Nieuwe attractie in de Julianatoren: De Hoge Hoed

Eindelijk heeft Meneer Kaasgaaf, de ‘directeur’ van de Julianatoren, zijn eigen attractie in het park. En wat voor één! Het is de spectaculaire ‘thrill ride’ attractie ‘De Hoge Hoed’, een vrijevaltoren van 10 meter hoog! Afgelopen zaterdag werd deze attractie feestelijk geopend door Meneer Kaasgaaf zelf in het bijzijn van zijn Julianatoren vrienden!

Gastblog door Esther Noordergraaf

dagje julianatoren hoge hoed

Als eerste

Al vroeg togen we richting het park, dan kun je namelijk nog heerlijk voor de deur parkeren. Stipt 10.30 uur opent Meneer Kaasgaaf, na de openingsshow, het park en rennen onze mannen naar de Helikopters achter in het park. De meeste mensen blijven meer voorin het park hangen, waardoor we de eerste zijn die met de helikopters door het park vliegen, best een apart gezicht dat het park nog helemaal leeg is! Dat beeld verandert wel al snel, maar het blijft een gezellige drukte.

Na nog een paar attracties is het tijd om terug naar voren te gaan voor hetgeen waarvoor we gekomen zijn: de opening van ‘De Hoge Hoed’.

Feestelijke opening Hoge Hoed

De attractie is feestelijk versierd met allemaal gele en blauwe ballonnen. Meneer Kaasgaaf vertelt dat hij enorm trots is dat hij eindelijk een eigen attractie heeft en aan hem dan ook de eer om de eerste rit te maken. Dat deed hij niet alleen, maar met een aantal kinderen die de naam van de nieuwe attractie hadden bedacht.

Onder toeziend oog van Jul & Julia, Dino & Dina, Cas de Ranger en vele vloggers, bloggers en andere bezoekers, drukte Mevrouw Suikerspin samen met één van de kinderen op de grote Rode Knop. En daar ging Meneer Kaasgaaf de lucht in, geflankeerd door vuurwerk, rook en confetti slingers.

Voor durfals

Langzaam werden Meneer Kaasgaaf en de kinderen de lucht in gehesen waar het bakje even bleef hangen, en daarna, hop, ging hij met een vrije val naar beneden! Gelukkig hield Meneer Kaasgaaf zijn hoed goed vast, want anders was hij die zeker verloren! Diverse keren gaat het bakje omhoog en omlaag, soms recht en soms draaiend. Een thrill ride die voor mijn jongens nog net te spannend is… Maar echte durfals, of grotere broers en zussen zullen deze attractie zeker waarderen!

Superleuke Lenteweken

De rest van de dag genieten we van alle andere leuke attracties en diverse shows. Omdat het de Superleuke Lenteweken zijn (die duren nog tot en met 5 mei!), zijn er namelijk allemaal leuke nieuwe shows te zien. Zo is er de nieuwe Dino & Dina Bouwshow, die door alle drie de jongens erg werd gewaardeerd. En ook Cas de Ranger heeft een grappige en leerzame nieuwe show, waarin hij iedereen klaar stoomt om op avontuur te gaan in de Cas de Ranger Experience en zo een échte ranger te worden. De show valt enorm in de smaak bij de oudste twee jongens! En de Experience is een heerlijk rustpunt tussen de andere attracties door. Net als het beklimmen van de Julianatoren zelf overigens, dit hadden we tijdens eerdere bezoeken nog niet gedaan. Vooral de lachspiegels vonden de jongens prachtig! Het blijft ook super grappig om die gekke vervormingen te zien. En bovendien heb je geweldig uitzicht van bovenop de toren. Een aanrader dus!

Tot ziens!

De bomvolle dag eindigen we met een rondje achtbaan en de JLM helikopters. Daarna sluiten de attracties en is het de hoogste tijd om richting huis te gaan. Bij de uitgang kregen we nog een leuke traktatie van Meneer Kaasgaaf. Het was een top dag, de jongens hebben van het begin tot het einde genoten en hadden nog wel veel langer willen blijven. We moeten dus zeker nog een keertje terug!

dagje julianatoren

Wij bezochten al eerder de Julianatoren tijdens de Jul en Jullia zomerweken.

Zouden jouw kinderen in De Hoge Hoed durven?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.