Shoptip: vakantie en schoolspullen bij Zeeman

De vakantie is net begonnen, maar Zeeman blikt alweer vooruit op het volgende schooljaar. Een jaar vol verse schriften, scherp geslepen potloden, de allerfijnste pennen en gummen die nog helemaal ‘ongegumd’ zijn. Ik nam een kijkje op de back-to-school afdeling én zocht natuurlijk ook wat fijne vakantiehebbedingen uit!

Lekker schrijven in de Frozen strandtent.
Lekker schrijven in de Frozen strandtent.

Schoolspullen vanaf € 0,29 daar kun je niet voor tobben. Vanwege mijn leuke speeddate met dit merk ontving ik shoptegoed waarmee ik vast wat leuke hebbedingen kon aanschaffen voor het komend schooljaar. Natuurlijk zag ik nog veel meer dingen die in het mandje moesten en ook peuterlief deed een duit in het zakje… eh stickers in het mandje. Bij thuiskomst bleek dat ik er snel nog eens terug moet.

Awesome, ijsjes, roze, mint, zwart en geel.
Awesome, ijsjes, roze, mint, zwart en geel.

Testpanel

Ik heb mij namelijk ooit aangemeld voor hun testpanel. Dan krijg je af en toe bericht of je iets voor ze wilt uitproberen in ruil voor je mening. Enkele weken terug mailde Zeeman bijvoorbeeld rond dat de keten op zoek was naar panty-testers. Op de dag van de shoptrip ontdekte ik een leuke brief van Zeeman in mijn brievenbus. Als testpanellid ontving ik kortingsvouchers, zodat ik met 50% korting schoonmaakmiddelen kan aanschaffen om uit te proberen. Wasmiddel, wasverzachter, ontvetter, allesreiniger en luchtverfrisser… precies die dingen die je veel gebruikt. Serieus, dan kan ik dus een flinke verpakking Hypo wasmiddel kopen voor maar € 0,89! Ter vergelijking, in de supermarkt betaal je voor een vergelijkbare verpakking van een merk tegen de 7 euro!

Ja, knutseltijd we hebben weer lijmstiften!
Ja, knutseltijd we hebben weer lijmstiften!

Schriftjes en schrijfgerei

Anyway, ik ging dus voor schoolspullen! De nieuwe back-to-schoolspullen zijn erg leuk en hip vormgegeven. Gave clipboards om je notities op te bewaren, of als decoratie te gebruiken met bijvoorbeeld zo’n leuke printable van De Mama Company. Een krijtbordplanner die je op een vlakke muur kunt plakken, met schoolkrijtjes erbij is een andere leuke manier om je interieur te pimpen voor weinig. De schoolartikelen zijn er in drie verschillende stijlen. Ik koos items uit één stijl, maar je kunt ook mixen en matchen. Er ligt van alles in het school schap:  van zelfklevende memoblaadjes tot schattige notitieblokjes, van ringbanden, tabbladen, rekbare boekenkaften, insteekhoezen, etuis, bureau-accessoires, naamstickers, pennendozen, potloden, snelhechters, schriften, gummen of pennen… Het assortiment is op z’n zachtst gezegd ‘zeer compleet’. En uiteraard voordelig.

De peuter kwam met deze leuke foamstickers aanzetten.
De peuter kwam met deze leuke foamstickers aanzetten.

Shopping

Wat heb ik geshopt? Een pak met 5 schoolschriftjes, waarvan mijn dochters er elk 1 mochten uitkiezen. Een ringbandschrift met tabbladen, handig als blogschriftje en twee dikke schriften met stevige kaft en een elastiek er om. Voor € 0,79 had ik een vrolijke verpakking met zelfklevende memoblaadjes in 3 dessins en voor € 1,99 een handige kladblaadjeshouder die tevens dienst doet als pennenbak. Lijmstiften gaan er met twee knutselliefhebbertjes in rap tempo doorheen, die nam ik dus ook mee. Ideaal dat ze per 2 verpakt zitten, zo hebben ze er beiden eentje voor zichzelf. Elders in de winkel vond mijn peuter mooie foamstickers van dieren, die ze in mijn winkelmandje mocht stoppen. Wat ik zelf erg leuk vind voor op vakantie zijn de degelijk ogende schepnetjes á € 1,29 per stuk én een musthave is de strandtent die wat schaduw biedt. Deze is er ook in Cars thema, maar ik nam Frozen mee.

De lijm en de stickers werden direct verwerkt in een mooie knutselwerkje dat de meisjes samen hebben bedacht en gemaakt.
De lijm en de stickers werden direct verwerkt in een mooie knutselwerkje dat de meisjes samen hebben bedacht en gemaakt.

Strandtent

Dit tentje kost slechts € 8,99 en ik vind hem ideaal! Hij is al mee geweest naar het strand. Er stond weliswaar geen wind, maar de zon kan verraderlijk branden. De tent biedt schaduw en een handige (zandvrije) opbergplek voor je spullen. Hij bestaat uit 3 tentstokken in een losse zak en in een kleiner zakje zitten er nog tentharingen bij om hem eventueel vast te zetten als het hard waait. Met mijn fantastische technische skills (NOT) en een blik op de handleiding, was hij snel opgezet.

Stokjes erin schuiven en dan omhoog, was echt zo klaar en heel makkelijk.
Stokjes erin schuiven en dan omhoog, was echt zo klaar en heel makkelijk.

Je ziet het, stuur mij op pad naar de Zeeman voor het één en ik kom thuis met ook nog allerlei andere handige en leuke dingen. En dan heb ik expres niet bij het ondergoed en de andere kleding gekeken… Heb jij daar bij budgetwinkels ook altijd ‘last’ van?

Wist je trouwens dat Zeeman ook een webshop heeft?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Haha ja, ik kom ook altijd met meer thuis dan nodig.. maar leuke spullen!

  2. marjon zegt:

    Zeeman heeft idd geregeld leuke dingen.
    Het strandtentje, enig, echt voor meiden. Het is dat wij er al eentje hebben, maar anders….

    En gisteren kwam zoonlief met een visnetje (Zoals die op de foto) thuis. Gekregen van omi (schoonmoeder). Weet ik meteen waar die vandaan komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.