Keek op mijn Week: ongeorganiseerd, persevent van Hasbro, gigadruk en tandarts

Chaotisch, zo kun je mijn week denk ik het beste omschrijven. Ik ruimde de rommel van mijn feestje op in het weekend, heb de restjes van het buffet gedeeld met mijn familie… en ik stond een aantal keer met mijn mond vol tanden door slechte planning. Verder was het gewoon giga druk en kwam ik amper aan het tikken van artikelen toe.

Mijn vader kwam een lamp en een mooi planchet ophangen in de badkamer. Ik assisteer met het losschroeven van de led-lamp…

Sporten en opruimdag

Zaterdag was opruimdag. Eigenlijk hoefde ik geen afwas te doen, maar een heel weekend vieze vaat in mijn keuken zag ik ook niet zitten. Ik begon de dag in de sportschool , daarna douchen en de muziek lekker hard aan en alles aan kant! Uiteraard deed ik ook nog wat werk en de nodige boodschappen. De kinderen hebben komende week 3 partijtjes, dus er moesten cadeautjes komen. Bij Kruidvat trakteerde ik mezelf op Happy Socks. Lunchen deed ik bij mijn ouders met de overgebleven salades en stokbrood van mijn feestje. Erg lekker en het meeste is toch wel opgegaan!

Rotzooi en restjes dag

Zondag haalde ik de stofzuiger er doorheen en ging de wasmachine aan. Net toen alles netjes was, bedacht ik me dat er nog een perspakket was bezorgd van Flinders. Flinke doos die nog uitgepakt moest worden, dus in no time had ik weer een lekkere rotzooi van mijn huis gemaakt… behalve dan het hoekje dat op de foto moest  😆 . Het regende buiten en het was koud, ik heb de verwarming aangezet en onder een dekentje nog een paar romantische films gekeken op Netflix. Daarna spullen pakken en door naar mijn ouders, waar we met mijn broer, schoonzus en neefjes nog meer restjes van de Buffettenboer hebben opgemaakt. Gezellig!

10voordejuf
Er was bij de buurman een doos vol bloemen en planten afgegeven in het kader van de Een 10 voor de Juf campagne (met winactie) voor de Dag van de Leraar op 5 oktober.

Chaosdag

Maandag was een chaotische dag. Ik houd nogal van planning en organisatie en dat liep op deze dag compleet mis. Eerst kreeg ik een telefoontje van de ex, met de vraag of het klopte dat er een studiedag was? Uhm… ik wist van niks… Het schijnt op de halfjaarplanning van school te staan, maar die heb ik nog niet bekeken. Had er ook niemand over gehoord op de klassenapps. Afijn gelukkig werd het opgelost, want ik stond voor een ander ‘dingetje’. Afgelopen week ontdekte ik per toeval dat mijn rijbewijs al meer dan een half jaar verlopen was! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH dat was wel een paniekmoment. Direct een afspraak bij de gemeente ingeboekt via de website, maar blijkbaar is deze niet goed geregistreerd. Stond ik daar… Pasfoto’s maken in de automaat ging gelukkig wel in 1x goed, er werd nog gewaarschuwd dat het betalen misschien niet zou lukken en dat viel ook mee. Afijn, het liep niet helemaal soepel deze ochtend. Gelukkig mocht ik nog tussendoor en kon ik alsnog de spoedaanvraag indienen voor een nieuw rijbewijs. Kreeg er zelfs gratis een trekker rijbewijs bij, toch geinig.

Selfie bij Hasbro op het bloggersevent, zo spannend wanneer de 2e voortand van mevrouw fietsenrek er ook uit gaat…

Ik rijd weer legaal!

Dinsdag was mijn rijbewijs klaar. Dat is het voordeel van een spoedaanvraag, dan hoef je niet een week op zo’n document te wachten. Ik kan dus weer legaal autorijden, yay! Toch was ik op de fiets naar het gemeentehuis gegaan, iets met meer bewegen en superlekker weer. Het meer bewegen werkt overigens wel, de eerste kilo is weg zonder dat ik nu echt veel eten heb laten staan. Qua werk erg druk, schrijfwerk loopt nog wat achter maar dat moeten jullie me maar niet kwalijk nemen. Er verschijnen echt nog leuke berichten op mijn blog, alleen niet dagelijks om 6.30 uur ingepland zoals gebruikelijk. Als je een e-mailabonnement neemt (zie rechter zijbalk of als je op je mobiel kijkt onderaan), krijg je elk nieuw bericht in je mailbox.

Persevent van Hasbro 

Woensdag begon ik mijn dag in de sportschool. Ik verkies even mijn gezondheid boven mijn workaholic mentaliteit. ’s Middags had de oudste een partijtje en reed ik met de jongste naar Amsterdam voor het persevent van Hasbro, waar we al het nieuwe speelgoed van dit merk konden bekijken. De kleine mop viel op de heenweg in slaap in de auto. Wat is ze dan toch weer klein. En wat was het leuk bij Hasbro! Ze begon met cakejes decoreren, iets dat ze ontzettend leuk vindt om te doen.

Van Hasbro hadden we een stempelkaart gekregen in schatzoekthema en we konden bij verschillende speelplekken een stempel verdienen. Soms kregen we er nog een klein cadeautje bij ook. Helemaal leuk. Zo kreeg mijn meisje groene verf in haar haren, een ontdekkingsreizigershoedje, mocht ze een pop de fles geven… Zeker de Fur Real Friends vielen weer in de smaak, ze wist dit nog van vorig jaar en dit keer stonden er een toffe kakatoe, een hondje en de topper van de dag: knuffelraptors! En met 2 raptors bij elkaar kon je ze ook laten vechten, ze konden eten etc. Deze Munchin Dinosaur staat sky high op haar wishlist nu! Komt overigens pas in oktober in de winkels (je kunt hem hier al bestellen), maar wat is ie leuk.

De Lost Kitty’s zijn nieuwe verzamelspeeltjes met klei waarin je een poesje en accessoires moet zoeken. Echt zo’n kleine gimmick die je mee zou nemen op vakantie als cadeautje. Mijn meisje vond de karaoke show bij My Little Pony ook erg leuk, lekker zingen en dansen. En My Little Pony komt dus met een karaoke Rainbow Dash dit seizoen. Speciaal voor kleine sterren in de dop. Verder had ze erg uitgekeken naar de Nerf ruimte. Ze kon haar lol behoorlijk op, want er was een automatisch machinegeweer van Nerf waar je heel veel pijltjes in kunt laten zuigen (je hoeft ze dus niet zelf goed er in te doen, supermakkelijk) en dan als een wervelwind kunt afschieten. Dit vond ze geweldig! Een bijzonder nieuwtje vond ik zelf de Yellies, speelgoedspinnetjes die reageren op geluid.

Na de files konden we aanschuiven bij opa en oma voor het avondeten en daarna werden er behoorlijk wat cadeautjes uitgeprobeerd. De vloer lag bezaaid met plastic en kartonnetjes.  😆  Leek Sinterklaas wel.

Druk, druk, druk en trots

Donderdag was ik retedruk met regelen en organiseren van een flink zakelijk project. Superleuk, maar ook erg intensief. Aan het eind van de dag was ik aardig op. Tijdens de zwemles van de jongste kon ik even met verstand op 0 kijken naar haar prestaties. En wat deed ze het goed! Ik was apetrots toen ze van de juffen ook nog eens een dikke duim omhoog kreeg. Ze had er weer veel plezier in en dat is heerlijk om te zien. Die avond nadat beide meisjes gedoucht waren, heb ik extra lang voorgelezen uit Wipneus en Pim.

Tandarts

Vrijdag was wederom superdruk. Ik nam contact op met een klant die mij een rekening heeft uitbetaald die helaas niet voor mij bedoeld was. Kun je beter eerlijk over zijn toch? Kan het geld goed gebruiken uiteraard, maar ik ga heel graag nog eens voor ze aan de slag in de toekomst dus eens kijken hoe we dit kunnen oplossen. Allemaal extra werk, terwijl ik het met mijn lopende projecten ook erg druk had en heb. Ik baalde een beetje dat het me niet goed lukt om zelf artikelen te schrijven, maar de regelkant van mijn bedrijf is ook belangrijk en er moet geld verdiend worden tenslotte.

De tijd vloog voorbij en al snel moest ik de jongste uit school halen. Zij had deze middag een tandarts afspraak voor het sealen van haar grote mensen kiezen en daarna nog een fluoride behandeling. De assistente legde alles wat ze ging doen heel goed aan haar uit, waardoor de behandeling goed verliep. Weer was ik retetrots op mijn kleine meisje!

Daarna haalden we grote zus uit school, pikten we een gemist pakketje op bij het postpunt en ontdekten we thuis dat we alweer de postbode hadden gemist. ’s Avonds werd er lekker gekleid en waren de meisjes lekker zoet… totdat er ineens ruzie was en de klei door de kamer vloog… Bedtijd! Pffff… Gelukkig konden we toch nog even gezellig met z’n drietjes uit Wipneus en Pim lezen.

Dit weekend hebben de meisjes beiden een kinderfeestje, overvliegen van scouting en willen ze op zondag graag een knutseldag houden.

Heb jij dit weekend leuke plannen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.