Bluetooth Party speaker met LED-verlichting

Zet jij thuis ook graag een gezellig muziekje aan? Tegenwoordig streamen wij alles via onze telefoon. De geluidskwaliteit daarvan is echter ook niet alles, bovendien is het prettiger wanneer het geluid vanuit een centraal punt in de kamer komt. Sinds kort hebben we daar zelfs gezellige discolampjes bij, want we kregen een handige kleine party bluetooth speaker met gekleurde led-verlichting van BigBen. Zo is het nog gezelliger tijdens het avondeten of als we een spelletje doen.

big ben party speakers
De kleinste die je hier op de foto ziet, hebben wij dus. Kan makkelijk mee op vakantie. Foto: BigBen

Show je moves op de beat van de muziek! Ik vind thuis sporten heerlijk als er een lekkere spotify workout playlist aan staat. Gordijnen dicht, tafels aan de kant en dan heerlijk in de weer met mijn sporthoepel. Deze speaker is daar ideaal voor. We namen hem ook al mee naar Roompot de Heihorsten, tijdens ons tienerweekend vol spelletjes.

big ben bluetooth speaker met lamp
Tijdens ons Roompot weekendje kwam ie goed van pas.

Karaoke? Dan neem je een grotere

Wil je liever ook karaoke kunnen doen? Dan heb je een grotere speaker nodig. Die heeft mijn dochter vorig jaar van Sinterklaas gekregen, vond ik een leuk cadeautje. Bij deze Party Bluetooth-speaker met microfoon- input zit ook een microfoon. Je kunt alle speakers koppelen met elk apparaat dat van Bluetooth is voorzien.

Het bedieningspaneel is bovenop de speaker te bedienen en met de draaghendel zijn de speakers eenvoudig mee te nemen. Er zijn vier verschillende High Power Party speakers beschikbaar (S,M,L en XL). Zing uit volle borst mee door een microfoon aan te sluiten. Bij de Large speaker zit 1 microfoon inbegrepen en bij de XL zelfs 2 microfoons. Zo creëer je je eigen kleurrijke muziekfestival en garandeer je coole feestjes voor jong en oud!

big ben bluetooth speaker met lamp
Wij kregen de kleinste, die ook al heel aardig is. Een leuk onverwachts cadeau voor de blog!

De mini neem je makkelijk mee

De draadloze BigBen speaker speelt niet alleen je favoriete muziek af via Bluetooth-verbinding, maar is ook voorzien van LED-verlichting met verschillende lichteffecten. Hij wisselt steeds van kleur, waardoor je een soort gezellige disco in huis hebt. Ook sfeervol als je wat grote lampen uitzet.

big ben bluetooth speaker met lamp
Gezellig hoekje zo met de speaker, kunstwerken van mijn dochters, een flamingo uit Frankrijk en de leuke giraflamp die ik van A-Meubel kreeg.

Waar te koop?

Nog even wat technische specificaties op een rij, mocht je ze willen vergelijken. Op mijn foto’s zie je dus het goedkoopste exemplaar en die is al best heel leuk. Daar kun je al best een paar uurtjes mee muziek luisteren voordat je hem weer aan de oplader moet leggen. Voor hij uitschakelt, maakt hij eerst een geluidje als teken dat hij bijna leeg is. Je plugt het meegeleverde snoertje in een usb-stekker om hem op te laden.

Productkenmerken van de Bigben Party Bluetooth speaker met LED verlichting: Bluetooth 5.0 | Muziekvermogen: 30 watt | Verschillende LED-lichteffecten | USB en Micro SD-ingang | Geschikt voor karaokemicrofoon-input (Aux-in) | Adviesprijs: €29.99 (S),  €49.99 (M), €99,99 (L) (incl 1 microfoon), 169,99 (XL) (incl. 2 microfoons). Je koopt BigBen bijvoorbeeld hier bij Amazon of hier bij Bol.com. Ze hebben ook leuke kinderwekkers.

Lees ook:

Heb jij thuis (misschien op de kamer van je kinderen) een speaker met disco lampjes? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.