Keek op mijn Leven: weer lekker onderweg

De dagen vliegen voorbij! Hoogste tijd op weer een ‘keek’ te delen. Mocht je mijn sociale kanalen volgen, dan weet je waar ik zoal druk mee ben geweest. De vorige keek is van begin maart en nu is dus het seizoen van blogtrips, events en afspraken in volle gang. Tot de zomer ben ik dus weer veel on the road en dat vinden veel vaste lezers van deze rubriek toch geinig om een beetje te volgen. Ik praat je bij!

tandarts
Mijn dochter greep haar kans met mijn telefoon bij de tandarts. Fotoshoot en lachen om mama haar rare selfies… en bedankt. Oh, gelukkig kwam ik er zelf dit keer goed vanaf bij de controle. Blijft toch altijd spannend. Extra info voor mijn moeder: ja, daar is ie weer hoor mijn thermo onderbroek! Lekker warm en niemand die ziet dat het geen normale legging is toch?

Training

Ik zou een training geven over geld verdienen met je blog, samenwerkingen en technische zaken als wordpress, seo, zoekwoorden, tekstschrijven en analytics. De datum moest ik verzetten en tot mijn schaamte heb ik nog niet in de datumprikker gekeken op welke dag ik het wil gaan doen. Te druk geweest. (Inmiddels toch een datum geprikt hoor, meteen even afgevinkt van de takenlijst.)

caileigh portret
Ook dit prachtige portret vond ik na afloop van het tandartsbezoek op mijn foon.

Love life

“Mama, je bent wel een beetje een player.” Quote van mijn dochter die het een beetje samenvat denk ik. Er waren wat lezeressen die me aan een date wilden helpen, maar dat hoeft niet. Op dit moment heb ik 2 vriendjes (ja, dat weten ze allebei) en zie ik wel even hoe het loopt. Als de tactiek van 1 man daten niet werkt en dit wel, dan houd ik het even zo. Een vriendin van mij reageerde met:  “Wow Mar, knappe mannen! Hoe doe je dat dan?” Nou die shop ik gewoon op Tinder. Ik vind ze allebei heel leuk, ze zijn niet klef en ik kijk als gezegd wel waar het naartoe gaat. Live it all, toch? En nee geen idee hoe lang het zo blijft, dat weet je vooraf nooit. Ik reken nergens meer op en ik zie het wel.

Eigenlijk moet ik Hugo de Jonge nog even contacten, want die schijnt rijke vriendjes beschikbaar te stellen die een huis voor je kunnen kopen. Zo eentje wil ik er ook nog, de seks hoef ik dan niet, gewoon alleen voor het huis. Misschien wil hij zelf wel? Mij als vriendin die verder niks met hem en zijn gezin te maken wil hebben, maar dat ie wel leuk een huis voor me kan kopen? Dan kan hij mooi zeggen dat meer vrouwen hem zo waarderen, zijn vrouw hoeft niet jaloers te zijn want we spreken toch nooit af, ik ben altijd bereid het sappige verhaal te delen met juicekanalen in ruil voor een backlink naar mijn blog en mijn kinderen allebei een eigen slaapkamer. Liefst voor mijn vriendjes ook, dus wel een groot huis Hugo! Met een tuin graag. Levert vast mooie publiciteit op: “Hugo haalt alleenstaande moeder uit sociale huurwoning”. Die woning komt dan ook weer vrij voor urgente gevallen, want ik had zelf ook urgentie toen ik deze woning kreeg toegewezen. Dikke win voor iedereen?

bunk hotel amsterdam restaurant
Bij Bunk Hotels in Amsterdam met mijn jongste.

Op pad voor de blog

Naast alle afspraken voor mijn liefdesleven, de kinderen en mijn gezondheid was ik ook lekker op pad voor de blog. We hebben een leuke citytrip naar Amsterdam gedaan bij Bunk Hotels, die paarse T-Rex rules!

nemo science museum
Met onze museumjaarkaart van de Vriendenloterij naar het NEMO Science Museum.

Ik heb veel gebeld voor onder meer de Blogboot, waar ik heel graag klanten voor aantrek. Vanuit diverse bloggers krijg ik vragen of ik al meer data heb, en die prik ik pas wanneer ik sponsors gevonden heb voor het event. Komende editie heeft ook Sorbo zich aangemeld om mee te varen, dit bekende merk heeft een flinke rebranding achter de rug en daar horen we tzt alles over. Gisteren kreeg ik ook van iRobot een belletje dat ze mee varen op de boot, en kunnen we alles leren over robotstofzuigers en hoe dat nou precies werkt. Na een paar maanden stilte nu dus echt een volle bak! Of eigenlijk boot, haha.

roompot vakantiepark callantsoog
Onthaasten in de mooie huisjes van Roompot Callantsoog.

We mochten naar Callantsoog om weer een prachtig Roompot vakantiepark te reviewen. Prachtig ingerichte huisjes in Hollands tulpenthema, mijn lievelingsbloem. Eigenlijk had ik bij zo’n bloemenstalletje langs de weg nog even tulpen willen kopen, maar ik zag het te laat en toen waren we er al voorbij. Gezonde zeelucht, even chill met mijn dochters en zowaar ook nog even op het strand in de zon gelegen. Geen groot park, wel heel leuk en budgetfriendly!

roompot vakantiepark callantsoog
Lekker even op het strand chillen in de zon.

Bij Thermografie Amsterdam had ik de herhaalafspraak staan om de baseline van mijn lijf te bepalen door middel van een infrarood borstscreening. Zo kun je jaarlijks monitoren of er iets veranderd waarvoor ik eventueel een arts zou willen raadplegen. Verder kreeg ik de nodige gezondheidstips.

thermografie rug
Tweede screening.

Erg Noord-Holland gericht zo allemaal hè? Haha. Maar ik was ook door een Belgisch pr-bureau uitgenodigd bij Tobacco Theater in Amsterdam voor een event van de regio Costa Brava en de Spaanse Pyreneeën.

costa brava event

Je kon hier netwerken, er was een wijnproeverij met pubquiz en we kregen allerlei regionale gerechtjes te proeven. Daarnaast werd uiteraard uitgelicht wat er zo leuk is aan een vakantie in dit deel van Spanje en hun thema ‘Live Twice’ werd toegelicht. Een mooie avond en ons team won bovendien de pubquiz, dus we kregen een mooie fles wijn mee naar huis. Lekker!

costa brava wijn
Live it all… prachtige slogan.

Daarnaast ben ik nog even langsgeweest bij Ton Scheerder die ik ontmoette tijdens de Culirun. Leuk om even te neuzen tussen de showroom vol bedrijfskleding en spullen voor kerstpakketten. We deden gezellig koffie tussen de paaseitjes, want momenteel zijn ze bezig om mooie paaspakketten in orde te maken voor hun klanten die dit aan hun personeel cadeau willen doen.

ton scheerder

Verder bezocht ik samen met gastblogger Lisanne de Nacht van de Militaire Muziek in het Nationaal Militair Museum. Even bijpraten en tegelijkertijd iets leuks beleven waarover we weer content kunnen maken. Heel bijzonder om mee te maken dit evenement vol concerten van de diverse militaire orkesten van Landmacht, Luchtmacht, Marine met daarbij gastartiesten. Indrukwekkend ook vanwege de bijzondere setting in dit museum in Soest. Mooie avond gehad.

nationaal militair museum
Avondje uit met Lisanne.

Jarig kind

Nou, dan snap je waarom het een beetje rustig was op de blog. Naast al het bovenstaande had ik ook nog fysiotherapie afspraken staan, moest ik de kinderen helpen met hun huiswerk en natuurlijk mee naar de orthodontist.

huis versieren
Deze dame versierde de woonkamer voor haar jarige zus.

Het feestelijkste event deze week was echter de 12e verjaardag van mijn oudste, het kind dat mij 12 jaar geleden moeder maakte. Ze startte de dag bij haar vader thuis met een feestelijk ontbijtje en hij was zo lief om haar naar school te brengen en weer op te halen. Ze had deze week een toetsweek en moest einde van haar verjaardagsmiddag nog even de piepjestest rennen met gym. Ondertussen versierde haar zusje de woonkamer hier met confetti, ballonnen en cadeautjes en hing ik een slinger op. Om half 5 was ze thuis en kon ik haar feliciteren. Toen even snel wat wiskunde-huiswerk en daarna door naar dorp. Samen met opa en oma gingen we tapas eten om het te vieren. Verder kwam het haar niet zo uit, dus zullen we in de zomer een tuinfeestje doen.

roompot vakantiepark callantsoog
Veel uit eten geweest en door de McDrive gereden deze week, proost op het goede leven dan maar.

Oh en zelf ging ik 2x stemmen, want voor het Waterschap mocht dat niet op de plek waar ik een half uur had staan wachten en kon ik dus alleen mijn stem voor de Provincie indienen. Op een andere locatie heb ik dus nogmaals in de rij gestaan. Goede opkomst dus wel.

fiets
De nieuwe fiets voor deze dame opgehaald. Haar vader kocht die voor haar zus, dus ik heb deze voor mijn rekening genomen. Ze heeft binnenkort verkeersexamen en moet natuurlijk het komende jaar wat meer fietsen als voorbereiding op de middelbare school.

Soms weet je zelf van voren niet dat je van achter leeft, zeg maar. Ik vond zelf in ieder geval dat ik het best druk had. Ik probeer dan ook nog wat meer tijd vrij te maken voor het lezen in alle boeken waaraan ik ben begonnen (er ligt ook weer een nieuwe ter review), maar dat kwam er niet zo van. Meestal houd ik het bij een afleveringetje Velvet. Ook goed voor de Spaanse taalskills. 

Valt het bij jou ook vaak allemaal tegelijk? Hollen of juist stilstaan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.