Gaaf voor de kinderkamer: houten Lego accessoires

Hoe gaaf is dit?! Lego heeft nu dankzij het merk Room Copenhagen een prachtige houtlook collectie. Eindelijk geen knalkleuren op de kinderkamer maar rust. Werkelijk prachtig vind ik de foto’s die ze meesturen in hun persbericht over de LEGO Wood collectie. De echte Lego liefhebber zou dit ook gewoon in de woonkamer kunnen gebruiken. De wandplanken, kapstokhaken, laatjes en fotolijsten zijn in 2 kleuren hout verkrijgbaar. Kijk je mee?

lego houten woonaccessoires kinderkamer
Foto: Room Copenhagen

De opberglades, fotolijstjes, wandplanken, muurhangers en zelfs een houten LEGO-figuur zijn allemaal gemaakt van FSC gecertificeerd eiken. Je kunt kiezen tussen gezeept hout of donker gebeitst hout. Geschikt voor ieder interieur dus!

lego houten woonaccessoires kinderkamer
Foto: Room Copenhagen

Zoals je op de prachtige foto’s ziet die Room Copenhagen meestuurde, beperkt Lego zich hierdoor niet langer tot de kinderkamer. Ook het speelhoekje of een volwassen interieur kun je verfraaien met deze woonaccessoires.

lego houten woonaccessoires kinderkamer
Foto: Room Copenhagen

Leuk weetje is dat LEGO in 1932 begonnen is met de productie van de welbekende blokjes en, je raadt het misschien al, deze waren destijds gemaakt van hout! Bijzonder dat er nu, bijna 90 jaar later weer een houten collectie uitkomt, die bovendien op schaal ontworpen is naar de originele steentjes, dus de verschillende items zijn ook nog stapelbaar.

lego houten woonaccessoires kinderkamer
Foto: Room Copenhagen
lego houten woonaccessoires kinderkamer
Foto: Room Copenhagen

De collectie is o.a. hier te koop bij bol.com. De prijzen variëren van €109,99 voor een fotolijstje tot €229,99 voor een houten opberglade. Fijne tips voor Lego opbergen lees je overigens bij Mamsatwork.

Lees ook Lego bouwen met Ikea

Hoe vind jij deze collectie? Meteen bestellen als kerstcadeau voor de kamer van je zoon of dochter? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. G.T. zegt:

    Heel tof! Maar die prijzen…

    1. Marguerita zegt:

      Ja het is wel prijzig inderdaad… Dat is lego qua speelgoed trouwens ook vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.