeuze zou zijn. Leuk hoor!

pashokje H en M
Dit is één van de outfits die ik voor mezelf heb geshopt bij de H&M.

Nou verder nog een leuk zakendiner op het programma en dit weekend samen shoppen voor de birthday girl haar 13e verjaardag. Dan ben je weer heulemaal op de hoogte. Op tiktok heb ik ondertussen nog allerlei leuke onderzoekjes gedeeld en ga ik geregeld live waarbij je je marketingcommunicatie vragen kunt stellen. Zo heb ik vandaag uitgelegd wat een RSS feed is, om een voorbeeldje te geven. Wil je erbij zijn: volg @marstyle78 op tiktok, want ik ben daar steeds actiever omdat ik het een heel leuk kanaal vind. 

Lees ook de publicaties op de blog van afgelopen week, als je ze gemist hebt:

Fietsweekend: Belgisch-Limburgs Nationale trots per e-bike – Lisanne ging met haar gezin naar België voor de blog

Bijzonder overnachten bij Hille Glamping Noorwegen – mijn verslag van de glamping op een onbewoond eiland is te lezen

Leuke dingen om te doen met je dochters – een betaald artikel, maar ik vond hem wel heel erg leuk

Keek op mijn Leven: van tiktok en uitstrijkje naar persreis – de vorige keek

Lovechock introduceert nieuwe lijn met chocoladerepen – Joyce haar review van rauwe chocola

Binnenkort hopelijk ook een leuke blog van Caroline, je kent haar als de Huismanager op tiktok (ik ken haar van dit tomaten event) en ze is vanaf nu als vaste blogger ook aan Marstyle verbonden, heel leuk en welkom in het ’team’ 🙂

Lekker weekend allemaal! Hopelijk zet het mooie weer een beetje door,

Liefs,
Marguerita

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.