Ontbijten bij Scoupy op de Libelle Zomerweek

Korting is leuk! Ja toch? Zeker als je wat wilt besparen op de boodschappen of graag nieuwe producten probeert om te kijken of het iets voor je is. Sinds een aantal jaar doe ik actief mee aan geld-terug-acties, dit jaar wegens tijdgebrek iets minder actief, maar toch. Op jaarbasis tikt dat lekker aan: meestal tussen de 100 en 200 euro terug op mijn rekening. Vroeger deed ik dat vooral via de website van Kortingisleuk, later kwam daar ook Scoupy bij. Inmiddels zijn die 2 dus samen gegaan!

Wist jij dat? Ik had het zelf nog niet zo in de gaten, maar het werd mij verteld bij het bloggerontbijt dat Scoupy afgelopen vrijdag organiseerde op de Libelle Zomerweek. Hiervoor werd ik vrij last minute meegevraagd door Linda van Mamaliefde, die wist dat ik best actief ben met de refunds en cashbacks. Pas donderdag ging de kogel door de kerk. Gelukkig had de jongste al een speeldate gepland en was dat voor de oudste ook snel geregeld. We spraken een carpoolplek af en reden dus gezellig samen door naar Almere. Linda had haar zoontje van 3 meegenomen én dus ook de buggy. Ideaal voor onze tassen  :mrgreen: .

Scoupy en ontbijt

Onder het genot van koffie met een rietje, heerlijke croissants en broodjes luisterden we naar het verhaal van dit cashbackwalhalla voor consumenten zoals ik. Scoupy is binnen 5 jaar uitgegroeid tot een platform met meer dan een miljoen vaste gebruikers! Sinds vorig jaar is ook Kortingisleuk ingelijfd en het bedrijf maakt deel uit van Sanoma. Vandaar dus ook de locatie: Libelle Zomerweek. Er werden ons wat interessante feitjes verteld. Als gebruiker heb je soms geen idee hoe hard het kan gaan met geld-terug-acties. Ik heb al wel een paar keer gehad dat alle ‘vouchers’ op waren en ik mijn bonnetje niet meer kon insturen. Als je bedenkt dat er soms 50.000 cashbackvouchers beschikbaar zijn en die bij populaire producten al binnen één dag zijn opgebruikt… Nou, dan weet je dat je niet de enige bent die van korting houdt! Er rust toch een beetje een taboe op. Veel mensen durven er niet voor uit te komen dat ze gebruik maken van dit soort bespaarmogelijkheden maar mensen: we wonen in Nederland, meer dan een miljoen mensen doen het! Je bent niet alleen  😆 . Vooral wasmiddelen gaan vaak hard, vertelden ze.

Gratis producten proberen

Ondertussen proefde ik een heerlijke reep van Tony Chocolonely met een wikkel van Hettestpanel.nl. Ook een platform waar ik al heel lang lid van ben, omdat je er gratis producten kunt uitproberen in ruil voor je mening. Nu dus deze reep met nougat smaak, die ik na het aanbod om hem thuis verder te proeven snel in mijn tas stopte. Voor thuiskomst was er al een flink stuk op… Hettestpanel maakt inmiddels ook deel uit van Scoupy. Maar hier dus geen cashback, maar je ontvangt een gratis product waarover je een vragenlijst moet invullen. Ook vind je hier regelmatig leuke winacties.

Scoupy Zomerweek Goodiebag

Na het ontbijt vertrokken Linda en ik iets eerder dan de andere bloggers, omdat we graag een rondje wilden lopen over de Libelle Zomerweek. Om 3 uur moesten er weer kinderen gehaald worden tenslotte! We kregen een handige oranje Dopper mee en mochten daarna bij het Scoupy eekhoorntje een goodiebag in ontvangst nemen. Leuk, ik ben gek op goodiebags! Later bij Suzuki kregen we er ook nog eentje mee.

Impressie van de Libelle Zomerweek

Het aanbod op de Libelle Zomerweek was heel afwisselend en een beetje vergelijkbaar met de Huishoudbeurs maar dan kleinschaliger, minder massaal. Alleen al dat het op het strand, aan het water is, maakt de sfeer al heel bijzonder. Je vindt er leuke marktkraampjes van bekende en onbekende merken, aanbiedingen op boodschappengebied en er zijn allerlei leuke workshops die je kunt doen. Wij hadden hier helaas geen tijd voor. Jammer want ‘Lessen in geluk’, ‘Handletteren‘, ‘Kleur en stijladvies’, ‘Opruimgeluk‘ en ‘Hoelahoepen‘, leken me allemaal even leuk en Scoupy bood ons kaartjes aan! Maar goed, wij waren ‘aan het werk’ zoals dat heet als bloggen je beroep geworden is. En de kinderophaaltijd stond vast. We hebben dan ook een snel rondje gedaan en eigenlijk niets gekocht… of nou ja, toch wel. Linda zwichtte voor de fidget spinner rage (dan had haar zoontje in de buggy en in de auto iets leuks om te doen). En samen kochten we een verse verrassingsdoos bij de stand van Hello Fresh, met de beursbon was die maar 2,50 euro! Zo hoefden we geen boodschappen meer te doen bij thuiskomst  :mrgreen: .

Overzicht goodies Libelle Zomerweek

scoupy goodiebag

In de Scoupy goodiebag zat:

 • Bolletje Krokante ontbijtgranen – mijn man is hier heel blij mee en gaat ze proberen.
 • RoC Soleil Protect Face Fluid – oftewel matterende zonnebrand voor grote mensen. Ik heb deze dit weekend geprobeerd en het is een verademing na de kinderproducten die ik normaal smeer. Veel lichter van textuur en met verzorgende eigenschappen voor de ouder wordende huid.
 • Kikkoman pakket – met een cashback voucher en 2 samples sojasaus.
 • Garnier mini – een haarmaskertje, deze heb ik meegegeven in mijn donatie met verzorgingsproducten voor de Stichting Piece of Happiness in mijn woonplaats die huizen van vluchtelingen gezinnen die hier komen wonen van een inboedel voorziet.
 • Sourcy Sprankelend Citroen Water – smaakt naar Spa Rood met een smaakje, niet helemaal mijn ding. De fles is leeg.
 • Reddy spatel – altijd handig in de keuken en inclusief een cashback voucher voor één van de plantaardige oliën van Reddy.
 • HomeMade Kruidcakemix – toen ik terugkwam van het boodschappen doen rook ons huis ineens erg lekker, manlief had met de meisjes deze cake gebakken en er ook krenten aan toegevoegd. Smaakt heerlijk en hij gaf aan dat het ontzettend makkelijk was omdat je er alleen water bij hoeft te doen.
 • Nivea Mini Sun Protect – heel handig voor in je tas op een dagje uit, zo’n klein proefmonstertje met zonnebrand.
 • Sensodyne tandpasta sample – voor een weekendje weg ideaal, een kleine verpakking tandpasta.

Inhoud Suzuki goodiebag en wat we bij de uitgang kregen:

suzuki goodiebag

 • De Libelle en Margriet kregen we bij de uitgang, fijn leesvoer!
 • Bij de Peijnenburg stand kregen we een sample mee.
 • In de Suzuki goodiebag zat een klein tijdschriftje, een massageding, lipbalsem en zonnebrand. Die laatste 2 heb ik gedoneerd aan POH  😎

Inhoud Hello Fresh beursbox:

Voor 2,50 euro heeft ons gezin gesmuld van de pizza’s die in de Hello Fresh beurs box bleken te zitten. Mijn man was enthousiast en heeft het voor ons bereid, ook de kinderen (!!!) hebben ervan gesmuld. Dit was de eerste keer dat ze mozarella aten en dat vonden ze lekker (voor mij was er uiteraard een pizza zonder kaas). Goede keus dus om deze mee te nemen.

Lees ook: Cashbacks en kortingen: wat heb ik geshopt met welk voordeel?

Heb jij de Libelle Zomerweek ook bezocht? Ben je er al eens eerder geweest?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Fleur zegt:

  Ik was er zaterdag en heb echt een leuke dag gehad! Wellicht volgend jaar weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.