Leerzaam cadeau voor een 9-jarige: een abonnement op National Geographic Junior

Houd jouw kind uit groep 6, 7 of 8 van dieren en de natuur? Dan is een abonnement op het tijdschrift National Geographic Junior een perfect cadeau. Je krijgt daar nu trouwens (tot 20 juni) een tof tijgerbadlaken bij! (Of een badlaken met zwarte panter.) Dus als je kind deze zomer naast het zwembad of op een strandje ligt uit te puffen van het zwemmen, kan hij, lij of zij heerlijk lezen en de prachtige dierenfoto’s bekijken in je eigen tijdschrift.

national geographic junior

# De lij is non-binair, ik weet dat je daar tegenwoordig ook rekening mee moet houden, maakt het schrijven van blogs wel wat ingewikkelder maar dit tijdschrift is natuurlijk voor alle kinderen geschikt. Dus ook voor kinderen die zich zowel jongen als meisje voelen. National Geographic Junior richt zich niet op een bepaald geslacht tenslotte, dus juist dán een mooi cadeau.

Waar gaat dit kindertijdschrift over?

Het magazine is er speciaal voor jongens en meiden vanaf 9 jaar. Perfect voor allebei mijn dochters dus, want de oudste is 10 en de jongste bijna 9. Ze zitten op scouting en hebben als lievelingsdieren de witte tijger en de jaguar. De enthousiaste reacties op de handdoeken die we kregen toegestuurd met het tijdschrift waren dan ook logisch. In het blad ontdek je de wereld van wilde dieren en woeste natuur. Als moeder vind ik dat zelf ook erg leuk én het is leerzaam voor de kinderen. Je leest over spectaculaire natuurverschijnselen en expedities, bijzondere dieren, afgewisseld met uitdagende puzzels en testen en bizarre records. Verder staat National Geographic Junior vol met prachtige foto’s en handige informatie voor een toffe spreekbeurt of werkstuk op school. De informatie sluit heel mooi aan op de belevingswereld van kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool.

Je kunt een basisabonnement nemen met het strandlaken, of voor een ‘extra’ variant gaan waarbij je ook 2 mooie dikke vakantieboeken ontvangt. Het basisabonnement bestaat uit 13 nummer en kost 42,50. Kijk hier voor meer informatie. Deze strandlaken actie duurt tot 20 juni.

Hebben jouw kinderen een abonnement op een tijdschrift?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. G. T. zegt:

    Wij zijn nog niet zo ver, wel de Bobo gehad en nu de Okki. Die wordt meteen gelezen als hij bezorgd wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.