Tip voor Sint: Speelgoed van het jaar Spidermanauto

Heb jij ook een spidermanfan in huis? Onze Lucas is 5 en vind spiderman, vooral de ‘Spidey en zijn geweldige vriendjes’ helemaal stoer. Het was dan ook zeker geen straf om  de winnaar van het speelgoed van het jaar in de categorie voertuigen, te testen. Lees even mee en schrijf hem op je Sinterklaaslijstje!

Door Lisanne van Uunen

Auto en motor in één

Deze spidey auto is eigenlijk twee in één. Spidey zit in de auto maar als je op de achtervleugel drukt, lanceer je Spiderman op de motor uit de auto en sprint hij weg. Wil je dit opnieuw doen, dan klik je de motor er heel simpel weer in en begin je opnieuw. We hebben dit wel 100x geprobeerd en hij doet het nog even goed als de eerste keer. Lucas vindt het helemaal geweldig. Hij kan hem zelf bedienen en heeft er al uren speelplezier opzitten. Hij speelt ook los met de auto én de motor en gaat helemaal op in zijn spel.

Geen geluid én geen batterijen

Wat ik als ouder prettig vind is dat dat er een keer geen batterijen in zitten. Laten we eerlijk zijn, met batterijen komt meestal geluid, waarvan we al genoeg horen op een dag. Daarbij is dat helemaal niet zo duurzaam want die moeten weer snel vervangen worden en milieuvriendelijke batterijen zijn er nog niet. Uit dit speelgoed blijkt maar weer dat het helemaal niet nodig is om speelgoed met batterijen te hebben. Dit speelgoed werkt ideaal zonder en lijkt onverwoestbaar te zijn.

En ja, niet iedere lancering verloopt helemaal vlekkeloos, maar dit heeft dan meestal te maken met dat er iets onder de auto ligt (ander speelgoed) waardoor de weg niet vlak is, of er wordt niet subtiel op de vleugel gedrukt. Mij stoort het niet, Lucas ook niet. Voor € 19.95 vinden wij dit een topcadeautje voor in de zak en snappen we wel waarom deze auto één van de winnaar van de speelgoed van het jaar verkiezing is.

Speelgoed van het Jaar Verkiezing

Er zijn drie winnaars in elke categorie van speelgoed van het jaar. Op de website De winnaars Speelgoed van het Jaar 2023 kon je als publiek ook stemmen op jouw ultieme favoriete speelgoed en daarmee kansmaken op een leuk prijzenpakket. Op dit moment is deze stemronde gesloten, donderdag worden op het speelgoedgala de grote winnaars bekend gemaakt. Maar als wij de winnaars van de categorieën eens bekijken, zien we vooral heel veel inspiratie voor de feestdagen. Dus ben je het spoor bijster, laat je inspireren voor nieuw, inspirerend en stevig speelgoed en check het label van Speelgoed van het Jaar in de speelgoedwinkels. 

In dit artikel hebben we een overzichtje van de winnaars van 2023.

Welke spiderman sets hebben jullie thuis?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.