Welk spel wil jij spelen op het Spellenspektakel?

Het Spellenspektakel strijkt 5 en 6 november neer in Jaarbeurs Utrecht. Ben jij er al eens geweest? Met honderden speeltafels waar de nieuwste bordspellen geprobeerd kunnen worden en winkels waar je deze spellen ook meteen kunt kopen, veel speelruimte en verschillende toernooien, is het Spellenspektakel dé plek voor bordspelliefhebbers. Jong en oud kan zich laten inspireren om de spellenkast aan te vullen. Tip dus.

Foto: PR

Tijdens de grootste spellenbeurs van Nederland staat de Jaarbeurs Utrecht twee dagen volledig in het teken van bordspellen. Het is een uitje voor het hele gezin en biedt voor ieder wat wils. Van educatieve kinderspellen tot strategische bordspellen en van gezellige familiespellen tot kaartspellen. Mijn dochter wil graag eens een proefpotje Dungeons & Dragons spelen en dat kun je hier dus doen.

Verkoop je oude spellen

Je kunt er zelfs een zakcentje verdienen door jouw oude spelletjes er te laten verkopen. Meld je daarvoor tijdig online aan! Voor een prikkie – wel cash betalen – kun je er dus ook tweedehands spellen op de kop tikken. Je steunt hiermee ook een goed doel. 

spellenspektakel
Foto: PR

Neem plaats aan een van de speeltafels om een spel te proberen. Het lezen van de spelregels is niet nodig, de aanwezige professionals helpen je gelijk op weg en voorzien je van slimme tips. Dat scheelt weer, want als het leuk is kun je het spel meteen ook kopen en thuis spelen.

De door de vakjury genomineerde spellen uit de Speelgoed van het Jaar 2022 verkiezing kun je uiteraard ook op de beurs vinden. Of neem een kijkje op het speciaal ingerichte onderwijsplein, waar je educatieve spellen kunt vinden. Een spel spelen is niet alleen leuk, maar ook altijd leerzaam en perfect voor de sociale interactie in tegenstelling tot de voornamelijk digitale omgeving waarin onze kinderen ook vaak spelen.

spellenspektakel
Foto: PR

Kinderplein met opvang voor de kleintjes

Dit jaar is er ook weer een speciaal ingericht kinderplein waar de hele dag leuke activiteiten te doen zijn, zoals spelletjes van verschillende uitgevers en creatieve kinderactiviteiten op maat. Onder toezicht van professionele pedagogische medewerkers kunnen de kinderen hier spelen, terwijl de ouders zelf de beurs kunnen bezoeken om bijvoorbeeld vast op zoek te gaan naar mooie cadeaus voor de feestdagen.

Met de trein

Via de NS Spoordeelwinkel zijn voordelig entreetickets in combinatie met een treinticket te koop.

Welke spelletjes zijn interessant?

Wij mogen voor de blog deze beurs bezoeken. Ik wil graag wat spellen proberen en ook zeker iets aanschaffen voor de feestdagen. We spelen graag spelletjes met de familie en ons gezin. Lees zeker deze spellenreviews en probeer ze uit op de spellenbeurs:

Afijn, zo hebben we nog veeeeeeeel meer spellen en speelgoed geprobeerd voor deze blog. Als ik ze allemaal wil opnoemen dan word de lijst de lang, haha. Kijk maar eens in de categorie spelletjes op de blog.

Kijk voor meer informatie over Spellenspektakel op de website en houd social media in de gaten!

Ben jij al eens op het Spellenspektakel geweest? Wat is je favoriete bordspel?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.