Keek op mijn Week: pakketjesgalore, vitaliteitsevent, studiedag, overprikkeld en roze stoel

Wat zijn we allemaal verschrikkelijk moe. Is dat bij jullie ook zo of ligt het aan ons? Op zich was de week niet heel druk, maar toch voelde ik me zwaar overprikkeld. Ik heb daarom een event afgezegd en later die week bleef een van de meisjes ook thuis omdat ze zo ontzettend moe was. En dan hebben we nog wel een studiedag tussendoor gehad ook…

pakjes open maken
Als je ziek thuis bent kun je mooi helpen met pakjes open maken!

Het was echt niet allemaal kommer en kwel deze week hoor. Niet dat je denkt dat dit een klaagpost wordt, haha. Er was veel leuk nieuws en er waren lieve mensen om mij heen. Vanwege alle druktes heb ik op dat gebied ook wat stappen gezet om het mezelf makkelijker te maken, dat lees je dus ook. En ik kreeg voor mijn werk leuke kansen, mooie kansen en fijne kansen. Heb ook besloten om dit jaar prioriteit te geven aan de dingen die quality tijd met mijn kinderen gaan opleveren; uitjes voor de blog dus. Die worden over het algemeen ook graag door jullie gelezen.

werkboekje
In welke fase mijn kleuter zit? Haar werkboekje spreekt boekdelen… wc, toilet, plasser… hoort allemaal echt bij de winter. Hoewel deze items in de lente, zomer en herfst natuurlijk ook cruciaal zijn.

Zwemles en scouting

Zaterdag ging de jongste naar scouting en deed de oudste een extra zwemles. Deze privéles waren ze met 2 kinderen en de juf was na afloop positief en had haar goede tips kunnen geven. Verder was het zakgelddag en deden de meisjes hun 3 klusjes, want ze hadden het plan opgevat dat ze deze week met hun portemonnee naar de Intertoys wilden.

Wat hebben we eigenlijk gedaan?

Zondag, tja, wat deden we eigenlijk zondag? Lekker uitslapen in ieder geval. De meisjes zorgden ervoor dat er overal plukjes speelgoed door het huis slingerden. Gisteren als klusje alles opgeruimd en vandaag niets meer van te zien. Dat is bij jullie thuis vast noooooooit zo? Ze keken Wissper en de Trolls op Netflix.

Vitaliteitsevent

Maandag was ik uitgenodigd om het Vitaliteitsevent in Leiden te bezoeken. Met de trein bleek het handigst. Het vond plaats op de Hogeschool Leiden op loopafstand van het station. Er waren allerlei gezondheidsstands aanwezig en je kon testjes doen. Zo liet ik mijn glucose en cholesterol prikken bijvoorbeeld. En ik kreeg een mini coaching sessie met de Bepper, waar ik het advies kreeg dat ik best wat steken mag laten vallen om de spanning te verlagen. Als ik maar weet dat het tijdelijk is en het later weer opgepakt wordt. Denkvoer dus. Op het station kreeg ik thee bij Rituals in de winkel en daar kocht ik ook meteen een verjaarscadeautje voor mijn moeder. Terug in de trein was ik weer volop in de weer met mijn mail en app en precies op tijd om de kinderen uit school te halen. Ik was gesloopt, maar er mocht toch een speeldate mee naar huis. Was leuk voor mijn kind, maar noot voor mezelf: volgende keer echt mijn rust pakken. ’s Avonds vroeg in bad gestapt om even bij te komen.

Bij de nekfysiotherapeut oefeningen doen in virtual reality op het Vitaliteitsevent. Erg gaaf!

Toch maar even niet

Dinsdag zou ik naar het blogevent van PR4Kids gaan. Dat is altijd erg leuk, gezellig en inspirerend. Maar ik was op. De kinderen hadden vandaag een studiedag en ondanks dat ik me heb afgemeld voor het event, mochten ze gelukkig wel komen spelen bij opa en oma. Een beetje uitgeslapen dus en daarna even koffie bij mijn ouders. En ik maakte me die ochtend boos over stomme oplichters en schreef daar een blog over.

De meisjes hadden zich ontzettend verheugd op het spelen bij opa en oma en zijn de knutselkamer niet uit geweest, hoorde ik later. Heerlijk dat ze zich zo vermaakt hebben. Mijn moeder werkte ondertussen verder aan ‘mijn’ nieuwe stoelen. Van mijn broer en schoonzus kreeg ik 2 stoeltjes die mijn moeder opnieuw voor me aan het bekleden is. Ik koos hiervoor gewaagd oudroze uit, superhip. En het wordt echt ontzettend mooi! Best een flinke klus, dus ben heel blij dat ze dit voor me wil doen en het resultaat toe nu toe mag er wezen. Eén stoeltje is nu bijna klaar. Zelf kon ik lekker doorwerken, maar ik was de hele dag ontzettend moe. Mijn meisjes telden hun zakcentjes en wilden graag naar de speelgoedwinkel. Dat heb ik ze daarom voor de woensdagmiddag beloofd.

stoel metamorfose

Shopdag!

Woensdag was dus shopdag! De LOL Surprise ballen die ze afgelopen vrijdag mochten testen voor mijn blog, zijn echt wel een dingetje. Vandaar ook de wens voor het LOL Partijtje. We gingen dus naar de Intertoys met de portemonneetjes van de dames. Ze hadden elk genoeg voor 1 grote bal of 2 Little Sisters. De jongste besloot in de winkel toch voor 2 ballen te gaan en de oudste koos 1 Pets bal uit. En hoe gaaf, in één van de Little Sisters ballen bleek een speciale gouden bal te zitten! Met een glitterpopje erin! De dames waren in de wolken!

shoplog traktatie
Inkopen gedaan voor de traktatie, heb ik tenminste ruim te tijd om er iets van te maken…

Ik dacht dat ze direct huiswaarts wilden, maar dat had ik mis. De dames hadden wel zin om lekker te shoppen. De Zeeman moesten we in, de Kruidvat en de HEMA. Bij Zeeman vonden we bijzonder snoepgoed dat we alvast groots hebben ingeslagen om traktaties van de knutselen. Ik heb nog meer dan een maand en hoop er dit keer niet zo last minute mee te zijn dat alles op de laatste dag aankomt. Voor de juffen en meesters vond ik een pak fortune cookies bij Kruidvat! En dan de HEMA… hier shopten we wat knutselspullen om de traktaties mee te kunnen maken, maar ze hadden er ook veel gouden glitter feestartikelen. Super, past helemaal in het LOL Surprise thema! Zou hier heel gemakkelijk uitgeprinte poppetjes op kunnen plakken. Dochterlief wilde dolgraag ook feesthoedjes (1,75 euro) en ik stopte er stiekem nog een confettikanon (1,50 euro) bij. Zulke dingen maken je feestje tenslotte.  😎  (Klik hier om ze online te shoppen.)

shoplog hema
Shopsels voor het kinderfeestje in LOL Surprise thema.

Salontafel binnen

Donderdag kwam mijn nieuwe salontafel binnen. Ik mag deze reviewen van webshop Eyoba, superleuk. Samen met de oudste die overprikkeld thuis was, heb ik hem in elkaar gezet. Hij is klein maar fijn! Verder samen met dochterlief een meditatie gedaan met 7Mind. Ze vermaakte zich, maar had toch ook veel aandacht nodig. Mijn werk schoot daarom niet zo op als ik had gehoopt. ’s Middags ging ik met de meisjes naar zwemles. De extra zwemles van de oudste had wel geholpen voor de borstcrawl die helemaal goed ging. Maar ze was niet voor niets thuis van school gebleven: toonde te weinig kracht met de rugslag zei de zwemjuf. Ze was heel erg moe. Beide dames zijn om half 7 al naar bed gegaan. Zelf lag ik er ook op tijd in na een paar afleveringen The Good Wife.

7mind app

Moeilijk wakker worden

Vrijdag kon ons hele gezin moeilijk wakker worden. Veel te laat stapte ik uit bed terwijl de rest nog onder zeil was. Ik was ernstig in dubio: de meisjes laten uitslapen of toch naar school? Langzaam werd de oudste echter wakker en zij had haar vriendinnen gemist, dus supersnel was ze aangekleed. Terwijl ik haar zusje hielp, was ze zelfs zo lief om de boterhammetjes voor zichzelf en haar zusje te smeren. Zusje wilde graag een speelafspraakje die middag en werkte dus ook goed mee. Ondanks het late opstaan verliep het allemaal soepel en gezellig en waren we netjes op tijd op school. Grote zus speelde bij een vriendinnetje en de kleine mop en haar vriendje aten hier gezellig knakworstjes.

Perspakketjes galore?

Ondanks dat ik erg moe was, gaat het werk wel gewoon door natuurlijk. Als reviewblogger ontvang ik veel producten om te reviewen. Moet zeggen dat ik de laatste tijd iets minder reviews schrijf dan eerst, ook omdat het schrijven hiervan erg veel tijd kost qua fotografie en alles er omheen. Toch blijft het leuk om te doen, vooral als de postbode weer een pakketje aflevert ben ik zo blij als een kind.

Evian: te mooi om te gebruiken

Van watermerk Evian kreeg ik een fles die eigenlijk te mooi is om te gebruiken. Hij kost slechts € 4,95 maar ziet er superchic uit! Niet zo gek natuurlijk als je bedenkt wie hem ontworpen heeft: het Italiaanse mode-icoon Chiara Ferragni. Deze Limited Edition is verkrijgbaar bij onder meer de Bijenkorf. In haar ontwerpen voor deze Evian Limited Edition heeft Chiara het motief verwerkt waarmee zij bekend is geworden en hieraan enkele iconen toegevoegd die geïnspireerd zijn op het verhaal van Evian. Zo zie je bergen die de Franse Alpen voorstellen met sterren aan de top, een hart gekruist met een fles, een ster in het water en een druppel zuiver natuurlijk mineraalwater.

Mmmm Mojito thee van Tastea

Tastea weet toch steeds weer bijzondere smaken te introduceren. Inmiddels staan er heel wat reviews op mijn blog en binnenkort komt er weer een bij. Komende maand verschijnen namelijk de Mojito en Pina Colada thee! Nét binnen dus ik ga dit weekend lekker proeven. Onlangs genoot ik bij Stayokay al van een Mojito ijsje, heerlijk en nu dus mijn kans om de warme variant te proberen.

tastea

Oeh Eyoba <3

Nadat ik bij Lovely Charlotte op de blog shoptegoed won bij webshop Eyoba, informeerde ik zelf ook naar de mogelijkheden voor een samenwerking. Zulke mooie interieurspulletjes daar! Deze week kwamen de items binnen die ik besteld had: een harig krukje dat mijn jongste had uitgezocht en een stoer salontafeltje met zwarte poten. Supergaaf al zeg ik het zelf en mijn kleine muppet bleef haar krukje maar knuffelen. Moest zelfs waarschuwen dat het niet de bedoeling was om het krukje te borstelen…

Mooie haartjes maken met Zenner Serenity

Haaraccessoires zijn bij ons in huis onmisbaar. Zenner heeft de stralend witte Serenity collectie uitgebracht met mooie winterse bloemen. Deze lijn is speciaal bedoeld voor moeders en dochters om samen te matchen. Erg leuk bedacht want de meeste haarfrutsels voor mijn dochters zou ik zelf nooit dragen, maar deze witte bloemen en glimmers zijn heel gaaf. Bovendien kun je wit bijna overal wel mee combineren. Pareltjes, glimmers, veertjes… Helemaal leuk! De haarband in kroonvorm werd direct ingepikt! Ik vind de stoffen haarband wel een jaren 20 look geven. Chic!

zenner en eyoba

Strijkvrij overhemd van HemdvoorHem

Deze week werd ook de enige man hier in huis niet overgeslagen. Voor hem arriveerde er een strijkvrij overhemd waarin hij op zijn werk hip voor de dag kan komen. We gaan dit nog passen en fotograferen, want het is van een merk dat we nog niet kennen. Leuk is dat! Toegestuurd door webshop HemdvoorHem die bekend staat om de grote collectie strijkvrije overhemden. Psst, met kortingscode “welkomterug” krijg je 10% korting op je bestelling daar.  😉 Er zat een voucher bij het overhemd.

hemdvoorhem

Cava van Philogirl

Onverwachts stond de bezorger van Greetz voor de deur vrijdag. Philogirl stuurde mij een mooie roze fles Cava toe als dankjewel voor mijn bezoek aan het Vitaliteitsevent. Hier komt uiteraard nog een verslag over, was heel interessant.


Nu was dit nog niet eens alles, want ook de mailbox stond niet stil. Alle bedrijven zijn weer op gang, dus er worden weer veel nieuwe events georganiseerd. Ik kreeg verschillende leuke uitnodigingen, allemaal te leuk om nee tegen te zeggen. Zo mag ik met mijn dochters naar een orkest, zit er een tekenfilm première aan te komen, kunnen we een spectaculaire kindertheathershow bijwonen, heb ik me samen met Merel ingeschreven voor een echte persreis naar het buitenland en kunnen we op een dag dat ons dit uitkomt naar een leuk attractiepark in de lente. Ik moet echt weer oppassen dat ik de agenda voor mezelf niet te vol plan…

Nog steeds ben ik verschrikkelijk moe. Dit weekend hebben we niks en wil ik wat vooruit werken, want jullie zien hoe mijn to-do lijst alweer gegroeid is. Er staan nog winacties op de planning voor volgende week én ik ga op persreis naar Groningen! Spannend, vind ik dat maar tegelijk heb ik er heel veel zin in. Best gek ook om doordeweeks een nachtje weg te zijn. Uiteraard was ik te laat met het bestellen van visitekaartjes (had ik maandag al willen doen en ontdekte donderdag dat ik dit nog niet had gedaan), dus hopelijk zijn die er op tijd.

Ik wens jou een heel ontspannen weekend toe, hopelijk hoef je niet teveel? Of staan er juist hele leuke dingen op je programma?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Suze zegt:

  hi je dochter heeft ijzertekort, zie ik aan haar op de foto op de bank 🙂 check ook even haar d en b12

  Gr,

  Suze

  1. Marguerita zegt:

   Echt, dankjewel voor de tip ze ligt nu te slapen maar zal haar morgen even een dropje geven!

   1. Suze zegt:

    Haha hoezo een dropje? :-))

 2. Barbara | Mamameteenblog.nl zegt:

  Hier ook zo veel vermoeidheid. Rust nemen wil hier alleen niet zo lukken, de kinderen hebben cito’s Op school. Die stoelen zijn echt geweldig?, wat een gave kleurtjes! En die surprise-eieren ook! Goed idee voor een kadootje ook, die ik toevallig moet kopen vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.