Bh’s voor vrouwen met een grote cupmaat

Fijn, een flinke voorgevel? Veel vrouwen met kleine borsten dromen van grotere borsten. Terwijl bij vrouwen die rijkelijk bedeeld zijn het juist andersom is. Waarom? Vrouwen met een grote cupmaat hebben vaak het probleem, dat ze geen geschikte bh kunnen vinden. Er is te weinig goed aanbod of ze weten niet goed waar ze op moeten letten. Wij helpen je daar mee uit de brand en geven je een paar tips om een goede bh te vinden.

Hoe vind je een goede bh als je een grote maat hebt?

Ken je dat? Een bh die zichtbaar aftekent aan de buitenkant? Of het gevoel dat het allemaal gewoon niet zo goed past? Dan heb je waarschijnlijk een bh die te klein is. Bij sommige vrouwen is dit de realiteit met de meeste bh’s. Hoe vind je nu een goede bh als je een grote maat hebt?

Allereerst een bh zonder beugel is uit den boze. Je hebt altijd een bh met beugel nodig omdat deze zorgen voor de juiste ondersteuning. Immers je bh moet je buste optillen en ondersteunen. Daarnaast zijn de schouderbandjes van groot belang. Smalle schouderbandjes drukken namelijk in de huid. Ze kleden bovendien minder flatteus af. Je kunt beter kiezen voor iets bredere schouderbanden, zodat je een mooi egaal resultaat bereikt. Vaak geldt, hoe groter de cupmaat, hoe breder de schouderbandjes. Zo zie je er altijd elegant uit.

Een stevige stof kiezen

Vrouwen met een grote maat kunnen het best kiezen voor een bh van stevige stof. Cups die van een stevige stof zijn gemaakt bieden de borsten namelijk extra steun. Bovendien wil je ook wat extra comfort. Het rugpand zou uit een iets sterkere stof moeten bestaan. Op die manier blijven de borsten goed op hun plaats.

Daarnaast bedekt een goede bh de borsten helemaal. Vaak kom je uit bij een bh met een hoge, volle cup. Daarmee heb je alles gecovered. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fullcup bh, die voor optimale lift en steun zorgt.  Je kunt het best kiezen voor een bh met een horizontale naad, die de borsten een beetje naar voren duwt. Dat is goed voor een vrouwelijke look. Eventueel kun je ook kiezen voor een bh met een broderie in de bovencup, zodat het geheel wat luchtig wordt. Daarnaast ziet het er ook nog eens sexy uit.

En een laatste tip: besteed liever een paar euro meer dan minder. Want voor een stevige en goed zittende bh betaal je vaak wel wat geld. En als je dan ook nog eens kiest voor een mooi model weet je zeker dat je deze met veel plezier gaat dragen.

Lees ook:

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.