Betaalbare Kinderkleding: Mini & More + win €50 shoptegoed

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor alle lezers van Marstyle.nl! Na alle (drukke) feestdagen en een gezellig virus (waar we nog flink naweeën van ervaren) is het tijd om de was bij te werken en die kledingkasten weer eens uit te mesten. Er moet namelijk plek gemaakt worden voor de nieuwe kleding van Mini & More. Ik mag het nieuwe jaar gelijk voor jullie in knallen met een geweldige kindershoptip & giveaway! Dus lees vooral even verder.

Door: Lisanne van Uunen

Altijd de beste sale-items

Als jullie mij een beetje kennen weten jullie dat ik erg van korting houd. Ik koop maar weinig voor de volle prijs. Waarom? Omdat ik mijn geld maar één keer uit kan geven en liever toffe jas koop met een goede korting zodat de rest uit kan geven aan leuke of lekkere dingen, dan dat ik dingen moet laten voor persé die nieuwe collectie van (… fill in if you like). Mini & More is daarom een kinderkledingwebshop naar mijn hart, zij hebben namelijk altijd sale. Ze verkopen kindercollecties van eerdere seizoenen van verschillende merken als Cruyff, 4President, LEVV, Daily7 en Quapi. Deze collecties zijn altijd minimaal 50% afgeprijsd ten opzichte  van de oorspronkelijke verkoopprijs. Je hoeft dus niet op zoek naar de beste koopjes, het is altijd een koopje!

Dit is overigens heel bewust. De website is gestart om het aanbod van betaalbare kleding te vergroten omdat de eigenaren dat voor hun eigen kinderen miste in het aanbod. Een gat in de markt als je het mij vraagt.

Louder!, say WHAT?

En naast al die mooie merken die je misschien al kent, hebben ze ook een eigen merk genaamd LOUDER! Het was voor het eerst dat mijn kids iets van dit merk kregen en ik was erg benieuwd naar hoe dit merk in het echie zou voelen. Wat opvalt is dat er veel kleurgebruik is. Colorblock, streepjes, effen, eigenlijk is er voor iedereen wat naar eigen smaak te kiezen.

We kozen met Lucas een mooie effen joggingbroek die we combineren met een colorblock trui en twee totaal verschillende longsleeves. En wat waren we positief verrast. De sweatstof is echt goede kwaliteit, wat dikker eb dus lekker warm maar ook soepel. De longsleeves mooi afgewerkt en ideaal voor op school. Lucas heeft het in een sweater namelijk al snel warm, een longsleeve is daar het beste alternatief voor. Lucas is ongeveer 118 en we kozen daarom voor 122-128. Hier kan hij nog mooi even mee vooruit. Louder! valt ruim op maat.

Rekenen jullie even mee:

Sweatpants Bryan kost                  €10,97

Trui colorblock CAS                       €12,97

Longsleeve Lars DipDye                  €7,97

Longsleeve Dion Stripes                  €7,47

Totaal 3 sets:                                  €39,38

Ongelofelijk toch? Waar vind je nou zó goedkoop nieuwe kinderkleding?

Fleurige jurkjes: tal van printjes

Voor meiden is er misschien nog wel meer keuze. Helaas draagt mijn dochter niet graag meer jurkjes dus dat maakte de keuze iets beperkter. We kozen daarom een mooie zwarte Ava flair (€ 9,97) en fleurige longsleeve Milou (€7,47) die mooi bij de sets van Lucas paste. Altijd leuk als ze een beetje matchen zonder dat het persé hetzelfde printje heeft. Tip van flip, dit is ook ideaal voor een familieshoot, dan wil je toch een beetje dezelfde tintjes terug laten komen op je foto’s. Natuurlijk laten wij je even zien hoe dat dan staat:

Als tweede set koos Feline een stoer pak van Cruijf. Dit soort pakken draagt ze graag bij haar danstrainingen. Altijd handig met een shirt eronder en dan het vest uitkiepen als je opgewarmd bent. Dus nee, dit is niet alleen voor voetballers. Mini & More verkoopt dit pak met 60% korting, dus maar voor €39,98. Naast deze suits hebben ze ook een grote collectie winterjassen met mega (of mini?) korting. Dus is die winterjas net te klein, bestel dan snel dat maatje groter. Feline draagt overigens normaal 158 en draagt hier een 164 dus houdt daar rekening mee als je besteld.

Win €50 shoptegoed

Nou jullie horen het, ik kan hier nog pagina’s over vol schrijven maar daar heb ik geen tijd voor, ik moet nog verder het doorspitten van die kledingkasten (x3 heb medelijden). Daarom houd ik het verder kort en leg ik een uit hoe je €50 shoptegoed kunt winnen voor Mini&More. Laat hieronder even weten wat er ontbreekt in de kast van jouw kind je doet al mee.

Kansen verdubbelen? Doe dan ook mee op de instagram van Feline & Lucas. Alle lootjes van de reacties en hieronder én onder de post gaan samen in één schaal en daar komt één winnaar uit. Meedoen kan tot en met 20 januari. Daarna maken we de winnaar bekend.

Houd jij ook zo van shoppen voor de kids? Wat heb je voor leuks gezien bij Mini & More?

Lees ook:

Betaalbaar nieuw kinderkledingmerk: Louder!

Budgetshopping: merkoutfits voor een prikkie

Met deze opruimtips krijg je je kledingkast weer op orde

Mycelia: deckbuilding bordspel in de paddenstoelen wereld

Review: Twistiti educatieve polshorloges

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Lyd zegt:

    met t Voorjaar in zicht, ga ik voor leuke
    jurkjes in t Zonlicht.
    Sorry, hier geen soc media

  2. Stefanie zegt:

    Wat een leuke items, ik maak heel graag kans!!

  3. Peter Vizee zegt:

    Mijn zoontje Bart is blijkbaar weer gegroeid, want de meeste truien/hoodies passen opeens niet meer. De winactie komt dus als geroepen!

  4. Tamara van Wijk zegt:

    Wij zijn heel groot fan van Louder! En MiniandMore. Dus we doen heel graag mee aan deze actie ❤️ nu al benieuwd naar de nieuwe collectie ook. We kunnen voor onze Amerika reis en de zomer straks nog wel leuke shirts en korte broeken gebruiken.

  5. G.T. zegt:

    Broeken zijn bij jongens volgens mij altijd nodig 😉
    Maar de blauwe longsleeve met zwarte streepjes op de foto is ook helemaal geweldig (en laat die er nou ook nog zijn in de maat die hier nodig is…)
    Ik maak dus graag kans!
    Helaas geen IG voor een extra kansje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.