Mijn broertje in het nieuw

Kleine broertjes zijn op mijn leeftijd niet meer zo heel klein. Eigenlijk zijn allebei mijn broertjes een stuk groter dan ik, haha. Toen we nog jong waren en voor het eerst kleedgeld kregen, ging ik altijd met mijn broertje samen winkelen in Gouda. Daar zaten we op school. Toch alweer 25 jaar geleden. Maar nu steek ik hem zo af en toe in het nieuw voor mijn blog.

hemdvoorhem olymp

En dat is toch fijn hè dat het kan? Dat mijn broertje zegt van joh, heb je ff geen vent en krijg je een overhemd voor je blog? Geen probleem, trek ik hem aan en ga ik op de foto. Of nou ja… eigenlijk heb ik mijn puppy blik gebruikt natuurlijk. Maar hij doet het wel. Hoe lief is dat?

Olymp

We kregen dit Olymp overhemd van Hemdvoorhem toegestuurd. Een fijne webshop voor heren, waar je nette strijkvrije overhemden van een groot aantal merken kunt vinden. De print is gewaagd, maar zoals je in zijn artikel over het organiseren van zomerkampen kunt lezen houdt hij daar wel van. Het staat hem goed vind ik, zelf twijfelt hij of hij de kleur wel kan hebben. Wat vinden jullie?

Zelf zou ik zeggen dat deze Rumag tekst treffend is:

 

Goed. Ik vond het grappig.

En onwijs bedankt dat je me steeds wilt helpen bij mijn blog! Mocht HemdvoorHem nog een keer willen samenwerken, dan weet ik je te vinden. En verder weet ik dat je het liefst je eigen kleding uitzoekt en daar heel zorgvuldig je keuzes in maakt, dus blijf dat vooral lekker doen. Als je zus wil ik liever met je lachen en flauwe grappen maken :-D. Love you!

Hoe vinden jullie deze blouse van mijn broer?

Comments

  1. Mom says:

    Hij staat prachtig.

  2. Liesbeth says:

    Mooi Fer! Staat goed!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.