Unboxing: Blogbox zomer 2021 + win

Ben jij ook zo toe aan een vrolijke, warme, gezellige en spetterende zomer? Ik wel. Na 14 maanden worstelen met mijn gezondheid, lijken eindelijk betere tijden aangekomen. Belangrijkste les is dat je elk mooi moment moet koesteren en dat ik het leven wil vieren. Voor je het weet is de tijd dat je dit kon doen voorbij…

Zo staan af en toe de tranen van ontroering in mijn ogen als ik mijn kinderen iets hoor zeggen, genoot ik intens van een barbecue met vrienden zonder daarbij zelf op de voorgrond te hoeven treden, waardeer ik lieve gebaren van dierbaren en kun je als thuiswerker best af en toe je werk naar de (zonnige) tuin verplaatsen. En toen was daar afgelopen week ook ineens de enorme Blogbox vol zomerse cadeautjes van rvg media & impact. Lees je mee wat hier in zat? Ik geef namelijk ook iets weg!

Er leuk zo’n enorme doos vol cadeautjes, zie bovenstaand filmpje. Na een periode van thuis zijn en genieten van het kleine, voelt dit aan als ‘groots en meeslepend’ leven, haha. Er bleven maar leuke pakjes uitkomen!

Wat zat er in de Blogbox?

blogbox
De Blogbox van RVG Media werd bezorgd… een doos vol leuke zomerse verrassingen.

In deze zomereditie van de Blogbox zaten uiteraard allemaal cadeautjes die me helpen om er een heerlijke zomer van te maken. Op instagram (doorgepost op Facebook) hebben jullie alles al voorbij zien komen en daar kreeg ik leuke reacties op. Voor iedereen die het gemist had, of die mij vroeg waar ik dat ene leuke item nu precies vandaan had, zet ik alles graag nog even op een rijtje.

Spelletje Throw Throw Burrito

Ken je het hilarische spel van Asmodee Throw Throw Burrito al? Je speelt dit met de hele familie. Spaar kaarten, verdien punten en gooi de speelgoed burrito’s naar elkaar. De punten verdien je door steeds sets van drie dezelfde kaarten te vinden. Let wel, bij sommige setjes kaarten moet je een burrito gevecht starten. Hierbij moet je de burrito’s proberen te ontwijken, want je verliest een punt als je geraakt wordt. Je hoort dan een burrito Builfiche te nemen. Dat telt als een minpunt. Perfect voor die lange zomeravond thuis of een dagje op het strand. Omdat wij dit spel vorig jaar al hebben gekregen van Asmodee, ga ik deze binnenkort verloten in een winactie op Instagram.

Lekker op een kleedje met je puzzelboekje

puzzelboekjes denksport
Jaaaaaa, een puzzelboek vol met Logikwisjes. Die vind ik zo leuk!

Liever iets alleen doen? Dan pak je gewoon een Denksport puzzelboek erbij. Een logikwis is een puzzel die je stap voor stap oplost door de aanwijzingen te combineren. Ik vind dit zelf echt superleuke puzzels en zit in de zomer heel graag even beeldschermvrij met een puzzelboekje op schoot. In totaal kreeg ik 4 leuke puzzelboekjes. Aangezien mijn vader erg van sudoku’s houdt kon ik dit puzzelboek als vaderdagcadeau gebruiken. De meisjes zochten ook een puzzelboekje uit voor hun papa en het laatste puzzelboekje ga ik onder de lezers van deze blog verloten. Houd jij van  luchtige quizzen, uitdagende cryptogrammen en ander leuk denkwerk? Lees dan even verder en reageer helemaal onderaan zodat je deze zomer op je kleedje, strandstoel of loungebank lekker kunt puzzelen deze zomer.

Ketting met initialen van mijn dochters

Nu we er voorzichtig op stap kunnen, worden zaken als kleding en accessoires weer belangrijk. Binnenkort ga ik weer varen met de Blogboot en met de open terrassen en restaurants (en betere gezondheid) is daten ook iets voor op de agenda. De meeste complimenten over mijn looks krijg ik echter thuis, van de 2 liefste dochters van de hele wereld. Dankzij de (letterlijk) schitterende ketting die ik kreeg van KAYA Sieraden kan ik ze dagelijks eren, want hun voorletters zijn er op gegraveerd. Een klassieke ketting met gravure is een bijzonder cadeau aan jezelf of aan een ander. Dit is de populaire Olivia ketting met initialen die symbool staan voor de band tussen jou en je geliefden. De olijftak staat voor vrede, verzoening en hoop. De ketting is verkrijgbaar in het zilver, goud en rosé goud en daarnaast ook verschillend in uitvoering: Jasseron fijn & grof, box en bolletjes. Ik heb die met bolletjes uitgekozen. Kreeg al veel leuke reacties op social media en mijn dochters die weten dat ze bij me zijn als ik deze ketting draag, bovendien vind ik hem prachtig. Wat een mooi cadeau!

Leafies accessoire

Erg leuk vond ik deze prachtige interieur accessoire van Leafies: een plantje dat nooit dood gaat. Een kleine attentie die je kunt sturen naar iemand die je dierbaar is, iemand die het moeilijk heeft of gewoon om te laten weten dat je aan die persoon denkt. Een hippe vorm van hart onder de riem via de brievenbus. Ik ga hier een mooi plekje voor zoeken.

Echt lederen cross body tas met wisselbare band

Snel even bij iemand het EK kijken? Een telefoon, je zonnebril, puffer en portemonnee neem je mee in een prachtige clutch van Micmacbags. Het leuke van deze Micmacbags Friendship clutch is dat hij zowel als als envelop onder de arm, aan je pols óf aan de bijgeleverde leren schouderband als crossbody tas te dragen is. Zo heb je twee tassen in één! Het polsbandje is verwisselbaar, ik heb gekozen voor de zwarte variant maar je kunt ook voor het boho chic weefpatroontje gaan. Deze tas is gemaakt van stevig leer en is tijdloos in gebruik. De damestas heeft onder de overslag een hoofdvak dat genoeg ruimte biedt voor jouw belangrijkste essentials. In het hoofdvak zit nog een extra insteek vak voor je telefoon en aan de achterkant een achtervak met rits. Om de duurzame doelstellingen uit te dragen worden deze tassen verpakt in stoffen draagtassen met hengsels van het leer afval (van de tassenproductie), mooi én hart voor het milieu. Ik ben er heel erg blij mee!

Hippe tafelzeiltjes mét kortingscode

Eten doe ik tegenwoordig ook in stijl. Ik mocht bij TafelzeilOnline.com zelf iets moois uitzoeken én ik heb voor jou een kortingscode gekregen. Met code TZO21 ontvang je 20% korting op je bestelling (maximale orderwaarde 50 euro). Met een nieuw kleedje maak je er in mum van tijd een sfeervolle tafel van, die tevens gewoon kan blijven liggen. De tafelkleden kunnen zelfs in de wasmachine gewassen worde! Ideaal. Voor de ronde eettafel koos ik uiteraard flamingo’s, omdat die overal in mijn woonkamer te vinden zijn. Buiten ging ik voor stijlvol zwart met polkadots, dat is handig bij het tuinwerken omdat mijn muis het beter doet op een donker tafelkleed. De meisjes reageerden blij verrast op deze fleurige styling in huis en tuin. Naast deze tafelkleden heb ik ook plakfolie besteld met marmerlook zodat ik mooiere flatlay foto’s kan maken (zie boven bij oa Leafies). Raamfolie in mooie prints hebben ze trouwens ook. Tip! 

Sop je BBQ met HG

HG barbecue schoonmaakspul
De ‘weg met nare geurtjes spray’ heb ik direct op de tuinkussens gespoten.

HG heeft producten waarmee het schoonmaken van die BBQ een fluitje van een cent wordt. Iets wat blijkbaar door Nederlanders erg gewaardeerd wordt, want onderzoek wijst uit dat inwoners van ons land heel zuinig zijn op de barbecue. Na gebruik poetsen ze hun barbecue zo snel mogelijk schoon. De helft geeft zelfs aan dit direct te doen na gebruik, nog eens een derde de dag erna. De meesten doen dit wel met alleen een simpel sopje. Hiermee zijn wij het meest schoon in vergelijking met andere West-Europese landen, de Engelsen zijn het minst zuinig op hun barbecue. Dat blijkt uit onderzoek naar barbecuegewoontes in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Engeland van fabrikant van specialistische schoonmaakmiddelen HG. De barbecue schoonmaakproducten waren een mooie toevoeging aan het vaderdagpakket voor de papa van mijn dochters, waar we op vaderdag gezellig de bbq hebben aangezet. De airfryer schoonmaken (of nou ja, ik heb een actifry maar das hetzelfde toch?) ga ik binnenkort ook eens doen. Dat ding stinkt inmiddels best wel. Net als de tuinkussens trouwens en die heb ik al uitgebreid ingesprayd met ‘HG tegen nare geurtjes in textiel’, scheelt behoorlijk als ik op mijn loungebank lig te puzzelen. Erg welkom zo’n fris luchtje.

Uiteraard ben ik heel benieuwd of jij ook nog een leuke tip voor mij hebt. Welk product is voor jou onmisbaar deze zomer? Wat lijkt je handig uit deze lijst? En natuurlijk de grote vraag: wil je het puzzelboek van Denksport winnen? Laat dan een reactie achter onder dit artikel en je maakt kans.

(Voor kans op het spel houd je mijn instagram in de gaten @marstyle78.)

 

 

 

 

*Ik ontving deze items in de BlogBox van rvg media & impact.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. cobi zegt:

    Puzzelboekjes voor op de camping 😉 die zijn niet aan te slepen……

  2. Marijke zegt:

    Leuke actie! De HG producten zijn onmisbaar! Prima spul om de bbq mee schoon te maken!

  3. Marian B zegt:

    Leuke ketting! Een goed boek, ligstoel en zonnebrandcrème is echt onmisbaar deze zomer! Van puzzelen hou ik ook, daarom doe ik graag mee. De HG voor het schoonmaken van de BBQ lijkt me wel handig. Want dat ding schoonmaken vind ik altijd een ramp.

  4. elisabeth maria martina zegt:

    puzzelboeken zijn hier niet aan te slepen daar maken we veel en vaak gebruik van, altijd een leuke vrijetijdsbesteding
    CROSS BODY TAS MET WISSELBARE BAND is wel heel cool en elegant, handig op uitstapjes door heel nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.