Feestje? Ik wist niet dat je dit allemaal kan huren!

Dit jaar kijken we heel anders aan tegen feestjes en hoe je die kunt vieren. Nieuwe mogelijkheden zoeken, is het devies en ik vond ze in Ter Aar bij Careca Verhuur. Dit verhuurbedrijf kleed normaal gesproken evenementen aan met decors en attracties. Tot dat straks weer kan specialiseren ze zich nu in het ontwikkelen van spelletjes voor televisieprogramma’s en het leveren van materiaal voor bijzondere kinderfeestjes voor onder meer ‘the rich and famous’ (lees: grote tuin is handig). Wij waren een middagje te gast en dat voelde alsof we een dagje pretpark deden!

careca verhuur
Ook C3PO en deze storm trooper kun je huren voor je Star Wars lasergame feestje.

Bij Careca Verhuur ademt alles entertainment. Het bedrijf wordt gerund door de broers Bob en Tom en die laatste heb ik via Clubhouse leren kennen, waar hij me spontaan met mijn kinderen uitnodigde om eens langs te komen. Kinderen – en eigenlijk stiekem grote mensen ook – een leuke dag bezorgen, is hun missie. Tijdens ons bezoek merkten we dat ze daar ook daadwerkelijk alles voor in huis hebben. We hebben hier fotoshoots gedaan met jurkjes van Louder! en schoonmaakmiddelen van Method (de batterij van mijn spiegelreflex bleek helaas kapot, dus moest met de iphone) en van alles beleefd. In dit artikel vertel ik je wat wij hebben gedaan en gezien en wat je zoal kunt huren voor jouw feestje, kamp, jubileum of (bedrijfs)event op locatie. Veel marketingspellen die je op tv of beurzen hebt kunnen zien, maken ze ook helemaal zelf. Hopelijk brengt het je op ideeën!

Gamefeestje?

Heb je een grote woonkamer of grote binnenruimte beschikbaar? Dan kun je alles voor een gamefeestje huren wat je nodig hebt. Van bijvoorbeeld een action hero zoals enorm beeld van Batman om selfies mee te maken, tot een flipperkast, airhockey tafel en arcade videogames. Wil je echt all out? Dan kun je ook een 9D VR simulator voor 2 huren. Wij mochten hier even inzitten en hebben zo diverse achtbaanritjes virtueel kunnen beleven. Je voelt de wind bij je benen en de stoelen bewegen mee. Heel gaaf! Er staan talloze mogelijkheden op, wij kozen uiteraard voor de meest kindvriendelijke zoals een achtbaanritje tussen de dino’s. Maar het kan een stuk spannender afhankelijk van hoe een daredevil je bent.

careca verhuur

Sportdag met school of je vereniging?

Flink buitenterrein waar je een feestje wilt organiseren? Dan kun je natuurlijk oud-Hollandse spelletjes of een complete midgetgolfbaan huren, maar je kunt het ook grootser aanpakken. Bij Careca Verhuur hebben ze werkelijk van alles en je kunt het zo gek niet bedenken. Een bibberspiraal, banaan vangen, spijkerbroekhangen en andere zeskampspelletjes tot een treintje dat je kunt laten rondrijden voor de allerkleinsten? Bumpervoetbal op het grasveld bij jou in de buurt is natuurlijk ook heel leuk. En wat te denken van het huren van een gigantische klimwand? Een skelterbaan op het schoolplein is natuurlijk ook een tof idee. Verder hebben ze allerlei opblaasbare springkussens en stormbanen in het assortiment. En hoe kun je beter afstand houden dan met levend tafelvoetbal?

Pretpark thuis?

Je kunt zelfs een complete pretparkervaring bij je thuis neerzetten. Zo mochten mijn dochters even spelen in de speeltrailer met speelparcours inclusief ballenbak. Supergaaf nu dat binnen allemaal niet kan: deze staat gewoon buiten. Huur er een paar sprookjes decorstukken bij of een limonadetrol, eendjes vissen, springkussen en een klimrots en je feest is meer dan compleet. In de winter kun je een skigondel in je tuin zetten voor de sfeer. Ze beschikken ook over props uit Dora de musical!

Waterpret op je zomerfeestje?

Organiseer je een feestje met warm weer? Dan willen de feestgangers natuurlijk lekker kunnen afkoelen met water. Voor de sfeer huur je bij Careca Verhuur een badmeesterstoel, Ibiza borden, surfplanken deco en een Jamaica kraampje voor de versnaperingen eventueel met wat relaxte strandstoelen erbij om uit te puffen. Daarnaast kun je los met waterattracties. Water loopski’s of waterfietsen als je zwemwater bij de hand hebt, bijvoorbeeld. Heb je dat niet maar wel de ruimte? Huur dan bijvoorbeeld een buikschuifbaan, watervoetbal, een zwembad van 5 meter doorsnede of een parcours om over het water te lopen.

massagestoel
Ha, rust!

Ff chill na afloop

Moe van al dat feestgedruis? Of wil je op het werk je medewerkers eens verwennen? Voor 95 euro huur je een massagestoel. Ik mocht hier even in terwijl de kinderen zich in het speelparcours buiten vermaakten. Lamp uit, ogen dicht en relaxen maar… Heerlijk! Op vakantieparken en in sauna’s kom je deze stoelen ook weleens tegen, maar wat een geweldig cadeau om even thuis of op het werk krijgen zo’n stoel voor een dag. Elke massage duurt zo’n 5 minuten.

Wil je een eigen spel laten ontwikkelen? Of zoek je iets bijzonders voor jouw eigen themafeestje? Wil je niet op vakantie maar wel speelpret buiten? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website of volg ze op Instagram waar je kunt zien wat ze zoal voor de sterren en televisieprogramma’s neerzetten. Aanrader hoor!

Dankjewel Tom en Bob voor de mooie dag, mijn kinderen hebben het er nog steeds over.

Lees ook Kinderfeestje, welk thema kies je?

Heb jij weleens een attractie gehuurd voor een feestje?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.