Keek op mijn Leven: leuke dingen, roerige tijden

Begon mijn dag met een fikse lekkage en dus paniek, op dit moment ben ik in een jubelstemming. En zo gaat het zo’n beetje de hele tijd. Terwijl een groot deel van de wereld momenteel in de fik staat en Lee Harris zijn voorspelling van “many souls will leave this earth in october” aan het uitkomen is… Zijn het hier de huiselijke dittemedatjes en mijn werk die toch echt mijn dag bepalen. Inmiddels woon ik dus samen. Ik praat je even bij!

lego world 2023
Hallo Lego World!

Lekkage op het toilet

Goed, vandaag dus dikke drama op het toilet. Wat begon met wat druppels die lekten uit de kraan naast de stortbak, werd rondspuitend water dat alleen door het dichtdraaien van de hoofdkraan stopte. Ik was zo blij dat er hier weer een man in huis is die daar aan dacht. Zelf stond ik daar compleet in paniek met een emmer die je niet onder die buis kunt houden te dweilen met de kraan open…

Afijn, woningbouw gebeld maar later hoorde ik dat deze spoeddienst ‘vergeten’ was om de melding ook daadwerkelijk te noteren. Er kwam dus niemand, waarna ik een paar uur later nog maar eens de woningbouw heb gebeld. Nog even geduld later stond er dan een loodgieter. Die vanwege deze spoedklus niet het juiste kraantje bij zich had. Heb hem uiteraard wel even koffie gegeven, want die loodgieters racen zich een ongeluk van spoedje naar klus.

Uiteindelijk ben ik hem nog op mijn sokken achterna gerend omdat het direct weer begon te lekken, waarna hij allerlei collega’s heeft gebeld om de juiste kraan te lokaliseren om de mijne te vervangen. Vloer droog. Lek gedicht. Ik kon weer mijn behoefte doen. Eind goed, al goed.

Verhuizen en klussen

Dan probeer ik mijn werk te doen terwijl er eigenlijk ook nog een boel moet worden opgeruimd hier. Samen met mijn vader en een aanhanger die we konden lenen van Kim’s Springkussenverhuur reed ik naar de provincie Groningen. Daar heeft vriendlief deze volgestouwd met zijn spullen. Meer hulp kon ik vanwege de afstand niet zijn bij deze verhuizing, hij heeft zelf zijn hele huis leeg moeten halen. 

Mijn broers waren zo lief om te helpen met uitladen en toen… stond mijn woonkamer vol met 2 bankstellen, een heleboel dozen, koffers vol kleding… Nou ja, je snapt het wel. Chaos. Inmiddels zijn er een paar stoelen terug naar mijn broer (had ze na de scheiding van hem gekregen), moet er nog een bankstel weg, heeft vriendlief alles weer toonbaar gemaakt en draaide ik vooral veel wassen terwijl ik spullen probeerde een plekje te geven…

Het is nog even zoeken, ook omdat ik de meiden een slaapkamermetamorfose heb beloofd en de verf ook die week binnen kwam. Inmiddels heb ik de benodigdheden gekocht om hun behangetje – dat ze wat kinderlijk beginnen te vinden – te veranderen in een Flexa muur met Ombre effect. Een speciale schildertechniek. Helaas krijg ik het enorme stapelbed niet zelf van de kant en door de lekkage waren we ook even bezig met andere dingen. Moet nog gebeuren dus, maar wordt vast prachtig!

Kasten kopen staat ook nog op het lijstje. En spullen afvoeren naar de stort… Verder moet er een schuttingplank gerepareerd worden, die ik bij het snoeien van mijn boom per ongeluk los trok. En had ik al gemeld dat mijn groene container na de vorige lediging ineens foetsie was? Dikke stress en paniek, want ik moest ook al zoveel andere dingen regelen… Huize hectiek hier, haha.

Evenementen, perspakketten en mooie kansen

Naast alle privé afspraken, ook voor de kinderen, zoals kapper, orthodontist, brillenwinkel, wimpers en tandarts, is het zakelijk heel erg druk qua meetings. Ik word volop gebeld omdat ik precies de juiste persoon ben om bepaalde opdrachten aan te vliegen. Erg leuk, kan niet wachten om met deze projecten aan de slag te gaan. Heel divers allemaal. En dat terwijl ik ook druk was met solliciteren op interim klussen. Kan dus zomaar zijn dat het ineens even wat rustiger wordt op de blog. Dan ben ik andere dingen aan het doen, waarbij de blog net wat meer hobby zal zijn.

Hoewel? Deze maanden van het jaar zijn altijd extreem druk. Op tiktok heb ik er leuke unboxings en verslagjes van gezet. Er komen volop perspakketjes binnen, vandaag ook weer een mooi spel genaamd Mycelia en pas al het mooie Evergreen dat we mogen reviewen.  Mijn gastbloggers zijn ook druk met leuke uitjes en speelgoed proberen. Zelf gaan we morgen naar Lego World om er verslag over te doen!

Reisverslagen vind ik steeds leuker om te maken, dus er werd weer druk genetwerkt met bestemmingen en de bureaus die deze qua PR vertegenwoordigen. Ik bezocht speeddate events van Atout France, de TravelPRESSentation en Zapper, heb me ingeschreven voor de Vakdag van de Vakantiebeurs en het event van ANTOR. Koffie dronk ik bij Doublesmart en Checkin PR om bij te praten en via zoom ook met Progress Communications.

Ondertussen moest ik een Blogboot event verplaatsen van 3 oktober naar 7 november en ben ik ook daar nog druk mee. Een paar extra merken en bloggers nog, dan wordt het perfect. Op 30 november host ik wederom een Blogboot, thema Smart Home waarvoor ik nog wat voorbereidingen moet treffen. Begin januari vindt mijn eerste Content Retreat plaats, zou het heel gaaf vinden om dat soort studiereizen vaker te organiseren. En ik wil ook mijn publisher kennisevent activiteiten weer oppakken. Ik ga daar gewoon goed op: de gastvrouw spelen en organiseren. 

Vandaag werd ik gebeld over een waanzinnig interessante interimklus waarbij ik veel van mijn kennis en kunde kan koppelen en inzetten op een nieuwe manier. Ander deel van mijn vakgebied, maar wel project draaien en knallen. Kwam compleet uit een onverwachte hoek, maar na dat belletje vierde ik even een feestje in mijn uppie. Zie ook al voor me hoe ik het wil aanvliegen en dat viel in de smaak. Nog één selectieronde door, dus duim voor me!

Beetje laat er kwam wat tussen

Afijn, ik zie nu – een week later – dat dit artikel nog steeds in mijn concepten staat. Er kwam wat tussen. Iets met herfstvakantie, kinderen heen en weer racen, een kamer verven (dat Ombre effect dat lukt dus niet, of nou ja ik vind het resultaat niet mooi), spel testen en orde in de chaos scheppen terwijl mijn werk heel druk is. Oftewel: ik loop een beetje achter de feiten aan, maar nu heb jij alsnog deze Keek kunnen lezen. Mooi toch?

Lees ook de vorige Keek op mijn Leven of de rubriek van wat langer geleden:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.