Mijn Modefabriek: kleurblok voor grote meisjes

Bij Denksport dacht ik niet direct aan kleurblokken, maar die hebben ze nu wel in het assortiment! Ik ontving laatst een persbericht dat het puzzelmerk haar complete Junior collectie een restyling heeft gegeven. Speciaal voor meisjes van 8 tot 12 jaar is er een puzzelblok verschenen, maar ik was vooral heel nieuwsgierig naar ‘Mijn Modefabriek’ het kleurblok voor meisjes van alle leeftijden. Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan verder want ik heb natuurlijk foto’s gemaakt, zodat je weet wat je kunt verwachten.

modefabriek denksportPuzzelen is niet alleen voor volwassenen, mijn dochters vinden het ook leuk om puzzeltjes te doen. We hebben dan ook verschillende boeken gericht op jonge kinderen in huis. Mijn jongste pakt vaak de puzzels uit de Bobo erbij, voor de oudste slaag ik vaak wel bij bijvoorbeeld de Action. Op een speelse manier geef je kinderen met puzzels een leuke vrijetijdsbesteding, maar het helpt ook om hun woordenschat en denkvermogen te vergroten. Intelligentie zegt namelijk niet alles, het gaat er ook om of kinderen thuis uitdagende materialen krijgen aangeboden om dat denkvermogen te gebruiken. Nu is een kleurblok misschien niet voor de hand liggend, maar ze moeten wel nadenken welke kleuren ze gaan gebruiken etc.

Kleurblok voor basisschool meisjes

Er zijn veel kleurboeken verkrijgbaar voor peuters en kleuters én er is een groot aanbod in kleuren voor volwassenen. Mijn dochters zitten daar een beetje tussen. Denksport richt zich met Mijn Modefabriek op deze tussenleeftijd en wij kregen een kleurblok toegestuurd om uit te proberen. Je kunt de kleurplaten er uit scheuren, zodat meerdere kindjes tegelijk kunnen kleuren. Het scheurvlak was niet heel goed gestanst, maar toch kreeg ik de pagina’s er netjes uit. Ik kan dat!

Met 80 pagina’s zijn ze wel even zoet met dit kleur- en doeblok, gericht op het inkleuren van je eigen modetrends. Mijn jongste spotte een kleurplaat met een fashionable huisdiertje, de oudste ging als eerste voor de kleurplaat met heeeeel veel flesjes nagellak. Er zijn ook pagina’s met alleen maar tassen of oorbellen, of juist met losse outfits. Van sport outfit tot de ideale schoenenkast en die prachtige galajurk, alle gelegenheden komt aan bod.

Mijn dochters vonden het ontzettend leuk om te kleuren in fashion thema. Het zijn echte meisjemeisjes die weg zijn van nagellakjes, kettingen, armbandjes, kleding, schoenen, luchtjes en wat je nog meer kunt bedenken op mode gebied. Het is wel aan hun besteed dus. Ook omdat ze erg van kleuren houden en nu vaak mijn kleurboeken (kleuren voor volwassenen) inpikten. Dan spreekt dit ze toch nét even wat meer aan, helemaal leuk dus! En niet duur: 4,95 euro. Leuk voor de herfstvakantie of als schoencadeautje.

Puzzelblok voor meiden (8-12 jaar)

Het puzzelblok hebben wij niet ontvangen, deze is gericht op meisjes van 8 tot 12 jaar en dus nog iets te moeilijk voor mijn dochters uit groep 2 en groep 4. Hierin vind je favoriete puzzels als de woordzoeker, doolhoven, kleur- en tekenopgaven. Bijzonder aan dit blok is dat de sudoku’s opgelost kunnen worden aan de hand van stickers!

Winactie

Je kunt de nieuwe kleur- en puzzelblokken voor meisjes hier vinden, maar ze liggen bijvoorbeeld ook bij de Primera en andere boekhandels. Net als bij de puzzelboeken kun je eventueel een jaarabonnement nemen, je krijgt dan 4 verschillende kleurblokken per jaar thuisgestuurd.

Ik mag van Denksport één van mijn lezers blij maken met de nieuwste editie van het Mijn Modefabriek kleurblok, editie 6 die uitkomt op 14 september. Halverwege september zal ik deze winnaar dus pas loten, want eerder opsturen kan niet  😉 Wil je kans maken? Dan is het een pré als je op Facebook onder mijn berichtje in de reacties een foto plaatst van het kleurende kind waarvoor je dit kleurblok wilt winnen. Wat je in ieder geval moet doen is hieronder een reactie achterlaten met een geldig e-mailadres waarop ik je kan bereiken.

Naamloten heeft de volgende winnaar uitgekozen: Sharon de Ridder. Van harte gefeliciteerd! Ik ga je mailen voor de afhandeling.

Vliegen met de kids: puzzelboekjes mee(Opent in een nieuwe browsertab)

Puzzelen met de Quarks(Opent in een nieuwe browsertab)

Wie doet er mee? Heb jij ook van die kleine fashionista’s?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Tamara zegt:

  Super leuk voor onze dochter die vaak aan t kleuren is of een puzzelboekje maakt

 2. wilmsen anita zegt:

  ik doe mee voor mijn kleindochters

 3. nina zegt:

  superleuk, voor mijn dochtertje. ik zelf naait kleding altijd voor grote toneelverenigingen. Soms gaat mijn dochtertje mee en ik merk dat zij ook met kleding -mode bezig is. Dit is dus superleuk voor haar. modeontwerpster in dop.

 4. Yvonne116 zegt:

  Superleuk!

 5. Marloes Voorbij Zuidema zegt:

  Ik doe mee!!! Superleuk!

 6. Marian zegt:

  Mijn meisje springt een gat in de lucht!

 7. lottie zegt:

  Super leuk voor mijn nichtje! Ze is dol op tekenen!

 8. Suzanne Hin zegt:

  Super leuk! Mijn dochter is dol op puzzelen. In oktober word ze 8, dus dan is het puzzelboekje echt perfect voor haar. Ze houd namelijk wel van een uitdaging :).

  1. Suzanne Hin zegt:

   En kleuren vind ze ook geweldig 🙂

 9. melissa van stipdonk zegt:

  Wat een leuke actie; ik ga snel naar je fb pagina om kans te maken voor onze Elise! Liefs melissa

 10. Lyn zegt:

  Leuk, ik doe graag mee!

 11. Marian B zegt:

  Wat leuk! Dit brengt mij op een idee als cadeautje voor mijn nichtje die binnenkort jarig.

 12. Mom zegt:

  Ik wil ook wel meedoen voor de kleindochters, ze zijn gek op kleuren en knutselen..

 13. Manon zegt:

  Gaaf zeg. Dit zou mijn dochter Lenn geweldig vinden!!??

 14. Manon zegt:

  Gaaf zeg. Dit zou mijn dochter Lenn geweldig vinden!!??

 15. Liesbeth zegt:

  Dit is echt iets voor mijn nichtjes van 6 en 8! Die gaan hiermee uit hun dak. Stabilo stiften erbij en die hoor je voorlopig niet meer.

 16. Sandra zegt:

  Super graag voor mijn creatieve meisje Viënna van 6 jaar. Dit zou ze super vinden!

 17. Mirjam van den Berg zegt:

  Graag doe ik mee voor onze 2e dochter!
  Ze mag heel graag met haar zus samen creatief bezig zijn!
  Onze dochter is begin oktober jarig dus dat zou een heel mooi kadootje zijn! ?
  En aangezien ze eigenlijk toch altijd alles samen delen.. ?

 18. Jacqueline Van de Manakker zegt:

  Leuk voor mijn kleindochter, heb alleen geen foto dat ze aan het kleuren is

 19. Gera zegt:

  Ik maak graag kans voor mijn bijna jarige dochter. Leuk ook om te onthouden voor meidenfeestjes!

 20. Sharon de Ridder zegt:

  Ik maak graag kans voor mijn dochter! Ze is dol op kleuren 🙂

 21. Dieneke zegt:

  Wat leuk zeg! Mijn meiden kleuren elke dag! Leuke kadotip ook gelijk voor decembermaand!

 22. MarjonS zegt:

  Onze dochter heeft ook al gekleurd in dit mooie modefabriek kleurblok.

 23. Maris zegt:

  Dit is superleuk cadeau voor voor mijn dochter, zou ik nooit aan gedacht hebben en zij ook niet. Ik koop het zelf want ze is overmorgen jarig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.