KAYA – de finishing touch van je kerstoutfit + Winactie

Met de feestdagen is het natuurlijk leuk om wat meer werk van jezelf te maken. Maar met die leuke kerstoutfit en dat bezoekje aan de kapper ben je nog niet klaar, de sierraden maken je outfit pas écht af. Mocht je feestdagenbudget nu slinken met de dag, no worries, wij geven 2x € 30,- shoptegoed weg van KAYA sieraden. Mijn dochter Feline (11) showt haar favorieren aan jullie en onderaan de blog kun je lezen hoe je mee kunt doen.

Door: Lisanne van Uunen

Webshop KAYA sieraden

Bij KAYA Sieraden hebben ze een grote betaalbare collectie met glimmers voor de feestdagen of natuurlijk voor je everyday look. Leuk als verwennerij voor jezelf, maar ook zeker om als cadeau te geven (je krijgt er ook van die leuke cadeauzakjes bij, dat geeft nóg leuker weg). KAYA heeft eigenlijk sieraden voor elke gelegenheid en heeft ook veel setjes.

Ik zag op de site dat je er ook voor bijvoorbeeld gegraveerde sieraden terecht kunt. Er is een mooie mama-collectie waarbij je de namen van je kinderen in een sieraad naar keuze kunt verwerken, dan draag je ze altijd dichtbij je! Ook voor moeder-dochter armbanden zit je bij KAYA goed. Ik denk dat ik daar zelf nog even voor ga shoppen want hoe leuk is het als je matching armbandjes hebt die elkaar ‘opvullen’?

Klavertje brengt geluk

Feline koos als eerste set een goudkleurige armband en matching ketting met klavertjes erop. Klaver sieraden zijn hot! Wij associëren klavertjes met geluk (en KAYA ook want de set heet ‘Lucky’) en dat geeft eigenlijk direct een positieve gevoel. De set is gemaakt van roestvrijstaal en daarmee allergie vriendelijk. Het roestvrijstaal geeft ook geen kleur af en je kunt er zelfs mee douchen maar dat hebben we niet getest hoor 😊.

Feline koos voor goudkleurig maar de set is er ook in het zilver en in het goud met parelmoer ‘vulling’ in de klavers, voor ieder wat wils dus. De set past in ieder geval perfect bij de kerstjurk die mijn knappe dame al heeft klaarliggen. Hij is trouwens best vriendelijk geprijsd, voor € 36,90 ben je heel je leven ‘Lucky’. Zou geluk dan toch te koop zijn?

BOHO stijl met muntjesketting

Het tweede item dat Feline koos deed me denken aan buikdansen. Deze goudkleurige muntjesketting die ze vond bij de kettingen voor dames is prima samen te dragen met de klaverset, maar natuurlijk ook los. Voor de perfecte match koos zij voor goud, maar hij is ook in het zilver verkrijgbaar en kost maar € 19,90.  Er is ook een matching armbandje verkrijgbaar voor € 14,90. Leuke prijsjes he? Deze ketting is trouwens eveneens van roestvrij staal. Mijn dame vindt hem helemaal fantastisch. Want zeg nou zelf, als tiener heb je nooit genoeg sieraden en als ouder vinden we het wel van belang dat de kwaliteit goed is zodat hij lang gedragen kan worden én niet zorgt voor huidproblemen.

kaya sieraden goud

Winactie 2x €30 shoptegoed

Wil jij deze óf een andere set ook hebben voor jezelf of om cadeau te doen? We mogen 2x € 30,- shoptegoed weggeven. Één keer via Instagram @Felinevanuunen en één via deze blog. Wil jij het shoptegoed van de blog winnen, laat ons dan in de reacties weten welke set je zou willen kopen. Daarnaast is het leuk als je  www.instagram.com/kayasieraden wilt volgen want op hun feed komt nog veel meer mooie inspiratie voorbij.

Deze winactie is gesloten, de winnaar is Stephanie Starreveld! Gefeliciteerd.

Wat staat op jouw verlanglijstje?

Lees ook:

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Marieke zegt:

    Jaá super leuk ik doe graag mee voor het klavertje setje.

  2. Suleika zegt:

    Wat een leuke sets! Er is ook enorme keuze! Ik vind de set Lovely met slavenarmband erg mooi!

  3. Ria Poirters zegt:

    superactie en heel graag de ‘klaverset’ zodat ik die met kerst cadeau kan doen… 😉

  4. Daniëlle zegt:

    Wat een leuke setjes heeft ze gekozen! Ik zou zelf voor de lucky kiezen, met de klavertjes! Helemaal leuk als kerstcadeau voor mijn zus, die wel wat geluk gebruiken kan!

  5. stephanie starreveld zegt:

    ik doe heel graag mee voor mijn dochter, de muntjes vind ik erg leuk! en ik weet Zeker dat zij het ook geweldig gaat vinden

  6. Marja Legius zegt:

    De ketting met het klavertje vind ik superleuk en zou dit graag willen dragen

  7. Monica Scheer zegt:

    Dit zal heel leuk zijn voor mijn dochter, ik denk dat ze de Lucky set ook wel erg mooi vind. Ik doe daarom graag mee!

  8. elisabeth maria martina zegt:

    ik zou graag mijn kleindochter Benthe hiermee willen verrassen
    dit leuke kado zal vast nog wel in haar schoentje passen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.