25 jaar VTech bloghop: win de V-Kids Muziekspeler

Wisten jullie dat speelgoedmerk VTech alweer 25 jaar bestaat? Wat een tijd he? Toen mijn dochters klein waren hebben we heel wat VTech spullen in huis gehad, want die vrolijke kleurtjes en geluidjes vonden ze geweldig. Van loopkar tot ToetToet auto’s en muzikale speeltjes in de box. Voor kinderen die de peuterleeftijd voorbij zijn, heeft het merk ook interessante producten. Zo waren mijn dochters heerlijk rustig op de achterbank toen we naar Dormio in Maastricht reden, dankzij de V-Kids Muziekspeler.

Vanwege het 25-jarig bestaan heeft VTech deze bloghop bedacht. Je kunt 25 dagen lang op 25 verschillende blogs kans maken op mooie VTech prijzen. Gisteren trapte Linda van Go or No Go de actie af, op deze leuke reviewblog maak je kans op de Kidi Fluff Dalmatier. Vandaag ben ik aan de beurt en mag ik jullie vertellen over onze ervaring met de V-Kids Muziekspeler én een exemplaar verloten. Morgen kun je terecht op de blog van Unicorns & Fairytales waar iets leuks van de Toet Toet auto’s wordt weggegeven. En zo gaat het 25 dagen lang door in dit bloghop feestje! Elke dag een andere blog en andere prijs. Leuk he?

V-Kids Muziekspeler voor kinderen van 3 tot 6

Voor mijn dochters van 5 en 6 jaar zocht ik de V-Kids Muziekspeler uit. Ze houden erg van muziek luisteren en deze cd-speler die ze graag gebruikten, was al binnen een jaar kapot. Het grote voordeel van de V-Kids Muziekspeler is de koptelefoon. Wil je samen luisteren? Dan haal je de koptelefoon eruit en kan iedereen meegenieten. Is mama de kinderliedjes zat? Plug hem er weer in en je hoort er niets meer van. Je kunt het volume zelf regelen en in de koptelefoon zit sowieso een volume beveiliging om gehoorschade te voorkomen.

Onze ervaring met de muziekspeler

De muziek op het apparaatje bestaat uit kinderliedjes. Er zijn verschillende muziekstijlen, liedjes om mee te leren tellen, liedjes om het alfabet te leren en liedjes met danspasjes. Aangezien beide dochters regelmatig meezingen, weet ik dat “B I N G O en Bingo is zijn naahaaam” hier dé grote favoriet is. Ondanks de kinderliedjes vindt ook mijn oudste dochter van 6 het nog leuk, al heb ik het apparaat vooral voor de jongste bedoeld. Een ideaal ding voor entertainment op de achterbank tijdens lange autoritten. Wij gebruiken hem ook op de slaapkamer, als mijn meisje ’s ochtends iets te vroeg wakker wordt en we nog niet willen dat ze beneden televisie gaat kijken, dan mag ze in bed even luisteren. Voor het slapengaan werkt het ook fijn, om de 1-op-1 momentjes van de andere zus niet te verstoren. Tijdens het muziek luisteren is er geen verleiding om stiekem naar de andere slaapkamer te sluipen. Zo hoeft deze mama minder boos te worden tijdens het samen voorlezen of Slaapklets, voorheen kwam er nog wel eens een zus binnenlopen en dat is niet zo leuk tijdens dit moment van exclusieve aandacht. De VTech muziekspeler houdt ze op een rustige manier bezig. Kortom, we zijn er blij mee!

muziekspeler
Lekker in bed muziek luisteren onder je warme dekentje.

Bloghop winactie VTech

Het allerleukste is natuurlijk dat we jou er ook blij mee mogen maken. Ik mag 1 exemplaar van de V-Kids Muziekspeler verloten ter waarde van 18,99 euro. Laat hieronder een leuke reactie achter, dat mag een felicitatie zijn voor het jarige VTech, een leuke VTech herinnering of de naam en leeftijd voor het kindje voor wie jij graag deze muziekspeler zou winnen. Volg je VTech ook op Facebook?

De winnaar is geworden: Francis Boom! Van harte Francis, ik ga je mailen.

V-Kids Muziekspeler
Deze V-Kids Muziekspeler mag ik verloten.

Lees ook:

Gefeliciteerd VTech!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Andy E zegt:

  Ik weet niet of ik nog kan meedoen, maar dit zou mijn zoon geweldig vinden. Hij is dol op muziek en wil heel graag zijn eigen toestel hebben om daarnaar te luisteren. Wat zou dit een geweldig cadeau zijn voor hem.

 2. Esther augustijn zegt:

  Erg leuk voor onze jenthe van 17 maanden en onze gastkindjes! Gefeliciteerd vtech! Super acties hebben jullie!!!

 3. Esther augustijn zegt:

  Erg leuk voor onze jenthe van 17 maanden en onze gastkindjes!

 4. Adriana zegt:

  Ik doe heel graag mee voor onze pleegzoon! Hij is gek op muziek sinds hij bij ons woont, vroeger bestond er geen muziek zegt hij altijd… Maar sinds hij muziek hoorde, is hij niet meer te stoppen! Hij heeft een mondharmonica, keyboard en gitaar en zingt dag en nacht. Laatst vertelde hij me dat hij het zo bijzonder vindt dat Sinterklaas hem ineens kan vinden sinds hij bij ons woont! En hij hoopt dat Sinterklaas hem een muziekmaker geeft.
  Jammer genoeg heb ik de sintcadeautjes al in huis en een muziekmaker (zo noemt hij mijn mp3tje) zit er niet bij… En toen las ik van deze winactie op je facebook, dus ik doe gráág mee!!!

  En nu maar hard duimen!

  Fijn weekend alvast en ga zo door met je blog!!!

 5. Jen zegt:

  Wat is dit toch een leuke feestmaand, VTech jarig, mijn twee meisjes jarig, sinterklaas onderweg, Sintenmaarten en zelfs eerste keer naar de basisschool. Allemaal feestjes die klinken als muziek in mijn oren 🙂 Gefeliciteerd VTech, bedankt voor deze leuke verjaardags actie. Ik doe graag mee voor onze jarige Jetjes, die al feilloos onze muziale dirigenten zijn.. wat zal het leuk zijn als ze een eigen muziek speler hebben!

 6. Jen zegt:

  Wat is dit toch een feestmaand, VTech jarig, mijn twee meisjes jarig, sinterklaas onderweg, Sintenmaarten en zelfs eerste keer naar de basisschool. Allemaal feestjes die klinken als muziek in mijn oren 🙂 Gefeliciteerd VTech, bedankt voor deze leuke verjaardags actie. Ik doe graag mee voor onze jarige Jetjes, die al feilloos onze muziale dirigenten zijn.. wat zal het leuk zijn als ze een eigen muziek speler hebben!

 7. Susanne van der Veen zegt:

  Wij doen graag mee! Muziek is echt ons ding hier in huis!
  Gefeliciteerd VTech!

 8. Lindsey Roosen zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn lieve kleuter Tygo!!!! Hij zou dit super leuk vinden om te hebben!
  Leuk dat vtech van die super leuke dingen heeft!

 9. Jamey zegt:

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Hier zou ik haar echt heel erg blij mee kunnen maken. Naast dat sinterklaas er bijna is is ze ook nog eens over 2 weken jarig! Duimen maar dus!

 10. Nancy van Heck zegt:

  Mijn zoontje van 3 is erg gek op muziek en dit zou echt een leuk cadeau voor hem zijn zodat hij heerlijk naar zijn eigen muziek luisteren.

 11. Sjirap zegt:

  Gefeliciteerd! Ik zou het super vinden dit apparaat te winnen voor mijn dochter Emilie (7), niet alleen om muziek te luisteren, maar ook: luisterboeken! Ideaal voor in de trein, in de auto…

 12. Janine Tuinstra zegt:

  Ik weet niet of het nog kan, maar zou hem graag winnen voor onze zoon van 5.
  Druk op en met school en heeft soms gewoon even een moment nodig om zich terug te trekken. Dit lijkt me ideaal en ook nog eens stoer voor hem!! En lekker dat er een koptelefoon bij zit ?

 13. Goele H zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje. Hij kan erg genieten van muziek, dit zou hij erg fijn vinden om te winnen.

 14. Gea Jager zegt:

  erg leuk voor mijn neefjes ze zijn gek op muziek en dansen

 15. Karin zegt:

  Ik doe graag mee voor onze dochter van 4 jaar. Heeft zij ook haar eigen muziekspeler net als haar zussen 🙂

 16. Sandra zegt:

  Mijn kleindochter heeft n ontwikkelingsachterstand en zal hiermee leuk kunnen zingen

 17. wilmsen anita zegt:

  ik doe mee voor mijn kleindochters, ze zingen en dansen de hele dag

 18. Patricia zegt:

  Gefeliciteerd met jullie 25 jarig bestaan Vtech! ??? Wat hebben jullie in die 25 jaar veel kindjes blij gemaakt! Wij zijn bij ons thuis dol op Vtech! Met 4 kinderen in de leeftijd van 1 tot 6 jaar zijn er meerdere liefhebbers voor dit geweldige kado! We maken heel graag kans!

 19. Daan zegt:

  Heel leuk voor mijn lieve nichtje!

 20. Lucinda zegt:

  WoW proficiat Vtech en leuk
  Dat jij ook mee mag hoppen ?

  2 kindjes hier die regelmatig de heupjes losgooien dus dit zou een geweldig cadeautje zijn voor Jiggy en Joony voor 5-12
  ??????

 21. grietje van der meer zegt:

  wij zijn helaas niet goed in dichten, maar gaan toch een gokje wagen!
  Doe graag mee voor ons dochter Eva die 16 januari alweer 7 jaar word!
  Wat zou dit een geweldig cadeau voor haar zijn aangezien ze gek is op muziek luisteren.
  Hier zou ze uren plezier van hebben.

 22. Elle zegt:

  Wauw, wat leuk zeg, ik zou graag willen winnen voor mijn meisjes

 23. mariska steijl zegt:

  oh helemaal te gek voor mijn dochtertje, elke avond gaan de boxen hard aan en dan wil ze dansen en zingen. Met deze handige v tech hebben onze oren ook een beetje rust 🙂

 24. Tamara zegt:

  HAPPY B-DAY 2 YOU VTECH
  Ik zou graag deze VTECH in mijn klasje willen gebruiken. Onze klas is de dansklas en met dit item kunnen de kinderen rustig muziek luisteren zonder dat juf zich zorgen moet maken omdat het kindvriendelijk is.

 25. Cindy zegt:

  Wauw voor mijn meisje! Wat verrassing voor sinterklaas!

 26. marijke mulder zegt:

  zo gaaf voor de kleinzoon

 27. dorine snoeck zegt:

  Proficiat, doe er nog maar vele jaartjes bij ! dit zou geweldig zijn om te winnen voor mijn kleinzoontje Kjell, hij zou in de hoogste hemel zijn met deze V kids muziekspeler !!

 28. Jan zegt:

  Erg mooie actie in samenwerking met VTech! Ik hoop één van de dagen te mogen winnen en een mooi (schoen)cadeautje te ontvangen!

  1. Marguerita zegt:

   Beste Jan, je hebt met 4 e-mailadressen geprobeerd mee te doen. Dat vind ik niet zo netjes, ik heb je 3 andere reacties verwijderd.

  2. Marguerita zegt:

   Sterker nog je probeert onder 20 mailadressen mee te loten! Wat erg!

 29. veertje zegt:

  zoontje van 5 is dol op muziek zodus waarom niet proberen

 30. de baerdemaeker els zegt:

  Graag zou ik dit winnen voor mijn zoon van 5 jaar, het is geweldig hoe hij Engelse liedjes wil meezingen en er zo zijn eigen versie van maakt…. echt genieten 🙂
  Misschien kan hij zo een verjaardagslied voor Vtech maken 😉 🙂

 31. Sabine zegt:

  Wow, alweer 25 jaar Vtech! Ik wil deze prijs graag winnen. Allebei mijn dochter van 3 en 9 maanden zullen er plezier aan beleven.

 32. Jufstuf zegt:

  De spulletjes van VTech zijn altijd super leuk en leerrijk! Hier thuis zouden ze er heel tevreden mee zijn. Wij duimen alvast!

 33. Stefanie Martin zegt:

  Naast mama van een actief zoontje ga ik overdag aan de slag als kleuteronderwijzeres. Ik geef les aan kinderen met een ernstig mentale beperking die functioneren op een heel basaal niveau, er zijn 4 kindjes aanwezig. Ook deze kinderen hebben net als mijn zoon een erg speciaal plekje in mijn hart. De kinderen uit mijn klasje zijn gek op speelgoed dat geluid maakt en ze vinden het enorm leuk als er figuren op een schermpje tevoorschijn komen. Ze genieten er enorm van als ze liedjes horen. Als ik alles hier bekijk dan denk ik dat deze muziekspeler werkelijk ideaal is. Ik denk dat ik hen hiermee ontzettend zou verrassen. Ik kan er zo van genieten als ik deze kinderen kan laten stralen… Een gratis extra verrassing zou gewoon ontzettend leuk zijn. Duimen dat ik deze win voor de 4 lieverds uit mijn klasje <3

 34. geysenbergs eric zegt:

  voor mijn muzikaal nichtje…………………………

 35. Sandra Benedick Elzinga zegt:

  Gefeliciteerd V-tech! Al jaren ben ik een trouwe fan
  Nu ik kinderen heb zijn ze automatisch ook gek op jullie apparaten 😛

 36. maaike beld zegt:

  Wat een geweldige prijs van een geweldig merk! V-tech, niet kapot te krijgen! Geen wonder dat ze al zo lang bestaan, van harte!

 37. GRYSON WIM zegt:

  In het voorjaar ben ik voor de eerste maal opa geworden van de kleine Fleur. Wat zou het leuk zijn om dit in de zak van de sint te kunnen leggen voor m’n kleine prinses. Voor jullie alvast een hele dikke proficiat met de verjaardag. Een kwarteeuw, dat is niet niks !!

 38. erika panjer zegt:

  happy birthday to Vtech
  al 25 jaar de prachtigste dingen daarom ga ik graag een verjaardagsliedje zingen over een ballon en een taart want dat zijn jullie waard.

 39. erika panjer zegt:

  happy

 40. ROGER BEUN zegt:

  de VTech inpakpieten waren aan het stoeien in het magazijn, gekke pietermannen dat
  het zijn!. Maar toen viel er een ladder pardoes tegen de kast. ‘Pas op!’ schreeuwde een
  oplettende piet, maar het was al te laat. Met een donderend geluid vielen er v tech Gadgets,
  en allerlei andere pakjes van een hoge kast af. Een groot cadeau kwam bovenop het hoofd van de piet terecht. Hij draaide met zijn ogen, wankelde en viel toen languit op de grond. ‘Potverdriedubbeltjes,’
  zei Opperpiet verschrikt. ‘Die zijn alle twee buiten westen, wat moeten we nu doen?
  v tech hulp???

 41. Sonja Hubregtse zegt:

  Ik heb gehoord dat er iemand jarig is,
  Maar in bovenstaand stukje gaat er toch wel wat mis…
  Wie jarig is, krijgt juist kado’s,
  Mooie dingen in een prachtig ingepakte doos.
  Maar de jarige trakteert juist op een heel mooie prijs,
  Je zou denken…ze is niet helemaal wijs 😉
  Uiteraard wil ik je van harte feliciteren,
  En een “jarig liedje” voor je zingen; meerdere keren.
  Maar misschien ben je ook wel erg blij met dit gedicht,
  En tovert dit een lach op je gezicht !
  Hopelijk krijg je lekker veel taart,
  Dat is toch ook wat waard 😉
  Nu ook nog een stukje over de prijs,
  we gaan vaak met de auto op reis.
  Bas vindt het dan heerlijk om muziek te luisteren,
  en met deze muziekspeler hoeven we dan niet te fluisteren.
  Ik vind het daarom een super kado op te winnen,
  zodat de relaxte autoreis voor ons allemaal kan beginnen 😉

 42. Lorier zegt:

  Dit lijkt me echt een super kerstcadeautje voor mijn zoon van 8 en dochter van 6! Voor mijn zoon om zich lekker af te kunnen sluiten en voor mijn dochter om door de kamer te kunnen dansen zonder dat de rest van het gezin de muziek hoort 🙂

 43. sab zegt:

  Er is er een jarig hoera hoera
  dat kun je wel zien dat is Vtech
  Wat hebben ze toch geweldig speelgoed
  dat geeft altijd een glimlach op mijn snoet
  Nog heel veel jaar Vtech Vtech
  Nog heel veel nieuwe dingen erbij
  Dat maakt zeker weten mijn zoontje zo blij

  Nu ga ik duimen, nu ga ik duimen (lang zal ze leven)
  Nu ga ik duimen dat ik win win win
  De muziekspeler
  met deze slagzin
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa
  hieperdepiep hoeraaaaa (25X)

 44. Iris zegt:

  Van harte gefeliciteerd VTech, 25 jaar! Net geen jeugdsentiment voor mij, maar bij ons thuis lijkt het inmiddels net de showroom van VTech, Toettoet en de Vrolijke vriendjes staan fulltime uitgestald om uit te nodigen tot spelen. En heel grappig, onze kleuterzoon speelt het liefst met het Magische speelhuis, terwijl mijn dreumesdochter met de toettoetauto’s door de kamer racet
  Deze muziekspeler zou in de zak gaan met de naam van onze zoon er op

 45. Jennifer Lee zegt:

  Wat een enorm leuke actie! Ik doe heel graag mee voor m’n zoontje! Muziek vind hij helemaal geweldig en zal hier zeker enorm blij mee zijn!

 46. eric meyers zegt:

  Proficiat met jullie 25ste verjaardag ! ? Mijn nichtje emily van 6 jaar zou dit geweldig vinden !

 47. eric meyers zegt:

  Proficiat met jullie verjaardag ! 😉 Mijn nichtje emily van 6 jaar zou dit geweldig vinden !

 48. marijke boulet zegt:

  Proficiat , vtech maakt super leuk speelgoed ! 😉 Ik doe mee voor mijn nichtje stacey van 5 jaar

 49. Een proficiat voor Vtech. Geweldig speelgoed en het blijft echt naar mate het ouder worden ook goed. Het gaat hier van kind naar kind. Mijn middelste dochter had zo een wereldbol met muziek ik kon echt werkelijkwaar alles mee praten en zingen. Nu is deze dame alweer wat ouder en dol op muziek en voor haar doe ik dan ook mee, om het dan weer vervolgens door te geven aan mijn zoontje als hij oud genoeg is..

 50. Sybile zegt:

  Ik doe graag mee voor onze kleine muis. Trotse fan van vtech ?

 51. Inge Stroobandt zegt:

  Hier eentje zot van muziek. Het zou zalig zijn om hem alleen naar zijn eigen muziek te laten luistern.

 52. marij brand zegt:

  super gaaf voor mn dochtertje! Ze is begin januari jarig dus een super leuk kado voor der 🙂

 53. hendrickx zegt:

  Voor de kleinzoon.Hij zal er gek op zijn.

 54. Caroline Van Asbroeck zegt:

  “Wat een kabaal maakt dat ding toch!”… Dat was de reactie die ik kreeg van de grootouders na onze aanschaf van het Vtech treinstation.
  Nochtans werd het één van onze dochters lievelingsspeeltjes. Ze leerde er vlot haar alfabet mee.
  En de grootouders? Die draaiden al snel bij!
  Nu onze dochter wat jaartjes ouder is (7 jaar), lijkt het me leuk om haar opnieuw een Vtech ‘speeltje’ cadeau te doen. Deze muziekspeler is helemaal haar ding.
  Vingers kruisen dus en hopen op een positieve reactie.
  (En daarna benieuwd naar de reactie van de grootouders…)

 55. Henriëtte Rosa zegt:

  onze dochter is autistisch en is dus heel snel afgeleid. Wanneer zijn muziek luistert en wij zitten tv te kijken raakt ze heel onrustig en kan ze niet haar gedachten bij de muziek luisteren. We moeten ook vaak met haar naar het ziekenhuis, in het ziekenhuis word ze ook snel prikkelbaar omdat er zoveel prikkels bij haar binnen komen. Vaak geef ik dan mijn telefoon als we moeten wachten met mijn koptelefoon. Maar ik ben altijd bang dat zij mijn telefoon laat vallen. Deze -Kids Muziekspeler zou dus echt heel welkom zijn en kan onze dochter voortaan veilig en rustig muziek luisteren zonder snel afgeleid te zijn.

 56. Henriëtte Rosa zegt:

  onze dochter is autistisch en is dus heel snel afgeleid. Wanneer zijn muziek luistert en wij zitten tv te kijken raakt ze heel onrustig en kan ze niet haar gedachten bij de muziek luisteren. We moeten ook vaak met haar naar het ziekenhuis, in het ziekenhuis word ze ook snel prikkelbaar omdat er zoveel prikkels bij haar binnen komen. Vaak geef ik dan mijn telefoon als we moeten wachten met mijn koptelefoon. Maar ik ben altijd bang dat zij mijn telefoon laat vallen. Deze -Kids Muziekspeler zou dus echt heel welkom zijn en kan onze dochter voortaan veilig en rustig muziek luisteren zonder snel afgeleid te zijn.

 57. Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Sam, van 8 jaar oud.

 58. Evelyn Hardeman zegt:

  V-tech al 25 jaar vol fun en plezier. De leuke melodietjes en de kleurrijke producten vertroetelen ons dierbaarste bezit. Ze helpen hen groeien, ontwikkelen, prikkelen en uitdekken. Daar klinken we op V-tech dat er nog vele jaartje vol verwondering mag bijkomen !!!

  1. Evelyn Hardeman zegt:

   ik bedoel ontdekken

 59. W Reurings zegt:

  Superleuk van harte Vtech ??? Het speelgoed van VTech is favoriet hier , we maken graag een kans ?

 60. Lyn zegt:

  Gefeliciteerd V-tech!! Liv van 3 zou dit superleuk vinden, dus ik doe graag mee voor haar.

 61. Robin zegt:

  Mijn dochter is dol op muziek dansen en zingen wat een leuke actie!!! Al 25 jaar geweldig speelgoed beter is er niet

 62. Ingrid Raad zegt:

  Wij ouders zijn dol op het sterke merk Vtech en ons meisje dol op muziek. Deze combi maakt dat we dolgraag kans maken op deze fantastische prijs voor onze lieve meis.

 63. Kim zegt:

  Geen idee of het nog nut heeft om mee te doen maar waag toch een gokje. Mijn dochter zou dit helemaal geweldig vinden. Vtech speelgoed doet het zoiezo goed in huis.

 64. Claudia Diependaal zegt:

  Wow wat een gave dingen en zijn we pas op dag 3. Ja jij bent dag 1 als ik het goed begrijp haha. Ik doe heel erg graag mee!

  1. Claudia Diependaal zegt:

   Go V-tech Go V-tech op naar de volgende 25 jaar. Ik doe mee voor onze kleinzoon Yuano hij wordt binnenkort 7.

 65. GerlindeIJ zegt:

  Vtech gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor onze kleuter die de hele dag aan het zingen.
  Dit zal nog meer zing plezier geven

 66. Femke Dekker zegt:

  Leuke prijs voor mijn kids van 6, 4 en bijna 2 … die dol zijn op muziek, dansen en V-tech …. wij doen dus graag mee!

 67. Sabine Tokarek zegt:

  Hieperdepiep!!
  Dit is een ideaal geschenk voor onze muzikale en vooral heel beweeglijke dochter Juliette (3 jaar). Nu verschilt haar muziekvoorkeur een ‘beetje’ van die van grote broer Emiel (10 jaar). Dat zal Emiel blij zijn met een hoofdtelefoon!!!

 68. Nelly zegt:

  Van Harte VTech!!
  De moeder heeft nog gespeeld met de VTech telefoon en nu wil ik mijn kleinkind natuurlijk ook wel verrassen met de VTech muziekspeler.

 69. Rinskje M zegt:

  Mijn kinderen van 2 en 3 gaan dit superleuk vinden! Een succes van V-Tech, waarvan we ook al ander speelgoed hebben. Dit valt altijd in de smaak!

 70. Liesbeth zegt:

  Jaaa!!! Superleuk voor mijn nichtjes! 2,6 en 8 jaar oud

 71. Esther augustijn zegt:

  Wauw dat is leuk voor onze grote muziekfans!!!

 72. SophiaG zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn meiden. Het speelgoed van VTech wordt hier altijd heel goed ontvangen!

 73. Linda zegt:

  Ik maak graag kans voor onze dochter, ze heeft heel lang met de Vtech telefoon gespeeld. Inmiddels is ze die toch echt wel zat, maar in deze prijs zien wij de vervanger. 😉

 74. Mamafivesons zegt:

  Onze 2 jongens van 5 willen deze wel winnen!

 75. Saskia zegt:

  Gefeliciteerd V-tech! Een hele prestatie om al zo lang zulk mooi en leerzaam speelgoed voor kinderen te maken. Mijn dochter geniet erg van haar Kiddiezoom en is een heuse buurt-vlogster geworden. Ik zou mijn zoon heel graag verrassen met de V-kids muziekspeler op zijn verjaardag eerste kerstdag. Fingers crossed!!

 76. Judith zegt:

  Ook hier veel van v-tech in huis toen ik nog een peuter had. Wist niet dat ze ook voor grotere kinderen wat hadden.
  De muziekspeler lijkt me een super leuk cadeau van de sint voor Mick van 5!

 77. Gera zegt:

  Wat leuk wij hebben er eentje in die leeftijdscategorie :). We hebben al veel genoten van smartville en kijken binnenkort of storio zorgt voor een tevreden peuter op de achterbank! Dit product kenden wij nog niet dus we zijn benieuwd!

 78. RianneWeerd zegt:

  wauw! Ik merk dat ik achterloop, wist niet dat VTech deze ook had. Dit zouden onze meiden fantastisch vinden. En ik ook, in plaats van muziek maken op tafels en stoelen of de radio hard aanzetten kan ik een koptelefoon geven en kunnen ze heerlijk hun eigen muziek draaien zonder dat deze moeder dol wordt 😉

 79. Maaike J. Didérique zegt:

  Heel leuk deze VTech muziekspeler! Echt wat voor mijn tweejarige dochter Evi. Ze heeft nu een VTech telefoon en zingt graag de liedjes daarvan mee (ABC-liedje). Zo’n muziekspeler met meer liedjes gaat ze fantastisch vinden!

 80. anja zegt:

  erg leuk ik doe graag mee voor mijn neefjes ze zijn dol op muziek en speelgoed van Vtech

 81. anne van leeuwen zegt:

  Dit zou het ultieme sinterklaascadeautje zijn voor mijn dochter van bijna 4. Ze zingt en danst graag mee op van allerlei vrolijke liedjes!

 82. Femke zegt:

  ??gefeliciteerd Vtech!??
  Ik doe graag mee voor mijn jongste zoon die bijna 3 wordt en gek op kinderliedjes is!

 83. Chantal zegt:

  Wat een super actie en wat is het speelgoed van Vtech altijd een groot succes hier! Ik zou het graag willen winnen voor onze zoon van 3 jaar die dol is op muziek en dansen! Zo heerlijk je nergens voor schamen en helemaal los gaan op muziek! En daarnaast gewoon heerlijk liggen op de bank om even bij te komen en te luisteren naar muziek! Zou een super Kado zijn voor sinterklaas!

 84. Jan zegt:

  Hier maak je toch ieder kind super blij mee !

 85. Kiani Pleune zegt:

  Oh wauw! Onze zoon is nu 3,5j en doet niets liever dan zingen en liedjes luisteren. Dit zou wel een ideaal sint cadeautje zijn voor hem! ❤

  Hiep hiep hoera Vtech!

 86. Xaviera Jamie zegt:

  Dit is pefect voor onze Suus die zo heerlijk op de bank kan liggen luisteren naar muziek of voorleesboeken! Helemaal stoer met je eigen koptelefoon en muziekspeler!

 87. Z. Kumru zegt:

  Super gaaf dit. Ik doe graag mee voor mijn zoon die de dol is op muziek en heel graag zijn eigen muziek ongestoord wilt beluisteren.

 88. Natascha zegt:

  Oh, wat gaaf! Ik zou hem heel graag willen winnen voor de twee meiden. Zij zijn dol op muziek.

 89. Patricia meeusen bosman zegt:

  Van harte gefeliciteerd Vtech! Met 4 kids in de leeftijd van 1 tot 6 jaar hebben wij al heel wat vtech in huis. We zijn dol op jullie speelgoed! Ik hoop deze geweldige prijs te winnen voor mijn dochtertje van 5 ! Ze zou er enorm blij mee zijn!

 90. chris de haas zegt:

  gefeliciteerd 25 jaar! top!
  leuk voor mijn nichtje van 6, die graag muziek luistert en dans

 91. Lynn Mahieu zegt:

  Top idee dat er ook eens een bloghop is op deze manier! hip hip hoera vtech! 😀

 92. Oma Will zegt:

  Al 25 jaar Vtech speelgoed, dat is al lang!
  Mijn kinderen en kleinkinderen hadden en hebben ook dit speelgoed en hadden er veel plezier van.
  Daar wil ik Vtech van harte mee feliciteren.
  Graag doe ik mee voor mijn kleinzoon die hier heel blij mee zou zijn.
  Ik heb geen Facebook meer, maar volg je op bloglovin.

  1. Oma Will zegt:

   Sorry, vergeten te vertellen dat mijn kleinzoon 7 jaar is

 93. Marloes meesters zegt:

  Wow een mooie winactie van Vtech! Dat merk speelgoed is niet weg te denken. Fantastisch uitdagende speeldingen altijd.. ik wil graag kans maken voor m’n dochtertje!

 94. Micky zegt:

  Gefeliciteerd VTech! Wij zijn hier thuis gek op jullie speelgoed. Zou heel graag voor mijn lieve meisje willen winnen.

 95. Caroline Minderhoud zegt:

  Gefeliciteerd Vtech ???????️
  met je verjaardag groetjes uit Zeeland

  ???

  Ruben 3,5 jaar.

 96. Silvia Swart zegt:

  WOW. V-tech van harte! Door de jaren heen een echt begrip voor kids. Nog vele jaren. Ik zou mijn zoontje Randy graag laten glunderen met deze blitse muziek player. Erg indrukwekkend dat de kleintjes ook kunnen genieten van mooie muziek 😉 Mamma is zangeres en Randy wil altijd meedoen.

 97. Cobi zegt:

  Deze zou ik graag winnen voor m’n zoon ! Hij zal dat geweldig vinden

 98. l tromp zegt:

  gefeliciflapstaart! zoveel jaren kinderplezier met jullie geweldig leuke speelgoed! hopen dat er nog vele jaren bij mogen komen Thomas en Anne carlijn spelen hier met heel veel plezier mee!

 99. Fatima zegt:

  Van harte gefeliciteerd VTech! Ik doe graag mee voor mijn 3 kids die kunnen gezellig samen mee spelen.

 100. Mieke zegt:

  Leuk voor mijn kleinkinderen

 101. Jans zegt:

  Superleuk voor mijn zingende dochter Sofie van 3!

 102. melissa zegt:

  Leuk voor onze jarno van 4, die is gek op muziek en dansen en weet vaak sneller als ik hoe zoiets werkt 🙂 we zijn zoieso ook v-tech fan hier; die hebben altijd zulk leuk en educatief speelgoed!

 103. Thomas Geurts zegt:

  Van harte gefeliciteerd V-Tech! En nog vele Jaren! De Babywalker is al Jaren een vast onderdeel van onze huiskamer. Eerst van de oudste en nu voor de kleine. En de oudere nichtjes die op bezoek komen spelen er stiekem ook nog graag mee :-). Ik zou graag winnen voor onze Lynn van 2,5. Ze is gek van muziek en dansen en dit zou een fantastisch kado zijn!!!

 104. Caroline zegt:

  Wat leuk. We hadden het van de week nog over de eerste Vtech telefoon van onze (ondertussen studerende) dochter en de telefoongeluidjes die we steeds uit de slaapkamer hoorden als ze wakker was. Alweer zo’n 17 jaar geleden. Deze upgrade zou ik daarom graag winnen en een achterneefje blij mee maken.

 105. Lisa zegt:

  Zou leuk zijn om te winnen!

 106. Kris zegt:

  Mijn zoontje Lukas is zot van muziek. We hebben nog een oudere versie van Vtech waarmee hij zijn cd’tjes afspeelt. Je ziet hem genieten als hij in de zetel zit met zijn hoofdtelefoon op. Wat zou ik hem hier een plezier mee doen!

 107. Lydia de Keijzer zegt:

  Goh, 25 jaar alweer.. gefeliciteerd Vtech! En wat een leuke actie, zo ontdek ik allerlei leuk blogs, helemaal top! Ik doe graag mee voor mijn meisje van 4, Abby.

 108. Elke zegt:

  Mijn dochtertje Louise is gek van muziek en dansen en wordt 2 in maart. Ze zou de muziekspeler SUPER vinden,dus wij duimen!!!

 109. Melissa zegt:

  Muziek is voor mij altijd heel belangrijk geweest, het heeft mij doorheen veel moeilijke periodes geholpen. vooral mijn discman en walkman waren toen heel belangrijk.
  ik hoop dat mijn kindjes van 15m en 4j deze helende kracht ook leren kennen.
  de muziekspeler winnen zou alvast een goed begin zijn.

  dikke proficiat Vtech! doe zo voort

 110. Kim Coremans zegt:

  V-tech, 125 worden is bijzonder! Vooral als het gaat om iemand zoals jij; die uit elk voorgaand jaar ook al het állerbeste heeft gehaald.
  Een leuk cadeau als een muziekspeler klinkt dan ook als muziek in de oren van mijn kinderen! Graag willen wij meedingen naar dit mooie cadeau.

 111. Annabel de Ruiter zegt:

  Van harte gefeliciteerd Vtech! Van baby af aan al mooi, leuk en leerzaam speelgoed van jullie in huis. De bal was voor onze toen nog dreumes favoriet, daarna de picknickmand (vormenstoof) en de theepot die geluid maakt! Liselotte is nu bijna 4. Dol op muziek luisteren, meezingen en dansen. Dit lijkt me echt iets voor haar!

 112. Heeel leuk! Sidney is gek op muziek luisteren en zingen! Dit zou een leuk decembercadeau voor hem zijn!

 113. Sophie zegt:

  Wauw zo een leuke actie van vtech! Proficiat! Dit is het ideale cadeau voor onze jarige jongste zoon die er 3 wordt in december en hevig vtech en muziekfan is!

 114. Vanessa cuypers zegt:

  Dit zou geweldig zijn voor de grote zus. Het is hier altijd ruzie voor de I pad. Dan kan grote zus zich hier mee bezig houden 🙂 Hiep Hiep hoera vtech!!!

 115. Stephanie zegt:

  Wat zijn we blij met deze mooie actie van Vtech. Mijn zoon Vince van 4 zou dit zooo leuk vinden.

 116. Lisette Kleiweg zegt:

  Wat leuk, ik doe graag mee voor Noah want dan kan hij naar zijn eigen muziek luisteren (en ik ook!)

 117. Nina Mol zegt:

  Vtech van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig jubileum! Wat fijn dat ik dit merk nog kan meemaken : niet voor mijn eigen kinderen maar mijn kleinkinderen. Daarom doe ik mee voor kleinzoon Jordan!

 118. Jannemiek Hanszens zegt:

  Happy birthday V-tech, al 6 jaar ben ik groot liefhebber van jullie producten omdat jullie al voor heel uurtjes vermaak voor mijn meiden hebben gezorgd. Hulde!! En wat fantastische dat jullie je fans in het zonnetje gaan zetten door cadeautjes uit te delen. Voor deze muziekspeler doe ik mee voor mijn 4-jarige dochter Lotte die dol is op muziek maar ik niet altijd met haar muziekkeuze. Wat is deze speler dan handig. Lekker silence-disco in de woonkamer?

 119. Lien zegt:

  Jim houdt van Vtech speelgoed omwille van de muziekjes. Hij is dol op muziek al van sinds hij baby was. Hij zingt en danst erop los. Dit zou dus zeker een leuke extra zijn voor z’n 3e verjaardag binnenkort!

 120. Xenia zegt:

  Ik doe graag mee met deze winactie!
  Mijn jongens (8,4,1) zijn alle drie gek op muziek en we zingen en dansen wat af. Ze gaan hier zeker heel veel plezier aan beleven

 121. Lisa zegt:

  Oh nog een toevoeging: Gefeliciteerd Vtech, mijn zoontje Lieuwe van 3 speelt op de opvang heel erg graag met de toetoet auto’s en bij een vriendje ook.

 122. Lisa zegt:

  Ooh ik zou dit super graag willen winnen voor mijn zoon. Hij is gek van muziek en zingen en dit zou hem helemaal gelukkig maken.

 123. Jessica de Wit zegt:

  Als eerste natuurlijk Vtech van harte gefeliciteerd. Vtech is en blijft super leuk speelgoed voor ieder kind.

  Mijn dochter wordt 11 december 6 jaar en ze luistert heel graag naar muziek het liefst via de tv maar met een muziekspeler en hoofdtelefoon vinden wij iets prettiger?

 124. Marjo zegt:

  Wauw dit lijkt mij ideaal voor op vakantie. De meiden zijn dol op muziek. Dus dit is een gaaf cadeau!

 125. Nicole - Cookies & CarrotSticks zegt:

  Oh, wat een leuk ding. Onze jongens hebben tegenwoordig een gewone MP3-speler (ze zijn 7 en bijna 9), maar dit was wel ideaal geweest toen ze nog een stuk kleiner waren. Wat leuk van VTech ook om hun 25-jarig bestaan met zo’n bloghop te vieren!

 126. Tamara zegt:

  Loïs is 5 en dol op muziek, ik doe heel graag voor haar mee!

 127. Corinne de Graaf zegt:

  Gefeliciteerd met het jubileum VTech.Ik doe graag mee voor mijn zoontje

 128. Marian B zegt:

  Van harte gefeliciteerd Vtech! Op naar de volgende 25 jaar! Er is hier in huis genoeg van Vtech te vinden, mijn zoontje begint er nu wat te oud voor te worden, maar de Toet Toet serie vond hij geweldig, mijn dochtertje neemt het nu over met de Zoef Zoef serie. Mijn zoontje is gek op muziek, de V-Kids Muziekspeler zou een mooi cadeau zijn!

 129. Natasja zegt:

  Gefeliciteerd VTech!
  25 jaar al… denk dat er inmiddels geen huishouden met kinderen meer is waar niet een speelgoedje van VTech is. Jullie horen bij opgroeiende kinderen. Heerlijk.
  Ik maak dan ook zeker graag kans voor die 3 spruitjes van mij. Leuk!

 130. Evi Huys zegt:

  Wauw wat leuk, dit kende ik nog niet van VTech! Ik maak heel graag kans voor mijn zoontje van 4, hij is dol op muziek.

 131. Nicole zegt:

  Wat een feest! En fijn meis dat de dames hem zo leuk vinden.. Hier is ook een dansend en zingend meisje in huis dus ik denk dat hij in goede aarde zal vallen!

 132. Dagmar zegt:

  Wow leuk! Net te oud om opgegroeid te zijn met Vtech, maar zeker te leuk voor de kinderen! Gefeliciteerd Vtech. Ik zou de muziekspeler graag winnen voor onze oudste zoon Bram die wordt 18 december 6 jaar en verdiend wel een tof verjaardagscadeau.

 133. A. zegt:

  ???? wij doen mee voor dit leuke idee ?

 134. Vivian zegt:

  Vtech 25 jaar! Jippie!!
  We hebben Vtech als heel duurzaam en topkwaliteit meegemaakt.
  Mijn meiden zouden de muziekspeler vast geweldig vinden!

 135. Femke zegt:

  Gefeliciteerd!! Ons huis stelt niks voor zonder Vtech Haha. Ik zou deze graag winnen voor mijn lieve Tijme van 3 jaar!

 136. Hartelijk gefeliciteerd 😀 Ik doe graag mee voor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn 😀

 137. Femke zegt:

  Oooh deze zou ik zoooo graag winnen voor Mn zoontje!

 138. Van harte gefeliciteerd Vtech! Ik doe graag mee aan deze winactie voor mijn neefje.

 139. Moniek zegt:

  Ik doe mee voor mijn dochter van 7
  Goed bezig V-Tech, alweer 25 jaar!!!

 140. Marjanne van den Blink zegt:

  Gefeliciteerd met dit prachtige jubileum. Kan me nog zó goed het computertje met de diskettes herinneren wat we 25 jaar geleden aan ons dochtertje voor haar verjaardag hebben gegeven ….. en wat een ontwikkeling in de afgelopen 25 jaar ….. het speelgoed is steeds mooier en mooier geworden! Petje af!

 141. I. Oudshoorn zegt:

  V-Tech 25 jaar!
  Hopelijk zijn jullie met ontwerpen nog lang niet klaar!
  Hier wordt namelijk enorm van jullie speelgoed genoten
  Ik denk dat de Sint dit jaar komt met meerdere boten
  Om alle kindjes van gave V-Tech speeltjes te voorzien
  Als wij geluk hebben komt hij die leuke muziekspeler brengen misschien
  Want voor al die lange ritjes naar familie in het friese land
  heeft onze dochter dan haar muziekjes bij de hand!

 142. Marijke zegt:

  Ik doe heel graag mee voor onze dochter Ylva! die zaterdag 3 word? ze is helemaal fan van K3 dus hoe Stoer is deze muziek speler voor haar?

 143. Silvy zegt:

  Gelukkige Verjaardag! Wat een leuke actie!
  Hier huppelen ze ’s morgens ( te vroeg ) ook van de ene kamer naar de andere… Ze zijn met drie, dus mama en papa zijn soms wel eens humeurig 🙂 Zou een super oplossing zijn! Want de oudste twee lezen een boek, maar de kleinste sloeber van 3 jaar kan nog niet lezen… Dus een stil muziekje zou wonderen doen… 🙂

 144. Inge zegt:

  Echt een superleuke actie, dat bloghoppen!
  Zeker omdat het dan ook nog eens is op blogs die ik regelmatig & graag lees. echt top!
  Ik wil graag een kansje maken op deze muziekspeler. Zou heel erg handig zijn als ik het geheugen van mijn mobieltje voor iets anders zou kunnen gebruiken als de ghostrockers, K3 en princessia 😀
  Op dit moment is mijn smartphone de muziekspeler van dienst, vooral in de wagen!

 145. Sésiel Masselink zegt:

  Hier een mannetje die gek is op muziek maken en luisteren. Van kinderliedjes tot aan “grote mensen” muziek. Het liefst de hele dag door, en af en toe vinden mama en papa het wel mooi geweest. Dus de vtech muziekspeler MET hoofdtelefoon zou hier ideaal zijn.
  Gefeliciteerd Vtech! Op naar de volgende 25! Met hopelijk voor ons nog meer mooi speelgoed!

 146. michael noo zegt:

  Super leuk voor mijn nichtje kim van 3 en half als cadeau met sinterklaas! Ze is helemaal gek op muziek en dansen!

 147. Cindy zegt:

  Muziek is ons meisje haar lust en haar leven

  Met deze grandioos gave actie van #vtech en marstyle .
  Zou mijn meisje uit haar dak gaan als mama gekozen mag worden

 148. Nelianne zegt:

  Gefeliciteerd Vtech! Superleuke actie. Met 3 kindjes in die leeftijd komt het altijd goed terecht!! En nu duimen?

 149. Cindy Pater zegt:

  Happy Birthday to VTech, Happy Birthday to VTech, Happy Birthday dear VTech, Happy Birthday to You! Op naar de volgende 25 kindvriendelijke speelgoed verwenjaren. Speel graag mee voor mijn meisje Miryana van 5, die is gek op koptelefoons met muziek 😀

 150. Kristel Gubbels-Daemen zegt:

  Hiep piep hoera proficiat v-tech. Wat super leuk een muziekspeler voor onze dochter Noor die heel graag muziek luistert. Ze luistert nu ook heel graag naar luisterboeken alleen op onze radio. Dus ideaal dat deze een koptelefoon heeft en ze dan alleen kan luisteren. Super fijn dat deze een volumeknop heeft en het volume beschermd tegen oorschade.

 151. Jessica zegt:

  Wat een leuke blog!
  Gefeliciteerd vtech??

 152. Nency zegt:

  Ten eerste van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Volgens mij zullen er nog meer volgen want Vtech heeft geweldig mooi en goed speelgoed. Dit is leuk voor de 7 jarige Lisa.

 153. Wendy Van De Reyd zegt:

  Wauw hoe cool is dat zeg,mijn.dochterje is dol op muziek ze volgt ook sinds dit jaar “hiphop”en dat gaat mega goed ,zou dus leuke verrassing zijn voor haar , en ze is bijna jarig ,16/12 is haar bday, alvast een happy bdayvoor vtech en ga zeker nog heel veel jaren door hahaha we love vtech ???

 154. Monique Weber zegt:

  Vtech van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig jubileum. Ik doe graag mee voor de kleine meid van mijn nichtje die is dol op muziek en wordt 3 jaar en heeft net als haar oudere zus veel plezier van diverse Vtecht spullen

 155. Esmeralda Groenland zegt:

  Hier groot fan van VTech. Mijn dochter is ook gek op muziek, dus dit lijkt me echt heel leuk voor haar.

 156. Thea Oosterveen zegt:

  Gefeliciteerd V-Tech! En bedankt voor alle geweldig leuke innovatieve producten voor de kids!

 157. Brigitta zegt:

  Van harte gefeliciteerd Vtech! Vtech heeft erg leuk en vooral ook educatief speelgoed waarbij spelen en leren goed worden gecombineerd. De kwaliteit is ook duurzaam, dat is in ons huishouden met meerdere kleintjes een pré dus ik doe heel graag mee!

 158. Anne zegt:

  haha wij hebben de gekste herinneringen door het fototoestel van Vtech. Het blijft alleen jammer dat het geen afdrukkwaliteit is. De jongste zou erg kunnen genieten en veel plezier beleven aan deze muziekspeler totdat hij met het fototoestel aan de slag mag.

 159. Monica zegt:

  Hier ook een groot fan van V-tech. Voor elke leeftijd wat te vinden. Mijn zoon van 3 zou dit geweldig vinden, hij is gek op zingen en dansen. En als hij erop uitgekeken is kan hij door naar zijn zusje van nu 2 weken oud. Want V-tech staat voor jarenlang plezier.

 160. Anna zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje Félina van 6

  Ze is volgende week jarig ??

  Facebook: An Na

 161. Ilse Brinkhuis zegt:

  Superleuk! Maak graag kans voor mijn kleindochtertje Lilly.

 162. Liline Erdmann-van Steenbeek zegt:

  Wat een leuke actie! Wij zijn dol op Vtech hier in huis 🙂 Mijn muziekfreakje is de laatste weken contiue aan het zingeb, ze zou dit fantastisch vinden. En voor ons wel fijn om de muziek af en toe niet te hoeven horen 😉

 163. Marian zegt:

  Van harte gefeliciteerd VTech, jullie maken geweldig speelgoed!
  Ik doe graag mee voor Tom van 3. Hij praat niet zo goed en liedjes luisteren helpt hem!

 164. Melanie Niewenhuijse zegt:

  Wauw! Wat een super leuke actie van V-tech…wie jarig is trakteert. Van harte gefeliciteerd en op naar de 100 jaar!

  Onze dochter is 20 november jarig…ze wordt dan 2 maar ze geniet al vol op van muziek en danst graag op haar favoriete nummertjes.

  Wat zou het super leuk zijn om haar dit als kadootje te kunnen geven…van we jarige voor een jarige!

  Fingers crossed ??

 165. Marieke Flikweert zegt:

  Oh wat een leuk cadeau voor mijn kinderen van 4 en 2!

 166. Emmylou Zevenbergen - van wijk zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Luca van (bijna) 3 jaar. Hij is een echte muziek liefhebber. Hij luistert het liefste de hele dag muziek en daar staat hij dan op te dansen met zijn gitaar erbij. 14 november is hij jarig dus dat zou een super leuk cadeau zijn voor hem.

 167. Petra de Mooij zegt:

  Hiep hiep hoera v-tech 25 jaar???? Wij zijn enorm fan van v-tech. Altijd leuk en tegelijktijd leerzaam speelgoed. ..
  Ik doe dan ook heel graag mee voor Lotus van ruim 3,5 jaar. Die zou dut te gek vinden. Ze is de jongste van het stel. En ziet mobieltjes en tablets voorbij komen. Hoe leuk zou het zijn als ze er zo ook een beetje bijhoort ?

 168. Réwana zegt:

  Oh leuk, dit gaat mijn zoontje Lévi geweldig vinden, en Vtech heeft altijd leuk en degelijk materiaal;)

 169. Nancy glasz zegt:

  Ik doe graag mee met de winactie ? dit keer niet voor me eigen kinderen maar voor de tienermoeders die ik voorzie van ergonomische dragers lijkt me super dit als verrassing erbij te doen ?

 170. Tessa zegt:

  Joehoe zonder muziek geen feestje. Gefeliciteerd v-tech. ??

 171. Michaela zegt:

  Ik zou heel graag de speler winnen voor mijn zoontje. Binnenkort beval ik van mijn tweede kindje en wat extra speelgoed wat hem interesseerd kan mij en hem helpen daar een extra mooie tijd van te maken!
  Gefeliciteerd vtech! ???

 172. Dorien zegt:

  Wat LEUK! Ik doe graag mee voor mijn dochter en zoon (8 en 6 jaar zijn ze). Allebei dol op muziek. De jongste zit ook op koor. Zingen, springen, ze kunnen er zo van genieten. Wat een leuke prijs heeft deze VTech Muziekspeler! Ik ga hem nog even onthouden voor de decembermaand. Maar winnen zou natuurlijk hélemaal tof zijn ;-)!

 173. Dionne van der Kooij zegt:

  Gefeliciteerd Vtech! Deze is zo leuk, onze jongste zoon danst op elk melodietje die hij hoort, dit zou dus helemaal top zijn voor hem en weet zeker dat hij hiermee echt heel blij zou zijn!

 174. Rafaella zegt:

  Hoera, Vtech 25 jaar! Gefeliciteerd ?

  Ik wil heel graag kansmaken op de Vtech muziekspeler. M’n dochter is dol op muziek en deze prachtige muziekspeler zou ideaal zijn voor in de auto of op momenten dat ze even tot rust wil komen na een drukke dag.

 175. AnnaB zegt:

  dit lijkt mij erg leuk voor mijn zoontje, we hebben al veel V-Tech autootjes en die zijn erg leuk. Benieuwd naar deze muziek speler

 176. Marian Zw zegt:

  Ik denk dat mijn vijfjarige zoon dit ook echt super leuk zal vinden. Lekker even in een hoekje relaxen met zn eigen muziek speler.

 177. elisabeth maria martina zegt:

  dit is een topkado voor mijn kleindochter die het liefst de hele dag zingt en danst

 178. Wendy den otter zegt:

  Super leuk v-tech van harte gefeliciteerd ,
  Ik doe graag mee voor mijn dochter Jinte-Esmee , wat een super mooi sinterklaascadeau zou zijn !

 179. Lesley zegt:

  Leuk! Doe graag mee voor mijn zoon dochter en dochter, gaan ze alledrie leuk vinden! Leeftijd 2-5

 180. Marange Krouwel zegt:

  Jaaaa happy birthday vtecht! Dat jullie nog 100x 25 mogen worden! Vanaf de geboorte van mijn dochter 8 jaar gepeden is vtech een “huismerk” geworden hier in huis. Ik vind dat ze super kidproof zijn…breken niet en blijven jaaaaaaren lang leuk. Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij is net 5! Wat zou hij dit geweldig vinden. Fingers crossed

 181. Linda zegt:

  Mijn dochter is gek op muziek en kan niet stil zitten zodra ze muziek hoort dr hele lichaam danst mee op muziek. Daarom doe ik ook graag voor haar mee.

 182. Francis zegt:

  Vtech van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig jubileum. Ik dacht werkelijk dat het veel langer was. Het Vtech speelgoed is niet weg te denken en hoort bij Nederland en in de speelgoedwinkels. Op naar nog minimaal 25 jaar erbij.

  Ik wil heel graag kans maken V-music speler voor onze jongste dochter van 2. Ze is gek op muziek (vooral K3) en zingt ook al heel wat mee. Onze oudste dochter van 7 zal hier stiekem ook heel blij mee zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.