Ayurvedisch theemomentje met Yogi Tea

Ayurvedische thee, ken je dat? In het persbericht van Yogi Tea lees ik dat dit merk al 40 jaar een begrip is. Ik kreeg 3 smaken toegestuurd om te proberen en de warme geur van kruiden en specerijen ruik je direct bij het openen van de doosjes. Midden in een hectische verhuisweek met een huis vol ’troep’ biedt deze thee ons een heerlijk momentje van rust en sereniteit. Bovendien is het nog duurzaam ook. 

yogi tea perspakket

Yogi Tea richt zich op mensen die bewust bezig zijn met gezondheid, duurzaamheid en zingeving. Nu pretendeer ik niet om daar een voorloper in te zijn, maar de geur en smaak van de thee bracht ons tijdens stress weldegelijk ontspanning. Alle drie de smaken zijn zo samengesteld dat je als het ware je zorgen van je af voelt glijden tijdens het drinken. Voor een stresskip als ikzelf, zegt dat wat!

Had ik al gezegd dat er momenteel 2 bankstellen in mijn piepkleine woonkamer staan? We moeten nog even kijken welke meubels ‘passen’ nu we samenwonen en dus is nog niet alles weg. Maar mijn huis is zo klein dat het ook niet helemaal past, zeg maar. Terwijl ik hier thuis probeer spullen een plek te geven (dringend andere kasten nodig), haalt mijn liefde zijn huis in de buurt van Groningen leeg. 

Ik vond het spannend om de kinderen in een ‘rommelig huis’ te ontvangen, maar zijn bank is goedgekeurd. “Beter dan de jouwe, mam.” Hij is alleen wel erg groot, dus we moeten hem nog even draaien zodat ook de eettafel de benodigde ruimte heeft. 

yogi tea perspakket
Er zat nog een leuke tas bij ook!

Rust en Zen in roerige tijden

Gelukkig zijn er kopjes thee om onze zen terug te brengen en gezellig bij te kletsen uit school. Koekjes van Danerolles kunnen we er nog bij bakken, onze puzzel hebben we tijdelijk op één van de banken neergelegd. Ook zonder dat de nieuwe man in huis aanwezig is, ziet het huis er met al die nieuwe spullen natuurlijk anders uit. 

yogi tea perspakket

Uit school dronken we de Classic van YogiTea, exotisch, verwarmend en versterkend. Met kaneel, kardemom en gember. In de ochtend krijg je een vrolijke energieboost met de smaak Ginger Orange. Deze opwekkende thee bevat vanille, sinaasappelschil en gember. Na het avondeten kunnen we nog even ontspannen voor het slapen gaan met de kalmerende YogiTea Bedtime. Ingrediënten als valeriaanwortel, lavendel, munt en salie zorgen ervoor dat we tot rust komen. Kijk vooral op de website voor de vele andere smaken van dit merk, Christmastea bijvoorbeeld, of Stomach Ease, Women’s Balance, Men’s Tea, Throat Comfort… nou ja eindeloze lijst!

YogiTea steunt verschillende duurzame en sociale projecten en doet mee aan het Goodshipping Programma. Dat betekent klimaatneutrale verscheping van de ingrediënten. Doosjes zijn van chloorvrij karton, FSC gecertificeerd, 100% biologisch, geen kunstmatige toevoegingen en ook geen nietjes in de theezakjes. Kortom, een mooi merk.

Zelf let ik altijd vooral op de smaak en geur van thee. Die vind ik bij alle 3 de smaken warm en huiselijk. Het zorgde hier thuis in ieder geval voor ontspanning, even de stress loslaten en gezelligheid. 

Ken jij YogiTea? Heb je een favoriete theesmaak?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.