Babyshower: baby Kitty van de Bizzy Bubs

Het is een meisje! Er viel ook bijna niet aan te ontkomen, want er stond afgelopen week pontificaal een grote knalroze doos in onze huiskamer. Ons meisjeshuis kreeg er een klein meisje bij. BOTI stuurde ons dit verrassingspakket toe ter gelegenheid van de geboorte van de Bizzy Bubs. Zo konden we dit vieren met een heuse babyshower. Erg leuk gedaan en de beschuiten met muisjes smaken ons goed, ook de kleine Bizzy Bub smaakt naar meer.

bizzy bubs babyshowerUnboxing de Bizzy Bubs Babyshower

Enkele dagen lang konden we onze nieuwsgierigheid bedwingen, maar toen moest de roze doos natuurlijk open. Eén persoon in ons huis vind het geweldig om unboxing filmpjes op te nemen, dus dat hebben we gedaan. Kijk mee met het filmpje van onze unboxing waarbij mijn oudste dochter alle spulletjes uit de doos haalt:

Hoe werkt Kitty?

In totaal zijn er 6 verschillende #BizzyBubs verkrijgbaar. Het zijn kleine baby meisjes uit de lijn van de Little Live Pets (waar ik bijvoorbeeld hier al eerder over schreef). Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Wij kregen de kruipende Kitty, een klein lachebekje dat heel wat af giechelt en graag de wereld ontdekt. De batterijen zitten er al in, duurde even voor we dit ontdekten. De aan/uit knop had niet het gewenste effect er gebeurde niets, dus in paniek zocht ik het hele huis af naar een kleine schroevendraaier…  Terwijl mijn jongste ontdekkertje simpelweg het speelgoed aan de praat kreeg door op het icoontje op de luier van Kitty te drukken. Zo simpel kan het zijn. Speelgoed is dan ook niet bedoeld voor mama’s, maar voor kleine meisjes die precies weten hoe je er het allerleukst mee kunt spelen! Kitty komt met een flesje en een fopspeen.

 • Druk je op het icoontje op haar luier, dan gaat ze kruipen.
 • Als je 3 keer snel op de luierknop drukt, gaat ze lachen want ze wordt graag gekieteld.
 • Als ze giechelt en je drukt daarna nog een keer, dan lacht ze nog meer.
 • Wanneer je het flesje in haar mond stopt, dan hoor je haar drinken.
 • Haal het flesje weer weg en ze maakt een tevreden geluidje.
 • Is ze moe? Geef haar dan de fopspeen. Eerst gaat ze daar op sabbelen. Duurt het lang genoeg, dan valt ze in slaap.
 • Maak je baby weer wakker door de fopspeen uit de mond te halen.

Op Facebook plaatsten we dit filmpje waarbij we ontdekken wat ze kan:

Welke Bizzy Bubs zijn er allemaal?

Bij bol.com zijn alle Bizzy Bubs momenteel in de aanbieding (dus goedkoper dan de adviesprijs die ik hier noem), geen idee voor hoe lang nog maar klik hier om ze te bestellen.

 • Kitty die kan kruipen – 19,99 euro
 • Gracie die kan springen, met bedje – 27,99 euro
 • Sorbetty speelt graag kiekeboe, met bedje – 27,99 euro
 • Fleur die kan lopen – 19,99 euro
 • Sneeuwvlokje die kan lopen – 19,99 euro
 • Luxy die kan kruipen – 19,99 euro

Winnen die Bizzy Bubs!

Van BOTI mag ik onder mijn lezers popje Kitty verloten, hoe leuk is dat? Je maakt kans door hieronder een berichtje achter te laten met een geldig e-mailadres zodat ik contact kan opnemen als je gewonnen hebt. Zou je het leuk vinden om ook kans te maken op alle andere Bizzy Bubs? Dat kan! Vier de babyshower mee met:

Dus bij elkaar kun je flink wat kansjes wagen! Vier jij deze babyshower graag met ons mee? Laat een berichtje achter en maak kans. Extra leuk als je ook op Facebook het berichtje een duim geeft of op andere kanalen deelt met je vrienden.

De winnaar is geworden Wendy van de Reyd, van harte gefeliciteerd! Ik ga je mailen.

bizzy bubs babyshower

Wat vind jij van de Bizzy Bubs?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Wendy Van De Reyd zegt:

  Wauwww super blij ermee dank je wel

 2. Linda zegt:

  O wat ontzettend leuk! Ik word er zelf helemaal enthousiast van, laat staan onze dochter.

 3. melissa zegt:

  Dat is leuk voor onze elise. die is helemaal gek van die LOL-surprise ballen en dit doet me daaraan denken. Ze wil dolgraag nog een zusje, ofwel gewoon een baby waar ze voor kan zorgen. Hopelijk komt dit dicht genoeg in de buurt 😉

 4. Dionne van der Kooij zegt:

  Superleuk! Onze dochter wil graag nog een zusje omdat ze het enige meisje is naast haar grote broers. Dit zou voor haar dan ook fantastisch zijn ?? en ook voor mama ???

 5. Marian zegt:

  Zó leuk voor oppaskindje Geertje!

 6. SophiaG zegt:

  Ik doe graag mee voor deze schattige bizzy bub. Ik denk dat er heel goed voor haar gezorgd gaat worden door mijn meiden.

 7. Annick zegt:

  Het eerste wat mijn meisjes riepen toen ze de reclame zagen van de Bizzy Bubs was dat ze ook zo’n baby wilden hebben om voor te zorgen. De reden? Ze zijn zo klein en schattig! Aldus mijn vierjarige meisjes.
  Ik zelf was al fan van de Little live pets en ben heel benieuwd wat deze leuke Bizzy Bubs in huis hebben.

 8. Linda Smeets zegt:

  Dit is écht zo schattig! Ik zou hier graag mijn kleine poppenmoedertje mee willen verre doe daarom dan ook graag mee.

 9. Claudia Diependaal zegt:

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn kleindochter!

 10. Dat zou Eva heel erg leuk vinden 😀

 11. Kool Family zegt:

  Gefeliciteerd!
  (De winactie ga ik aan me voorbij laten gaan omdat ik een mama van 2 jongens ben.)

 12. Cobi zegt:

  Wauw wat leuk oma heet Kitty dus dat gaan de kids geweldig vinden!!

 13. Natasja zegt:

  Wat zijn ze leuk! Heel graag voor mijn dochters, die gaan dit helemaal het einde vinden. Echte poppenmama’s.

 14. Moniek zegt:

  Wat een schatjes!!!
  Ik zie mijn dochter al van een schoenendoos een huisje ervoor maken 😉

 15. G.T. zegt:

  Ik las er over bij een van de anderen, het schijnt ook al leuk te zijn voor een peuter, dus ik maak graag kans!

 16. Cindy zegt:

  Wauw dit gaat te gek zijn.
  Voor dochter.

  Doe mee!

 17. Marian B zegt:

  Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding! Mijn meisje zou met liefde voor Kitty zorgen, zou een mooie verrassing zijn!

 18. Patricia Bouthisma zegt:

  Oh wat super leuk. Ik maak erg graag kans

 19. Oma Will zegt:

  Oh, wat een schattig poppetje.
  En wat kan ze veel.
  Ik denk dat mijn kleindochter graag moedertje wil zijn van dit leuke babytje Kitty .
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag voor haar graag een kansje.

 20. Sonja rietjens zegt:

  Voor mijn kleindochter van 7 zou dit super leuk zijn

 21. Anouk Nijmeijer zegt:

  Komend weekend een babyshower voor een vriendin van mij. Dochtertje jaloers die wil ook. Nou dit is haar kans! Wat een leuke poppetjes ik zet ze zeker tussen de cadeau ideeën in mijn notities

 22. Karin zegt:

  Wat een schattig poppetje. Daar zouden onze poppen-dochters wel raad mee weten 🙂

 23. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zegt:

  Mijn dochter van bijna 5 keek over mijn schouder mee naar het youtube filmpje en riep heel hard; ‘oh die wil ik voor mijn verjaardag’!!! Over precies 12 dagen word ze 5 en het zou natuurlijk heen leuk zijn als ik haar namens jullie mag verrassen met een Bizzy bub Kitty.

 24. Anna zegt:

  Ik doe graag mee!!

  Facebook: An Na

 25. Diana Polet zegt:

  Nou maak zeker graag kans! Hoe leuk voor mijn meisje!

 26. Chantal Obbink zegt:

  Super leuk filmpje! Heb me geabonneerd op je YouTube kanaal? Ik doe graag mee voor mijn dochter.

 27. Lisanne Bons zegt:

  Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding?. Mijn dochter riep al dat ze zooooo cute waren bij de reclame dus ik doe graag voor haar mee.

 28. Liesbeth zegt:

  Schatttiiigggg! Ik doe mee voor mijn lieve nichtje! Leuk verjaardagscadeau!

 29. Chantal Wollaars-Donath zegt:

  Wat leuk!!!
  Hoe verzinnen ze het toch elke keer weer…
  Als je denkt dat alles al zo’n beetje op de markt is…en dan zie ik weer een aankondiging van een ,,babyshower”
  Super leuk hoe ze telkens weer de kids hun hartje veroveren ennuh die van mama ook haha;)
  Ben iedere keer weer onder de indruk!
  Mijn dochter Jennifer wilt graag kennis maken en de zorg op haar nemen;)

  Groetjes Chantal &Jennifer

 30. Marian Zw zegt:

  Wat geweldig zo’n baby shower. Ik doe zeker mee voor mijn meisje en ga bij de andere bloggers ook even de nieuwborn bewonderen

 31. Wendy Van De Reyd zegt:

  Ooh deze zijn echt super lieff echt geweldig kansje wagen voor mijn jongste dochter Sharona die dit ook geweldig zou vinden ???

 32. elisabeth maria martina zegt:

  wat een lief gebaar, verras mijn kleindochter maar

 33. Kelly Aarts zegt:

  Leuk, zo’n gezinsuitbreiding! Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter, een echt poppenmoedertje! Weet zeker dat ze een klein zusje helemaal geweldig zou vinden! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.