Roze sjaal van GANT

Ik kreeg al de vraag wat er voor moois in die sjieke doos van GANT zat, die ik op mijn Instagram postte. Nou, iets heerlijk warms waar ik de komende maanden veel plezier van ga hebben. Het is een prachtige lichtroze kabelsjaal! Zal hem in deze OOTD post even aan jullie showen.

gant bestelling
Wat zat er in deze mooie doos?

Fashionmerk GANT bestaat 70 jaar, dus de sjaal zat in een speciale verpakking. Ik mocht hem zelf uitzoeken voor mijn blog en heb heel erg getwijfeld tussen een lichtblauwe sjaal zonder structuur, suède handschoenen en deze sjaal in mijn lievelingskleur met kabelbreiwerk. Ze hebben er ook een matchende muts bij, met het zelfde kabelbreipatroon. Bij mijn nieuwe zwarte winterjas past eigenlijk alles wel, dus ik besloot voor mijn ‘happy kleur’ te gaan. Roze!   

De sjaal is lekker lang en van zeer mooie kwaliteit. Mijn lievelingskleur is lekker opvallend en daarmee een mooi contrast bij een donkere jas of outfit. Je shopt hem voor 70 euro in de webshop van GANT bij de accessoires. De bijpassende muts is 50 euro.

Ik houd zo van deze kleur, jij ook?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.