Rock The Blue (Seven) Jeans + kortingscode

Ik voel hem kriebelen, de voorjaarsschoonmaak. En nee, je hoeft niet te schrikken, de PinkStuff blijft in de kast, maar de kleding niet. Er is namelijk weer sprake van een groeispurt in dit huis. Ik zal jullie de details van de lege etensverpakkingen en de eeuwige vraag ‘MAAAAM, wat eten we’ besparen, maar ik neem jullie wel mee naar leuker onderdeel. Nieuwe kinderkleding uitzoeken bij Eileen4Kids. Voor jou hebben we een fijne kortingscode!

Door: Lisanne

blue seven eileen4kidsshoplog

Eileen4Kids is een webshop met bekende maar juist ook uniekere merken. De focus ligt nu nog op jongere kinderen, maar de collectie wordt steeds meer uitgebreid met tienerkleding. Met mijn (Pokon) kindje van 4 jaar, Lucas in 110-116 én een tiener(groeispurt)dame van 11 jaar, Feline in 146-152 waardoor een samenwerking een perfecte match bleek.

En kijk een wat ze leuk zijn samen:

I’m Blue

Op deze foto’s dragen ze een beide een set van Blue Seven. Een merk dat jullie misschien wel kennen als dat betaalbare kinderkledingmerk met veel keuze voor zowel jongens als meiden. De meidenjeans is skinny, hoogsluitend en van jogjeans. Allemaal kenmerken waar mijn tiener enthousiast van wordt. Want ja, het zit comfortabeler dan een ‘harde’ spijkerstof, door de hoge sluiting kun je spelen zonder je zorgen te maken hoe je ‘erbij hangt’ én het is ook leuk te matchen met croptops.

Op deze foto’s matcht ze het met een overshirt die ook van Blue Seven is. Hij is lekker lang en kan nu gedragen worden als vest maar in het voorjaar gaat hij zeker aan als zomerjas. De stof van het overshirt (of moet ik overhemd zeggen?) is wat steviger. Het is geen strech maar zit bij beweging niet in de weg. De blauwe ruit is perfect te matchen met een jeans maar kan ook nog meer casual in combinatie met een sweatpants (scroll je zo naar beneden voor een voorbeeld).

Zo lekker betaalbaar

Lucas draagt een dezelfde kleur broek ook van jogjeans. De jongensmodellen zijn meer regular van vorm en hebben een twitch bij de knieën voor iets meer ‘model’. Het wolvenshirt is ook van Blue Seven en knalt zo lekker van je scherm. Ik houd echt van dat kobalt kleurtje. De print is aansprekend voor de jongens en prijs voor de mama’s. Dit shirt is in de sale maar € 8,99 een echt toegankelijke prijs voor iedereen toch?

De broeken vallen trouwens ook in die categorie want die zijn in de maand februari € 26,99 (zie kortingscode onderaan de blog). Dit zijn ‘never out of stock’ broeken. Dat houdt in dat het model niet vervangen wordt als er een nieuwe collectie komt en dus ook niet mee gaat in ‘bulk’ sale. Eigenlijk zeggen ze daarmee dus ook dat het model gewoon goed is ze niet opnieuw het wiel uitvinden bij een nieuwe collectie. Zo kunnen ze hem dus altijd voor een betaalbare prijs aanbieden.

Deze outfits zijn nu nog lekker in de sale te koop en binnenkort komen de vrolijke zomertintjes ook weer online! Voor jongens vind ik Blue Seven trouwens iets ruimer vallen dan voor meisjes. De modellen voor jongens zijn ook iets meer baggy. Lucas is 112cm en draag 110-116 en heeft, zeker in de broek, nog wel goede groeiruimte.

We zijn er ondersteboven van

Ik had jullie nog een match beloofd met een joggingpants. Deze is ook van Blue Seven en mijn dochter is hier echt helemaal weg van. Ik heb haar de afgelopen weken in die broek zien wonen. Ze gaat erin naar school, chillt erin op de bank, draagt hem ‘per ongeluk’ ook op de dansles en ik heb haar er zelf in betrapt in bed, als pyjamabroek.

Oftewel wassen is een uitdaging voor deze mama want de broek is een tophit. Het leuke is, hij kan het ook hebben. Okee elke dag naar school is misschien iets te casual, maar je kunt het leuk afstylen waardoor het gewoon goed past. Met het overshirt en een croptop bijvoorbeeld, maar ook met een leuke Blue Barn trui voor in het weekend op de bank. Tippie! Deze sweat kost maar € 20,99 en is er in het grijs én in het beige.

HEBE’s hondjes

Ook voor Lucas kregen een tweede set en wel van het Finse merk HEBE. Zelf kende ik het merkt nog niet dus ik was erg nieuwsgierig hoe de stoffen in het echt voelden en hoe de kleuren blijven in de was. De printjes zijn namelijk heel kleurrijk wat qua uiterlijk al snel zorgt dat je verliefd bent, maar of die liefde ‘houden van’ wordt weet je pas na een paar keer wassen. En ja, het blijft heel mooi!

De producten zijn allemaal lokaal gefabriceerd in Riga en duurzaamheid speelt en grote rol bij de fabricage wat altijd een fijn is in een tijd waarbij we het milieu mee laten tellen in ons consumptiegedrag. Lucas is dol op zijn shirt met allerlei soorten hondjes. Nu we zelf geen hondje meer hebben (onze Beagle is dit najaar overleden) geeft het stiekem ook een beetje troost. De stof is heel zacht, erg flexibel en niet te dik, playproof garantie! De broek is ook van HEBE, een lekkere zachte sweat in diep zwart. Deze valt iets groter dan het shirt die die kan nog lekker lang mee.

Shoes make the outfit: Oldsoles

En hebben jullie ook gezien wat voor schoenen hij erbij draagt? Dit zijn OLDSOLES uit Australië. Echte leren schoenen van soepel leer die sluiten met klittenband. Ik ben dol op klittenband. Veters zijn zo 2010! Als ik drie kids naar school moet brengen ’s ochtends is tenslotte wel zo makkelijk als ze zelf hun schoenen aan kunnen doen zonder konijnen die door een holletje moeten kruipen 😊 #loedermoeder.

Deze schoenen matchen niet alleen perfect met de leuke kleuren van het HEBE shirt, doordat ze blauw zijn met groene details, passen ze al snel bij elke jongensoutfit. Een ander voordeel van het klittenband is ook dat je een beetje kunt spelen met de breedte. In het geval van mijn zoontje met smalle voetjes, kan ik hem ietsje strakker trekken (als mama aan zijn voeten mag zitten) dan hoe ze ‘standaard’ op elkaar plakken.

Mijn graadmeter om te zien of hij ze lekker vindt zitten is of hij ze uit zichzelf nog een keer pakt, en dat doet hij. Hier gaan we deze zomer veel lol van hebben. Deze schoenen vallen naar ons idee net iets kleiner. Twijfel je over de maat? Stuur dan even een berichtje dan meten ze de binnenzool voor je op.

Inspired? Kortingscode voor Eileen4kids!

Ik ben heel benieuwd of mijn verhaal en de foto’s jullie hebben geïnspireerd om ook eens verder te kijken dan de ‘geijkte’ merken. Mijn shopwereld is in ieder geval weer wat groter geworden. Met de kortingscode MHSSRFQ6 krijg je op www.eileen4kids.com heel de maand februari korting op alle spijkerbroeken én schoenen dus doe er je voordeel mee!

Lees ook:

Is het bij jou ook tijd voor nieuwe kastvulling?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.