Spelen met de Peppa Pig Weebles

Wij mochten de nieuwe Peppa Pig Weebles van Boti gaan testen met onze kids. Ken je ze al? Het zijn erg leuke Peppa figuurtjes die heen en weer wiebelen maar dus niet omvallen. Ideaal voor kleine kindjes om mee te spelen. Ze liggen goed in de hand en kunnen tegen een stootje. Wij kregen een hele mooie set met Peppa Pig en een auto en daarnaast ook nog haar vriendjes Zoë Zebra en Olivia Olifant. Geschikt voor kinderen vanaf 18+ maanden. 

Blog door Jannie Suddaby

Peppa big weebles review
Deze leuke sets kregen we van fabrikant BOTI.

Mijn zoontje van 19 maanden begon enthousiast met uitpakken en spelen. Vooral de auto viel goed in de smaak. Hij is er de hele kamer mee door gereden. Steeds moesten er Peppa poppetjes in- en uitstappen.

Peppa big weebles review

De poppetjes blijven goed in de auto zitten en gaan er gemakkelijk in en uit. Ze wiebelen vrolijk heen en weer bij het rijden.

Peppa big weebles review

Ook grote zus van 4 jaar speelt graag met de Weebles. Ze vindt het erg leuk dat ze zo heen en weer wiebelen en altijd weer recht op gaan staan.

Peppa big weebles review

Je kan ze in het rond spinnen of plat proberen neer te leggen maar ze gaan automatisch weer recht overeind heel handig dus.

Peppa big weebles review

En ook fascinerend voor de kinderen, zelfs de oudste twee kids van 6 en 8 jaar zijn er mee aan het draaien en wiebelen geweest.

Peppa big weebles review

De kwaliteit vind ik erg goed. We hebben voorheen ook de gewone Peppa speelfiguurtjes gehad maar die waren erg kwetsbaar en door de jaren heen missen er heel wat armpjes en beentjes. De Weebles zijn stevig en duurzaam.

Peppa big weebles review

Er is al veel meegespeeld en ze zijn al meerdere malen gevallen en zien er nog als nieuw uit. Naast de Weebles figuurtjes en de auto zijn er nog meer sets te koop zoals een treintje en een ‘wind en wobble’ speelhuisje. Wat ons betreft een leuke cadeautip voor de feestdagen. Koop ze bijvoorbeeld hier.

Lees ook:

Peppa big weebles review

Welk karakter vind je het grappigst in de Peppa Big filmpjes?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. G. T. zegt:

  Grappig! Ze doen me meteen denken aan de Weebles uit de jaren 70, maar dan in een Peppa Big jasje ;-).
  Ik moest alleen wel googlen, want ik zie geen afbeeldingen op de site meer.

  1. Marguerita zegt:

   Op mijn site niet? Wat gek want ik zie ze wel… maar met delen op facebook ontbrak ook de afbeelding. Heel raar…

   1. G.T. zegt:

    Op je site inderdaad. Ik kijk mobiel, weet niet of dat nog uitmaakt. En al best een poosje.
    Kan ik hier een link plaatsen? Ik heb een screenshot gemaakt. Even proberen.

    1. Marguerita zegt:

     Heel gek… ik heb via verschillende kanalen gekeken en kan overal – ook in een anonieme browser – gewoon de plaatjes zijn. Moet ik even verder induiken hoe dat kan.

     1. G.T. zegt:

      Ik kan niet hebben dat ik niet snap waarom het niet werkt 😉
      Nu op de laptop kan ik wel alles zien. Op mijn mobiel en tablet (via dezelfde wifi, dus daar ligt het niet aan) niet, ook niet met een anonieme browser. Ik heb Android 12 en browse met Chrome. Ook cookies en geschiedenis wissen helpt niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.