Wintersport gezichtsverzorging en make-up

Ga je op wintersport? Blauwe lucht, felle zon en kraakverse sneeuw. Heerlijk om in de winter van de bergen te dalen met je ski’s, je snowboard, een slee of … misschien wel te paard? Met deze fijne huidverzorgingsproducten en make-up in je koffer geniet je nog meer van je wintersport, zowel pré- als après-ski waar je goed voor de dag wilt komen!

De eerste zonnestralen na de winter pak je op de piste, dus smeer je goed in. Er zijn verschillende fijne producten die zowel je huid beschermen als verzorgen.

Boosting moisturizer

zonnebrand origins

Met een mooie glow de aprés-ski induiken zeg je? Dat kan, Origins GinZing Energy Boosting Tinted Moisturizer zorgt dat je niet met een bleke toet de berg af zoeft. SPF40 én verzorgend, adviesprijs € 39,-. 

Defefense dagcrème

Clinique Superdefense_SPF25

Clinique’s Superdefense dagcrème met SPF25 voor gezichtsverzorging én bescherming van je huid on- en off-piste. Deze kost € 36,-, Wehkamp is één van de ketens waar je dit merk kunt shoppen.

Felle oogschaduw van My Little Pony

MY-LITTLE-PONY-EYESHADOW-PALETTE

Deze make-up is toch té leuk als je met vriendinnen een foute après ski party bezoekt? Met zijn schattige Pegasus pony is het Catrice My Little Pony Eyeshadow Palette een ware blikvanger! Limited edition make-up, maar tè leuk en bedoeld voor ‘grote mensen’. In het palet zitten 12 perfect op elkaar afgestemde kleuren in delicate pasteltinten en gedurfde, levendige nuances met verschillende effecten. Het oogschaduwpalet heeft een spiegeltje aan de binnenkant, perfect voor touch-ups onderweg. Adviesprijs is € 12,99.

Minerale zonbeschermer

hawaiian tropic mineral zonnebrand

Het tropische zonverzorgingsmerk Hawaiian Tropic heeft een aantal nieuwe zomermusthaves, die je ook met een zonnige wintersport vakantie prima kunt gebruiken. De nieuwe Mineral-lijn bestaat uit natuurlijke zonbeschermers zonder chemische filters en parabenen. Licht op je huid, niet plakkerig en de heerlijke geur van tropische bloemen en fruit. Bescherming tegen UVA- en UVB straling, reef friendly en net zoals het gehele assortiment proefdiervrij. Guilt free smeren en genieten! Verkrijgbaar vanaf € 20,99.

Pro Biome Defence maskertje

PRO BIOME DEFENCE FACE MASK

Kiko Milano komt met huidverzorgingsproducten op basis van prebiotische technologie, waaronder het Pro Biome Defence (waarom heet het geen defense, vraag ik me af?) gezichtsmasker. Lekker als je ’s avonds even wilt ontspannen! Alle producten van de Pro Biome lijn zijn gebaseerd op Alpha Glucan Oligosaccharide, een actief prebioticum dat de bacterieflora van de huid stimuleert. Het masker is € 14,99.

Moisturizing cream

Droge huid na het skiën? Niet met La Mer. De nieuwe formule van NEW Moisturizing Soft cream zorgt voor ultieme verzorging van binnenuit en de rijke structuur voelt en voedt heerlijk na een dag in de gure berglucht. Prijskaartje € 190,-.

Matte concealer

TomFord concealer

Vlekjes in je gezicht werk je weg voor die momenten dat je lekker de stad in gaat om te shoppen of tijdens het diner. Tom Ford heeft wel 20 verschillende tinten van deze ’traceless soft matte concealer’ beschikbaar. In deze luxe handtasvriendelijke mahoney stick á € 55,-, zit een concealer die kleine imperfecties gemakkelijk wegwerkt en tegelijk de huid 12 uur lang hydrateert met onder meer hyaluronic zuur.  

Lees ook:

Ben jij weleens op wintersport geweest? Waar? Wat zijn dan je beauty musthaves?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.