Geïnspireerd door samenwerking

Soms lijken dingen ineens op hun plek te vallen. Zo droom ik ervan om ooit van mijn blog mijn werk te kunnen maken. Zo heb ik in mijn steeds wisselende werkkringen met veel verschillende systemen ervaring opgedaan. Zo weet ik waar mijn krachten liggen en waar niet. En zo wissel ik regelmatig met verschillende bloggers tips en ervaringen uit, ook wat betreft samenwerkingen.

Vandaag kwam er het verzoek om de handen ineen te slaan van een blogger die ik erg graag mag en waar ik veel bewondering voor heb. Op een bepaald punt kunnen wij elkaar namelijk heel goed aanvullen. Ik werd eigenlijk direct geïnspireerd om dit zo aan te pakken als ik bij een pr-bureau én bij een redactiebureau heb gedaan, maar dan vanaf de andere kant. Het is een monsterklus, maar oh zo waardevol als het af is.

Waarom wachten?

Mijn plan was eigenlijk om te wachten met de echte aanpak tot ik werkloos thuis zit en er alle tijd voor heb. Maar waarom wachten? Mijn handen jeuken! Ik heb nu de ideeën en de inspiratie! Dit was iets dat ik zelf ook wilde gaan oppakken en nu krijg ik een kickstart wat dat betreft.

Het leuke is dat ik denk dat zowel de reeds geleverde inspanningen van de blogger in kwestie, als die van mijzelf voor beide partijen heel erg waardevol zijn. Het voelt zeer professioneel om het zo aan te pakken. Wat geeft dit een ontzettende boost aan positieve energie 🙂 Heerlijk!

Een pareltje

En nu ga ik snel verder met deze achter de schermen klus. Motivatie moet je tenslotte vasthouden als die er is. Wat de samenwerking precies inhoud ga ik op dit moment even niet delen. Eerst lekker aan de slag. Het voelt als een pareltje en dat wil ik graag zo mooi mogelijk oppoetsen en extra kralen aan de ketting rijgen. Wat ik wel kan verklappen is dat het voortkomt uit mijn eerdere Bloggers Workshop. Het breng mij weer een stapje dichter bij mijn droom. Voelt goed deze samenwerking die draait om wederzijds vertrouwen: partner in crime, dankjewel voor de energieboost!

I’m inspired!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Ilse van Kreanimo zegt:

  Ja, je hebt me nieuwsgierig gemaakt! 🙂

  Succes alvast!

 2. Tamara TS zegt:

  Ik ben heel nieuwsgierig nou!!! Succes samen!

 3. Cindy - levenalsmama.nl zegt:

  Klinkt goed, ben benieuwd!

 4. Saskia zegt:

  Klinkt goed. Ik ben erg benieuwd! Heel veel succes en plezier in ieder geval.

 5. Kim zegt:

  Ha, je heb mij wel nieuwsgierig gemaakt! Klinkt heerlijk zeg, altijd fijn zo een energie- en motivatieboost 🙂

 6. MARIJKE zegt:

  Klinkt erg leuk, spannend allemaal!

 7. Bodil zegt:

  Wat leuk! Veel plezier en succes! (En ja, ik ben nu erg nieuwsgierig 🙂 We krijgen vast vanzelf weer eens een update?)

 8. Nathalie zegt:

  Jeetje wat spannend! Ik ben benieuwd waar je mee bezig bent. Ik wens je veel succes!

 9. Dhini zegt:

  Wat leuk! Ik wil mij hobby als werk doen. Ik blog graag. Ik ben benieuwd

 10. Ik ben reuze benieuwd en hoop dat je deze flow lang vasthoud

 11. Mom zegt:

  Wat leuk voor je, ik ben benieuwd

 12. MetMirjam zegt:

  Klinkt goed, ik ben heel benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.