Puzzelpost: win het Boekanier Dossier

Je even een geheim agent voelen en een mysterie oplossen, is heerlijk. Dat kan met een spel als Cluedo, in een escape room of met een puzzelboekje maar wist je dat je ook mysteries kunt oplossen met Puzzelpost? Raadsels oplossen, geheimschrift decoderen en aanwijzingen zoeken, het zit er allemaal in! Wij gaan dus aan de slag met de vermissing van Abigail Boekanier en jij maakt kans om dit mysterie voor thuis te winnen. Doe je mee?

puzzelpost boekaniers

Dit mysterie ziet er bijzonder authentiek uit. Puzzelpost stuurt je eerst een authentieke aanvraag toe voor het inzetten jouw expertise als privédetective. Ik ontving een ouderwetse envelop met mijn naam er op getypt. Daarin zat het verzoek van Helena Boekanier om haar te helpen bij het terugvinden van haar zus. Inclusief een authentiek ogend fotootje.

Vervolgens ontvang je een dossierdoos. Die er al net zo authentiek en geheimzinnig uitziet. Mijn dochters kunnen niet wachten om mama te helpen dit vermissingsraadsel te ontcijferen en Abigail terug te vinden. Eigenlijk is Puzzelpost bedoeld voor volwassenen, maar kinderen vanaf een jaar of 10 kunnen er al bij helpen. We gaan dit weekend ontdekken hoever wij zullen komen!

puzzelpost boekaniers

Het is een avondvullend mysterie. Ook mogelijk om als cadeau toe te laten sturen, voorzien van een persoonlijk briefje. Als je de oplossing gevonden hebt, vul je deze in op de website. Wat we van dit spel vonden, zul je later lezen, maar onze eerste indruk is erg goed. Mooi en uitgebreid verhaal en er is veel aandacht besteed aan de details, look en feel. Dat wordt een gezellige speurtocht samen! Weer eens iets anders dan een bordspel.

Als deze puzzel een succes is, zijn er nog 2 andere varianten met Puzzelpost te bestellen. Speciaal voor kerst is er een aanbieding waarmee je ze alle drie tegelijk kunt bestellen. Zo kom je de vakantie wel door met tieners die van een beetje mysterie houden!

In dit filmpje zie je een voorproefje:

Winactie

Heb jij ook wel zin in een avondje samen speuren en het raadsel ontrafelen? Ik mag van Puzzelpost één van mijn lezers blij maken met Het Boekanier Dossier ter waarde van 49,50 euro. Waarom zou jij willen winnen en met wie ga je het uitdagende raadsel aan?

De winnaar is: S. Verkooijen. Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Lees ook:

Wat voor puzzels doe jij graag?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Sigrid zegt:

  Ik zou het Boekanier dossier graag willen winnen voor mijn vriendin Margriet Assen die houdt van raadsels oplossen en die nu met haar ouders druk bezig is om de oudejaarsraadsels van De Denker puzzel op te lossen.

 2. Mariska zegt:

  Wij houden van spelletjes spelen en puzzelen. Ik heb zelf voor kerstavond een escape game in elkaar gedraaid, alweer voor het derde jaar op rij. Heerlijk om dat mijn gezin te laten oplossen en zo nog een keer alle dingen die we afgelopen jaar hebben meegemaakt de revue te laten passeren. Het lijkt me dan ook supertof om ook deze ‘speurtocht’ samen met mijn gezin te spelen. Vast goed voor urenlang speelplezier!

 3. Nadine zegt:

  Dit klinkt erg leuk! Een beetje escape room achtig. Mijn collega en vriendin kan ik hier wel blij mee maken. Zij is een grote fan van escape rooms en daarnaast ook echt een spelletjesfanaat. Samen willen we dit zeker spelen!

 4. Jacorien zegt:

  Ik zou dit heel graag ontrafelen met iemand die het afgelopen jaar een dierbare vriendin geworden is. We hebben allebei een passie voor puzzels, spelletjes en raadsels oplossen. Deze puzzelpost staat al erg lang op m’n verlanglijstje maar past helaas niet in ons budget dus ik duim dat ik hem win!

 5. Maaike zegt:

  Ik zat hier serieus van de week naar te kijken om te bestellen in te spelen met vrienden. Wat kort dag voor oudjaar, maar later ook leuk. Ik zou dit graag met mijn man en 3 vrienden van ons spelen, want de escape rooms komen er door kinderen en zwangerschap (niet van mij!) niet zo van. Maar dit lijkt me ook erg leuk en is lekker thuis te doen als die kinderen slapen.

 6. lilian wapperom zegt:

  Wat gaaf! Ik zou dit dolgraag willen doen met mijn zoontje. Die is gek op dit soort speurneuzerij! ??

 7. Elle W zegt:

  wauw, dit lijkt me zo leuk om te doen, ik hou erg van het oplossen van mysteries en ben hartstikke fan van escape rooms. Ik zou dit graag samen met mijn oudste dochter willen oplossen

 8. Marieke Flikweert zegt:

  Oh wat zou ik die graag willen winnen. Omdat mijn man en ik gek zijn op zulk soort spellen/puzzels! Ik wil het dan ook graag met mijn man spelen.

 9. Linda zegt:

  Ziet er mooi uit, en klinkt heel gaaf! Ga nu dus heel hard duimen en hopen dat ik het win.
  Mn vriend houdt nl helemaal niet zo van spelletjes spelen, maar wel van escape rooms. Dus wie weet vindt hij dit wel leuk om samen thuis te doen op een regenachtige dag?

 10. Annemieke Postmus zegt:

  Lijkt me echt leuk om te doen?

 11. Lindy Delmee zegt:

  Wow, wat ontzettend cool ziet dit eruit! Mijn zus en ik zijn altijd bloedjefanatiek, en dol op puzzels, spelletjes en escaperooms! Dit spel lijkt dus een ideale combinatie voor ons. En vooruit, dan mogen onze mannen ook doen. Tijd voor een spelletjesavond! 🙂

 12. Jacoline zegt:

  Wat leuk om in deze donkere tijden met ons hele gezin samen iets te hebben om onze energie in te steken. Quality time tijd met elkaar …i love of. Wij doen graag mee. (Al is onze jongste misschien iets te jong om mee te doen al is ze dol op puzzelen)

  1. Kelly Aarts zegt:

   Wat een supergaaf spel/puzzel! Heb nog nooit zoiets gezien.
   Lijkt me super om samen met mijn zus en onze mannen te spelen ? Wij houden wel van escaperooms en spelletjes. En we puzzelen ook veel (Japanse puzzels en logische puzzels)
   Erg leuk dit dus!

 13. Marie-Its zegt:

  Heel gaaf. Samen iets doen is sowieso geweldig, maar dit ziet er echt heel mooi uit. Coöperatieve spellen zijn een echte hit in deze familie. Samen uitvinden hoe je van het spel kunt winnen is super cool.

 14. Sharon de Ridder zegt:

  Wow, tof! Wij hebben iedere zondag spelletjesavond met vrienden en daar zou deze perfect bij passen!

 15. Kim de Jong zegt:

  Super leuk! Wij gaan graag deze strijd aan met Opa Jan en Oma Ineke. Mijn dochter en ik zijn ook dol op dit soort puzzels en houden van een leuke gezellige uitdaging.

 16. Kim de Jong zegt:

  Super leuk! Wij gaan graag deze strijd aan met Opa Jan en Oma Ineke. Mijn dochter en ik zijn ook dol op dit soort puzzels en houden van een leuke gezellige uitdaging.

 17. Kim de Jong zegt:

  Ja super leuk! Wij willen deze uitdaging graag aangaan met Opa Jan en Oma Ineke. Die zijn net als mijn dochter en ik dol op dit soort puzzels!

 18. Leandra zegt:

  Wat leuk! Had er nog nooit van gehoord. Maar jeetje wat leuk. Ik heb een escaperokm gespeeld, het spal escape room, hey spel exit, nog een ander escape kaartspel (weet de naam even niet), een puzzel van ravensburger waarna je na het puzzelen moest ontsnappen. Puzzels maak ik graag, 1000 stukjes. Puzzelboekjes met verschillende puzzels doe ik graag (de Win! En puzzel&win of denksport varia). Ik vind het leuk om samen te puzzelen maar ook alleen mag ik graag puzzelen. Dit ga ik sowieso voor mijn verjaardag vragen! (In juni pas).

 19. turtlebookwurm zegt:

  Wauw, we zijn gek op puzzelen, dit zou heerlijk zijn om samen met mijn vriend te doen! Lijkt mij leuk om hem hiermee te verrassen, dat zal hij zeker niet verwachten en een leuk cadeau zijn voor ons jubileum en tijd samen!

 20. Xaviera Jamie zegt:

  Ik ga de strijd aan met mijn ouders, broers en zussen. Want wij zijn enorm aan elkaar gewaagd! Een heerlijk nieuw spel.

 21. Marian B zegt:

  Dat lijkt me erg leuk! Mijn vriendin en ik houden wel van zulke uitdagingen.

 22. Wendy v V zegt:

  Gaaf. Ik ben een actieve escaperoom speler, en dit spreekt zeer aan. Ik zou gaan spelen met mijn escaperoom buddies of hij gaat mee op midweek center parcs met familie.

 23. S. Verkooijen zegt:

  Wauw! Zoiets heb ik nog nooit gezien! Dit spel/mysterie zou ik heel graag met mijn man en onze dochters van 12 en 14 willen spelen/oplossen! Cluedo vinden we ook leuk en een Escaperoom lijkt ons ook super gaaf! Dit is alles in één! Zou geweldig zijn om met oud en nieuw te spelen met z’n vieren! Het lijkt me ook waanzinnig om iemand cadeau te doen! ?

 24. antoinette van leeuwen zegt:

  Ik zou hem graag willen winnen omdat ik graag puzzels en me kinderen graag dingen oplossen

 25. elisabeth maria martina zegt:

  samen met kleindochters arwen en benthe, dat word weer feest

 26. Wilmsen zegt:

  Ik maak graag Doorlopers en puzzels van Wat Als

 27. Jolanda zegt:

  Zo dit is echt iets voor ons. Mijn dochter bouwt soms het hele huis om tot escape room. Ze is gek op raadsels, geheimschriften etc. Daarom vindt ze nu Grieks ook zo leuk op school. En ik? Ik sta te popelen om haar te helpen. Denk wel dat we haar puzzelmaatje ook uitnodigen. Mijn dochter en haar vriendin zullen mijn hulp niet nodig hebben gok ik.

  1. Marguerita zegt:

   Wat superleuk Jolanda, creatief kind heb je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.