De Monsterbox voor baby en kind

Hoe leuk is het om een pakket te mogen uitpakken vol lekkere, leuke en handige producten om thuis uit te proberen. Dat mocht ons gezin deze week, namelijk de Monsterbox die ik voor Marstyle mocht reviewen. Ik ben altijd al dol op verrassingen en nieuwe dingen uitproberen dus was heel benieuwd naar wat er in de Monsterbox winter editie gezin zou zitten. Allereerst ziet de doos er al leuk en aantrekkelijk uit met grappige monsters erop.  Ook onze kindjes konden niet wachten tot dat de doos werd geopend (en ik stiekem ook niet). Net een kerstpakket!

Gastblog door Jannie Suddaby

monsterbox baby
De Monsterbox Baby & Kind… wat zit er allemaal in?

Wat zit er allemaal in?

Deze doos richt zich speciaal op gezinnen met jonge kinderen. Met het uitpakken ben je wel even bezig. Er zitten heel veel boodschappen in! Hier een overzichtje:

Eten

 • Soba cup noodels Japanese curry 90g
 • Lassie Voorgestoomde Couscous kant-en-klaar 200g
 • WeCare tortilla wraps 80% less carbs 4 stuks
 • YumYum duck flavour noodels 60g
 • Hero extra kersen jam 6ml

Snacks, koek, snoep

 • Milka Onze koffie date met koffie en koekjes 100g
 • Milka ons appeltaart genietmomentje met appeltaart, speculaas en karamel 90g
 • Jos Poell pasteitjes met volkorenmeel tarwebloem 120g
 • Napoleon duo drop framboos, zwart-wit, citroen 3 stuks
 • 5th season freeze-dried heavenly pineapple 12g
 • Eat Natural protein packed met pinda’s en chocolade 15g
 • Lotus Biscoff melkchocolade speculoos crème 180g
 • Wilhelmina suikervrije pepermunt 3 rollen
 • Ricola Lemon mint suikervrij 4 stuks

Drinken

 • Bubbel frisss zero mango passievrucht 1,5L
 • Wicky zonder suiker aardbei 1,5L
 • Dubbel drank sinaasappel en perzik 330ml
 • L’or espresso Forza intensity 9 koffiebonen 500gr
 • Nescafé gold Almond Macchiato 6x16gr

Speciaal voor Baby en kind

 • Organix kids soft orty bars apple & raspberry 6x 30 g
 • 2x Organix just Apple, pineapple & coconut knijpfruit 100g

Verzorgingsproducten

 • VSM arniflor zalf 25gr
 • Kamill hand & nail cream 30ml
 • Sweeps facial cleansing wipes to go 15 stuks

Overige

 • Colour catcher doekjes
monsterbox baby
Heel veel fijne boodschappen dus.

Wij waren blij verrast door de inhoud van de doos. Eigenlijk alle producten kunnen we goed gebruiken op de koffiebonen na maar daar hebben we iemand anders weer heel blij mee gemaakt. Het lekkerste zijn toch wel de chocolade repen en dan met name de Milka Koffie en Koekjes smaak en de Lotus Biscoff melkchocolade speculoos crème. Ook voor mijn zoontje van 9 maanden zaten er lekkere goodies knijpfruit zakjes in. Erg leuk om op deze manier producten die ik anders nooit zomaar zou kopen eens uit te proberen.

monsterbox baby
Deze kleine man smult van de Organix fruithapjes.
monsterbox baby
Mijn kinderen zijn gek op instant noodles dus als we dat eten is het altijd gezellig aan tafel, we hebben het pakje daarom meteen maar gebruikt! En spot je op tafel ook de DubbelFriss uit de Monsterbox?

Houd jij ook van verrassingen en nieuwe producten uitproberen? Dan is de Monsterbox het zeker waard om eens te bestellen voor jezelf maar ook leuk om cadeau te geven aan iemand anders. Zeker in deze kerstperiode. Er zitten veel nieuwe producten in maar ook bestaande in bijvoorbeeld een nieuwe verpakking. De Monsterbox is te bestellen via monsterbox-shop.nl voor €14,95 inclusief de verzendkosten. Deze keer dus een Wintereditie voor het hele gezin. Voor ons gezin was het een leuk cadeautje om te mogen ontvangen!

Nieuwsgierig naar vorige edities van de Monsterbox?

Bestel jij dit boodschappenpakket weleens?

Voordeelvanger.nl - Kerstopruiming 

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.