Schoenenwinkeltje spelen met Ipanema slippers

Wát een ontzettend lekker weer! Eindelijk zon! Tijd voor slippertjes dus, en waar mijn exemplaren van de afgelopen jaren nog prima passen… zijn uiteraard mijn kinderen alweer toe aan een grotere maat 😆  Zo gaat dat tenslotte. Toen de tent stond om winkeltje mee te spelen, verraste ik de dames – na het zoveelste nep ijsje gekocht te hebben – met 2 zwarte schoenendozen van Ipanema. “Mogen jullie schoenenwinkeltje mee spelen.”

Blauwe slippers

Ze waren er al heel snel achter dat er ook echt iets in de schoenendozen zat. Dat maakte het spel extra leuk natuurlijk. Er stond een stoeltje klaar in de winkel (zodat deze niet wegwaaide, het was de dag van de foto’s best winderig) en de schoenenverkoopster kon daar heel mooi naast gaan zitten.

De eerste doos ging open, nadat de schoenmaat van de ‘klant’ was gecontroleerd. Maat 28 bevatte prachtige Ipanema glitterslippers in de lievelingskleur van de klant: blauw! Bovendien zat er nog een minislippertje bij aan een sleutelhanger. Extra cadeautje dus! Overigens heeft Ipanema kinderslippers in combinatie maten, mijn dochter met maat 28 kreeg slippers maat 27/28 en je ziet op de foto’s dat ze precies passen. Ik denk dat we halverwege de zomer misschien een maatje groter moeten zoeken, maar voor nu zijn ze perfect.

Lees ook: DIY: zelf een insectenhotel bouwen

Roze slippers

Importeur Antar Shoe was zo lief om beide dames van deze mooie basic voor de zomer te voorzien. Nadat klant 1 tevreden was, werden de rollen dus omgedraaid. Klant 2 kwam de winkel in en kreeg hele mooie roze slippertjes met glitterband aangemeten. Ze heeft maat 30 en kreeg slippers maat 29/30 die haar nog wat ruimte om te groeien bieden. Glitters zijn natuurlijk het einde en ook voor deze ‘klant’ zat dus de lievelingskleur in de doos. Met wederom het extra cadeautje in de vorm van een sleutelhanger.

Lees ook: Té leuk: blingbling sleutelhanger met foto

Fotoshoot met slippers

De rest van de middag liepen de meisjes op hun nieuwe slippertjes, helemaal blij dat ze dit jaar voor het eerst allebei over teenslippers beschikken. Vorige jaren vond ik dat bij de jongste nog niet helemaal handig, omdat ze er niet goed op kon lopen. Dat is nu een ander verhaal. De afgelopen weken werden bij iedere zonnestraal de sokken uitgedaan en de slippers gepakt! Afgelopen weekend hebben ze er zelfs een flink stuk op gelopen, omdat we een familiefotoshoot hadden. Het was stralend weer en ze wilden graag matchen met hun glitters want de fotoshoot zou bij het ‘strand’ van de Reeuwijkse Plassen zijn. Gelukkig ging het wandelen op de teenslippers heel goed.

Lees ook: Gratis apps van Jip & Janneke

Je kunt deze Ipanema’s type Lolita in beide kleuren hier bestellen voor 22,99 euro. De glitters zitten echt goed ingebed in de bandjes, dus ze laten geen glitterspoor achter. Ipanema’s hebben een comfortabel voetbed en worden gemaakt van gerecycled PVC.

ipanema outfit

Heb jij al teenslippers voor je kinderen in huis? Of wacht je op warmer weer?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Sofie Dekkers zegt:

  Ik vond er voor komende zomer voor mijn dochter bij decathlon aan slechts €2,99!!!
  Dat is pas een koopje hé 😉
  Ik hoop voor je dat je de jouwe gekregen hebt, want hoe leuk ik ze ook vind, ze zijn ook pokkeduur voor wat het uiteindelijk ‘maar’ is.
  Laat de zomerse dagen maar komen dat onze kinders er volop van kunnen genieten :-)!

  1. Marguerita78 zegt:

   Dat is inderdaad een koopje! En ja ik heb ze gekregen, dat schreef ik volgens mij ook in het verhaal 😉

 2. Ah wat leuk! Ik zoek ze ook nog voor mijn dochter maar dan met een enkelbandje anders vliegen ze zo uit ben ik bang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.