Gouden eenhoorn voor de kinderkamer!

Goud en eenhoorns. Een magisch recept voor succes, als je punten wilt scoren bij je dochter bij het inrichten van haar slaapkamer. Mijn oudste dochter heeft dit al uitgesproken als haar grote droom. In een eerder artikel gaf ik al heel veel inspiratie voor knuffelige en gouden kinderkamers, en dat vonden jullie geweldig aan de kijkcijfers te zien. Vandaag staan de nieuwe accessoires van Eina Design in de spotlights, en dan in het bijzonder de nieuwe gouden eenhoorn wandhaak!

Ken jij Eina Design? Het merk is bedacht in Israël door Einat allemaal toffe metalen woonaccessoires maakt. Ze begon met mooie wandplankjes voor zichzelf en ging daarna verder met leuke wandhaakjes en kinderkapstokjes voor haar kinderen. De ontwerpen zijn geïnspireerd door papierknipkunst én leuk genoeg om ze ook buiten de kinderkamer toe te passen. In de hal, keuken of badkamer bijvoorbeeld.

eenhoorn wandhaak

Unicorn wandhaak

Bij Dreumes Enzo voeren ze dit toffe merk en deze webwinkel liet mij onlangs weten dat ze nu ook eenhoorn wandhaakjes hebben. Zo gaaf, want deze is er dus ook in het goud! Precies de kleur waar mijn dochter van droomt voor haar nieuwe slaapkamer. En net als haar zusje is ze gek op eenhoorns. Hij is er overigens ook in het wit, lichtroze en de nieuwste Eina kleur ‘plum’ (een prachtige lichtpaars tint). Mooi genoeg qua ontwerp om de kinderjasjes in de gang aan te hangen, maar wij bewaren deze kinderkameraccessoire voor het nieuwe huis. We kregen hem toegestuurd samen met een geweldig matchend gouden wandplankje. Kan ze leuk kettingen, jurkjes of een ochtendjas aanhangen en op het plankje vrolijke accessoires of een ingelijste tekening zetten.

eenhoorn wandhaak

De eenhoorn wandhaken zijn 15 bij 15,5 cm groot en zijn met € 14,95 niet duur. Het matchende wandplankje (ook verkrijgbaar in verschillende kleuren) meet 29 cm en kost  € 19,95.

De voorjaarstrend voor kinderkamers volgens Dreumes Enzo? Dat is een kleurencombinatie van lavendel met wit en/of goud. Ik neig zelf toch naar de traditionelere combi met roze, omdat dit wat haar spulletjes betreft iets makkelijker zal zijn maar vind het wel heel erg gaaf klinken. Heeft één van jullie een kinderkamer ingericht met lichtpaars, goud en wit? Ben heel benieuwd naar fotootjes  😉 .

Overigens kun je hier de volledige collectie van Eina Design vinden. Ze hebben niet alleen eenhoorns, maar ook wolkjes, dino’s, tipi’s, zwanen, hertjes… Oh, en op zoek naar een gaaf (magnetisch) pegbord dat hier leuk bijpast? Dat hebben ze ook, in verschillende kleuren.

Dreumes Enzo verkoopt overigens ook het hippe Eef Lillemor, A Little Lovely Company, Jollein, Sass en Belle en nog veel meer leuke kinderkamermerkjes.

Wat vind jij van Eina Design?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.