Brabantia: een echt Nederlands merk viert feest en jij feest mee!

Eén van de oudste Nederlandse merken bestaat 100 jaar. Hoera! Brabantia organiseerde een verjaardagsfeestje voor de media en Tamara was er namens Marstyle bij. Wie kent de oranje bloemenprint niet? Oranje met roze, bruine of paarse bloemen? Dit was toen wij werden geboren (als huidige veertigers) helemaal in! In 1969 lanceerde Brabantia deze prullenbakken, broodtrommels en er zijn er nu meer dan 5 miljard wereldwijd verkocht.

Gastblog door Tamara Schellekens van Passievrouwen

brabantia strijken

Traditioneel

Op een of andere manier ben ik toch echt een Nederlander. Meezingen met het volkslied, Sinterklaas, koningsdag, ik voel me trots om Nederlander te mogen zijn. Ook echte traditionele Nederlandse merken zoals Philips, Shell, Heineken nog steeds populair. En ik kan me niet heugen dat ik mijn hele leven ben opgegroeid met Brabantia. Tijdens mijn studententijd spaarde ik voor keukenspullen (opscheplepels, openers, appelboor en nog veel meer). Als ik nu in mijn huis kijk, kom ik veel spullen van Brabantia tegen. De wasmand en alle kleine prullenbakjes in het toilet. Je kunt dus met recht zeggen dat ik echt fan ben!

brabantia persevent

Brabantia boottocht

We begonnen de dag met een heerlijke boottocht door mijn eigen stad, Amsterdam. Het was prachtig weer en heel erg gezellig met alle bloggers aan boord. Vervolgens had Brabantia nog meer nieuwe producten gelanceerd: een handig rek om je kleding te laten drogen in een eigentijds en modern design.

Ook leuk is dat Brabantia de vintage producten in een modern jasje heeft gestoken. Drie vintage producten uit de tijd van de bekende oranje knallers: een voorraadbus, broodtrommel en de pedaalemmer. Met het Patrice flowerpower decor als achtergrond.

Mijn favoriet

Je pedaalemmer kan een waar pronkstuk in de keuken zijn en hoe fijn is het om je afval te scheiden? Deze Patrice uitvoering is in acht te gekke kleuren verkrijgbaar, waardoor er altijd wel eentje tussen zit die bij je past. Een keurige stijlvolle uitvoering die mooi past in je interieur. De Bo Touch Bin is eigenlijk geen pedaalemmer. Een kleine push op de deksel opent de prullenbak waarbij je twee binnenbakken hebt met een zelf te bepalen indeling waarbij je kunt kiezen uit 3*11 liter, 11+23 liter of 36 liter. Zelf ben ik redelijk consequent in het scheiden van mijn afval, dus zo’n hippe pedaalemmer is een lust voor het oog en ook nog eens goed voor het milieu! Ik scheid papier, glas, plastic en overig afval. Nu hebben we gelukkig in de straat alles op loopafstand waardoor ik de route naar de parkeergarage, waar mijn auto staat, gebruik om het glas, oud papier of vuilnis weg te gooien.

bo touch bin

Winactie: jij kunt ook winnen!

Voor mij is de stijlvolle pedaalemmer de eyecatcher van mijn keuken. Maar het leuke is dat jij ook een mooie afvalbak kunt winnen! Marstyle mag van Brabantia een Bo Touch Bin van 60 liter ter waarde van 199 euro verloten in de kleur van jouw keuze. Hoe? Doe mee via een reactie onder dit artikel en meld welke kleur je wilt winnen en waarom.

De winnaar is Ling Choi! Van harte, ik mail je voor de afhandeling zodat je hem snel in huis hebt. 

Welke Brabantia items heb jij al in huis?

Comments

 1. Xaviera Jamie says:

  De Brabantia Bo Touch Bin in de kleur Mineral Concrete Grey zal perfect passen en in de plaats komen van onze verweerde afvalemmer in onze keuken! Fantastisch en ik loot reuze graag mee! Mijn hele keuken zal er enorm van opknappen!

 2. Micky Groot says:

  Wat een super leuke actie! Na 13 jaar in een kleine woning hebben wij sinds kort onze droomwoning gevonden. Op dit moment druk bezig met verhuizen. De Patrice Cognac Vegan Leather vind ik geweldig! Die zou super goed passen in het industriële interieur van onze nieuwe woning. Ik ga even hard duimen en wie weet.. ?

 3. Anita H. says:

  Wow! Ik ga voor een zwarte. Mooi omdat het deksel ook zwart is en deze kleur past ook perfect in mijn interieur.

 4. Kristel gubbels-daemen says:

  Wow wat super handig en veel mooier en gaver dan de prullenbak wat er nu staat. Graag in de kleur rood 🙂

 5. Julia van Empel says:

  Ik ga voor een rode. Hij zal mijn keuken veranderen!

 6. Ivo says:

  Geweldig, voor mijn vrouw: zij heet Bo + wil een Bo (Touch Bin) 🙂 Haar voorkeur: Matt Steel Fingerprint Proof.

 7. Ling Choi says:

  We hebben koffie- en suikerbewaarpotten van Brabantia in huis. Toevallig ben ik op zoek naar een nieuwe pedaalemmer om afval te scheiden. Hier wordt alle afval apart gescheiden van glas tot kunststof. De Bo Touch Bin is prachtig! Ik ga voor Mineral Concrete Grey. Echt een pareltje voor onze keuken. Nu maar duimen dat het geluk mijn kant opgaat.

 8. Ilse Brinkhuis says:

  Wat gaaf!! Pas de keuken aangepakt, dus zo’n mooie eyecatcher in de keuken zou geweldig zijn. Ook fijn om het afval mooi te scheiden. Ik ga voor de kleur Mineral Concrete Grey.

  1. Sharon v Bregt says:

   Ik doe graag mee. We hebben nu een kleine pedaalemmer maar we hebben nu 3 kids en kunnen makkelijk 60 liter vullen. Dus dit zou een welkome verrassing zijn. Ik ga graag voor de kleur Mineral Concrete Grey. Wij hebben thuis heel wat brabantia, droogmolen, wasmand, voorraadbussen etc.

 9. Alyt van derHeide says:

  Dit is echt te gek. Natuurlijk heb ik ook Brabantia spullen in mijn huis. Onder andere de retro, oranje weegschaal. Deze hangt nu aan het speelkeukentje van mijn meiden. Komt bij mijn Beppe (oma) weg. Een prachtig aandenken.
  Die prullenbak is echt prachtig. Deze vind ik het mooist.
  https://www.brabantia.com/nl/bo-touch-bin-met-1-binnenemmer-60-liter-matt-steel-fingerprint-proof/

 10. Kelly says:

  Ik doe heel graag mee voor de platinum variant! We hebben al zo’n kleur bak voor ons afval, maar zou er graag 1 in dezelfde kleur willen voor ons plastic!
  En de bussen voor het suiker, koffie en de beschuiten zijn allemaal dezelfde kleur ?

 11. Corinne says:

  Tof! Heb de kleinere variant en die blijkt te klein voor ons gezin van 5 + kat. Zwart zou te gek zijn! Brabantia is een mooi merk, vooral de stoffen wasmanden vind ik ideaal.

 12. elisabeth maria martina says:

  wat een geweldig gebaar verras me maar met dit prachtige exemplaar Matt Steel Fingerprint Proof mooi kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

 13. Lisa Polman says:

  De Platinum kleur, deze brabantia Bo Touch Bin is zeer welk kom mijn oude brabantia is aan vervanging toe maar kan dit oudje nog niet loslaten. Denk dan ook mocht ik winnen dat ik voor het oudje nog wel een ander plekje vind.

 14. turtlebookwurm says:

  Super handig, zeker ook omdat er de mogelijkheid is voor meerdere binnenbakken, wat je de mogelijkheid geeft om te scheiden uit het zicht zonder dat je overal lossen stapeltjes zoals plastic los boven op de prullenbak (waardoor je de rest weer niet weg kunt gooien ?)
  Waag graag een kansje voor een Mineral Concrete Grey (met twee binnenbakken als dat mogelijk is 😉 )
  Zou mijn vriend ook zeer blij mee zijn ?

 15. Linda de Bode says:

  De Matt Black graag voor naast onze 2 vaks touch bin Brabantia voor plastic en GFT, want het oude papier wordt er nu naast ingezameld in een papieren zak

 16. Claudia says:

  Nu moet ik elke keer naar buiten om de afval weg te gooien. Dat is niet altijd gemakkelijk met mijn lichamelijke beperkingen. Daarom wil ik winnen, zodat ik mijn afval in de keuken weg kan gooien. Kleur red. Ik heb nog geen Brabantia items in huis.

 17. Réwana says:

  Oh wow, de golden versie, zo mooi, en ja, als je dan toch iets moet weggooien, doe het dan in stijl?
  Ga heel hard duimpjes draaien….

 18. Jolanda van Delft says:

  Ik vind de kleur Passion Red mooi omdat de liefde van de man door de maag gaat en ik kook graag.

 19. Jannie says:

  Zou heel graag een Brabantia Bo touch bin willen winnen in de kleur Matt Steel Fingerprint Proof. We hebben net ons eerste eigen huis gekocht en moeten bijna onze hele inboedel nog aanschaffen. Een goede stijlvolle Brabantia prullenbak zou perfect passen in onze nieuwe keuken.

 20. lysbeth van Dijk says:

  Wauw!! ik heb bijna de hele collectie van de oranje kleur compleet. jullie raden het al. niet de prullebak!! de collectie heb ik via erfenis van mijn oma gekregen. het zou geweldig zijn als deze op die manier compleet is. ik kan eventueel een foto sturen, maar dan heb ik wel even een email nodig 😉

 21. Jessica Dorenbos says:

  Ik vind de Mineral Concrete Grey super mooi bij mijn zwart witte keuken passen. Hier word ook flink afval gescheiden. Dan zou mijn bakje ook van het aanrecht kunnen.

 22. Linda says:

  Jaaaaaa ik doe heel graag mee voor Matt black!
  We hebben nu een glimmende gouden van de Xenos haha. Maar deze hebben we gekocht toen we hier kwamen wonen jaren geleden en hij begint nu te stinken zelfs wanneer er geen (volle) vuilniszak in zit. Echt vies dus. Ik heb nog niet de tijd genomen om naar een nieuwe te kijken, maar als ik deze zo zie denk ik WOW! Ik zou hem eerlijk gezegd zelf niet kopen, omdat hij zo vreselijk duur is. Maar ik zou hem ook dolgraag als eyecatcher in de keuken willen hebben!

 23. Annick Tolboom says:

  Als je mij jaren geleden had gevraagd heb je Brabantia producten in huis, dan had ik je met vragende ogen aangekeken. Nu staan ze door het hele huis heen! Mijn oma had vroeger de oranje met bloemetjes broodbak en beschuitbus.
  Zelf was ik al aan het kijken voor een nieuw 60L exemplaar waarbij ik het afval makkelijker kan scheiden dan met de ronde pedaalemmer. Het liefste een rechthoekige zodat deze makkelijker in een hoek kan en waardoor er ook meer afval in past. En het liefst een touch, nu hebben we een pedaalemmer, maar de pedaal gebruik ik nooit ?. Ik denk dat ik mijn zoektocht kan stoppen, want de BO TOUCH BIN in de kleur Matt Steel Fingerprint Proof heeft het allemaal! Ik doe dus graag mee met de winactie.

 24. Miranda says:

  Ik ben heel erg bezig met scheiden van afval.goed voor milieu ( en de portemonnee ?)Dan heb/ kan ik alles op 1 plaats schiften.En kan ik mijn partner ook stimuleren dit te doen.kost hem dan minder tijd/ wandelen. graag de kleur Mineral Concrete Grey.past mooi in ons interieur.??????

 25. kempenaers anita says:

  doe graag mee voor de mooie afvalbak, graag matt black

 26. kempenaers anita says:

  past zeer goed met de kleur van mijn keuken

 27. Leandra says:

  ja ik doe mee, en wel voor de kleur: passion red. Net als jij zijn hier in huis overal brabantia producten te vinden. Vorig jaar hebben wij zelf de keuken verbouwd. En op het aanrecht komen meer retro apparaten te staan, o.a een koffiezetter en waterkoker. moeten nog aangeschaft worden, maar alles stap voor stap. Ook de broodtrommel komt weer terug. Ik denk dat passion red zou er echt heel leuk bij staan.

 28. Charissa Lowis says:

  Wauw 100 jaar. Brabantia is zo een fijn merk! Hier hebben we een reclycle prullenbak, strijkplank en waspaal van brabantia. Zo een fijne kwaliteit. We zijn alleen nog op zoek naar een grote prullenbak voor in de keuken. De kleur rood past hier perfect bij. Op naar de volgende 100!

 29. Brenda Walraven says:

  AAAAAAHH!! Hier doe ik zeker aan mee! Helaas heeft onze Brabantia het begeven en doen we het nu met een Action exemplaar a la €7! Niet erg stylisch. We hopen net voor kerst te verhuizen naar onze nieuwe woning incl. mooie nieuwe keuken! Helaas blijft er door de verbouwingen én een 2e kindje op komst weinjg budget over voor een stylisch prullenbak. Een mat zwarte zou heel mooi staan bij de strakke keuken die we hebben uitgezocht! Duimen draaien voor een mooi (vervroegd) kerstcadeau?!

 30. Nynke says:

  White. Dat past heel mooi bij onze natuurstenen vloer die gespikkeld wit met zwart is en waarvan iedereen denkt dat het een origineel uit de jaren 30 is, ook een beetje vintage dus.
  Die broodtrommel die herken ik nog zo van vroeger. Brabantia stond vroeger al bekend als goed en degelijk.

 31. chen says:

  Mijn voorkeur gaat eigenlijk naar Matt Steel Fingerprint Proof 60 liter omdat deze overal bij past maar ik zie dat deze duurder is dus ga ik voor de Matt Black 60 liter ook mooi!

 32. Linda Gerritsen says:

  Beschuitbus oranje en prullenbak in huis

  Wauw??veel Brabantia spullen in huis, gefeliciteerd Brabantia gafe actie deze staat al lang op mijn verlanglijst zou helemaal geweldig zijn aanwinst op het aanrecht doet mij denken aan de tijd dat mijn oma nog leefde.vzou erg gaaaf zijn mooi verjaardag cadeau nog ?? blijft eindelijk het brood vers en gooi ik niet zoveel erg.gedeeld en geliked ,

  1. Marguerita says:

   Brood in de vuilnisbak? Ok, niet heel duurzaam maar ieder zijn ding…

 33. Esmee says:

  Matt steel heeft mijn absolute voorkeur. Wat een mooi ding zeg. Ik heb keukenkastjes in dezelfde kleur dus zou zo mooi staan. Ik duim…

 34. Marian Zw says:

  Wat een mega cadeau mag je weggeven zeg! Ik ben echt heel erg toe aan een mooie nieuwe prullenbak. De mijne is al zo oud, er zitten zelfs deuken in, dat heb je met metaal! De Mineral Golden Beach zou perfect bij mijn keuken passen! Wordt echt een pronkstuk in mijn keuken

 35. Marian B says:

  Ik zou echt een gat in de lucht springen als ik deze beauty zou mogen winnen. Wij hebben nog steeds van die lelijke plastic bakken staan waar ik me al heel erg lang aan erger. Het is er op een of andere manier nog niet van gekomen om er iets meer representatievers neer te zetten. De Matt Steel vind ik erg mooi, maar die is duurder zie ik. Daarom kies ik voor Matt Black want ook deze kleur zal niet misstaan in mijn keuken. Dan blijft duimpjes draaien over …

 36. Marianne Scholten says:

  Waarom. Omdat alles mooi is in de keuken. Behalve de prullenbak. Ik ga voor Platinum.

 37. Nienke says:

  Wij hebben al jaren een afvalbak van Brabantia, dus dat de kwaliteit goed is, staat buiten kijf! Maar dit prachtige exemplaar in platinum is niet te weerstaan! Nu maar duimen..

 38. Frederique says:

  Voor de mineral golden beach 🙂 ik heb nu niets maar toen ik nog thuis woonde hadden we best wat van Brabantia, o.a een brooddoos.

 39. Wendy v V says:

  De zwarte vind ik mooi passen in mijn huis. Ik ga duimen dat ik hem win.

 40. E. Wout says:

  Ow wat een super gaaf ding!! Ja, die zou ik zelf heel goed kunnen gebruiken ☘️

 41. Jacqueline Roose says:

  De Bo Touch Bin platinum ziet er fantastisch uit! Modern en stoer en van een vertrouwd kwaliteitsmerk. Vroeger thuis hadden we een schoenpoetsdoos van Brabantia op poten. Daar kon je ook op zitten. En een kruk in de keuken. In mijn keuken staat een oud pedaalemmertje van Brabantia. Die heeft echt zijn beste tijd gehad en is ook te klein. De Bo Touch Bin is echt van deze tijd, ideaal om ook het afval te scheiden. Verder zijn mijn voorraadbussen ook van Brabantia! Ik zie graag dit mooie vernieuwende exemplaar in mijn keuken staan!

 42. Anja says:

  Inderdaad ben ook ik met Brabantia opgegroeid. Leuk dat zo’n Nederlands merk blijft passend bij het leven van de Nederlander. Een aantal jaar geleden hebben we een nieuwe vuilnisbak gekocht, maar door wat pech, kan hij niet meer naar onze nieuwe huis. Een nieuw stijlvol huis staat op ons te wachten en daarom willen we het interieur ook een update willen geven. De Bo Touch Bin White zou echt heel goed in onze keuken passen.

 43. Natascha says:

  Prachtige afvalbak…ik heb al jaren een Brabantia maar ik ben eigenlijk op zoek naar een grotere… deze in platinum zou perfect in onze keuken passen en ook alvast in de nieuwe keuken volgend jaar ?

 44. Tamara S says:

  Tof! Ik doe heel graag mee, want een prullenbak heb ik nog niet in het nieuwe huis. 🙂
  De kleur platinum vind ik het mooist. Die retro oranje spullen zijn trouwens ook heel tof. ❤Volgens mij had mijn oma daar nog de originelen van.

 45. A koeken says:

  Ik zou hem graag in de kleur white willen.we hebben sinds een jaar een nieuwe keuken en daar zal tie mooi bij staan

 46. Anna wienen says:

  Wooow dit is gaaf!! Ik ben we toe aan een nieuwe prullenbak. Ik doe mee voor de concrete grey

 47. philip says:

  De Matt Steel Fingerprint Proof ziet er mooi uit! Past goed bij mijn RVS keuken

 48. Nancy Praat says:

  Ik heb van Brabantia een broodtrommel,een strijk plank en een droogmolen in huis. Ik doe zeker graag mee voor de Bo Touch Bin in de kleur Matt Black, omdat het goede producten zijn.

 49. Prachtige afval emmer deze is zo welkom

 50. Barbara says:

  Zo mooi, ik ga voor de matt steel fingerprint proof!

 51. Thomas Geurts says:

  Ik zou graag de Matt Black willen winnen voor als onze nieuwe keuken dadelijk (eindelijk) klaar is. We zitten nu al maanden in de rommel, maar er zit vordering in. Als we deze winnen kunnen we er voor zorgen dat er in de nieuwe keuken in ieder geval GEEN rommel is!

 52. Familie A says:

  2x een ander merk wit besteld maar het lukt gewoon niet om deze deukvrij in huis te krijgen en zitten nu met een plastic bak. Zou Branantia het wel lukken? Wij doen mee.

 53. Familie A says:

  Ps we hebben brabantia witte voorraadbussen en een droogmolen.

 54. J. Jonker says:

  Ik ga ook voor de witte variant. We hebben nu een oud, plastic bakje dat niet goed afsluit. En voor veel vuilnis ren ik in wind en weer snel naar de grote kliko’s buiten om het gescheiden weg te gooien. Het zal fijn zijn als dat straks, in de echte herfst en winter, niet meer hoeft.

 55. Danielle says:

  Wat een mooi model! Is niet alleen handig met 3 kinderen in huis,maar mag ook nog eens gezien worden!! concrete grey is mijn favoriete kleur.

 56. Ineke says:

  Het is mooi wat Brabantia maakt. Kleur platinum

 57. Nelly says:

  Leuke actie. Ik doe graag mee voor de kleur White.

 58. Wendy van Zetten says:

  Waaaaaaauuuuuuww !!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg ?Wat een geweldige prijs gaan jullie weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op een prachtige zwarte. Dat zou echt zooooo Welkom zijn voor in de keuken van mijn oma die al jaren de mooie broodtrommel op de afbeelding heeft ze is een groot fan van brabantia ik zelf ook heb verschillende pannen en een mooie droogmolen van ze? Ik ben echt helemaal enthousiast. Je zou ’t maar mogen winnen zeg zou toch Fantastisch zijn!!!!!Nu duimen & hopen

 59. Grete Karina says:

  Matt Black vind ik erg mooi en past goed in onze keuken!
  Het lijkt me heel handig en overzichtelijk om er het afval meteen goed in te kunnen scheiden.
  Ik ga hard duimen om die beauty te winnen.

 60. Anna says:

  Heb nog steeds zo een prullenbak die je met handen moet openen.Vind dat onhygiënisch vooral tijdens het koken.Doe daarom graag mee voor zo een handige pedaalemmer,Die er ook nog eens erg mooi uit ziet.

 61. Marieke says:

  De Platinum vind ik prachtig en staat perfect bij onze keuken en kleur tegels

 62. Claudia says:

  De kleur Mineral Concrete Grey zou perfect staan in mijn keuken!

 63. Anna says:

  Heb nog steeds zo een prullenbak die je met handen moet openen.Vind dat onhygiënisch vooral tijdens het koken.Doe daarom graag mee voor zo een handige pedaalemmer,Die er ook nog eens erg mooi uit ziet in mijn favoriete kleur White.

 64. Ik doe mee voor de kleur Mineral golden beach, staat het beste bij mijn vloer en keuken

 65. Ellen says:

  Toffe actie, en ook nog eens op het juiste moment, want ons nieuwbouwhuis wordt bijna opgeleverd! Hoera! Onze afvalemmer is alleen niet meer-je-van-het… De Brabantia Bo Touch Bin in wit past echter perfect in onze nieuwe keuken. We geven hem graag een goed huis 😉

 66. Marijke says:

  Leuke aktie! Ik zou graag de Matt Black winnen! Handig voor in de keuken en staat ook nog eens mooi! Nu heb ik een kleine afvalbak, zo’n grote kan ik goed gebruiken!

 67. Ellen says:

  Toffe actie, en ook nog eens op het juiste moment, want ons nieuwbouwhuis wordt bijna opgeleverd! Hoera! Alleen onze afvalemmer is niet echt meer-je-van-het, maar de Brabantia Bo Touch in wit gaat ongetwijfeld mooi staan in onze nieuwe keuken.

 68. Ankie says:

  Matt Steel Fingerprint Proof. Deze kleur past geweldig in onze keuken. Ik loot heel graag mee.

 69. Anne says:

  Het prullenbakje in het keukenkastje mag nu zelf wel in de prullenbak een mooie brabantia touch bin past echt mooi in de nieuwe stijl interieur ?? de miniralconcrete grey

 70. Saskia spil says:

  Past heel mooi bij de stijl van onze keuken, loot graag mee voor de leule prijs. ???

 71. John Bottenheft says:

  Een mooie zwarte afvalbak van Brabantia zou te gek zijn. Kan die oude afvalbak eens weg en tevens kan je heel lang genieten van dit prima merk omdat het al heel lang een goed en betrouwbaar merk is.

 72. Melissa Van Stipdonk says:

  Ik ga voor de kleur wit want dat matcht het beste in onze keuken. Wat wij van Brabantia hebben in onze keuken is nu een kleine RVS prullenbak; ook heb ik enkele voorraadbussen van Brabantia voor het gemak en voor de sier!

 73. Maria says:

  Ik ben op zoek naar een afvaloplossing: mooi design met veel inhoud zijn de eisen en stabiel want bij ons valt hij nog al eens om!

 74. Danielle Munnik says:

  Rood!!! Past perfect bij de rest vd meubels en mag dan in het zicht! Mijn huidige prullenbak staat in een hoekje want niet meer zo toonbaar….

 75. Albertine van Veldhuizen says:

  Ik heb mijn strijkplank van Brabantia, uit de tijd dat alles blauw met geel was ? … ik strijk alleen bijna nooit haha?
  Met een nieuwe prullenbak zou ik heel blij zijn (mineral concrete grey), want die wordt in ons gezin van 6 personen zo’n beetje 3000x per dag gebruikt ofzo ??????

 76. Ilona C. says:

  Ik zou graag de Matt Steel Fingerprint Proof willen winnen. Met een voornamelijk een mannen-huishouden is het heel handig als ik niet elke keer die vingers zie.

 77. Wendy says:

  Ik doe heel graag mee! Ik heb nu een Brabantia prullenbak in de badkamer, maar zou er ook heel graag een willen in de keuken. De kleur Matt Steel Fingerprint Proof lijkt me super mooi en praktisch tegelijk!

 78. Shiv Chin says:

  Ik doe graag mee om deze mooie Brabantia prullenbak te winnen, platinum vind ik de mooiste kleur en past het beste bij mijn interieur.

 79. sannekje68 says:

  Passion Red, owwwwwwwww ik zie ‘m al staan in mijn keuken!

 80. Marja Legius says:

  Toen we 30 jaar geleden trouwden hadden we zo’n boekje met allemaal plaatjes van Brabantia erin waaruit de gasten dan een blad konden scheuren om dit cadeau te geven. We hebben dan ook veel in huis van dit merk. Koffie-thee en beschuitbussen, Pedaalemmer en kleine pedaalemmer. Gieter. Broodtrommel, flessenopener, blikkenopeners. Maar de pedaalemmer is inmiddels aan het roesten en niet fraai meer. Een mooie nieuwe eyecatcher zou dan ook te gek zijn Dit keer zou ik voor de kleur Matt Steel willen gaan omdat daar geen vingertjes van onze kleindochter op komen te staan Ideaal

 81. Inge Meijers says:

  Ik zou voor de zwarte gaan. Ideaal om alles in 1 prullenbak in de keuken te kunnen scheiden zonder heel de schuur vol te hebben staan met bakken om ge scheiden.

 82. Lida says:

  Er zijn al zoveel reacties voor deze mooie pedaalemmer dat ik er nog wel bij kan. Deze prachtige winactie wil je niet missen. De pedaalemmer in het wit zou mooi staan in onze keuken. Graag doe ik mee .

 83. janneke says:

  Wij hebben een moderne keuken en daar past deze pedaalemmer onwijs goed. Aangezien ik nog steeds niet de juiste pedaalemmer heb gevonden wil ik graag mee doen aan deze actie. Als ik dan toch mag kiezen ga ik voor de matt steel fingerprint proof

 84. Noa Harmssen says:

  De Matt Black Bo Touch Bin zou in onze keuken gaaf afstekken tegen het hoogglans wit. Omdat we hier thuis ook, net als op de foto, een kookeiland hebben en de afvalbak vol in het zicht staat, is het wel zo gaaf om van een must een lust (voor het oog;-)) te maken! Doen dus graag mee voor deze stijlvolle pedaalemmer!

 85. Simone Sprangberg says:

  De Matt Black BO TOUCH BIN zou het mooist in mijn keukentje staan. Van Brabantia heb ik al een paar prullenbakjes en de oude vertrouwde broodtrommel.

 86. Willy says:

  Wow, super mooie actie en prijs! Ik loot echt onwijs graag mee, als ik zou mogen kiezen dan ga ik voor Matt Steel Fingerprint Proof.!?????

 87. Angeline V says:

  Als ik om me heen kijk dan is Brabantia goed vertegenwoordigt hier in huis. Niet zo gek want we woonden eerst heel dicht bij de Brabantia fabriekswinkel. Strijkplank,voorraadbussen,broodtrommel,keukengerei en mijn droogmolen niet te vergeten die al vele jaren trouwe dienst doet in weer en wind.
  Ik zou “over the moon” zijn met deze prachtige https://www.brabantia.com/nl/bo-touch-bin-met-1-binnenemmer-60-liter-matt-black/ . Mijn Amerikaanse koelkast is ook zwart dus het zou een echte eyecatcher zijn deze “alleseter”. Prachtig.

 88. jager anja says:

  handig en erg leuk ik ga voor een witten prullenbak

 89. Bertine Ozenga says:

  De Platinum bin zou hier mooi staan. Hij zou hier erg welkom zijn nu we hier een kleine dreumes hebben rondlopen. Vieze vingertjes lijken me amper zichtbaar op deze variant en daarnaast kan ze niet zomaar meer haar luiertjes uit de prullenbak vissen. Wat mij betreft een win-win situatie ;-).

 90. Marian Bouthoorn says:

  Wat een beauty! Zal mooi in mijn keuken. En mocht ik winnen, dan graag de Matt Steel Fingerprint Proof. Belangrijk object in je keuken, mag gezien worden. Super!

 91. Marjanne says:

  Matt Steel Fingerprint Proof …. wàt een prachtige aanwinst voor mijn keuken !!!!! Heb dit artikel met heel veel plezier gelezen. Een groot stuk jeugdsentiment. Herinner me nog zo goed dat ik voor mijn uitzet een notitieboekje had gemaakt met alle stickerplaatjes van Brabantia erin. De gasten konden er dan een briefje uitscheuren en op deze manier heb ik bijna het hele assortiment van Brabantia verzameld in 1976

 92. Marlies van der Schoor says:

  De Matt Black Bo Touch Bin vind ik heel erg mooi om in mijn keuken neer te zetten. De afgebeelde oranje broodtrommel ken ik nog wel, die hadden mijn zus en zwager ook.

 93. Sayenne Heijkamp says:

  Heeeel graag de Mineral Golden Beach die zou zoooo mooi staan bij ons. <3

 94. Bodil says:

  Wauw, gaaf! Brabantia is geweldig.
  Ik heb 2 pedaalemmers, een droogmolen, strijkplank, en euh dat was het geloof ik wel.
  Al zou ik heel blij worden van mijn naamgenoot (de Bo!) Die ziet er zo mooi, stijlvol en toch praktisch uit! Mineral Concrete Grey vind ik het allermooiste.

 95. Maaike J. Diderique says:

  Omdat Brabantia mooie en handige producten maakt en deze Bo Touch Bin in Passion Red onze keuken kleur geeft!

 96. Angelique andreoli says:

  n zwarte touch bin maar kleiner dan deze

 97. Ingrid langstraat says:

  Wauw, deze zal supermooi staan in onze keuken in mineral concrete grey! Wij willen net een groot gezin graag een extra pedaalemmer zodat wij al het plastic kunnen scheiden. Deze zou geweldig zijn!

 98. Kimberly b says:

  Ik zou hem in de kleur Matt Black willen. Ik ben net op mijzelf gaan wonen en ben nog opzoek naar een goeie prullenbak. Dus dit zou ideaal zijn.

 99. Jacky says:

  Wat een supermooie, stoere, stylisch verantwoorde afvalbak, zou precies onder mijn reuze schoolbord in de keuken passen. En hoe handig voor het scheiden van afval. Geen losse hoopjes meer. Concrete grey prachtig, lekker stoer. En staat super bij de oude groene voorraadbussen van mijn oudtantetje. Kan eindelijk mijn oude echte vuilnisbak naar buiten, voor het tuinafval, ook leuk.

 100. Lieke van Veen says:

  Ik vind die prullenbakken van Brabantia zo mooi. Ook die op die pootjes. Helaas zijn ze super prijzig.
  Ik maak graag kans op het zwarte exemplaar voor de uitzet.

 101. Moniek Gerritsen says:

  Heel graag de Mineral Concrete Grey! Wat een geweldige prijs om te winnen!

 102. Ilse says:

  Wat fijn een mooie nieuwe afvalemmer in de kleur Mineral Concrete Grey. Deze zal mooi staan in onze keuken, en ben zo klaar met onze huidige afvalbak met trappedaal.

 103. Coco de Groot says:

  De Patrice Flowerpower Toch Bin zou ik heel graag willen winnen voor mijn lieve mama. Dat zal erg mooi passen bij de broodtrommel en voorraadbussen van die reeks. Over precies 2 weken wordt ze een halve Sara. Een super leuk cadeau waar ze heel blij mee zal zijn.

 104. Bobby Brand says:

  Geen enkele nog, maar ben erg benieuwd naar de kwaliteit ervan, mooi spul!

 105. Isabelle Boere Holstad says:

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee en ga voor een zwarte?

 106. Nina Haven says:

  Een touch bin in de kleur Matt Steel Fingerprint Proof zou super fijn zijn in onze keuken. Het lijkt me heel handig om zelf de indeling te kunnen bepalen!

 107. Heleen Haarsma says:

  Deze zou prachtig staan in onze net nieuwe keuken! Alles was compleet, behalve nog een hele mooie prullenbak.
  Deze ziet er prachtig uit en ik zou hem graag in de kleur wit willen winnen want dat past overal mooi bij! 🙂
  Kleine kans dat ik win…maar je weet het nooit!
  Duimen maarrrr….

 108. cor Boeren says:

  Platinum is mijn kleur

 109. Gemma says:

  ik ga voor platium die staat mooi bij mijn moeder in de kamer in het verzorgingstehuis.

 110. Hannah Kagenaar says:

  Wat mooi! Ik doe mee. Kleur Matt Steel Fingerprint Proof

 111. Marjon says:

  De witte op de foto vind ik het mooist! Gave winactie, volg dit blog al een tijdje!

 112. Cheryl Van de Loo says:

  Mineral Concrete Grey is mijn favoriet. Zou super staan in onze nieuwe keuken. We hebben nog een oude vuilnisbak die er echt niet bij past

 113. lottie says:

  Ideaal en prachtig voor in mijn studentenhuis!
  Kleur: Mineral Concrete Grey

 114. Marinka says:

  Matt Black zou erg leuk staan in mijn keuken. De prullenbak die er nu staat neemt ongelofelijk veel ruimte in beslag waardoor ik er vaak tegenaan loop.

 115. Nicolle says:

  Een jaar of 12 geleden is mijn lieve tante overleden. Haar keukentje stond vol met allemaal retro spulletjes. Wat was het altijd gezellig bij haar en wat heb ik daar een goede herinneringen aan. Toen zij overleden was en iedereen uit de familie iets van haar mocht uitzoeken om haar te herinneren, vond ik het echt heel fijn om haar voorraad bussen van Brabantia te mogen meenemen. Ze staan nu in mijn keuken en iedere keer als ik ernaar kijk is mijn lieve tante weer een beetje bij me in de buurt. Ze zijn me dan ook erg dierbaar.

  Ik zou het echt prachtig vinden om een Gouden Beach of Platinum bin aan mijn Brabantia collectie toe te voegen. Momenteel hebben we maar een heel klein afvalemmertje en dat werkt niet zo heel handig. Het zou heel fijn zijn om het afval makkelijk te kunnen scheiden. Ik zou er echt heel blij mee zijn! 😀

 116. Lynn Brekelmans says:

  Wauw! Ik zou heel blij zijn met deze pedaalemmer, allereerst is deze super mooi en daarnaast geeft het mij de mogelijkheid om op makkelijke en stijlvolle wijze mijn afval te scheiden! De kleur die ik prachtig vind is Mineral Concrete Grey ♥

 117. Kim Stolk says:

  Wat een super leuke prijs!! Ik doe graag mee voor de witte! Ik heb nu een Brabantia touchbin 30 L maar ik zou graag een willen hebben waar je meerdere vakken hebt voor ook het plastic te kunnen scheiden.

 118. Anita te Gussinklo says:

  Toen mijn oudste zus het huis uit ging, had ze alles in die oranje bloemenprint. Grappig dat die er nu weer is.
  Ideaal die Bo touch “bin” ik hoop dat ik de 60 liter – Matt Steel Fingerprint Proof “win”!

 119. Nadine says:

  Ik zou hem graag willen winnen in WIT! Superfijn een nieuwe prullenbak. Onze oude prullenbak is echt aan vernieuwing toe!

 120. G. T. says:

  Mat staal ziet er tof uit. Ik maak dus graag kans.
  Wij hebben prullenbakken en een beschuitbus van Brabantia. Ook gedacht over een broodtrommel, maar nog niet gekocht.

 121. Bets says:

  Geweldig wat super leuk is dit om de oranje kleur met dit dessign na jaren weer terug te zien, het brengt weer oude herinneringen terug na zoveel jaren. Want deze kleur oranje met dit dessign is in mijn keuken nog terug te vinden van de koffie -thee en suikerbus tot beschuitbus. Ik zou de prachtige Brabantia afvalemmer Bo Touch Bin
  60 liter – Matt Steel Fingerprint Proof maar wat graag in onze keuken zien stralen, een nieuwe look na zoveel jaren kan deze zeker goed gebruiken. En deze Bo Touch Bin is toch wel super handig !!

  1. Karin Schlingmann says:

   Mooi zeg! Ik ga voor de Mineral Concrete Grey. En nieuwe afvalemmer zal onze keuken goed doen!

 122. Tamar says:

  Ik ga voor de Matt Steel Fingerprint Proof, heel stijlvol en past prima bij onze keuken!

 123. Hellingman Hellingman says:

  Nog even en dan krijgen wij de sleutels van ons nieuwe huis, de Bo Touch Bin in de kleur Platinum voelt zich bij ons zeker thuis. Zijn huisgenoot en naamgenoot, zoon Bo zal nu (hopelijk, je weet het nooit bij pubers) helemaal gemotiveerd zijn om zijn afval op te ruimen in zijn ‘eigen’ afvalbak!

 124. Oma Will says:

  Vroeger had ik een metalen Brabantiabakje met de mogelijkheid om geld weg te leggen voor de huur, gas, elektriciteit e,d,
  Toen had ik ook veel voorraadbussen voor o.a. suiker, koffie en thee. Ook twee pedaalemmers en nog veel meer. Maar die zijn er al lang niet meer. Is ook al heel lang geleden.
  Heb nu alleen nog maar twee bussen voor beschuit.
  Heel graag doe ik mee voor deze prachtige pedaalemmer in de kleur white, omdat ik een witte keuken heb en daar staat hij goed bij.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

 125. Paulien Polderman says:

  De zwarte, past mooi bij het huis

 126. Heleen vander Velde says:

  Natuurlijk scheid ik ook mijn afval, maar ik ben het zo beu om zakken in mijn keuken op te hangen om het gescheiden afval in te verzamelen! Deze Bo Touch Bin 60 liter is perfect; zo krijg ik meteen een praktische en stijlvolle keukenuitstraling en meer plezier bij het scheiden van ons afval. Heel graag in de kleur Matt Steel Fingerprint Proof!

 127. Mendy Bruggink says:

  Platinum vind ik wel een luxe uitstraling geven. Daar kleurt de keuken gelijk van op. Hij is niet alleen handig maar ook nog erg mooi.

 128. S. Doornebosch says:

  Ik heb al een heel aantal Brabantia producten verzameld door de jaren heen. De Bo Touch Bin Matt Black zou perfect in onze nieuwe keuken passen! <3

 129. Marita says:

  Vorige maand verhuisd,deze in de kleur grijs zou mooi staan in de nieuwe keuken. Ik heb van Brabantia o.a.,bewaarbussen,droogrekken en spatels, pizzasnijder etc

 130. Marianne says:

  Geen brabantia in huis…gewoonweg te duur. Daarom doe ik graag mee, want wel mega fan van brabantia.

 131. Cato ten Brugge says:

  In de keuken hebben we nog van die prachtige oude beschuitbussen van Brabantia staan…
  Iets heel nieuws van Brabantia, een touch bin in de kleur Matt Steel Fingerprint Proof zou ook leuk zijn!

 132. Eva says:

  Wauwie wij zouden ontzettend graag de Matt black bo touch bin van 60 liter winnen. Mijn lieve vriend en ik gaan over een maand samen wonen in ons droom huisje en wat zou het een prachtstuk zijn om een mooie prullenbak te hebben. Wat zou het onze keuken enorm opfleuren. Wij gaan ontzettend duimen dat we deze winactie winnen?????❤️??

 133. Renate says:

  De Matt Steel Fingerprint Proof zou zeker heel mooi staan in onze keuken en de toezegging dat hij dus vrij blijft van vingerafdrukken spreekt natuurlijk ook erg aan. We hebben nu ook al lang een pedaalemmer van Brabantia alleen het deksel is kapot en niet meer te repareren. Ik zou heel graag kans maken op dit extra mooi en stijlvol nieuw exemplaar dus bij deze mijn deelname aan je toffe weggeefactie!!!

 134. Elise Rutten says:

  Wat een geweldige actie! En wat een mooie pedaalemmer. Vooral die rode zal goed staan in mijn keuken en ons kleurrijke huis.

  https://www.brabantia.com/nl/bo-touch-bin-met-1-binnenemmer-60-liter-passion-red/

 135. Esther says:

  Mineral Concrete Grey is mijn favoriete kleur. Brabantia Superkwaliteit !!

 136. Colin says:

  Gaaf! Mijn troep, rommel en afval zou heel graag weggegooid worden in de Bo Touch Bin in de kleur Mineral Concrete Grey!

 137. Dirk Alma says:

  Wij hebben ook een pedaalemmer maar deze is veel te klein voor onze gezin en hebben zeker een grotere nodig. De kleine zit namelijk behoorlijk snel vol. En zo’n grotere zou mooi passen in onze interieur. Wij willen heel graag een mooie witte willen winnen.

 138. Gea Jager says:

  erg fijn een mooie prullenbak ik ga voor een witte

 139. Silvia Swart says:

  Zwart of Grijs zou super leuk zijn! Wij hebben een zwarte ronde nu in onze keuken staan, ook van Brabantia. Brabantia is gewoon ‘the best’ en geeft een lange garantie en goede service! Een afvalbak als deze zou handiger zijn dan een ronde. Ik zou erg blij zijn als ik mocht winnen, maar na het lezen van alle andere leuke reacties gun ik ook het zeer aan een ander 😉 Wie wil er nu niet zo’n leuke Brabantia afvalbak?

 140. Sonja van den Beemd says:

  Hallo
  Ik zou deze heel graag winnen.
  Mijn oude bak is dringend aan vervanging toe. En ik vind de passion red wel heel erg mooi. zou geweldig passen bij mijn keukengerij.

 141. Marieke says:

  Jaaa mooi. Ik ga voor de Grey

 142. Anneliese de Waal says:

  De oranje kleur is prachtig, zou geweldig zijn om in huis te zetten, ik doe heel graag mee ????????

 143. Jan says:

  Ik ben met Brabantia opgegroeid . Graag maak ik dan ook kans op deze prachtige afvalbak.
  Kleur wit zou leuk in ons knusse huisje passen.

 144. Iris says:

  perfect! ìk ga vòòr de kleur zwart. Brabantia = topmerk

 145. Renilda says:

  wìt, past helemaal in mijn interieur

 146. Jacqueline van Teeffelen says:

  Met Brabantia zijn we opgegroeit, met de voorraadbussen en de broodtrommel in de geweldige oranje kleur, dus als ik nu kiezen mag ga ik voor pasion rood die past zo geweldig mooi naast de witte deur!

 147. Danique Wes says:

  Wat een gave prullenbak! Nooit gedacht dat ik dat over een prullenbak zou zeggen. We hebben nu een hele simpele met maar 1 bak en de zak voor plastic hangt aan de verwarming. Helaas nog geen andere spullen van Brabantia, ik zou graag kennis maken met dit merk. De kleur Matt Black zou heel mooi staan in onze keuken.

 148. Matt Black om afval en afval scheiden toch stijlvol en mooi te maken!

 149. Babette Brugman says:

  Zucht!

  Mijn net opgeknapte keuken is super eigenwijs,
  en gebrand op het winnen van deze coole gave prijs!

  Ze laat de hele tijd merken dat ik aan deze prijsvraag deel moet nemen.
  En zorgt zolang ik dat nalaat voortdurend voor problemen!

  Want blijkbaar is ze helemaal van de kook,
  laat het eten aanbranden, laatst zag ik zelfs rook!

  Ook de koelkast roept dat die een Bo Touch Bin van Brabantia wil,
  Hij vindt die vooral COOL in kleur Platinum. En helemaal CHILL!

  Hij kijkt me dan ook dagelijks ijzig aan,
  en laat uit protest steeds zijn deur wagenwijd open staan.

  Nu doet ook de vaatwasser brutaal zijn klep al open.
  En roept:”Ik vertik nog te wassen, laat mijn water maar lopen!”

  Die dekselse Brabantia pannenfamilie staan kwaad te rammelen hier op mijn fornuis.
  Mijn hele gezin en ik voelen ons met zo’n veeleisende keuken intussen hier gewoon niet meer thuis!

  Als jullie niet helpen dan lukt het mijn eigenwijze keuken vast:
  ons binnenkort te jagen op haar allerhoogste geüpdate keukenkast!

  Puur noodgedwongen doe ik dus maar mee voor een Platinum Brabantia Bo Touch Bin.
  Want pas als dat succesvol is keert de rust hier weer terug voor ons hele gezin!

 150. Esther says:

  Leuke rpijs! Mijn favoriet is Matt Steel Fingerprint Proof (wel zo handig)

 151. SuusGro says:

  Oké, eerlijk? Ik heb dus helemaal niks van Brabantia in huis. Vroeger bij mijn moeder thuis hadden we wel een broodtrommel. Maar wij krijgen binnenkort een ander huis en het wordt tijd voor een mooie brabantia Bo touch bin in de kleur Mineral Concrete Grey.

  Wij krijgen een nieuwe keuken, dus onze oude vuilnisbak laten we dan lekker achter voor de nieuwe bewoners van ons oude huis

 152. Anne-Laura says:

  De Mineral Concrete Grey zou hier meer dan welkom zijn. Ik woon sinds 5 maanden samen met mijn vriend in ons eerste eigen huisje. En nog steeds geen prullenbak. Deze zou de keuken echt helemaal afmaken en komt zeer zeker goed van pas.

 153. Yvonne weiland says:

  Ik vind de witte heel mooi. Net een huis gekocht die bijna af is en onze huidige prullenbak is echt niet mooi (meer). De witte past helemaal in de nieuwe keuken en hoeft niet meer weggestopt te worden!

 154. Joanna says:

  De witte vind ik de mooiste! Ik heb een oude Brabantia prullenbak die ik graag zou willen vervangen.

 155. Janneke says:

  Wit vind ik wel mooi en neutraal.

 156. Stephanie visser says:

  Zwart, want een stijlvolle manier om j afval te verwerken!?

 157. Liesbeth says:

  Wow wat een prachtexemplaren zijn dit! Ik zou kiezen voor de platinum of de Mineral golden beach (maar die is 40 euro duurder, zie ik). Vroeger…jaja, toen spaarde ik voor de uitzet (!) en kreeg op verjaardagen diverse Brabantia-items, zoals een broodtrommel (waar een heel brood in past) en opbergblikken o.a. van suiker, koffie en thee.

 158. Lies says:

  Gaaf zeg! Vooral in rood! Dit zou mijn eerste (super toffe) Brabantia item zijn!

 159. Corinda says:

  Oei, oei, dit is een knappert en dan wel voor zoiets saais als het vuil! Ideaal dat je ook kunt scheiden. De duurzame hoek wordt ook rekening mee gehouden, top! Tja en de kleuren…zoveel moois! Bij ons in de keuken zou de Passion Red versie het beste tot zijn recht komen. Fingers crossed!

 160. maaike beld says:

  Begin 2020 komt er een nieuwe keuken bij ons, hier moet natuurlijk een mooie bijpassende prullenbak bij komen! Deze is prachtig! De kleur Platinum is wel favoriet <3!

 161. josé says:

  wat een super leuke actie, deze zou mooi staan in ons nieuwe huisje, waar we over een aantal weken in kunnen gaan wonen! Mineral Concrete Grey daar zou onze kleur naar uit gaan, die staat super mooi bij de vloer en de keuken

 162. WB de Gans says:

  Ik ken Brabantia wel van mijn ouderlijk huis, maar hoe erg ….. ik heb zelf eigenlijk niets in huis van het merk Brabantia. Zo’n mooie mat zwarte pedaalemmer zou dan het eerste worden (en mogelijke niet het laatste ….)

 163. Pascale says:

  Ga helemaal voor de Mineral Concrete Grey!!! Wat een plaatje voor in onze badkamer. Heb nu een kleine pedaalemmer en een broodtrommel van Brabantie. Wil mijn kleine collectie graag uitbreiden!

 164. Dino Neutel says:

  Brabantia, wie kent het niet. Mijn moeder had dit vroeger al in huis, leuke oranje 😀
  Deze afvalmanager is perfect voor de kids, leren zij ook om goed afval te scheiden!
  Mijn keuze is de Matt Steel Fingerprint Proof, deze past perfect bij de ander spullen in de keuken.

 165. Eline Eskes says:

  Super vette actie! Een brabantia staat al een tijdje op me verlanglijstje. Maar met klussen en verhuizen hou je weinig over voor extra’s en doe ik het voorlopig nog even met me oude prullenbak. Deze zou wel super mooi shinen in mijn nieuwe keuken dus duimen maar…..Ik ga dan voor zwart, mooi elegant en tijdloos.

 166. N.e Loosman says:

  yes please! ik zou voor de zwarte gaan. hebben een zwarte keuken en vind een prullenbak altijd een doorn in t gezicht maar op deze manier blend die mooi in en is het ook nog eens een mooi design. Wat wil een mens nog meer?! Behalve brabantia dan haha.

 167. maris says:

  Wat super leuk om iets van Tamara over Brabantie te lezen… zij is jaren geleden mijn collega geweest! Wat leuk om haar blog te lezen.

  Ik doe graag mee voor de witte

 168. Lucie says:

  De Brabantia Bo Touch Bin is wat mij betreft niet zomaar een pedaalemmer maar een stijlvol statement! Iedereen zou er een in huis moeten hebben, afval scheiden is tegenwoordig gewoon een MUST! En omdat de producten van Brabantia niet alleen reuze handig zijn maar óók enorm degelijk van kwaliteit, zou ik graag een witte winnen, die is bestand tegen alle modegrillen en veranderingen die dit huis nog zal ondergaan, ALS ik de bofkont ben die uitverkoren wordt natuurlijk…

 169. pajacq says:

  ik ben getrouwd in 1968, volgens mij hadden we toen al veel Brabantia uitzet in huis. Sinds 2002 gescheiden van tafel en bed en na boedelscheiding zijn er slechts enkele items achtergebleven waaronder broodtrommel, beschuitblik en nog wat verweerde Brabantia artikelen.. Ik ben niet van het NIEUW kopen, red mij aardig met huidige huisraad, maar… een nieuwe
  pedaalemmer WINNEN is een optie.. ik denk dat de kleur Mineral Golden Beach niet zal misstaan.

 170. pajacq says:

  ik heb al 2 keer reactie ingevuld, maar zie niets terug

 171. Maaike says:

  Die lijkt me fijn in onze nieuwe keuken. Ik vind de platinum heel mooi!

 172. JOKE P. says:

  Wij zijn thuis nog steeds in het bezit van een,JAWEL,originele oranje Brabantia schoenpoetsdoos, van iemand gekregen toen we- heel wat jaartjes geleden- trouwden.Wordt zeer regelmatig gebruikt!.Ook 2 pedaalemmers,strijkplank, broodtrommel en voorraadbussen zijn van Brabantia. Toevallig vorige maand nog een nieuwe beschuitbus online gekocht met een mooi design en van prachtige kwaliteit.Heel graag zou ik de prachtige Matt Steelt Fingerprint Proof voor mijn afval willen winnen, al kost die helaas iets meer dan de door jullie aangegeven keuze prijs van 199 euro!Bijbetalen is uiteraard geen probleem voor mij mocht ik hem winnen.Ik ga ervoor!
  Mvg,
  Joke P.

 173. Claudia says:

  Droogmolen en wasmand heb pas de keuken opgepimpt alleen prullebak mis ik nog

 174. Corinne de Graaf says:

  Ik zou de zwarte variant kiezen.
  Ik heb momenteel ook een prullenbak van brabantia maar die is aan vervanging toe.
  Verder vooraadbussen die ik al jaren heb en nog steeds gebruik.

 175. Krista Jaarsma says:

  De platinum Brabantia is prachtig, ik zou ‘m graag willen winnen!!

 176. Lydwienelie says:

  Afval scheiden is een MUST vind ik. Ik doe t heel CONSEQUENT.
  In de bijkeuken heb ik twee touch bins van BRABANTIA staan, PLASTC en RESTAFVAL. Het oud papier om de hoek in de berging. Op het aanrecht een bakje voor GROENAFVAL dat ik vul tijdens het eten bereiden.
  Graag zou ik de 3-deling kiezen voor groen-, plastic en restafval in de kleur PLATINUM, die mag hier SHINEN. Hij past perfect in mijn keuken qua styling en kleur.
  MIDDEN in mijn keuken want dan kan ik direct mijn afval kwijt, TOP.

 177. mamasliefste says:

  Wij hebben plannen om de keuken aan te gaan pakken en ik heb zeker al zitten nadenken over een mooie plek voor een Bo Touch Bin. Ik doe dus graag mee

 178. GYH says:

  Ik zou zo graag de Mineral Concrete Grey willen winnen! Ik heb nu een kleine gratis oude prullenbak en het is nu ik afgestudeerd ben echt tijd voor een upgrade!

 179. Maud says:

  De BO TOUCH BIN 60 liter – Mineral Concrete Grey zou perfect zijn voor onze nieuwe keuken als de verbouwing klaar is! Zo kunnen we het afval goed scheiden en is het ook nog een aanwinst voor het oog. Altijd al fan van Brabantia, onze huidige afvalemmer is er ook van!

 180. nathaliebuttiens says:

  Ik heb nog geen Brabantia in huis, dus hoog tijd! Ik zou graag de zwarte matte willen winnen.

 181. annemieke says:

  Mooi!! De matt steel vind ik prachtig. Ik heb al jaren bussen voor suiker en thee. Het lijkt wel of ze eeuwig meegaan. We hebben nu ook een Brabantia prullenbak, maar er zit een deuk in 🙂
  Deze is veel mooier en praktischer. Geweldig om zo stijlvol afval te kunnen scheiden.

  https://www.brabantia.com/nl/bo-touch-bin-met-1-binnenemmer-60-liter-matt-steel-fingerprint-proof/

 182. Fenna says:

  Wat een toffe winactie! De afzuigkap-repareermeneer heeft toevallig net onze plastic blokker vuilnisbak gesloopt, en ik heb hem er hartelijk voor bedankt want het was een afzichtelijk ding. Nu ben ik toe aan een up-up-upgrade en Brabantia is zo’n mooi merk! Ik ga voor klassiek zwart 🙂

 183. chris de haas says:

  ok , ik ga voor de zwarte of zilveren. Met deze grote versie, hebben we een mooie eye-catcher en is de afvalbak in onze keuken ineens niet meer zo irritant en lelijk !!

 184. Angela says:

  Ondanks dat er al veel reacties zijn ga ik ook een kansje wagen want de Mineral Golden Beach zou helemaal in de kleuren passen 😀

 185. Carolien says:

  Ik zou dit pracht exemplaar graag in Matt Black willen winnen. Deze staat prachtig in huis en maakt het scheiden van afval nog een stuk leuker en gemakkelijker.

 186. Tamara says:

  Wat een leuk artikel van een naamgenoot 🙂 Wij hebben nog van mijn oma een oranje koektrommel, we zouden dolgraag zo’n mooie Mineral Concrete Grey eye catcher in ons huis willen hebben! Mooi.

 187. Petra Blom says:

  Bij mij vind je ook aardig wat Brabantia spullen: van de droogmolen in de tuin, tot de beschuit en voorraad-bussen met venster in de keukenkastjes, appelboor, blikopener. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Kwaliteitspullen die jarenlang meegaan.
  De Matt Steel Fingerprint Proof zou prachtig staan in de keuken.

 188. CHP says:

  Rood! Zou goed passen bij mijn rode koelkast en rode broodtrommel (ook van Brabantia). Ik heb nu ook een Brabantia vuilnisbak, maar dat is al een oudje, dus tijd voor een nieuwe! Ik ben jarig, dus zou een superleuk cadeau zijn!

 189. Jelmar says:

  Heel gaaf! Mn huidige brabantia heeft maar inhoud van 30L en zit zomaar vol! Een grotere variant staat dus al een tijdje op mn verlanglijstje :). De witte vind ik echt heel gaaf, omdat onze keuken ook zwart wit is.

 190. Marcia Kan says:

  Wow, hoe stijlvol je meuk weggooien!? Wit zou mooi staan in onze keuken, hoewel ik de ‘Matt Steel’ ook prachtig vind!

 191. Lisette Kleiweg says:

  Passion Red is mijn favoriet, want rood is mijn hoofdaccentkleur in de keuken. Ik heb nog helemaal niets van Brabantia, mijn moeder wel dus mijn zus en ik wachten op de erfenis 😉

 192. CJM de Kok says:

  Zwart om onze keuken op te pimpen, hard toe aan vervanging en aan het sparen voor een mooie nieuwe keuken, toto die tijd alvast een prachtig en functioneel item om wat sfeer te brengen

 193. Margo says:

  Ik zou graag de Matt Steel Fingerprint Proof willen. Mijn huidige afvalbak is stuk aan de bovenkant, dus een nieuwe zou helemaal geweldig zijn.

 194. Bea says:

  De Matt Steel Fingerprint Proof lijkt me ideaal…. ik word gek van de vingerafdrukken…

 195. Jean says:

  De Matt Steel Fingerprint Proof 😉 want ik heb al genoeg vingerafdrukken in huis…

 196. renkers says:

  De matt steel past mooi bij mijn deels roestvrije stalen keuken en de ‘binnenemmer’ is hard aan vervanging toe.

 197. marjosreizen says:

  Dat zou helemaal geweldig zijn. Prullenbakken zijn een noodzakelijk ‘kwaad’ maar de Matt Steel mag zeker gezien worden. Ik word blij van fingerprint proof 😉

 198. Britta Hofmeester says:

  Ik vond de pedaalemmer gelijk geweldig. Omdat ik met Brabantia op gegroeid ben heb ik ook het eea in huis. Koffie/zuiker pot. Nog van mijn oma en moeder over genomen. Ik zou het super vinden om deze emmer in mijn keuken te hebben. En duimen maar ( mijn moeder duimt mee?)

 199. mechelina van lonkhuijzen says:

  Wat een geweldige actie ! Ik zou gaan voor de Mineral Concrete Grey.
  Handig geen rondslingerend afval meer

 200. Xian Xia says:

  Ik zou graag de zwarte prullenbak willen winnen. Past mooi bij mijn nieuwe huis. ?

 201. T. Hellegers says:

  Winnen deze brabantia in de kleur wit. Hr. Hellegers

 202. Nurse says:

  Ik zou het graag voor mijn zoon willen winnen die op zichzelf gaat wonen. Denk dat hij heel blij zou zijn met de Mineral Concrete Grey.

 203. Purdey says:

  Heel gaaf in plaats van meerdere lelijke losse bakken, ik gaan voor matzwart.

 204. lizette kerlen says:

  Ik wil wel graag de kleur Mineral Concrete Grey. Deze past perfect bij onze inrichting aangezien onze keuken eigenlijk in de huiskamer staat.

 205. dennis kerlen says:

  Wow, dat zijn mooie prullenbakken, brabantia is gewoon een super merk. Ik vind Mineral Concrete Grey een hele mooie kleur

 206. Dineke W says:

  Matt Steel Fingerprint Proof, dat zal mooi staan in onze keuken!

 207. Wauw! Ze zijn zo mooi! Ik zou graag voor Matt Black gaan, die zou ontzettend gaaf zijn bij het inrichten van mijn eerste eigen woninkje na het verlaten van het ouderlijk huis!

 208. Fleur Braam says:

  Al ruim 10 jaar getrouwd, en gebruik nog steeds de spullen van mijn moeder: de broodtrommel, voorraadbussen jawel in oranje. En zelf een droogmolen gekocht. Mijn strijkplank is ook van Brabantia, gekregen van mijn moesje.
  Zelf ga ik nu voor de geweldige Matt Steel Fingerprint Proof .
  Heb idd ook Brabantia prullenbakken gehad, die hebben heel wat meegemaakt, maar tja, op een keer geven ze het op…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.