Zakelijk chic met travelstof outfits van Studio Lienne

De mantelpakjes en andere zakelijke nette outfits hebben vaak één groot nadeel: ze zitten niet lekker. En al helemaal niet in de auto of het vliegtuig. Colbertjes, blouses of jasjes draag ik daarom zo min mogelijk, maar daar komt nu verandering in. Het comfort van travelkleding was mij door een eerdere review al bekend, dus toen ik hoorde dat ik bij Studio Lienne iets uit mocht zoeken om te proberen… ging ik los. Boven het shopbudget dat ik voor deze samenwerking kreeg, maar dat snap je bij het zien van deze foto’s wel toch?

studio lienne travelkleding review

‘Altijd stijlvol en comfortabel’ is de slogan van webshop Studio Lienne. Na het dragen van mijn nieuwe blouse van dit merk, kreeg ik al direct persoonlijke berichtjes op instagram: “wat zie je er chic uit!” en “je wordt steeds mooier.”

studio lienne travelkleding review
Deze blouse <3 sjiek & sexy.

Wow! Dat zijn natuurlijk wel de berichten die leuk zijn om te ontvangen. Hoewel mijn nichtje ‘het gat’ aan de voorkant maar raar vond, haha. Beetje sexy wel, maar dat mag best. Wellicht was het effect nog beter geweest met grotere borsten, maar die krijg je er niet bij als je een blouse besteld.

studio lienne travelkleding review
Wachten op het vliegtuig in mijn blouse van travelstof: je ziet het, ook on the road gereviewd. Zit echt lekker als je lang in de taxi en het vliegtuig zit.

Ik vond zelf niet dat ik echt inkijk had ofzo. Sterker nog, ik vond dat ik er verdomd netjes uitzie in de blouse! Echt gaaf! En hij zit nog megalekker ook, bovendien kreukt de stof niet. Travelstof is echt ’the best’ wat dat betreft. Droogt bovendien razendsnel aan de waslijn.

studio lienne travelkleding review
De Studio Lienne outfit is perfect voor zakelijke events, zoals hier op de Blogboot. Foto door: Peggy Kegel

Welke items heb ik geshopt?

Ik kreeg van Studio Lienne een shopvoucher die niet voldoende was voor wat ik allemaal mooi vond in de webshop. Aangezien ik toch moest reviewen heb ik dus wat meer uitgegeven, want ze hadden veel dingen in mijn smaak. Veel items waren helaas al uitverkocht in mijn maat, maar dat was in dit geval alleen maar gunstig voor mijn portemonnee.

studio lienne travelkleding review
Marstyle zonnebril, Studio Lienne outfit en Xsensible sneakers.

Wat ik aanschafte? Een zwarte blouse met stretchy col en sexy open decolleté, een beige travelbroek met zakken, een nette top met 3kwartmouwtjes en voor daar overheen een lang zwart colbert. Die laatste was er helaas niet meer in maat M, dus ik shopte maat S omdat ik weet dat mijn oudste dochter deze regelmatig uit mijn kast zal trekken om ‘m te lenen. Als ik het colbert niet dichtknoop past hij prima in deze maat. 

studio lienne travelkleding review

De kleding is inmiddels al verschilldende keren gewassen en aan de waslijn gedroogd. Het droogt zo snel dat je kleding van travelstof echt niet in de wasdroger wilt doen, dat is zonde van de energie en de stof slijt er alleen maar van. Zakelijk kun je er prima mee voor de dag komen, ik droeg de broek met top en colbert bijvoorbeeld op mijn Blogboot event. De blouse draag ik graag en veel, ook op een terras of in een restaurant kom je er goed mee voor de dag. Ik baalde toen ik onverwachts in een Michellin-sterren restaurant zat dat ik hem niet aan had, daar was hij perfect voor geweest!

studio lienne travelkleding review

Sjiek en comfi, dat is dus wat je mag verwachten van je aankopen bij Studio Lienne. Ik ben er blij mee!

Lees ook:

Heb jij kleding van travelstof in je kast hangen?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.