10 september: Nationale MamaBloggerDag!

Gefeliciteerd, vandaag is het Nationale Mamablogger Dag! Tenminste, dat vonden wij als mamabloggers en we vieren daarom met z’n 60en een feestje. Om je kennis te laten maken met de vele mamabloggers die Nederland en België rijk is, houden we een bloghop en elke deelnemer verloot een leuke prijs. Ben je al nieuwsgierig?

Wat een bloghop is?

Bij een bloghop spring je van blog naar blog, je kunt het zien als een hele lange ketting waarbij iedere deelneemster een kraaltje is. Van een pareltje hier, ga je naar een blauwe kraal, een natuurlijke kraal, gestipte kraal en dan weer naar een glitterkraal enzovoorts. Ieder kraaltje is anders en we zijn met bijna 60! Je bent dus echt wel even bezig wanneer je meedoet en de hele ketting afgaat.

Een vrolijke mamablogketting met steeds weer een ander kraaltje. Foto: Pixabay
Een vrolijke mamablogketting met steeds weer een ander kraaltje. Foto: Pixabay

Zo ontdek je heel veel nieuwe blogs. Als je iets ziet dat je aanspreekt, klik je lekker even verder op dat blog. Of je gaat volgen op Facebook of Bloglovin, zodat je in de toekomst van interessante berichtjes op de hoogte wordt gesteld. Op Marstyle.nl kun je er ook voor kiezen om een e-mailabonnement te nemen op nieuwe berichten. Zit er een interessant intro in je mailbox? Dan klik je door naar mijn blog en zo niet, dan druk je op delete. Heel makkelijk om voor jou interessante content er uit te filteren.

Kraaltje voor mij: Go or No Go

De meesten van jullie zijn naar mijn blog doorgehopt via het kraaltje aan de ketting voor mij Go or No Go. Linda is het gezicht achter deze blog en net als ik focust ze op reviews, alleen dan specifiek voor kinderen. (Op mijn blog lees je ook over verwennerij voor mama.) We vullen elkaar goed aan, want zij heeft 2 jongens van 6 jaar en ik ben een meisjesmama met dochters van 4 en 5. Bij haar lees je dus veel stoere reviews en bij mij moet je zijn voor de schattige meisjesdingen. Net als ik is ze gek op nieuw speelgoed en daarom volg ik haar blog heel graag.

Kraaltje na mij: Mama met een Blog

Als je straks bent uitgelezen en een reactie hebt achtergelaten om mee te dingen naar de prijs die ik verloot, kun je doorsurfen naar het volgende kraaltje aan de ketting Mama met een Blog. Daar vind je de belevenissen van Barbara en haar gezin met 3 kinderen (2 dochters en een zoon), van recept tot persoonlijk verhaal. Haar blog ken ik eerlijk gezegd nog niet zo goed, dus het was leuk om er eens in te duiken. Zo zie ik dat ik haar had kunnen ontmoeten op het blogevent van Tomato World, ware het niet dat ik geen opvang had voor de kinderen en daarom moest afzeggen. Wel leuk om te zien wat ik gemist heb, inclusief lekker recept. En ze is met haar kinderen op kraamvisite geweest in Sea Life! Ziet er uit als een geslaagd uitstapje.

Nieuw op mijn blog?

Vaste volgers starten bij dit bericht en weten dat ze de hele ketting rond zijn gegaan als ze weer bij mij uitkomen. Maar het zou heel goed kunnen dat jij een ander startpunt had en misschien mijn blog nog helemaal niet kent. Daarom even kort iets over Marstyle.nl, dit is tenslotte mijn kans om reclame te maken voor mezelf :mrgreen:

Even voorstellen

Hai, ik ben Marguerita en ik ben heel goed in het speuren naar voordeeltjes en bijzondere producten en ervaringen in de categorie ‘verwennerij voor mama en kids’. Op mijn blog lees je vooral veel ervaringen, tips en trends: het draait vooral om reviews op Marstyle. Die vind ik namelijk waanzinnig leuk om te doen, omdat ik zelf heel erg nieuwsgierig ben, vaak overloop van enthousiasme en graag dingen uitprobeer. Het leven kan soms al vervelend genoeg zijn, daarom een luchtige blog om te ontsnappen uit de realiteit en te focussen op leukere dingen.

Al heb ik ook geschreven over onze ontdekkingstocht na de diagnose Syndroom van Duane bij mijn jongste dochter (net 4 geworden). Altijd op zoek zijn naar iets nieuws en steeds uitdaging nodig hebben, is niet alleen een behoefte van mijzelf. Mijn oudste dochter (5 jaar) is heel leergierig en versneld op school. Gelukkig maar dat ze deze chaotische mama heeft die ook dankzij de blog continu nieuwe input geeft. Wanneer ik berichten lees over materialen die interessant zijn voor hoogbegaafden, probeer ik die als het even kan graag uit en schrijf daarover op mijn blog. Binnenkort ben ik weer werkloos en dan hoop ik wat orde in huis te scheppen, want we verzamelen flink wat speelgoed en andere materialen door mijn enthousiasme… Ik hoop op Marstyle dagelijks mijn lezers te verrassen met afwisselende lifestyle onderwerpen en zou het te gek vinden als je me gaat volgen!

Nationale Mamablogger Dag2Winactie

Bij deze ketting hoort ook een winactie. Op elke blog wordt iets leuks verloot ter waarde van ongeveer 15 euro. Met bijna 60 deelnemende mamabloggers betreft het hier dus een prijzenpot die heel dicht de 1000 euro nadert! Wow! Gaaf he? Samen ben je duidelijk een heel stuk krachtiger dan alleen. Van een aantal bloggers weet ik al welke prijs ze gaan verloten. Iedereen heeft echt haar best gedaan om origineel uit de hoek te komen, dus klik straks zeker even verder want er zitten hele leuke dingen bij en werkelijk van alles wat. Iets voor mama, iets voor de kinderen, iets voor iedereen…

Wat kun je op Marstyle winnen?

Mijn prijs werd gesponsord door een winkel waar je als voordeeltjesgoeroe eigenlijk niet omheen kunt: Zeeman! De Zeeman-collecties worden steeds hipper en ik loop er zelf regelmatig binnen vanwege het immer wisselende aanbod in (kinder)kleding, huishoudelijke handigheidjes, knutselspullen, hippe accessoires voor je interieur en natuurlijk de bellenblaas! Ik mag vanwege de Nationale Mamablogger Dag een neutraal boxpakje maat 68 verloten én een cadeaubon van 10 euro, waarvoor je zelf uit het ruime assortiment je eigen prijzenpakket kunt samenstellen. Hoe leuk is dat?

Je maakt op Marstyle.nl kans op dit neutrale, zachte boxpakje maat 68 + een cadeaubon van 10 euro te besteden bij Zeeman.
Je maakt op Marstyle.nl kans op dit neutrale, zachte boxpakje maat 68 + een cadeaubon van 10 euro te besteden bij Zeeman.

Wat moet je daarvoor doen?

Vertel mij hieronder in een reactie met een geldig e-mailadres dat je ook echt regelmatig leest:

 • Op welke blog je vandaag bent gestart.
 • Wat je graag bij Zeeman zou willen shoppen met de cadeaubon en wie je blij maakt met het boxpakje.

Deze massale mamablog winactie loopt tot en met 24 september. Op die dag zal ik al jullie namen overtypen in Naamloten.nl, waarmee ik mijn winnaars loot. De winnaar ontvangt bericht per e-mail, verschijnt onderaan deze blog en wordt vermeld op mijn winactiepagina.

Meegedaan en uitgelezen? Hop, hop, hop door naar Mama met een Blog!

Zo! Ik was wel even bezig om alle namen in te voeren bij Naamloten, maar de klus is geklaard. De winnaar is geworden: Jikke! Gefeliciteerd, ik ga je mailen voor je adresgegevens. Heel veel plezier met je prijs 🙂  Iedereen bedankt voor het meedoen aan deze leuke bloghop.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Sylvia zegt:

  Super leuk pakketje! Graag zou ik een vriendin die net voor de tweede keer mama is geworden verrassen met het pakje (hoop dat het nog past, maar heb nog andere zwangere die ik ermee zou kunnen blij maken, kraamcadeautjes <3!) Van het tegoed zou ik denk ik garen kopen om er iets leuks voor de baby of babykamer bij te haken 😉
  Ben vandaag bij gestart, maar de eerste keer dat ik bloghopte was ergens anders, weet alleen niet meer waar.

 2. Esmee zegt:

  Wat leuk! Ik ben begonnen op aukjes wereld. Ik zou het boxpakje cadeau doen aan mijn tante die zwanger is van haar eerste kindje, en van de bon zou ik ook cadeautjes kopen voor de kleine! ?

 3. Iris zegt:

  Ooooh, wat is die schattig, mijn 38 weken zwangere hormonen slaan helemaal op hol 🙂
  Ik doe graag mee

 4. Karin zegt:

  Leuk! Het boxpakje kunnen we gebruiken als kraamcadeautje en voor het tientje kunnen we een hele outfit scoren 🙂

 5. Claudia zegt:

  Ik weet niet meer waar ik begonnen ben benieuwd al n aantal dagen bezig. Maar na jou moet ik er als t goed is nog 1. En dan zou ik rond zijn. Dat Outlook betekenen als ik jullie net ff spieken dat ik dan bij mama’s liefste begonnen ben als ik me niet vergis afgelopen zaterdag.

 6. Anita te Gussinklo zegt:

  Ik ben gestart bij Pink it, vind dat blog hoppen echt leuk,
  En ik maak graag kans op deze leuke prijs.

 7. Linda zegt:

  Ow wat super leuk zeg. Ik zou een roze boxpakje kopen in maat 50 voor onze dochter die wij rond 8 oktober verwachten 😀 En het andere pakje kan ze dan later in het jaar (of in 2017) aan, wel handig in de koude maanden.
  Ik ben vandaag gestart op mama’s liefste. Erg leuk deze actie!
  Succes verder met je blog!

 8. Wat een geweldig initiatief zeg! Ik hop eens lekker door de blogs heen, altijd leuk en maak natuurlijk graag kans op de prijs 🙂

 9. Nicetobeout zegt:

  Leuk zeg! Ik doe mee voor onze zoon en zou bij Zeeman uiteraard leuke kinderkleding gaan shoppen voor hem. Wat leuke lekkere warme truien voor de winter. Ik ben hier gekomen via de blog Mama’s liefste.

 10. Fleur zegt:

  Natuurlijk kom ik ook bij jou even langs 😉 Ik doe mijn hop in delen en ben nu bijna op het eindje. Ik ben vandaag begonnen bij KidzBlogger.nl
  Het rompertje zou ik goed kunnen gebruiken voor een kraamcadeautje voor een van mijn collega’s. En met de cadeaubon zou ik zo’n leuk shirtje van Paw Patrol voor mijn dochers kopen

 11. Mariska van Lochem / Mariska Giulianojazzlyna zegt:

  Ik begin op momabition….en ga helemaal rond!!
  Dit pakje komt perfect v oor mijn manneke van 1 maand oud die nu al in maat 62 zit. En van die 10 euro ga ik voor mijn kids nog wat leuks shoppen.

 12. Marijke zegt:

  Nou daar ben ik eindelijk. Ben wat langzaam kn hoppen. Ik hoop dat ik een speciaal iemand binnenkort blij kan maken met het boxpakje. Alleen dat is er onzeker. En de cadeaubon geef ik uit aan nieuwe sokken voor de jongste. Zijn voeten zijn n de zomer ineens 3 maten groter.

 13. Heleen zegt:

  Ik ben op de blij van Meisje eigenwijsje gestart. Nog heel wat Blogs te gaan, haha! Superleuk om zo nieuwe te ontdekken! Mijn zusje is nu 13 weken zwanger, dus het pakje zou ik aan hara doneren. Met de bon zou ik iets leuks voor de herfst uitkiezen voor mijn zoontje

  1. Heleen zegt:

   Blij = blog natuurlijk. Stomme auto correct

 14. Bibi Hensens zegt:

  Ik ben gestart bij GoodGirlsCompany dus ben al een poosje aan het hoppen! Leuk om zo alle blogs door lezen en heel af en toe een nieuwe blog te ontdekken….:)

  Op deze prijs zou ik ook graag een kansje willen maken. De kleine van mijn zus heeft een hele slechte start gehad en is nog steeds erg klein voor zijn 7 maanden! Gelukkig maakt hij nu (er eindelijk een diagnose is) een flinke inhaalslag! Hij draagt nu maat 62 en hopelijk mag hij snel dit maatje verlaten en op naar 68…..Omdat hij veel in het ziekenhuis ligt zijn boxpakjes ideaal voor hem. Daarom maak ik graag en kansje….Met de waardebon zou ik nog wat warme sokjes of een leuk winterjasje willen halen voor hem 🙂

  Duimen en hopen maar op een kansje, enne…….hop hop door naar de volgende 🙂

 15. Jikke zegt:

  Ik ben begonnen bij Josan op Goodgirslcompany. Inmiddels een heleboel nieuwe leuke blogs gevonden. Bij de Zeeman zou ik knutselspullen voor mijn dochter van 4 gaan kopen. Daar kun je nooit genoeg van hebben. En met 10 euro kun je daar heel wat kopen. Het boxpakje komt hier niet meer van pas. Maar dat zou ik aan de buurvrouw geven. Zij verwacht elk moment haar 1e kindje.

 16. Oma Will zegt:

  Ik ben natuurlijk zoals gewoonlijk weer begonnen bij marstyle.nl. Dus bij jou blog.
  Zeeman, die zit ook bij ons in het dorp, die ken ik goed en daar kom ik regelmatig om iets te kopen voor mijn kleinkinderen.
  Weet nog niet wat ik ga kopen. Kijk eerst even wat ze nodig hebben. Zal wel een mooi t-shirtje worden misschien. Het leuke pakje geef ik aan een vriendin, die pas oma is geworden.

 17. Claudia zegt:

  Ik ben erg toe aan nieuw inco ondergoed. Nu zul je denken eh wat voor ondergoed. Tja ik was met mij 35e al incontinent dus voor de 10 euro zeeman zou ik leuke broekjes voor mezelf kopen. Erg zat dag ik al mijn string toen weg moest doen.

  Het pakje geef ik aan mijn vriendin.

 18. Mariska giulianojazzlyna zegt:

  O wat super leuk!!!
  Leuke kleertjes.shoppwn voeor mijn 1 maand oude manneke.

 19. Linda Raaijmakers zegt:

  Vandaag ben ik begonnen bij Mar-Joya.nl 😀 ik zou deze bon aan mijn zus geven aangezien ze voor de eerste keer moeder is geworden 😀 de romper aan m’n ms-maatje die elk moment kan bevallen 😀
  ik heb hiervoor het volgende gedaan:
  Facebook: (geliked en gedeeld)
  Twitter: (volg en retweet)
  Instagram: (volg en repost)
  Bloglovin: (volg, loved en saved)
  Pinterest: (volg)
  Google+: (gedeeld)

  groetjes Linda

 20. Raaf Klein zegt:

  Ik ben vandaag toevallig op jouw blog gestart. En met de bon kan ik een leuk jurkje uitkiezen voor mijn dochtertje bij de Zeeman. Mijn schoonzus is zwanger, kan ik haar mooi blij maken met het boxpakje.

 21. Marian zegt:

  Hallo, ik ben gestart op het blog van Meisje-eigenwijsje!
  De bon zou ik besteden aan wat leuke onderbroekjes en sokjes en ik zou mijn buren blij maken met het pakje!

 22. Tamara TS zegt:

  Wat een superschattig pakje! Ik doe graag mee, want in mijn omgeving is er altijd wel iemand zwanger. (Zal mijn leeftijd zijn.) Ik ben begonnen bij Momambition. 🙂 Ik zal er waarschijnlijk een tuinbroekje bij kopen van de waardebon, omdat ik dat graag cadeau doe. (Zo schattig)

 23. Liesbeth zegt:

  Ik begin bij jou natuurlijk! Ik wil wel winnen voor een van mijn zwangere vriendinnetjes!

 24. Jolein koolske zegt:

  Oh wat super leuk !!! Ik ga echt alle bloggers af nu en leer er een paar leuke bij kennen zo. Super actie 🙂 Ik ben gestart bij Volgmama. Bij de Zeeman zag ik weer leuke bontjes en ga die vast weer scoren voor mijn dochters. En het boxpakje ga ik een vriendin mee blij maken die pas bevallen is van een knappe zoon. Zou super leuk zijn !!!

 25. Jessica zegt:

  Ik ben begonnen bij waar is mam.
  Het schattige boxpakje zal een zeer leuk kraamkado zijn. en de kadobon zou ik heel goed kunnen gebruiken voor mijn eigen zoon van 11 maanden.

 26. Bodil zegt:

  Oh, ik moet bekennen dat ik niet meer zeker weet waar ik begonnen ben… Volgens mij bij Janske.
  De winactie sla ik over (je kan iemand anders veeel blijer maken met dat schattige boxpakje!) maar ik wilde wel graag even reageren op je blog. Las ik goed dat jij het logo voor deze Bloghop hebt gemaakt? Want ik word er echt super vrolijk van! 😀 Zou het zo op een t-shirt willen hebben! Nice job!

  1. Marguerita78 zegt:

   Wat lief van je! Ja inderdaad, ik heb hem in elkaar gedraaid 🙂

 27. Monique zegt:

  Super leuke prijs!! Ik ben zwanger van onze derde, dus deze win-prijs zou ontzettend goed van pas komen bij ons. Bij deze doe ik dus graag mee voor ons kleintje-op-komst 🙂

 28. Rory zegt:

  Leuk gedaan Marguerita! Ik doe niet mee, maar ik wilde wel even ‘hallo’ zeggen! Jij bent de eerste bij wie ik begin. Ik heb behoorlijk wat in te halen na een vakantieweek, maar dan ben ik alvast bij jou geweest 🙂

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh wat lief! Ik ben zelf bijna rond, je bent er wel even zoet mee

 29. Anita H. zegt:

  Ik weet eerlijk gezegd niet meer op welke blog ik gestart ben. Het boxpakje kan ik goed gebruiken als kraamcadeautje, maar ik heb er nu nog geen bestemming voor.

 30. Lenny zegt:

  Ik ben gestart op Marjoya. Ook erg leuk!. Het boxpakje is voor onze jongste dochter, en de waardebon levert leuke kleren voor onze oudste dochter op. We zijn gek op de kleding van Zeeman.

 31. Anita zegt:

  Wat een gave winactie, die gaat goed van pas komen voor ons eerste kindje. Van de bon koop ik nog een aantal babyartikelen. Ik ben gestart op een hoop blogs maar zag net je link op FB voorbij komen. Ik hop weer verder 🙂

 32. Ilse van Kreanimo zegt:

  Ik hop ook even voorbij.
  Jullie hebben het netjes voor elkaar met jullie meer dan 50 bloggers!
  Echt super!

 33. brants zegt:

  doe graag mee voor moeders van moeders die de minderbedeelde gezinnen met kinderen voorzien van de nodige kleding , de bon van de zeeman daar zal ik zelf wel iets moois van kopen dan ik dat tesamen met het pakje afgeven

 34. kempenaers zegt:

  doe graag mee voor de beste vriendin van mijn schoondochter , gun haar dit mooie pakje van harte en met de bon van de zeeman mag ze zelf wat moois uitkiezen

 35. Kim zegt:

  Ik lees je blog al wel een tijdje. Maatje 68 past hier niet meer.Dus ik gun de prijs aan iemand die het kan gebruiken! Hoewel de bon van zeeman wel errug leuk is?

 36. Kelly Aarts zegt:

  Vandaag ben ik op jouw site gestart! Gisteren niet veel tijd gehad, maar nu de dag goed begonnen! Superleuke actie die bloghop!
  Ik zou een hele lieve collega blij maken met het leuke pakje, zij is over iets meer dan een week uitgerekend. En met de cadeaubon zou ik iets voor mijn eigen meiden kopen, denk een leuk jurkje, want zij zijn inmiddels veel te groot voor dit schattige pakje….

 37. Ik heb eerlijk gezegd geen idee bij welke blog dat ik ben gestart maar ik weet wel dat ik dit echt een super leuk initiatief vindt en dat ik graag mee doe aan deze winactie om kleertjes te kopen voor mijn kleine neefje dit pakje is ook super leuk.

 38. kristel gubbels zegt:

  Proficiat met deze dag.
  ByJon van Marjon ben ik begonnen.
  Boxpakje voor een vriendin die dit jaar gaat bevallen en de cadeaubon voor een gave outfit voor mijn dochter. I love zeeman

 39. Mirjam Hellingman zegt:

  Oeps, vergeten waar ik gestart ben vandaag. Ik weet alleen dat dat vanmorgen was en ik nu (23.19) nog steeds niet rond ben….

  1. Marguerita78 zegt:

   Ik ben zelf ook nog steeds bezig met hoppen, vandaag weer verder 🙂

 40. Mirjam Hellingman zegt:

  Ik zou het pakje ontzettend graag willen winnen voor mijn kersverse nichtje Emily. Met de cadeaubon zou ik leuke kleding komen voor mijn tweelingdochters. Het leven is al duur genoeg met drie kinderen die nooit iets van elkaar kunnen overnemen (zoon en tweelingdochters).

 41. Tess zegt:

  Begonnen bij meer van mir en al veel leuke blogs gelezen! Ik zou shoppen voor een leuke pyjama bij Zeeman voor de kleine!

 42. Heidie zegt:

  Met welk blog ben ik vanmorgen gestart, goede vraag. Ik volg diverse mamabloggers en soms haal ik ze eerlijk gezegd wel eens door elkaar… Sinds ik zelf mama ben geworden, is mijn geheugen niet meer wat het eens was! Kan Mamaliefde zijn geweest of Mar-Joya, of Go-or-no-Go. Wat ik wel weet, is dat het het boxpakje dat je weggeeft, aan een vriendin die pas bevallen is zal geven, en die cadeaubon zou ik fijn zelf houden om er een leuk najaarsjurkje voor mijn dochtertje van te kopen. Ik loop geregeld bij Zeeman naar binnen, want om de zoveel tijd hebben ze echt leuk kinderkleding hangen, voor hele gunstige prijs. Van sommige merken krijg je voor 10 euro nog geen paar sokken maar soms krijg je er bij Zeeman een complete outfit voor!

 43. Monika zegt:

  Leuke blog! Leuke winactie!

  Heel eerlijk… het boxpakje geef ik mijn meisje aan (mt 62/68, dus precies goed!
  Maar… de cadeaubon zou ik uitgeven aan mooi garen om te haken. Omslagdoeken, dekentjes, jurkjes, mutsjes… Zo maak ik echt mn eigen pakketje 🙂

 44. MetMirjam zegt:

  Ik ben begonnen op metmirjam.com haha – leuke actie 🙂 die ik overigens wel even oversla, want ik heb voor zover ik weet geen zwangere dames in mijn omgeving. Ik hop weer lekker door!

 45. marjon zegt:

  Ik ben bij mijn eigen blog gestart en al veel leuke blogs tegen gekomen. Een aantal ben ik gaan volgen.
  Het boxpakje zou voor mijn vriendin zijn, ze is in feb. uitgerekend van haar 2e kindje
  De 10 euro voor mijn kinderen 🙂

 46. Ik ben net bij jouw begonnen, door de wordpress-alert in mijn mailbox.

  Wat een leuk kraamcadeautje en van de cheque ga ik de jongste eens verwennen. Bijna 4 jaar en heeft ze eens iets nieuws i.p.v. de leftovers van haar zussen

  1. En daar ben ik weer, een heel rondje gemaakt. Leuk om die verschillen in lay-out te zien. Iedereen doet het bloggen op eigen manier

   1. Marguerita78 zegt:

    Doe je snel! Ik ben nog steeds niet rond 🙂

    1. Als kinderboeken-recensent is het wel handig als je snel kunt lezen.

 47. Marieke zegt:

  Wat leuk zeg een bloghop. Ik ga ’s kijken hoever ik vanavond kan komen. Leuk om zo nieuwe blogsites te ontdekken 🙂
  Het boxpakje zou ik geven aan mijn aankomende neefje/nichtje, en voor de 10 eurobon zou ik iets leuks zoeken voor mijn dochtertje of zoontje.
  O ja… ik ben op jouw blog gestart … op naar de volgende!

  1. Marieke zegt:

   Wat leuk is dat Bloghoppen zeg! Bij jou begonnen en nu ben ik rond 🙂

 48. petra de bree zegt:

  ik ben gestart bij mama’satwork en hophophop hophop….hophophop nu hier bij jou.
  babypakje zou ik in de kraammand voor mijn beste vriendin doen..
  bij zeeman ondergoed froozen voor mijn dochter Yinthe

 49. Wendy v zegt:

  Leuke winactie! Verschillende collega’s zijn zwanger of bevallen, dus een leuk cadeautje om te geven.
  Vandaag verschillrnde blogs gelzen, maar weet niet meer welke de eerste was.

 50. Natasja Smit zegt:

  Ik ben hier gekomen via Linda van Go or No Go.
  Het boxpakje wil ik cadeau doen aan mijn vriendin die voor het eerst oma word, dan kan ze het aan haar kleinkind geven. Met de cadeaubon zou ik voor mijn zoontje een mooie trui uitzoeken alvast voor de herfst/winter

 51. Joyce zegt:

  Wat leuk dat je ook meedoet aan de bloghop! Ik besloot bovenaan het lijstje in de groep te beginnen, bij Kidzblogger dus en hop zo lekker verder.
  Ik doe heel erg graag mee, een boxpakje kunnen we hier goed gebruiken met een baby op komst en ook de cadeaubon kan goed besteedt worden. De rompers van Zeeman zijn ideaal, dus die zou ik ervan kopen denk ik!

 52. Dhini zegt:

  Wat leuk die pakje, helaas heb ik geen baby meer en cadeaubon is erg handig. Ik gun andere deelnemers

 53. Cindy - levenalsmama.nl zegt:

  Leuk dat je ook mee doet met deze dag. Ik ben gestart op mijn eigen blog 🙂 en doe graag mee met de winactie voor mij zoontje die langzaamaan steeds verder overgaat op maat 68. Dat pakje zou dus perfect van pas komen, en met de bon kan ik nog meer leuks voor hem kopen!

 54. Janske zegt:

  Ik doe graag mee! Ik ben gestart op Janske.nl en dol op de nieuwe Zeeman newborn collectie! ik zou graag een paar leuke broekjes en topjes kopen voor Coco 🙂

 55. Bianca Fenna zegt:

  Ik volg je geregeld en ben begonnen op volgmama.nl. Mijn zusje is zwanger van kindje nr 3. haar zou ik heel blij maken met dit boxpakje. Met de waardebon ga ik hemdjes en onderbroekjes voor mijn dochters kopen. Daar slaag ik er altijd heel goed voor. Go Zeeman!

 56. Bianca Fenna zegt:

  Ik volg je geregeld (y) Ik ben begonnen op volgmama, die stond toevallig bovenaan mijn facebook vanochtend. Mijn zusje is zwanger van kindje nr 3 dus ik zou het neutrale boxpakje graag aan haar geven en mijn dochters hebben dringend nieuw ondergoed nodig, daar kan ik er altijd goed voor slagen.

 57. Jolanda zegt:

  Ik weet niet meer waar ik gestart ben, toch wel een aantal blogs terug. Superleuk pakje, ik zou het voor mezelf bewaren als er een tweede komt! Ik doe dan ook heel graag mee!

 58. Batboy zegt:

  Wat leuk! Ik ben op mijn eigen blog begonnen en er zijn zoveel leuke bloggers die ik nog helemaal niet ken! Erg leuk om van iedereen hun blog te lezen en alle winacties zijn zo gaaf! Fijne Mamablogger Dag!

 59. Mieke Stam zegt:

  mijn collega/vriendin is zwanger dus daar gaat het boxpakje naartoe, en ik kan altijd hele leuke dingen vinden bij de zeeman voor mijn jochies 🙂

  1. Mieke Stam zegt:

   oh ja, ik ben net bij Somama begonnen 🙂

 60. Marian zegt:

  Ik ben begonnen op Mamaliefde en hier nu ook aangekomen! Een leuke actie dat bloghoppen, heb al een aantal nieuwe en leuke blogs ontdekt, zo ook de jouwe! Ik zou mezelf blij maken met het boxpakje en de bon, want wij verwachten binnenkort ons tweede kindje!

 61. Ruby zegt:

  Vandaag gestart bij jodi van liefthuis.nl! De nieuwe collectie van de zeeman is echt superleuk en voor de winter hebben we nog een paar nieuwe broeken nodig! Het boxpakje maak ik een goede vriendin blij mee!

 62. Bianca zegt:

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje haar halfzusje 🙂 x

 63. Laura zegt:

  Ik ben gestart op mijn eigen blog Wereld Van kinderen. 🙂 Leuk om te zien dat alles zo goed op elkaar aansluit. Ik doe graag mee met de winactie voor ons zoontje. Hij zit nu nog lekker warm in mijn buik, maar ik ben eind oktober uitgerekend. 🙂

 64. Ana Schovers zegt:

  Ik doe graag mee!

 65. Marjo zegt:

  Oh en ik kwam vanaf alweereennieuwemoederblog, het blog na mij 😉

 66. Marjo zegt:

  Leuk leuk leuk! Voor de bon zou ik iets voor mijn meisje uitzoeken en het rompertje geef ik aan mijn zusje, die bijna gaat bevallen ?

 67. Anna zegt:

  heeeey super leuk..! ik ben vandaag gestart bij Volgmama… ben dus al een eind op weg 🙂
  Het boxpakje zal mijn dochter waarschijnlijk nog passen, maar ik heb nog genoeg vriendinnetjes die binnenkort bevallen..
  en die 10 euro kan ik dan besteden aan mijn eigen dochter 🙂

 68. Charlotte zegt:

  Ik doe graag mee voor onze mini op komst! Ik ben vandaag begonnen bij mijn eigen blog en ben inmiddels al een heel eind! Super leuk dit!

 69. Nathalie zegt:

  Ik doe niet mee maar wou je wel een fijne dag wensen!

 70. Linda zegt:

  Top prijs! Hier kan ik wel wat mee mocht ik die winnen 😀

 71. Sigrid zegt:

  Leuk dit! Ik begon bij Mamaliefde en nu hier beland. Aan deze actie doe ik graag mee. Heel praktisch, zo’n bon. Voor leggings, onderbroekjes voor het zindelijkworden… Boxpakje geef ik aan een lieve vriendin die net een dochtertje heeft gekregen. Misschien die bon ook wel. Is wel een leuk kraamcadeau hè…

 72. Judith zegt:

  Ik ben gestart bij go or no go.
  Ik zou het boxpakje aan mijn zwangere schoonzusje geven, en shoppen met de waardebon voor mijn eigen mannetje en nog wat voor mijn schoonzusje.

  Wat een ontzettend leuke Blogger verder ook!

  Liefs Judith

 73. Gaaf!! Ik ben gestart op Aukjes Wereld en doe een rondje. Ik maak graag kans op de prijs! Het boxpakje zou ik gebruiken voor het kindje waar ik momenteel zwanger van ben!

 74. Wendy zegt:

  Wat jammer dat ik niet eerder wist van de Mamablog dag. Ik had graag mee willen doen 🙂
  Voor jouw winactie doe ik niet mee, maar ik ga zeker de ketting langs om andere leuke blog te ontdekken!

 75. Barbara zegt:

  Goedemorgen, wat een fijn begin, ik doe ook mee met je winactie! Ik ben begonnen bij bij Go or no Go en ik zou bij de zeeman kopen: leggings voor mijn meiden, de witte :). Die dragen ze bijna het hele jaar door….Ja , ik weet het, wit draag je niet in de winter ;(

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh jawel hoor, mijn meiden dragen ook witte leggings in de winter en door gaten op de knietjes moet ik die zelf ook nodig weer halen, wit past overal wel bij!

 76. Nathalie zegt:

  Leuke winactie! Bij Zeeman vind ik altijd wel iets leuks.

 77. rewana zegt:

  echt hele leuke actie’s;) ook hier doen wij graag aan mee;)))

 78. angelique zegt:

  Ik ben bij Pinkit begonnen! En ben nu hier! Hartstikke leuk! Ik doe graag mee voor onze kinderwens dan kunnen we dit zeker gebruiken

 79. Linda zegt:

  Leuk artikel heb je er van gemaakt zeg! Originele insteek met die kralen, dacht al dat je een armband ging weggeven 😉 En grappig ook om te vragen waar iemand is begonnen; wel interessant om te lezen waar iemand is begonnen.

 80. Judith zegt:

  Wat een lief pakje, en leuk blij, volgens mij niet eerder gelezen nog. Ga ik zeker vaker doen!

 81. Guusje en Juno zegt:

  Bij mijn zus Janske.nl ben ik deze leuke hopronde begonnen en voor haar wil ik ook graag het rompertje winnen. Haar twee weken jonge dochtertje past hier over een tijdje mooi in en de Zeeman cadeaukaart kunnen we samen besteden aan lieve kleertjes voor onze beide dochters

 82. Bregje zegt:

  Ik ben gestart op mijn eigen blog haha! Winactie sla ik even over, wel echt heel leuk!

 83. Yvonne zegt:

  Leuk artikel geworden. Gezellig dat je meedoet!!

 84. Marjo zegt:

  Ben begonnen bij meervanmir.eu ik volg je al en kom hier voor mij dus soort een bekende tegen. Het bokspakje ga ik geven aan mijn schoonzus die woensdag is bevallen van een prachtig meisje! Voor de tien euro ga ik nog een gaaf setje voor mijn meiden aanschaffen, want ze hebben hele mooie kleding voor super prijzen!

 85. elisabeth maria martina zegt:

  helemaal leuk voor mijn kleinzoon die in oktober word verwacht

 86. Kelly Van der Pol zegt:

  Ik ben gestart bij healthy-kelly.nl 😉
  En ik zou wat leuke kleding voor mijn kinderen kopen en het boxpakje geef ik aan 1 van de zwangere dames in mijn omgeving..

 87. Wat super leuk! Ik heb hele leuke truitjes gezien bij de zeeman voor mijn dochtertje. Ook heeft mijn zoontje dringent nieuwe broeken nodig en die van de zeeman zitten erg goed bij hem.

  Ik ben gestart op mijn eigen blog.

 88. Nicole zegt:

  Ik doe graag mee aangezien dat pakje voor een vriendin is en met die bon koop ik wat voor mezelf denk ik!

 89. Carla zegt:

  Wat leuk zeg!

  Ik ben op dit blog begonnen met lezen. 🙂

  Het boxpakje zou ik aan een vriendin geven die ook zwanger is.
  De cadeaubon zou ik gebruiken om iets leuks voor mijn zoontje en dochtertje (die in november verwacht wordt) te kopen.

 90. Gera zegt:

  Begonnen op aukjes wereld.
  Leuk zo’n dag en dat terwijl het vandaag al feest is hier in huis vol met cadeaus voor onze dochter :).
  En dus zou ik met de bon wat leuks voor haar shoppen!!

 91. Else zegt:

  Nou hier natuurlijk 😉
  En ik zou een leuk kraamcadeautje kopen voor een van m’n beste vriendinnen die over 2 maanden een meisje krijgt ♡

Reacties zijn gesloten.

Download de Marstyle App.