Persevent: 30 jaar Flik Flak

Het favoriete horlogemerk voor kinderen wordt 30 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Al 30 jaar helpt Flik Flak kinderen wereldwijd om te leren klokkijken door het leuk en efficiënt te maken. Bij een verjaardag hoort een feestje en daar was ik op woensdag 3 mei dankzij Marstyle  samen met mijn oudste zoon Thijmen bij. Ik ben opgegroeid met het merk Flik Flak en heb zelf leren klokkijken met dit horloge. Hoe leuk is het om een stukje jeugdsentiment te mogen vieren met je zoon, ik kan je vertellen heel leuk!

Gastblog door Xenia Theloosen

We maakten er gelijk maar een feestje van en gingen samen met de trein en bus naar de locatie van het feest de Bakkerswinkel Amsterdam – West. Wij als leek als het om Amsterdam gaat waren hier nog nooit geweest, maar wat een sfeervolle ambiance heeft deze bakkerswinkel. Een super locatie voor een superfeestje. Flik en Flak stonden ons al op te wachten en ook al waren we aan de vroege kant we werden met alle liefde ontvangen. De ruimte was super mooi, super feestelijk gemaakt met overal ballonnen en slingers. De tafel was mooi gedekt en de heerlijke broodjes stonden op tafel. Kinderen stonden deze middag in het middelpunt en konden kleuren in een kleurboek, puzzelen en we speelden samen memory en dit alles met Flik en Flak in de hoofdrol.

Lees ook: T-shirts pimpen op het kinderfeestje van Skechers

The kidspiration Club

Toen de meeste kinderen waren gearriveerd gingen ze aan de slag met ’the Kidspiration Club’. De tafel was gedekt met allemaal spullen om de creatieve kant van kinderen naar boven te halen. Ze deden het ook echt super leuk, waren enthousiast en heel erg leuk met de kinderen bezig. Ik was benieuwd of ik Thijmen aan de knutsel zou krijgen want daar is hij niet zo van, maar ik hoefde niet veel moeite te doen want hij was heel enthousiast. Hij vond het echt geweldig en je zag hem genieten. Aan het eind van de middag waren we een zelfgemaakte klok rijker, welke nu een mooi plekje in huis heeft gekregen!

Lees ook: Drakenrijders kinderfeestje: samen schilderen

flikflak event

Feestje

Bij een feestje horen altijd cadeautjes maar meestal voor de jarige. Hier was het andersom, omdat Flik en Flak jarig waren deelden ze cadeautjes uit. Ieder kind kreeg een mooi horloge mee naar huis, welke bij de leeftijd past. Wat ik er lief vond is dat we ook een horloge voor mijn middelste zoontje Fynn meekregen. Hij zou meegegaan zijn, maar was helaas niet helemaal in orde. Wat een kei leuk feestje hebben we gehad en wat super leuk om daar bij aanwezig te mogen zijn. Ik vond het best een beetje spannend omdat ik niet helemaal wist wat er van mij verwacht zou worden en hoe Thijmen het allemaal zou vinden, maar achteraf druk gemaakt om niks.

Lees ook: Beleefkunst: de Remastered Rotterdam Experience

We hebben heerlijk gegeten, wat gedronken en toen Thijmen aan de knutsel was heb ik met de andere moeders / bloggers / ondernemers kunnen praten. Voor mij als ‘nieuweling’ erg inspirerend  en heb leuke contacten opgedaan. Iedereen heeft Instagram een leuke manier om elkaar te volgen.

Na het feestje bij Flik Flak was ons feestje nog niet helemaal afgelopen want we mochten weer in de bus en een stuk met de trein. Wij hebben op de terugweg het extra feestelijk gemaakt omdat Thijmen een aantal helium ballonnen mee heeft gekregen en ze graag mee naar huis wilde nemen. Thijmen heeft het er nog steeds over en laat zijn horloge aan iedereen zien. Wij kijken samen terug op een zeer geslaagde middag, heel erg bedankt Marguerita dat wij namens Marstyle mochten gaan!

Flik Flak

Flik Flak is in 1987 opgericht in Zwitserland en het eerste kinderhorloge met een concept om te leren klokkijken. Flik Flak is nog steeds het enige Zwitserse horlogemerk voor kinderen en Flik Flak is nog steeds het meest verkochte kinderhorloge ter wereld. Het merk is blijven ontwikkelen en is met de tijd mee gegaan, maar is daarnaast trouw gebleven aan hun afkomst. De missie ‘het leren klokkijken’ is niet veranderd.

Lees ook: Juf mama’s thuisprogramma

flikflak event
Feestje in de trein!

Verschillende soorten

Flik Flak-horloges worden allemaal gemaakt in Zwitserland. Zijn gemaakt van een kleurrijk kunststof en een polijstbaar kunststof glas. Ze worden aangedreven door een Zwitsers kwartsmechanisme, zijn schokbestendig en de horloges met textielband kunnen in de wasmachine! Flik Flak is een merk van de Swatch Group en vanwege de verjaardag van het horloge heeft Flik Flak een speciale verjaardagscollectie uitgebracht. 16 vrolijke horloges voor kinderen, allen Swiss Made en voorzien van de speciale kleurcodes op de wijzerplaat die helpen in het herkennen van uren en minuten. De horloges prikkelen de verbeelding van de jongste kinderen met cupcakes, frisdrankjes, ballonnen en vlaggen. De oudere kinderen dragen stijlvolle kleurschema’s, materialen met een volwassen look en een vleugje elegantie.

Lees ook: Eigen muziek op de kamer, best een dingetje

Neem zeker een een kijkje op www.flikflak.com om te zien welke leuke horloges ze allemaal hebben. Ik weet zeker succes gegarandeerd!

Lees ook: Wil jouw kind graag de beste zijn?

Leuk verslag Xenia, het was echt een feestje zo te lezen. Wie van jullie had er vroeger ook een Flik Flak?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Liesbeth zegt:

    jaaaa mijn eerste horloge! En nog steeds niet kapot! Een paarse met een inktvis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.