Bioscooptip: Prinses Emmy

Zoek je nog een leuke kleuterbiostip met dit woeste weer? Ga dan naar tekenfilm Prinses Emmy. Geen grote titel en draait 1x per dag meestal onder schooltijd met de lampen van de bioscoopzaal aan. Toch is deze tekenfilm best een beetje spannend op z’n tijd, maar ideaal om je 3-jarige mee naartoe te nemen. Eerlijk toegegeven: wij (41, 7 en 8 jaar) vonden het een erg leuke film!

prinses emmy

Wat is het verhaal?

Prinses Emmy is een jong meisje met een speciale gave. Zij is de enige in het koninkrijk Kandis die met paarden kan praten! Het leven kan voor Emmy niet beter: zorgeloos rondhangen met haar 26 beste paardenvriendjes, elk vernoemd naar een letter in het alfabet. Totdat haar jaloerse en sluwe nicht Gizana opduikt en haar leven zuur maakt. Beide meiden bereiden zich voor op de officiële inhuldiging op Prinsessendag. Alleen Emmy heeft het er moeilijk mee. Gizana blijft haar uitdagen en bedreigt hierdoor Emmy’s kansen. Daarnaast wordt Emmy ook uitgedaagd door haar magische boek om de ultieme test te ondergaan. Ze moet bewijzen dat zij haar magisch talent verdient. Gaat het Prinses Emmy lukken een goede prinses te worden en haar gave te behouden?

Feelgood film

Het is een heerlijke feelgood film met een leuk verhaal. Een beetje spannend, maar niet té. Er zitten paarden in en prinsessen. Kijkt lekker weg! Bij Cinema Gouda waar wij onze vrijkaarten inleverden, lagen bij de toonbank ook kleurplaten van Prinses Emmy. Na de film kun je daar lekker mee aan de slag als je van kleuren houdt. 

[bol_product_links block_id=”bol_5e496e5b925ff_selected-products” products=”9200000093696980″ name=”verkleedjurk” sub_id=”” link_color=”F53BC9″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”F53BC9″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Welke (kinder)film was de laatste die jij in de bios zag?

Comments

  1. Albertine says:

    Kruimeltje…ook een aanrader…

  2. […] Zondag rustig wakker worden, ontbijten met witte bonen in tomatensaus en douchen. Hier namen we uiteindelijk iets teveel tijd voor en zo moesten we toch nog haasten om tijdens storm Dennis naar Gouda te rijden. We hadden vrijkaarten ontvangen voor Prinses Emmy, een leuke tekenfilm die slechts 1x per dag in de bioscoop bij ons in de buurt draaide. Wij kwamen zonder kleerscheuren bij Cinema Gouda aan, maar zagen wel een moeder met kind op de fiets omver geblazen worden. (Ze had geen hulp nodig zei ze, I asked.) Note to all moms: misschien niet handig om te gaan fietsen als het zo hard waait… Gelukkig kwamen ze er met een paar schrammetjes vanaf. Prinses Emmy was in ieder geval een heerlijk filmpje om tijdens de kleuterbios op zondag met een bakje popcorn te zien. Paarden, prinsessen en een leuk verhaal. Lees hier de review. […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.