Mannenmode: wat zou ik kopen als ik een man was?

Mannenmode. Best een dingetje. Ik houd van kleding shoppen voor anderen, dus ook voor mijn ex zocht ik graag de mooiste kleding uit. Wat zou ik voor kleding kopen als ik zelf een man was? Lastig vind ik dat, want als vrouw kijk je er misschien toch anders naar? In ieder geval zet ik wat toffe producten op een rij die er voor mij uitspringen.

Bos Man Shop is in ieder geval een winkel waar ik zeker zou slagen. Ze hebben er goede merken en als vrouw vind ik het lastig dure merken te kopen, maar voor een man heb ik daar dus nooit moeite mee. (Voor de kinderen ook niet trouwens.)

Hugo Boss polo

mannenmode

Als basic zou ik voor mezelf een Hugo Boss polo kopen. Deze springt er uit! Supercool! Dapok heet het printje en hij kost 109 euro. Mogelijk kies ik toch voor een wat behoudender effen polo, maar zeg nou zelf: je kijkt toch om als een man deze draagt?

Lacoste krokodillentrui

mannenmode

Ik hou van truien. Omdat ik kinderen heb en als man mezelf toch een beetje zou willen optrekken aan hun held Freek, is deze trui wel ‘da bomb’ toch? Met krokodil, het beeldmerk van Lacoste. Ik vind het gewoon een ontzettend gave trui <3.

Meyer broeken

mannenmode

Hét broekenmerk voor mannen, dat ik al regelmatig heb aangeschaft, is Meyer. Mijzelf als man gun ik natuurlijk ook zo’n mooie pantalon en in de zomer is deze korte broek ideaal. En hij matcht bij de polo van Boss die ik uitzocht.

Vrolijke blouse van Cavallero

mannenmode

Een net overhemd is onontbeerlijk voor de man. Naast de standaard effen varianten vind ik het leuk om er af en toe uit te springen met een printje. Deze blouse van Cavallero is subtiel maar opvallend genoeg. Vinden de vrouwen mij ook hip enzo.

Grappig t-shirt van Dstrezzed Crew

mannenmode

Gewaagd. Kan niet anders zeggen, maar dit uilenprintje van Dstrezzed Crew heeft wel wat. Ze hebben ook enkele items die ik te vrouwelijk vind voor een man. Als ik een man was, zou ik liever wat stoerders kiezen. En dan kom ik dus uit bij dit toffe t-shirt. Diertjes erop, dus kidsproof.

Gant kabeltrui

mannenmode

Kabeltruien vind ik fijn. Deze zongebleekte blauwe van Gant ziet er niet alleen mooi, maar ook comfortabel uit. Ik shop zelf erg graag via internet en zoek dan de fijnste webshops uit, ook Gant kleding online kopen is geen enkel probleem. Het bekende merk is op veel plaatsen te vinden. Ze hebben toffe polo’s, heerlijke hoodies en mooie blouses.

Lees ook: Cast Iron, Rehab herenschoenen en mode voor de gespierde man

Wat zou jij voor stijl kopen als je een man was? Hetzelfde als je mannelijke (ex-)partner nu draagt? Of iets heel anders?

Uitgelichte afbeelding: Tooykrub / Shutterstock.com

disclaimer

Comments

 1. Kristina says:

  Ook voor mannen shoppen kan heel leuk zijn he. Ik vind de polo van Hugo Boss, en het overhemd wel heel mooi.

 2. Wat een grappig bericht zeg! Ik denk dat als ik een man was, ik ook iets in die style leuk zou vinden. Gelukkig ben ik een vrouw, want ik hou van shoppen en een kledingkast vol hebben 😀

 3. Balou says:

  Ik vind het ook altijd leuk om met mijn vriend mee te gaan shoppen, heerlijk!

 4. Ik zoek altijd voor mijn vriend naar nieuwe kleding. Tot nu toe vindt hij alles leuk wat ik kies 😉

 5. Ik vind die Meyer broek erg leuk. Kort en toch nog netjes!

 6. manlief vind shoppen leuker dan ik …ik ga wel mee als hij kleren gaat kopen, gewoon voor de gezelligheid…hij zou beslist vallen voor dat t shirts. Hij houdt wel van een gewaagde printje

 7. Leuke post! ik koop vaak kleren voor mijn broer (die is er zelf te lui voor) en heb zo wel mijn eigen ‘mannelijke’ stijl, haha

 8. Myrthe says:

  Hoeveel kosten de t-shirts van Dstrezzed Crew ongeveer? 😀 Voor mijn vriend koop ik meestal in de zara die vaak ook leuke printjes hebben. Maar deze vind ik ook wel leuk. 😀

 9. Voor mijn eega koop ik het liefste classy kleding zoner te veel merknamen er op. En vaak kies ik dan wel voor kleren van een merk vanwege de kwaliteit.

 10. Hahaha wat leuk eigenlijk om eens over na te denken. Ik zie okk al van alles voor me!

 11. Jouvence says:

  Wat een leuke post en grappig om hier eens over na te denken, wat zou ik kopen als ik een man was? Nooit bij stil gestaan eigenlijk.

 12. Grappig om eens over na te denken!

 13. Chicamoms says:

  Leuk artikel. Ik mis wel een beetje de vrolijke kleuren.

 14. Sterker nog, mijn vriend gaat niet eens shoppen zonder mij, haha! Vind ik niet erg hoor, ik vind het super leuk om met hem te shoppen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.