Mama Bloggersdag bloghop met 65 winacties!

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er (weer) bent. Vandaag is een speciale dag want vorig jaar introduceerden we de allereerste mamabloggersdag op 9 september. Dit jaar herhalen we deze leuke bloghop en zijn we met maar liefst 65  😮  deelnemende blogs. Veel he? En iedereen heeft ook nu weer een leuke winactie geregeld, dus ga er dit weekend lekker voor zitten en hopelijk ontdek je voor jou onbekende blogpareltjes en waag een kansje.

plusplus bouwen
Lekker bouwen met de PlusPus.

Geen idee wat een bloghop is? Dit is een soort ketting waarbij je steeds van blog naar blog hopt, totdat je uiteindelijk de ketting rond bent en weer eindigt bij je startpunt. Ik heb er vorig jaar wel een paar dagen over gedaan om alle blogs te bezoeken. Het doel van deze bloghop is dat je leuke nieuwe blogs ontdekt die je kunt gaan volgen ter ‘lering ende vermaeck’ zoals ze dat noemen. Gewoon omdat het leuk is dus, haha.

Wie is Marstyle?

Ik hoop dat je op mijn homepage al een beetje hebt rondgekeken om te zien wat voor artikelen ik plaats? Ik ben Marguerita, een meisjesmama van 38 uit het Nederlandse dorp Bodegraven (in het Groene Hart). Mijn dochters zijn mijn grote trots, de oudste is 6 jaar en zit in groep 4 en de jongste is net 5 geworden en zit in groep 2. Dagelijks kun je een nieuw artikel verwachten op Marstyle.nl, dat zijn veelal reviews van ‘verwennerij voor mama en kids’ en op zaterdag (vanwege de bloghop komt ie morgen) mijn weekoverzicht met alle belevenissen van die week. Ik maak nogal wat mee als blogger, dus deze rubriek wordt altijd veel gelezen! Marstyle is sinds mei 2017 mijn werk geworden en vorig weekend organiseerde ik voor het eerst (samen met 2 andere mamabloggers) een event: Blogger by Nature.

blogger by nature
Mijn nieuwe Rehab sneakers inlopen tijdens het Blogger by Nature event.

Korte stukjes zijn niet zo mijn ding. Ik wil graag écht iets nuttigs melden aan mijn lezers en ze op ideeën brengen. Je kunt het breedsprakig noemen, maar als ik lekker op dreef ben tik ik graag een eind weg. Fotograferen vind ik ook leuk, al ben ik er niet altijd even goed in. Je vindt in mijn reviews en ervaringsverhalen vaak veel foto’s.

Top 5 veelgelezen artikelen op Marstyle

Speciaal voor deze bloghop ben ik even de statistieken ingedoken. Wat zijn mijn 5 meest gelezen artikelen? Het resultaat bleek de veelzijdigheid van mijn blog goed weer te geven:

 1. Detox met Tastea thee
 2. Verdronken jongetje van 5  😥
 3. Trendrapport herfst/wintercollecties kinderkleding 2017/2018
 4. Unboxing de gratis ‘Mijn Schoolbox’
 5. Review van de Action Douchekop

Zo weten jullie een beetje wat je hier kunt verwachten, ik hoop natuurlijk dat je me wilt gaan volgen op Facebook of via Bloglovin en Instagram. Zie de volgbuttons in mijn ‘sidebar’  ➡  ➡ ➡

Dankjewel Exploring Life!

Mijn voorganger in deze bloghop is Jessica van het Belgische blog Exploring Life. Waarschijnlijk heeft ze een superleuke introductie van mijn blog geschreven en daar wil ik haar bij deze graag voor bedanken! Zelf kende ik haar blog nog niet zo goed, dus ik heb heerlijk even rondgesnuffeld. Wat heeft ze een mooie vormgeving he? Jessica, als je dit leest: van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Leuk dat je een 2e kindje gaat krijgen, ik hoop dat alles voorspoedig verloopt nu en straks als de baby er is. Ik schrok een beetje van je artikel dat niemand een zwangere vrouw die op de grond lag kwam helpen! Wat erg! En inderdaad harstikke eng met je peuter die zomaar weg had kunnen lopen. Je bent niet de enige ook, Miriam van MeervanMir met haar dikke buik viel ook neer op straat zonder dat iemand een poot uitstak. Ik ben zelf misschien soms té assertief, maar dat betekent wel dat ik altijd ingrijp. Ook als mensen daar niet op zitten te wachten 😳 . Lieve lezers, voor je straks doorhopt: lees dat stuk maar even. Ik hoop dat jullie wel zouden helpen?

Straks door naar Waar liefde woont

Nadat je bent uitgelezen op Marstyle, kun je door naar de blog van Vivianne getiteld Waar liefde woont. Een roze kleurenschema op haar blog <3 love it! Bij mij thuis is het niet altijd even happy dus ik heb jaloers zitten lezen dat ze gelukkig getrouwd is, 3 kinderen heeft en veel liefde uit haar geloof haalt. Foto’s van haarzelf en haar kinderen ontbreken, maar ze bespreekt wel de dingen die ik zelf ook leuk vindt: speelgoed, uitstapjes en dat soort dingen. Ook bij haar lopen dingen echter weleens anders dan gepland, zoals de kerstdagen bijvoorbeeld… Sneu is dat altijd voor de kindjes.

Winactie: Boss Baby

Een bloghop is altijd een leuk feestje en daar hoort een winactie bij. Je kunt in de gehele hop kans maken op 65 prijzen, dat heeft initiatiefneemster Yvonne van Kidzblogger weer goed voor elkaar zoveel deelnemende blogs! Ik mag de dvd verloten van de Boss Baby! Deze film is sinds 6 september op dvd verkrijgbaar en je leest hier welk spektakel ze van deze release hebben gemaakt.

Hoe vonden wij deze film?

Zelf heb ik deze film inmiddels ook bekeken met mijn gezin. Mijn man liet de meisjes al weken genieten van de voorfilmpjes op youtube, maar nu weten we hoe hij afloopt. Het is een ontzettend grappige film waar mijn dochters en wijzelf van genoten hebben. Er staat een leeftijdsadvies op van 6+ maar ook mijn dochter van 5 vond hem leuk. De extra’s op de dvd zijn overigens wel in het Engels.

Wil jij kans maken op de grappige Boss Baby dvd? Laat hieronder een reactie achter, op welk blog ben jij aan deze hop begonnen?

De winnaar is door Naamloten getrokken: Linda Raaijmakers! Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen voor de afhandeling. Veel kijkplezier gewenst :-). 

Heb je meegedaan? Of is het niks voor jou deze dvd? Dan hop je nu lekker door naar Waar Liefde Woont. Geniet van deze bloghop!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Laura RG zegt:

  Leuk artikel ik wil me zeker abonneren op jouw blogs!

 2. Suzanne Schiffers zegt:

  Dat zou echt helemaal geweldig zijn 🙂

 3. Nelly zegt:

  op die van jou.

 4. Kimberly Kooy zegt:

  Ik ben op jouw blog begonnen! Tussen de stress door even wat blogs langshoppen, hartstikke leuk en vermakelijk!
  Ik zou graag winnen voor mijn nichtjes.

 5. Ayla zegt:

  Op jouw blog! Ik zag je blog voorbij komen en het leek me erg interessant om eens te lezen wat een bloghop nou inhoudt. Vroeger ging ik nog wel eens naar een pubcrawl, van de ene kroeg naar de andere kroeg hoppen… Na 3 kids heb ik dit ingeruild voor hoppen van de ene blog naar de andere. Leuke manier om zo nieuwe favorieten toe te kunnen voegen aan het lijstje.

 6. Ik doe ook graag mee en ik ben begonnen bij Unicorns & Fairytales.

 7. Exploring Life
  De Blog hop lijkt me leuk, had er niet zo lang ook eentje gevolgd, deze is net iets langer, ik ga zodadelijk verder met hoppen 🙂

 8. Ipie Oudshoorn zegt:

  Wat super leuk weer, deze bloghop! Ik ben begonnen bij de blog van mamaminke en ben inmiddels al flink aan het hoppen geweest. Heerlijk met dit weer! Leuke bijkomstigheid is dat je ook nog eens veel leuke dingen kunt winnen. Omdat de film The Boss Baby mij erg leuk lijkt, maak ik graag kans.

 9. leylafashion zegt:

  veel plezier met de hop!

 10. marion poeste zegt:

  Die film lijkt me echt heel erg leuk. Helemaal geweldig voor mijn man om als toekomstig papa alvast kennis te maken haha met de wereld waarin de baby van alles bepaald… 🙂 ik ben begonnen op de blog van mama met passie; hihi heb het tot nu toe allemaal bijgehouden want vind het heerlijk om te hoppen, dit is bloghop nummer #42 …groetjes Marion

 11. erika panjer zegt:

  ben bij kidzblogger begonnen en vindt het zo leuk daze bloghop.
  deze dvd zouden we hier ook graag kijken dus ik doe mee

 12. Goele H zegt:

  Ik kwam net op jouw blog terecht, had de ketting niet helemaal goed gevolgd precies, oeps. Maar vanaf hier hop ik verder! Ik doe graag mee.

 13. Evi Huys zegt:

  Ik ben begonnen bij Moonoloog. Leuke hop!

  Lijkt me een grappige film, ik doe graag mee.

 14. Andy E zegt:

  Ik doe heel graag mee, lijkt me een leuke film.
  Ik ben begonnen bij mamasliefste, dus al wel even onderweg en nog wel even te gaan!

 15. Wilma van 't Hof zegt:

  Ik ben begonnen bij Thuisleven. De blog van Linda en Miranda.
  En door telkens verder te “hoppen” ben k vandaag hier terecht gekomen.
  Even wat gelezen en voordat ik verder ga met dat hoppen, wil ik toch even laten weten dat ook ik graag kans maak op deze leuke DVD.

 16. Dieneke zegt:

  Ik doe graag mee aan de winactie voor de dvd!! Hier allemaal fan van dat soort films en deze nog niet gezien!! Ben nu met jou blog begonnen… grappig zo’n ketting

 17. Dieneke zegt:

  Ik doe graag mee aan de winactie voor de dvd!! Hier allemaal fan van dat soort films en deze nog niet gezien!!

 18. Jessica zegt:

  Ik ben begonnen bij mamma klets. Leuk om zo op jou blog te komen.

 19. Jolanda zegt:

  Leuk hoor. Ik doe heel graag mee! Mijn dochter zal deze film erg leuk vinden. Ik ben beginnen bij mamasliefste!

 20. Sharon de Ridder zegt:

  Leuk zeg, die hop! Ik ben begonnen bij Coole Ouders 🙂 Ik lees jou al vaker, leuk om ook hier langs te hoppen! Mijn dochters hebben Boss Baby in de bioscoop gezien en lachen er samen nog steeds om. Ik wil ook mee lachen en doe daarom graag ook mee aan de actie!

 21. melissa zegt:

  heel leuk haha, deze zal mijn dochter heel leuk vinden, de trailer vond ze iig echt geweldig. Ik ben begonnen bij Kidzblogger. liefs melissa

 22. Monique GB zegt:

  Leuke film lijkt me, zou hem graag willen zien met mijn kinderen.
  Ik ben begonnen bij Meer van Mir 🙂

 23. Marcia Kan zegt:

  Leuk hoor, weer een BlogHop! Ik ben gestart bij Mama’s Liefste en inmiddels al een aantal Blogs verder;) Deze dvd zal vast in de smaak vallen bij onze meiden!

 24. Chantal zegt:

  Ik doe graag mee

 25. marjolijn yara zegt:

  jaaaaa dit lijkt me wel echt heel erg leuk voor me dochter
  ze ziet haar babybroertje hierin terug zegt ze steeds
  heeeey mama dat lijkt Jidde wel!
  jaaa Yara je hebt gelijk 😉 Mijn zoontje kan zich namelijk ook als een baasje gedragen
  dus een film die eigenlijk over me zoon gaat voor me dochter zou te gek zijn
  wij duimen hoor!

 26. Rianne Weerd zegt:

  superleuk zeg! Zowel voor de kinderen thuis als die op mijn werk. Ik ben begonnen op Thuisleven

 27. Marian zegt:

  Ik begin nu bij jou!

 28. dionne van der Kooij zegt:

  Gaaf! mijn zoon is helemaal weg van deze film en moet al lachen als er iemand over begint of als hij aan iemand wilt vertellen erover, weet dus zeker dat hij hier super blij mee zal zijn 😀 ik ben begonnen bij mama’s liefste.

 29. Sabine Flothuis zegt:

  Die DVD willen we heeeeeeeeel graag winnen 🙂 Mijn dochter heeft een babybroer en ze denkt altijd dat de film over haar en haar broertje gaat 😉

  Ik ben begonnen met hoppen bij Thuisleven, dus ben al een mooi poosje aan het hoppen….Ik hoop gauw weer door en ga ondertussen een klein weekje flink duimen!

 30. Ellen zegt:

  Hoi hoi, super leuke film, lijkt me. Ik ben begonnen op liefthuis.nl, van Jodi.

 31. Lynn Mahieu zegt:

  Die film staat op mijn lijstje met ‘films die ik nog wil zien’ dus het zou heel fijn zijn mocht ik die kunnen winnen! 😀

 32. Anita te Gussinklo zegt:

  Ik ben deze blog hop begonnen bij Mama’s Liefste
  Lijkt me een leuke film.

 33. Mira zegt:

  Hallo, dit is de 2e blog die ik bezoek en wat een aangename kennismaking! Ik kom dus van ‘exploring life’ en ik hoop dat iedereen die hier start, doorhopt totdat hij/zij daar is, want als volger kan ik zeggen dat het een leuke Belgische mamablog is!

 34. Patricia de crom zegt:

  Saskia’s wereld

 35. Saskia zegt:

  Ik hop even gezellig langs.

 36. Farah zegt:

  Ik hop even langs en wil iedereen veel succes wensen bij het winnen!

 37. Adelaide zegt:

  Coffee and kids ben in begonnen

 38. Wendy zegt:

  Mijn twee zoons zouden deze film super leuk vinden denk ik, dus ik doe graag mee.
  Ik ben mijn rondje begonnen bij MamaLiefde vanochtend.

 39. Sandy van der Kolk zegt:

  Wat een leuke prijs!! Ik weet dat mijn man met de kids al een voorstukje van deze film hebben gezien en er reuze enthousiast over waren dus ik waag ook ik graag een gokje. Deze hop is voor mij begonnen bij het blog Only by me, een blog voornamelijk over boeken waar ik net zo dol op ben als op films 🙂 Groetjes Sandy.

 40. Marian B zegt:

  Leuk zo’n hop, heb weer een paar nieuwe bloggers ontdekt. Hopelijk heb je en gezellige mamabloggersdag gehad gisteren. Volgens mij ben ik begonnen bij Niet Zomaar Saar, maar zeker weten doe ik het niet. Een leuke dvd is altijd welkom zeker met het herfstachtige weer.

 41. Lyn zegt:

  Erg leuk, ik doe graag mee! Ik ben begonnen op Pinkit.

 42. Ellen zegt:

  Leuk! Féline zag een voor stukje van deze film en wilde hem ook graag zien. Als we winnen kan dat lekker thuis.
  Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet meer weet waar ik ben binnengekomen. Heb er al wel veel gehad.
  Veel plezier met de hop

 43. kristel zegt:

  Leuk de bloghop ik ben begonnen bij website4mama. Leuk deze dvd lijkt me helemaal geweldig vooral omdat we over 2 weken zijn uitgeteld van onze 2e dochter 🙂

 44. Souad zegt:

  Ik doe graag mee!

 45. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zegt:

  Hoi, ik ben begonnen met hoppen bij mamaliefste. Ik ben dus al een tijdje aan het hoppen, zo leuk! Mijn dochters willen heel graag ‘The Boss Baby’ een keer zien. De film in de bios zien is er helaas niet van gekomen, maar thuis op de bank zou natuurlijk ook wel fantastisch zijn :).

 46. Dat lijkt me een grappige film, dus ik wil wel kans maken. Ik ben nu net bij jou begonnen 😀 Succes nog met de hop!

 47. Ariaene zegt:

  Wat grappig dat je vanuit het winnen van winacties nu blogger als pro bent! En langere teksten, heerlijk! Fijn iets uitgebreid te vertellen dan staccato

  Babyboss…. zou ik graag willen winnen op dvd. Ben niet zo’n bioscoopganger en mijn 9-jarige dochter wil m al heeeeel lang en heeeel graag zien, wie weet kan ik haar op deze manier blij maken.

  1. Ariaene zegt:

   Oh en ik ben op meervanmir begonnen aan deze bloggersreis en kom zeker bij jou terug

 48. Jikke zegt:

  Ik ben begonnen bij Aukjes Wereld van Charlotte. En hop nu vrolijk verder. Ik zou de dvd graag willen winnen om met mijn gezin te kijken.

 49. Linda raaijmakers zegt:

  Ik ben begonnen bij twinstyleblog maar ik mis blijkbaar ergens twee blogs want ik kom uit op 63 IPV 65 hihi. Ik doe graag mee voor ons tweeling Lucas en Eva 😀

 50. Liesbeth Barto zegt:

  Oh deze film lijkt me superleuk om samen met onze kleinzoontjes naar te kijken. Ik ben deze bloghop begonnen bij Only be me 🙂

 51. Annabel zegt:

  Lijkt me een hele leuke film om met ons gezinnetje te kijken. Graag waag ik een kansje ?. De hop ben ik bij MetMirjam begonnen ☺️.

 52. michael noo zegt:

  Ben begonnen bij MeervanMir! Mij en mijn dochtertje lijkt dit een super leuke film! Kom heel graag een kansje wagen

 53. Corinne de Graaf zegt:

  Ik ben hier gestart omdat ik regelmatig je blog volg.
  De film nog niet gezien hier.Dus leuk voor de kids.

 54. Joyce zegt:

  Leuk dat je ook meedoet met de bloghop!
  Dit lijkt me echt een hele leuke film! Wij maken graag kans 🙂

 55. Marian Zw zegt:

  Ik hop iedere keer een stukje…ben ik weer even online en dan zie ik weer een berichtje van de hop op facebook voorbij komen. Dan hop ik weer even mee. En ik denk dat mijn 2 jongsten deze dvd ook wel heel erg leuk zouden vinden, ik loot dan ook graag mee

 56. Yolanda zegt:

  Ik ben begonnen bij Janske, dus hop zo nog even door. Leuk “hoppen” op een regenachtige dag als vandaag. En aan deze actie doe ik graag mee.

 57. GerlindeIJ zegt:

  Ik ben begonnen bij “batboy”
  We zijn erg benieuwd naar deze film hier thuis, daarom doe ik graag mee

 58. Ik hop even langs! Fijne bloggersdag!

 59. Judith zegt:

  Hey wat leuk, die hebben wij nog niet gezien!

 60. Melanie zegt:

  Ik doe graag mee aan deze winactie. Mijn jongens vinden dit een leuke film en zullen hier maar wat blij mee zijn.

 61. Wendy v V zegt:

  Ik doe mee, nieuwe film kan altijd weer leuk zijn.
  Gestart bij meisje eigenwijsje, dus bijna rond.

 62. Diana zegt:

  Mijn eerste bloghop, hoezee! Ik ben begonnen bij christaschrijft, en heb inmiddels al veel leuke dingen gelezen. Ook aan deze actie doe ik mee, het lijkt me een heel grappige film. Happy bloghop iedereen ?

 63. Resaarcle zegt:

  Zo’n leuk concept! Ik ben bij Jessica begonnen dus jij bent mijn tweede stop en ik ben al helemaal fan van het hele idee! Ik wil graag meedingen naar Boss Baby. Ik zag grappige voorstukjes in de cinema dus ik zou het heerlijk vinden om met ons meisje op de zetel te kruipen en ‘m helemaal te zien.

 64. Sofie Vanrusselt zegt:

  Leuke blog! Ik ben gestart bij Exploring life. En doe graag mee voor de dvd.

 65. yill.toetje zegt:

  ik doe graag mee.. mijn zoon van 4 vindt deze film geweldig! ik ben nog maar net begonnen bij Jessica Nobels ?

 66. Anna zegt:

  ik doe graag mee… ben begonnen bij saskias wereld
  facebook: An Na

 67. Gera zegt:

  Ik doe grAag mee. Lees dagelijks je blog maar ben nu vist aukjeswerrld op de hop gekomen.

 68. Erika van koert zegt:

  Leuk ! Ik doe graag mee 🙂 Kids wilden eigenlijk naar de film is de bios maar dat is er niet van gekomen. Ik ben begonnen bij meisje-eigenwijsje

 69. Marjo zegt:

  In ben begonnen bij waar liefde woont. Ik kijk ook al een tijdje met de kids de voorstukjes zo leuk, wie weet kan ik ze verrassen met de dvd

 70. Kelly Aarts zegt:

  Op die van jou! Elke ochtend krijg ik de nieuwsbrief in mijn mailbox, dus kan dan meteen lekker doorlezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.