Review: VTech Toet Toet Auto’s Mega Bouwplaats

De Toet Toet Auto’s Mega Bouwplaats is een enorm leuke en grote nieuwe set van VTech en wij mochten hem testen met ons zoontje van 2,5 jaar oud. We zijn al jaren bekend met de VTech Toet Toet auto’s en hebben o.a.: een garage en hijskraan gehad en momenteel een brandweer kazerne staan en meerdere auto’s. De VTech Toet Toet auto’s sluiten perfect aan bij de fantasie en belevingswereld van kinderen tussen de 1-5 jaar oud. De interactieve en kleurrijke autootjes zingen liedjes en spreken zinnen.

Geschreven door Jannie Suddaby

VTech toettoet bouwplaats
“Wow, wat een enorme doos!”

Wat zijn we blij dat we nu de nieuwste Toet Toet Auto Mega Bouwplaats mochten ontvangen. Er werd een grote doos geleverd die natuurlijk meteen al veel indruk maakte op mijn zoontje. Hij kon niet wachten om er mee te gaan spelen.

Bouwplaats in elkaar zetten

Het in elkaar zetten is even wat werk, maar dan heb je ook wat. In de doos zitten vele onderdelen, Koen Kiepwagen, een stickervel en een instructieboekje. Eerst ben ik begonnen met het plakken van alle stickers op de juiste plek, dit staat in het instructieboekje duidelijk beschreven. Vervolgens heb ik stapsgewijs de bouwplaats in elkaar gezet. Al met al een uur werk maar het resultaat mag er zijn!

VTech toettoet bouwplaats
Ook papa of mama is wel even zoet met dit speelgoed: je zet de bouwplaats zelf in elkaar en plakt stickers op de juiste plekken.

Bijna net zo indrukwekkend als een echte bouwplaats

De Mega Bouwplaats is echt een indrukwekkend grote set! Auto’s racen naar beneden over de spiraalvormige baan. De hijsbak van de hijskraan breng ze over naar de andere autobaan waar de auto nog verder naar beneden kan racen. Open de slagboom en de auto rijdt de baan af.

VTech toettoet bouwplaats
Grote broer heeft ‘m snel gecombineerd met onze andere Toet Toet sets.

De hijskraan beweegt automatisch als er een auto op rijdt en brengt die dan over op de andere baan. Dit vindt mijn zoontje echt het leukste! Er zijn ook nog 3 stenen die je over de hijskraan maar beneden kan rollen. Open dan de slagboom en laad ze in Kevin kiepwagen. Mijn zoontje kan hier echt een hele tijd mee bezig zijn. Steeds weer 1 voor 1 stenen laden in de kiepwagen deze legen en weer nieuwe stenen halen.

Een filmpje om je een indruk te geven:

 

Dan is er nog een lift waarmee de auto naar boven en beneden kan worden gebracht. Er bevinden zich 6 magische sensors op de bouwplaats, zodra een auto daar overheen rijdt worden er liedjes, geluiden en zinnen geactiveerd. Dit maakt het extra leuk en ook leerzaam want mijn zoontje probeert het na te zeggen. Al met al een mooie speelset met veel beweegbare onderdelen en vrolijke muziekjes die de zintuigen prikkelen.

VTech toettoet bouwplaats
Stenen in de auto laten rollen.

Blijft het leuk en is het stevig?

We hebben de Mega Bouwplaats nu een week in huis en mijn zoontje speelt er elke dag mee. Hij gaat dan helemaal op in zijn spel en combineert onze eigen Toet Toet Auto’s en Toet Toet Brandweer Kazerne met de bouwplaats. Het fijne van de verschillende Toet Toet auto’s, sets en wegdelen is dat ze allemaal op elkaar aansluiten voor nog meer speelplezier. Ook grote zus van 5 en broer van 7 spelen er regelmatig mee. De bouwplaats zit goed en stevig in elkaar en kan tegen een stootje, ideaal voor klein kinderen dus.

Nog meer Toet Toet nieuws

Dit najaar komt VTech naast de Bouwplaats ook met een 4 in 1 Stuntbaan, die in 4 verschillende combinaties kan worden gebouwd. Dit zorgt voor veel Stunt en Race plezier. De baan wordt geleverd met Sem Stuntauto en heeft 3 Magische Sensors. Weer heel iets anders dan de Bouwplaats dus.

Daarnaast heeft Vtech ook nog twee nieuwe Toet Toet Auto’s namelijk Teddy Takelwagen en Koen Kiepwagen. De auto’s sluiten perfect aan bij de alle eerder verschenen Toet Toet Auto sets en bevatten vele leuke geluiden, zinnen en liedjes.

VTech toettoet bouwplaats
Wij spelen deze winter volop met onze binnenbouwplaats, want hij is echt heel erg leuk.

Op je verlanglijstje?

Dit zijn de advies verkoopprijzen van de nieuwe Toet Toets:

Hebben jullie veel Toet Toets in huis?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.